Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

φωλια ερυθραια

«Ο κ. Πιτσιόρλας, οι υπουργοί που θα υπογράψουν και όποιος σήμερα ψηφίσει “ναι” πρέπει να ελεγχθεί για κακούργημα, δεν είναι αστείο πράγμα», είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μιλώντας στον Real FM και εξήγησε πως «όταν υπάρχουν εκτιμήσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου που αποτιμούν σε 3 δισ. ευρώ το τίμημα, των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων που αποτιμούν σε 2,3 δισ. ο ένας και 1,5 δισ. ο άλλος την αξία αυτής της έκτασης και η κυβέρνηση υπογράφει για να την εκχωρήσει για 900 εκατ. σε βάθος δεκαετίας, πράγμα που σημαίνει 576 εκατ. παρούσα αξία, υπάρχει μία τερατώδης ζημιά του ελληνικού δημοσίου, η οποία είναι γνωστή».


φωλια ερυθραια

ραβασακια απο τραπεζες


«Εκείνοι, λοιπόν, οι οποίοι θα επιχειρήσουν απόψε να ξεπλύνουν αυτή τη δικαιοπραξία και εκείνοι, οι οποίοι προσπαθούν να αποσείσουν τις δικές του ευθύνες, πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν ούτε καλή πίστη μπορούν να επικαλεστούν, ούτε φυσικά άγνοια. Είναι ξεκάθαρο ότι με νομικίστικους ελιγμούς και νομοθετικά τερτίπια προσπαθούν να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους και αυτό αυτοτελώς αποδεικνύει ότι γνωρίζουν ότι έχουν την ευθύνη αυτή», σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.



Παράλληλα έκανε λόγο για «μια χαριστική δικαιοπραξία, χαρίζεται ένα φιλέτο, το φιλέτο, σε έναν συγκεκριμένο επιχειρηματικό όμιλο χωρίς να πληρούται καμία προϋπόθεση, συνταγματική, νομοθετική, περιβαλλοντική και οικονομική, ουσιαστικά υπό το πρόσχημα της πίεσης των δανειστών, γιατί αυτό γίνεται με κατεπείγουσα διαδικασία και ως προαπαιτούμενο για την εκταμίευση μιας επόμενης δόσης και εκτίθεται το ελληνικό δημόσιο στον κίνδυνο ακύρωσης αυτής της συμφωνίας αφού ήδη εκκρεμεί διαδικασία κήρυξης της συγκεκριμένης περιοχής σε περιοχή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος από το υπουργείο Πολιτισμού».


«Όταν θα βρεθούν ενδεχομένως βουλευτές που θα ψηφίσουν «ναι», αυτοί οι βουλευτές έχουν αυτοτελή ευθύνη, όχι απλώς πολιτική και ποινική και γιατί ζημιώνουν το δημόσιο χαρίζοντας ένα φιλέτο, αλλά και γιατί εκθέτουν το δημόσιο σε πάρα πολύ πιθανή υποχρέωση αποζημίωσης του λεγομένου επενδυτή», τόνισε.



καφετεριες με θεα ηρακλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου