Τρίτη 30 Απριλίου 2019

αγορα χρυσες λιρες

μαγαζια με παπιγιον αθηνα

Στην ομιλία του στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμή του ο διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, ο κ. Παυλόπουλος μίλησε για την ανάγκη αρραγούς ενότητας, λέγοντας ότι η ιστορία δεν θα μας συγχωρήσει έναν νέο διχασμό και αναφέρθηκε στα εθνικά μας θέματα.


αγορα χρυσες λιρες

φωστηρας αποτελεσματα

Απευθυνόμενος στην Άγκυρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα να θωρακίζει τα νησιά της, ασκεί στο ακέραιο όλα τα κυριαρχικά της δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης της, κατά το Δεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, με τον πολιτικώς πρόσφορο και θεσμικώς καλύτερο τρόπο σε ό, τι αφορά και τη συνταγματική μας τάξη», ενώ το ίδιο ισχύει και για την ΑΟΖ, σε εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας.


«Καλούμε την Τουρκία να ζήσουμε μαζί ειρηνικά, αλλά δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε ούτε κεραία από τα δικαιώματα μας», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.


Εξάλλου, ο ίδιος τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα μορφώματα του λαϊκισμού και του ρατσισμού, που αγγίζουν τον φασισμό και το ναζισμό, ενώ έστειλε μηνύματα προς τα Σκόπια και την Άγκυρα για σεβασμό του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου στο σύνολο του. Και υπογράμμισε ότι «πρέπει ν' αφήσουμε πίσω, αμέσως, τις πολιτικές που τα δημιούργησαν. Κατ' εξοχήν δε τις πολιτικές της υπερβολικής και αδικαιολόγητης λιτότητας, οι οποίες τροφοδοτούν τις ανισότητες και οδηγούν σε κατάρρευση το Κοινωνικό Κράτος, επέκεινα δε - και μοιραίως - σε ρήξη του κοινωνικού ιστού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου