Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

επιστροφη στο σπιτι με το νεογεννητο

μπαμπης λαζαριδης ορθοπεδικος

Η βραδιά είχε τα... πάντα και ο κόσμος γέμισε το κλειστό του Αγίου Θωμά και αποθέωσε πολλές φορές τον «γκάνγκστερ». Η εκδήλωση είχε πολλές εκπλήξεις. Πριν το επίσημο, φιλικό αγωνίστηκαν αθλητές με αναπηρία σε καρότσι, ενώ αθλητές και κόσμος αγωνίστηκαν σε διαγωνισμό τριπόντων.


επιστροφη στο σπιτι με το νεογεννητο

Στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό αγωνίστηκαν πολλοί αθλητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο μπάσκετ και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων οι: Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Χατζής, Νίκος Μπουντούρης, Περικλής Ιακωβάκης, Άννυ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μιχάλης Μουρούτσος, Περικλής Ιακωβάκης.


4330047
Πηγή: (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έδειξε ότι είναι... εξαιρετικός και στο μπάσκετ. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος, όμως, δεν αγωνίστηκε. Στον πάγκο των μπλε κάθισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ στους άσπρους ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Για την ιστορία οι «μπλε» επικράτησαν με 86-80. Μετά το τέλος του αγώνα μικροί και μεγάλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Νίκο Γκάλη και τους αθλητές που βρέθηκαν στο Μαρούσι.


Ο Νίκος Γκάλης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και παραδέχτηκε ότι μεγαλύτερη τιμή είναι ότι ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας. "Τότε, ήταν μια εποχή που το μπάσκετ ήταν στα πάνω του, λόγω του '87. Μαζί με τα άλλα παιδιά προσφέραμε στην κοινωνία κάτι που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες. Μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα δεν υπάρχει. Το Hall Of Fame είναι η κορυφή για κάθε μπασκετμπολίστα. Χάρηκα που ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη".


diama
Πηγή: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI



το σπιτι μου παλαμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου