Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

κοχλιακο νευρο

βιβλιοπωλείο θεμέλιο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η παραλαβή των καυσίμων που απαντλούνται από το βυθισμένο πλοίο "ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ", θα συνεχιστεί από άλλο δεξαμενόπλοιο, αφού, την Τρίτη 19/9 λήγουν τα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας για το υπάρχον δεξαμενόπλοιο που επιχειρούσε έως τώρα στο σημείο.


κοχλιακο νευρο

πωληση διαμερισματων πατρα

Το δεξαμενόπλοιο αυτό, είχε παραλάβει από τις δεξαμενές Νο2, Νο1 και Νο4 του ΑΓ. ΖΩΝΗ ΙΙ περισσότερους από 1.000 τόνους μαζούτ.


2 χρόνια για να ανασάνει το περιβάλλον


Έως και δύο χρόνια θα χρειαστούν για να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση οι ακτές που μολύνθηκαν από την πετρελαιοκηλίδα που εξαπλώθηκε στον Σαρωνικό. Αυτό εκτιμά ο Δημήτρης Κουρέτας, καθηγητής και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας.


21844151 1928615097351852 585954191 o


«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε τέτοια ρύπανση κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Είναι διαφορετικό από ότι στο πέλαγος», δήλωσε ο κ. Κουρέτας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε πως το βασικό ζήτημα είναι η αντιμετώπιση της μόλυνσης – πέραν της ενημέρωσης των πολιτών.


«Έπρεπε να ζητηθεί η βοήθεια ειδικών εξ αρχής, κάτι που άργησε να γίνει», είπε δεικτικά στις δηλώσεις του και συμπλήρωσε πως «τέτοιου είδους φαινόμενα χρειάζονται 3 μήνες μετρήσεων, για να παρακολουθήσουμε τι γίνεται».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου