Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

τηλ κεπ θεσσαλονικης

αργω αιθουσα εκδηλωσεων βολος
πρωταθλητες δημοσθενους

Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών αυτή τη φορά φαίνεται πως ήταν οι εκπρόσωποι του Τύπου, δεδομένου ότι ο δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας, πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος μόλις έφθασαν δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ στο σημείο της πρώτης έκρηξης για να μεταδώσουν την είδηση.


τηλ κεπ θεσσαλονικης

Μάλιστα, πληροφορίες που επικαλείται το CNNi, αναφέρουν πως ο δεύτερος καμικάζι, προσποιήθηκε τον κάμεραμαν τηλεοπτικού σταθμού για να αποκτήσει πρόσβαση στο σημείο της πρώτης έκρηξης, που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή όπου βρίσκονται τόσο η αμερικανική πρεσβεία και το αρχηγείο του ΝΑΤΟ, όσο και μια σειρά από κυβερνητικά κτίρια.


Μόλις έγινε η πρώτη έκρηξη, στην οποία σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι, έσπευσαν στο σημείο δημοσιογράφοι που βρίσκονται στην αφγανική πρωτεύουσα προκειμένου να μεταδώσουν την είδηση και να καταγράψουν τις νέες εικόνες από μια ακόμη επίθεση αυτοκτονίας. Τότε ήταν που ο δεύτερος καμικάζι, πυροδότησε τα εκρηκτικά και σκόρπισε γύρω του τον θάνατο. Σε αυτή την επίθεση έχασαν τη ζωή τους οκτώ δημοσιογράφοι, ανάμεσά τους και μία γυναίκα, σύμφωνα με τον Najib Sharifi, διευθυντή της Επιτροπής Ασφαλείας των Αφγανών Δημοσιογράφων.


Ανάμεσα στους νεκρούς και ο Σαχ Μάραϊ, επικεφαλής φωτοειδησεογράφος του AFP στην Καμπούλ, όπως επιβεβαίωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων με ανάρτησή του στο Twitter.



#UPDATE Agence France-Presse's chief photographer in Kabul, Shah Marai, has been killed.
He died in a blast that was targeting a group of journalists who had rushed to the scene of a suicide attack in the Afghan capital pic.twitter.com/rOa4rg24x9

— AFP news agency (@AFP) 30 Απριλίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου