Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

πως να πιασετε ποντικι

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι θα παράσχει στις αρχές πληροφορίες που δείχνουν τι κατηγορίες ανθρώπων είχαν στόχο οι διαφημίσεις και πόσο κόστιζαν.


πως να πιασετε ποντικι

Το BBC αναφέρει ότι και η Google διερευνά κατά πόσο η Ρωσία έκανε χρήση των διαφημιστικών της υπηρεσιών, τη συγκεκριμένη περίοδο. Από την πλευρά της η Ρωσία έχει επανειλημμένως αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη που τυχόν επηρέασε τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.


Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο γενικός σύμβουλος του Facebook, Κόλιν Στρέτς τόνισε ότι η απόφαση να μοιραστεί η εταιρεία τις πληροφορίες με τις αρχές ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. «Ο διαμοιρασμός περιεχομένου δεν είναι κάτι που κάνουμε εύκολα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες», δήλωσε ο ίδιος. Ωστόσο, όπως αναφέρει το BBC, τα δεδομένα δεν θα δημοσιοποιηθούν. «Πιστεύουμε ότι το κοινό αξίζει να γνωρίζει τι συνέβη στις εκλογές του 2016 και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο διαμοιρασμός των πληροφοριών σχετικά με τις συγκεκριμένες διαφημίσεις που ανακαλύψαμε, μπορεί να βοηθήσει, πάντα με τρόπο συμβατό με τις υποχρεώσεις μας για την προστασία του απορρήτου των χρηστών», επισήμανε ο Στρέτς.



αστον τιτλον
αφρικη τσαντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου