Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

βοτανα και μαγειρικη

Η Τράπεζα της Ελλάδος καταγράφει την θετική πορεία σε ό, τι αφορά την ανάπτυξη αλλά και τα δημόσια οικονομία αλλά υποστηρίζει ότι η δημοσιονομική υπεραπόδοση επιφέρει αρνητική επίδραση στην πραγματική οικονομία, καθώς βασίζεται στην αυξημένη φορολογική επιβάρυνση και στην περικοπή των επενδυτικών δαπανών. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Τράπεζας της Ελλάδος, η οικονομική δραστηριότητα εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 2,1% το 2018, 2,3% το 2019 και 2,2% το 2020. Η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ότι θα στηριχθεί στις επιχειρηματικές επενδύσεις, στις εξαγωγές, αλλά και στην άνοδο της ιδιωτικής κατανάλωσης.


βοτανα και μαγειρικη

Σε ό, τι αφορά στο εγχώριο περιβάλλον, η Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει πως η υπερβολική φορολόγηση και η τυχόν ανάκληση ή καθυστερήσεις στην υλοποίηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.


Σε ό, τι αφορά στο εξωτερικό περιβάλλον, αναφέρει πως κίνδυνοι μπορεί να προκύψουν από ενδεχόμενη επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομικής δραστηριότητας στο πλαίσιο της αύξησης του εμπορικού προστατευτισμού και αναταράξεων στις χρηματοπιστωτικές αγορές, ιδιαίτερα στην Ιταλία, και στις αγορές συναλλάγματος διεθνώς, καθώς και από μια αποτυχία έγκρισης από το βρετανικό κοινοβούλιο της συμφωνίας για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ.



συσφιξη δερματος γλουτων
επιπτωσεις της παραπληροφορησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου