Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

προγραμματα δωρεαν

ταμπα παντελονι ανδρικο
αποτελεσματικο καψιμο λιπους

Τις προηγούμενες εβδομάδες, τόσο ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, όσο και άλλα στελέχη της κυβέρνησής του, απείλησαν να χρησιμοποιήσουν στρατιωτικά μέσα προκειμένου να εμποδίσουν τη Βόρεια Κορέα να προχωρήσει σε νέες δοκιμές πυρηνικών και βαλλιστικών πυραύλων. Ενδεικτική είναι η επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση του Λευκού Οίκου τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την οποία «δεν είναι καιρός για διάλογο με τη Βόρεια Κορέα».


προγραμματα δωρεαν

Η ανάληψη στρατιωτικής δράσης από την αμερικανική πλευρά, θα αύξανε σημαντικά τον κίνδυνο της κλιμάκωσης της στρατιωτικής δραστηριότητας και από την βορειοκορεατική πλευρά, συμπεριλαμβανομένου και του κινδύνου της χρήσης πυρηνικών όπλων κατά της Νότιας Κορέας και της Ιαπωνίας.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα 38North, η οποία είναι επιφορτισμένη με την ανάλυση των γεγονότων που σχετίζονται με τη Βόρεια Κορέα, αν συμβεί το «αδιανόητο», όπως χαρακτηρίζει μια ενδεχόμενη πυρηνική επίθεση κατά Σεούλ και Τόκιο, αυτό θα προκαλούσε το θάνατο 2,1 εκατομμυρίων ανθρώπων και τον τραυματισμό 7,7 εκατομμυρίων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου