Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

κανονισμος αποφυγης συγκρουσεων στη θαλασσα

μωραιτικα

Η Κατερίνα Γιαννακοπούλου είναι ειδική παιδαγωγός και πρόεδρος του συλλόγου «ΑΛΜΑ».


κανονισμος αποφυγης συγκρουσεων στη θαλασσα

Πέρα, όμως, τις ιδιότητές της είναι μία γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στα παιδιά αυτού του κόσμου που την έχουν ανάγκη.


Το 1994 εγκαινίασε άτυπα τη λειτουργία του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», και αφού μαζεύτηκαν τα χρήματα για το καταστατικό, ο σύλλογος ιδρύθηκε και τυπικά δύο χρόνια αργότερα.


Το έργο του συλλόγου χωρίζεται σε συγκεκριμένους άξονες: στην έγκαιρη θεραπευτική παρέμβαση, την παράλληλη στήριξη στο σχολείο ή την κατ’ οίκον παρέμβαση, στα διάφορα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και στη στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης.


Μέσα από δεκάδες δράσεις (αθλητικές δραστηριότητες, εκδρομές, club νέων, λέσχες, ημερίδες, πολιτιστικές εκδηλώσεις) ο σύλλογος προσπαθεί να δώσει σε αυτά τα παιδιά τις ικανότητες, τα εφόδια και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να βγουν έξω στην κοινωνία.


Μέχρι σήμερα, η κ. Γιαννακοπούλου και οι επιστημονικοί της συνεργάτες έχουν δώσει την ευκαιρία σε 2000 παιδιά και στις οικογένειες τους να δουν τη ζωή με μια διαφορετική ματιά. Σε μας, πάλι, έχει αποδείξει πως όταν θέλεις κάτι πραγματικά, δεν αφήνεις κανένα εμπόδιο να σε σταματήσει.


Η δουλειά της είναι δύσκολη και μπορεί να αποδειχθεί εξαντλητική. Η ίδια, όμως, δεν πτοείται. Έχει μάθει να προσφέρει αψηφώντας τον πόνο. Απλώς τις μέρες που δεν τα καταφέρνει, ψάχνει για δυνατές λύσεις.


Δείτε το video:




ρουχα χορου αθηνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου