Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

λεβεντης μεγκα σαββατοκυριακο

Μεγαλύτερο και προφανέστατο ερώτημα είναι πώς έγιναν όλα καλά αλλά το αποτέλεσμα ήταν τόσο τραγικό; Και τελικά ποιό ήταν το νόημα της χθεσινής συνέντευξης Τύπου. Κυβερνητικός εκπρόσωπος, αρμόδιος υπουργός και αρχηγοί σωμάτων φώναξαν τους δημοσιογράφους για να τους δείξουν ορισμένες φωτογραφίες από δορυφόρους, να κάνουν λόγο για ενδείξεις εμπρησμού χωρίς να παρουσιάσουν κάποια συγκεκριμένη απόδειξη ανακοινώνοντας ότι επιχειρησιακά όλα έγιναν τέλεια, πολιτική ευθύνη δεν υπάρχει και για όλα φταίνε οι πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες.


λεβεντης μεγκα σαββατοκυριακο

σύλληψη συμπτώματα

μαντου θετικο

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη


Για «σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού» και «ύποπτα ευρήματα» μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, που παράλληλα αποκάλυψε ότι υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή.


«Υπάρχουν στοιχεία σοβαρά που δείχνουν εγκληματική ενέργεια για την έναρξη των πυρκαγιών, δεν ξέρω τη στόχευση. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, στο αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής δεν πρέπει να πούμε τίποτα παραπάνω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας, και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ και για λόγους συνειδησιακούς να βρω τα λάθη, αλλά επιχειρησιακά δεν βρίσκω μεγάλα λάθη. Για λόγους συνειδησιακούς έθεσα την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό, αλλά μου είπε την “ώρα της πάλης συνεχίζουμε” και δεν την έκανε δεκτή».


Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και τους Αρχηγούς Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε, επίσης, ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση πυροσβεστών αλλά και πολιτών και εθελοντών που βοήθησαν στον περιορισμό των απωλειών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου