Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

παρθενια με δαχτυλο

επιμελητές εκδόσεων
ολες οι γευσεις παγωτων

Ένας εντυπωσιακός αγώνας, με συγκλονιστικό φινάλε, έγινε στο γκραν πριν της Βρετανίας για το πρωτάθλημα της Formula 1. Ο δέκατος αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, ανέδειξε νικητή τον Γερμανό πιλότο της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ, με τον… γηπεδούχο Λιούις Χάμιλτον της Mercedes να μένει στη δεύτερη θέση. Ο Φέτελ πήρε την πρώτη του νίκη στη Μεγάλη Βρετανία μετά το 2009 και έτσι στη γενική κατάταξη είναι πλέον 8 βαθμούς μπροστά από τον Χάμιλτον.


παρθενια με δαχτυλο

Ο Βρετανός πιλότος ήταν αυτός που είχε την pole position και μια «χρυσή» ευκαιρία να κάνει ένα ιστορικό ρεκόρ. Αν ο Χάμιλτον κατάφερνε να κερδίσει, θα γινόταν μόλις ο δεύτερος πιλότος στην ιστορία που καταφέρνει να πάρει πέντε διαδοχικές νίκες στην ίδια πίστα. Ο πρώτος, και μοναδικός που το έχει καταφέρει μέχρι τώρα, είναι ο αείμνηστος Άιρτον Σένα που είχε πέντε σερί νίκες στην πίστα του Μονακό.



That trophy though... ?

Win number 4 for Vettel in 2018#BritishGP ?? #F1 pic.twitter.com/cQIQ0x8Cth


— Formula 1 (@F1) July 8, 2018

Στον αγώνα της Βρετανίας, ο Χάμιλτον έκανε κάκιστο ξεκίνημα και έπεσε στη 17η θέση, μετά από σύγκρουση, με τον Φέτελ να επωφελείται και να μπαίνει στη θέση του οδηγού της κούρσας. Ο Γερμανός «κράτησε» μέχρι το φινάλε με τον Χάμιλτον να επιστρέφει δυναμικά, να φτάνει ως τη δεύτερη θέση αλλά να μένει εκεί. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Κίμι Ραϊκόνεν, επίσης με Ferrari, ενώ τέταρτος ήταν ο Βάλτερι Μπότας με Mercedes.



Not the start @LewisHamilton was dreaming of last night... #BritishGP ?? #F1 pic.twitter.com/IstbDgvY1I


— Formula 1 (@F1) July 8, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου