Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

βοτσαλα κορωπι

γσισ τιμες ζωνης

Όπως υποστηρίζει, οι Τούρκοι στρατιώτες που εισήλθαν στην Ελλάδα δεν είναι δύο, όπως έχει ειπωθεί, αλλά πέντε, οι οποίοι ανήκουν σε διαφορετικές μονάδες καταδρομών και διασπάστηκαν σε δύο ομάδες, των τριών και δύο ατόμων αντίστοιχα.


βοτσαλα κορωπι

Η πρώτη, αυτή δηλαδή των τριών, κατευθύνθηκε προς την Θεσσαλονίκη όπου και - σύμφωνα με όσα της μεταφέρει ο πελάτης της που ανήκε στην έτερη των δύο - όλοι τους συνελήφθησαν και έκτοτε δεν υπάρχουν νέα τους καθώς «έχουν εξαφανιστεί». Οι άλλοι δύο Τούρκοι στρατιώτες - ανάμεσά τους και ο πελάτης της Χαλίντ Τσετίν - οι οποίοι είχαν φτάσει στην Ορεστιάδα, μέχρι το προηγούμενο Σάββατο, «κρατούνταν σε πλήρη απομόνωση στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας, χωρίς να έχουν πρόσβαση σε τηλέφωνο και δικηγόρο, πλην του κινητού τους που τους το έδιναν οι αστυνομικοί μία φορά την ημέρα για να επικοινωνήσουν με την οικογένειά τους»


Η κυρία Τομαρά καταγγέλλει πως παρά το γεγονός ότι έχει ζητήσει πληροφορίες από το αστυνομικό τμήμα Καβάλας για το πού βρίσκονται οι Τούρκοι στρατιώτες δεν έχει πάρει καμία απάντηση. Επιπλέον, σημειώνει ότι δεν έχει καμία επαφή μαζί τους από τις 15 Φεβρουαρίου όταν και μίλησε τελευταία φορά με τον πελάτη της Χαλίντ Τσετίν. Επίσης, επισημαίνει ότι επικοινώνησε και με το γραφείο του υπουργού Νίκου Τόσκα ώστε να της δοθούν διευκρινίσεις αλλά και πάλι δεν της δόθηκε καμία απάντηση.



έφυγα από το φαραώ της αιγύπτου τη σκλαβιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου