Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

vogue outlet reviews

αχρεωστήτως καταβληθέντα ποσά οαεε

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως οι προτάσεις της ΝΔ είναι πιο επίκαιρες από ποτέ επισημαίνοντας πως δυστυχώς υπάρχουν από την κυβερνητική πλειοψηφία φωνές που δεν θέλουν την εφαρμογή της πολιτικής που είχε αποφασιστεί στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με αποτέλεσμα όπως είπε, τη νύφη να την πληρώνουν οι κάτοικοι των νησιών.


vogue outlet reviews

αλικη βουγιουκλακη πιπης


Εμείς ως ΝΔ δεν θα δεχθούμε τα νησιά του βορείου Αιγαίου να γίνουν μόνιμο πάρκινγκ ψυχών και να έρχονται περισσότεροι από όσους αντέχουν οι τοπικές κοινωνίες δήλωσε, τονίζοντας πως η διασφάλιση της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη πολιτική προτεραιότητα.



«Μας λένε κάποιοι αριστεροί ότι είναι δεξιά πολιτική, η πολιτική τάξης και ασφαλείας δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερή πολιτική ούτε κεντρώα, είναι προϋπόθεση ελευθερίας και προϋπόθεση άσκησης οικονομικής δραστηριότητας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσθέτοντας πως όσο δεν υπάρχουν επιστροφές, τόσο νομοτελειακά θα αυξάνει και ο αριθμός των ανθρώπων στα νησιά. Προτάσσοντας την ανάγκη της επιτάχυνσης των διαδικασιών ασύλου, τη δημιουργία κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων και τη γρήγορη επιστροφή στην Τουρκία, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει διαφάνεια στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος με αυστηρή οριοθέτηση του ρόλου των ΜΚΟ.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη φύλαξη των συνόρων, κάτι που όπως είπε είναι όρος εθνικής κυριαρχίας επισημαίνοντας πως τα ελληνικά σύνορα είναι και σύνορα της Ευρώπης.


«Δεν μπορούμε να δούμε τη Σέγκεν χωρίς να φυλάξουμε τα εξωτερικά σύνορα, αλλά αυτό είναι μία διαδικασία που δεν πρέπει να επωμιστούμε μόνοι μας, η Frontex είναι μια πρώτη κίνηση για μία ευρωπαϊκή δύναμη φύλαξης ευρωπαϊκών συνόρων, η Ευρώπη πρέπει να μπει σε αυτό το παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά ασκώντας έντονη κριτική στις χώρες εκείνες που αρνούνται πεισματικά να δεχθούν πρόσφυγες. «Αυτό δεν είναι ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» είπε προσθέτοντας πως πολλές φορές πέφτουμε θύματα ενός εύκολου λαϊκισμού και εθνικισμού που υπονομεύει τις πολιτικές αλληλεγγύης. «Μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν σημαίνει μόνο χρήματα αλλά και δίκαιη κατανομή βαρών» είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου