Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

irb police online form

Όλα ξεκίνησαν όταν η 28χρονη κοπέλα, έμενε έγκυος. Ο σύντροφός της δεν θέλει το παιδί κι εκείνη αποφάισε να έρθει στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή.


irb police online form

ποιες χώρες δεν έχουν ευρώ

10 εντολη φοτια

Ο σύντροφός της, την παραπέμπει σε άλλο πρόσωπο (κατηγορούμενος κι αυτός) το οποίο τη μεταφέρει. Τη φέρνει σε μια κτηνοτροφική μονάδα όπου τη βιάζει και τη δέρνει ομοεθνής της. Στη δουλειά δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα. Την παίρνει ξανά ο κατηγορούμενος και την πηγαίνει σε άλλο σημείο της Θεσσαλίας για αγροτικές εργασίες.


Εκεί παραδίδεται σε ζευγάρι ομοεθνών της (ακόμη δύο κατηγορούμενοι), οι οποίοι αρχίζουν να την εκδίδουν μετά το πέρας των εργασιών. Οι πελάτες, όμως, δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τις ερωτικές υπηρεσίες της 28χρονης.


Σε αντίποινα, ο άνδρας τη χτυπάει με ένα ξύλο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ίδια και το μωρό της, τη βιάζει θέλοντας να της υποδείξει πώς να «εργάζεται» και την απειλεί πως θα γεννήσει «επί τόπου». Έκτοτε την αναγκάζει να έχει 5 ερωτικές συνευρέσεις μετά το πέρας των αγροτικών εργασιών, οι οποίες ξεκινούν από τις 6:00 το χάραμα, όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο.


Η κοπέλα όχι μόνο δεν πληρώνεται αλλά κάποια στιγμή της παίρνουν και την ταυτότητα γιατί προσπάθησε να διαφύγει. Ήταν εγκλωβισμένη τόσο στον χώρο όσο και στα συναισθήματα του φόβου, όπως ειπώθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου