Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

που θα βρω αιθερια ελαια στη θεσσαλονικη

«Το 155 είναι εδώ, και προτιθέμεθα να ασκήσουμε τον νόμο σε όλη του την ισχύ. Η υποχρέωσή μας είναι να επιλύουμε προβλήματα και θα το κάνουμε μολονότι ορισμένα από τα συγκεκριμένα μέτρα μπορεί να μας προκαλούν πόνο. Αλλά εάν κάποιος βούλεται να διακηρύξει την ανεξαρτησία του, θα πρέπει τότε να του πούμε ότι δεν μπορεί», τόνισε ο Καταλά σε συνέντευξή του στο κρατικό δίκτυο τηλεόρασης TVE.


που θα βρω αιθερια ελαια στη θεσσαλονικη

αξιολογος ανθρωπος

Αναφερόμενος στη χθεσινή δράση της αστυνομίας, ο Ραφαέλ Καταλά τη χαρακτήρισε «υποδειγματική». «Όσο κι εάν προσπάθησε κανείς να εστιάσει στο αντίθετο, εγώ βλέπω πως συμπεριφέρονται απέναντι σε δημόσιες αναταραχές οι αστυνομίες κρατών, των οποίων σήμερα τα μέσα ενημέρωσης εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους. Εγώ πιστεύω πως επέδειξαν απέναντι στους πολίτες σεβασμό, αντέδρασαν με μέτρο δεν χρησιμοποιήθηκε βία παρά μόνον σε ακραίες περιστάσεις», υποστήριξε.


Ο αριθμός των τραυματιών, σύμφωνα με στοιχεία των καταλανικών Αρχών, έφτασαν στους 893. Η κατάσταση υγείας τεσσάρων εξ αυτών είναι σοβαρή, αλλά σταθερή, όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες Υγείας.




η πολις καβαφης απαντησεις ερωτησεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου