Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

υλικα ειδικου κινδυνου

Ο υποστράτηγος Γιούρι Γιεφτουσένκο, επικεφαλής του ρωσικού στρατιωτικού κέντρου παρακολούθησης της εκεχειρίας στη Συρία, δήλωσε ότι μαχητές που βρίσκονται στο θύλακα κρατούν εκατοντάδες ομήρους, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά.


υλικα ειδικου κινδυνου

ικετευω χρονικη αντικατασταση αρχαια

Το ρωσικό κέντρο, μαζί με τη συριακή κυβέρνηση, τόνισε ότι αποφάσισαν μια καθημερινή «ανθρωπιστική εκεχειρία» για την απομάκρυνση των αρρώστων και των τραυματισμένων από την περιοχή.


«Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν κινητοποιηθεί και είναι έτοιμα να υποστηρίξουν άμεσα αποστολές διάσωσης σε αρκετές περιοχές στην Ανατολική Γούτα μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, καθώς και εκατοντάδες ιατρικές διακομιδές», δήλωσε με τη σειρά της η Λίντα Τομ, εκπρόσωπος Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ στην Δαμασκό.


Για τους αμάχους θα λειτουργεί «ανθρωπιστικός διάδρομος», οι συντεταγμένες του οποίου έχουν ήδη καθορισθεί και θα ανακοινωθούν σύντομα.


Στο κενό η απόφαση του ΟΗΕ


Στο κενό έχει πέσει η απόφαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών με την οποία ζητά κατάπαυση του πυρός διάρκειας τριάντα ημερών στη Συρία, καθώς οι αεροπορικές επιδρομές και η ρίψη ρουκετών από τις κυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζονται, με τον φόρο αίματος που πληρώνουν για ακόμη μια φορά οι άμαχοι να είναι βαρύς.


Μόνο τη Δευτέρα, στην ανατολική Γκούτα σκοτώθηκαν τουλάχιστον δέκα άμαχοι, εννέα εκ των οποίων ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας. Τρία από τα θύματα είναι παιδιά, που σκοτώθηκαν από τα πλήγματα των κυβερνητικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Ντούμα, την μεγάλη πόλη της ανατολικής Γούτας, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.




ειδικη βαθμολογια football league

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου