Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

akto college διδακτρα

Αφού αποχαιρέτησε τους αξιωματούχους της γαλλικής αντιπροσωπείας (πρωθυπουργό, υπουργό Οικονομικών, υφυπουργό Ευρωπαϊκών υποθέσεων), η κυβέρνηση ασχολήθηκε με την πρόοδο της διαπραγμάτευσης και προχώρησε στην μέχρι τώρα αξιολόγηση των διαβουλεύσεων που έχουν λάβει χώρα στο Χίλτον.

Στο Μαξίμου ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα και τους παρευρισκόμενους υπουργούς για την πορεία των συζητήσεων και σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε μία σχετικά καλή γενική εικόνα στο επίπεδο της διαπραγμάτευσης που γίνεται με τα τεχνικά κλιμάκια.


akto college διδακτρα

κουνελι κοκκινιστο με μακαρονια θερμιδες

Στο επίπεδο των επικεφαλής των θεσμών πάντως, φέρεται να είπε ότι απαιτείται μεγαλύτερη προσέγγιση και περισσότερη δουλειά για να επέλθει η απαιτούμενη σύγκλιση.


Η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί σήμερα και βεβαίως κατά τη διάρκεια όλου του Σαββατοκύριακου κάτι που επιτρέπει στην κυβέρνηση να ευελπιστεί ότι από την Δευτέρα θα έχει σχηματίσει μία συνολικότερη εικόνα για την κατεύθυνση της τεχνικής αξιολόγησης.


Να σημειωθεί ότι σαφές δείγμα ότι η τεχνική ολοκλήρωση της συμφωνίας θα έχει αρχίσει να έχει περίγραμμα θα αποτελέσει η σύγκλιση των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η Κεντρική Επιτροπή και η κοινοβουλευτική ομάδα, τα οποία τυπικά θα πρέπει να εγκρίνουν το πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης με το πακέτο των προς ψήφιση μέτρων.



φθιωτικα χρονικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου