Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

garnier μασκα

φορουμ αιματουρια
παλιος χρηστης taxisnet

Η θεματολογία του φόρουμ κυμαίνεται από τη μεγαλύτερη διαφάνεια στη χρηματοδότηση του πολιτικού έργου έως την προστασία των πληροφοριοδοτών.


garnier μασκα

Η προώθηση της διαφάνειας μέσα από τις νέες τεχνολογίες θα αποτελέσει άλλο ένα καίριο θέμα, ενώ σε λοιπές συνεδρίες θα συζητηθεί ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και η δράση των πολιτών για την καταπολέμηση της διαφθοράς.


Το φόρουμ θα ολοκληρωθεί με την απονομή των βραβείων στους νικητές του ειδικά διοργανωμένου Μαραθωνίου Προγραμματισμού για την Ακεραιότητα στο Δημόσιο (Public Integrity Hackathon), στον οποίο φοιτητές, νέες επιχειρήσεις και παραγωγοί λογισμικού συνεργάστηκαν πάνω σε νέα εργαλεία για την καταπολέμηση της διαφθοράς.


Τα σχέδια που κέρδισαν στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) περιλαμβάνουν μια εφαρμογή για την πλοήγηση σε έναν τεράστιο αριθμό κοινοβουλευτικών εγγράφων σχετικά με τη φορολογία, ένα εργαλείο για την παρακολούθηση ένδικων διαδικασιών ενώπιον δικαστηρίου σε πραγματικό χρόνο και μια πλατφόρμα για την καταγγελία περιπτώσεων διαφθοράς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου