Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

μεταφρασεις κειμενων λατινικων γ λυκειου

Όπως είπε «αναγνωρίστηκε από όλους ότι η Ελλάδα έχει ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις της και έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Το Eurogroup ενέκρινε την τεχνική συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών, και δρομολόγησε την εκταμίευση της προβλεπόμενης δόσης το αμέσως επόμενο διάστημα».


μεταφρασεις κειμενων λατινικων γ λυκειου

δρομολόγια πλοίων μυτιλήνη-καβάλα

πρατηρια χαλκιδα

Αναφορικά με το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι «δεν κατέστη εφικτό να γεφυρωθούν στο σύνολό τους οι διαφορές ώστε να καταλήξουμε σε μια συγκεκριμένη λύση». Παράλληλα υπογράμμισε ότι η απόσταση που χωρίζει το ΔΝΤ και το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, παρότι έχει μειωθεί, παραμένει.


«Η λύση εξάλλου που παρουσιάστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση δεν αντιστοιχούσε ούτε στους στόχους που είχαν τεθεί το προηγούμενο διάστημα ούτε όμως και στις θυσίες του ελληνικού λαού», σημείωσε και πρόσθεσε:



Ως εκ τούτου, ήταν απολύτως σαφές για την ελληνική πλευρά αλλά και για πολλούς από τους εταίρους μας ότι ήταν προτιμότερη μια απόφαση αναβολής λίγων ημερών που μας δίνει χρόνο να δουλέψουμε περισσότερο και να προετοιμάσουμε μια καλύτερη λύση παρά να πάρουμε αποφάσεις που μεταθέτουν το πρόβλημα και δεν προσφέρουν ασφαλή διέξοδο.



Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επεσήμανε ότι «η ελληνική κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα, σε όλα τα επίπεδα, με στόχο στο προσεχές EG να έχουμε μια καθαρή λύση για τον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους χωρίς γκρίζες ζώνες και χωρίς ασάφεια. Μια λύση που θα ανοίγει το δρόμο για την οριστική έξοδο από την κρίση και φυσικά θα αντιστοιχεί στις θυσίες του ελληνικού λαού».


«Και όταν λέμε καθαρή λύση εννοούμε καθαρή λύση», τόνισε με έμφαση.


Εξειδικεύοντας τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, αυτά πρέπει να είναι προσδιορισμένα «σε τέτοιο βαθμό ώστε το ΔΝΤ να έχει την δυνατότητα άμεσα να καταλήξει σε θετική μελέτη βιωσιμότητας του χρέους και να συμμετέχει πλήρως στο πρόγραμμα χωρίς αστερίσκους. Αυτός εξάλλου ήταν ο στόχος που είχε τεθεί από την αρχή της διαπραγμάτευσης - και σε αυτό το στόχο οφείλουμε να επιμείνουμε», δήλωσε. Ενώ από ελληνικής πλευράς, «κάναμε όσα οφείλαμε για να ανοίξουμε το δρόμο για μια τέτοια επιτυχή κατάληξη και επομένως αναμένουμε και δικαιούμαστε το ίδιο να πράξει και το σύνολο των εταίρων και δανειστών».


«Δεν είναι δυνατόν από τη μια μεριά να υφίσταται η απαίτηση για συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα αλλά και η απαίτηση για υιοθέτηση των δημοσιονομικών μέτρων που προτείνει και από την άλλη να μην γίνεται αποδεκτή η θέση του για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια στον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος», διεμήνυσε ο εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, που συμπλήρωσε:


«Δεν μπορεί η συμμετοχή του ΔΝΤ να είναι αλα καρτ. Δεν μπορεί κάποιοι να λένε ναι στις μεταρρυθμίσεις αλλά όχι στη ρύθμιση του χρέους. Η ελληνική κυβέρνηση επομένως θα εργαστεί εντατικά την αμέσως επόμενη περίοδο και θα πάρει πρωτοβουλίες τόσο σε τεχνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο για την καλύτερη δυνατή κατάληξη των συζητήσεων. Και έχουμε τη βεβαιότητα», είπε επί λέξει, ακόμη ότι «τα επιχειρήματα με τα οποία προσερχόμαστε στη συζήτηση αυτή είναι αδιαμφισβήτητα». Ενώ, τέλος, «όπως έχει ήδη αναγνωρίσει το Eurogroup η Ελλάδα έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της. Τώρα είναι οι εταίροι και δανειστές μας που έχουν ηθικό, πολιτικό και νομικό καθήκον να υλοποιήσουν τις δικές τους».


1922 του νίκου κούνδουρου

γαμος χατζηλαζαρου ροδος

Ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εξωτερικών και αναμένεται να έχει την πρώτη του συνάντηση με τον πρώην υπουργό Νίκο Κοτζιά μετά την πολύκροτη παραίτηση. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι δύο άνδρες ενώπιον του προσωπικού του υπουργείου, θα προχωρήσουν στην τελετή παράδοσης - παραλαβής.


1922 του νίκου κούνδουρου

ποτήρι ζέσεως 150ml

Σχετικά με την παραίτηση Κοτζιά και την 9σελιδη επιστολή που του παρέδωσε ο τέως υπουργός, ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε από από τις Βρυξέλλες ότι «δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ επιστολές που απευθύνονται σε εμένα ως αυστηρά προσωπικές και δεν θα το κάνω και τώρα με την επιστολή Κοτζιά. Για εμένα το θέμα έχει λήξει και δεν θα δώσω συνέχεια».


Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία, ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης του Ν. Κοτζιά. Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν. Δ., Μαρία Σπυράκη, στη δήλωσή της αναφέρει πως «η κυβέρνηση οφείλει άμεσα, τώρα, να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά» επισημαίνοντας πως από τη μία ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτηρίζει την παραίτηση του κ. Κοτζιά ακατανόητη την ώρα που ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς από την πλευρά του λέει ότι έχει λόγους.


οπτικοι λαρνακα

Σημειώνεται πως το 13χρονο κορίτσι σκοτώθηκε όταν επιχειρηματίας της περιοχής της Άμφισσας άρχισε να πυροβολεί μέσα σε καταυλισμό Ρομά.


οπτικοι λαρνακα

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταθέσει οι συγγενείς της ανήλικης, αφορμή για τον τσακωμό των Ρομά με τον επιχειρηματία ήταν η προτεραιότητα στο δρόμο μέσα στον καταυλισμό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης κρεοπωλείου κινούταν με το όχημά του μέσα στον καταυλισμό το απόγευμα της Δευτέρας (04/06), με κατεύθυνση το στάβλο του.


Ωστόσο, άτομα Ρομά ήταν στη μέση του δρόμου, με αποτέλεσμα - όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι - να προκληθεί ένταση ανάμεσά τους, η οποία οδήγησε σε χειροδικίες. Ο επιχειρηματίας έφυγε από το σημείο, αλλά γύρισε πίσω με μία καραμπίνα.


Τότε άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το άτυχο κορίτσι στο κεφάλι, ενώ ακόμη ένας Ρομά τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.




κεντρο φιλοξενιας σκαραμαγκα τηλεφωνο
διαλογοι στα αρχαια

αγορα χρυσου σαν κοσμημα θεσσαλονικη

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Μεσσηνία (pics)
photo: pixabay/αρχείο


Δεν είναι χιόνι, είναι χαλάζι!


αγορα χρυσου σαν κοσμημα θεσσαλονικη

τι να κανω πριν κοιμηθω

επιπλα απο ξυλο καστανιας

Αρκετά προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία από το πρωί στη Μεσσηνία. Σοβαρές ζημιές προκάλεσε και η έντονη χαλαζόπτωση.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το χαλάζι που έπεσε σε κάποιες περιοχές είχε το μέγεθος καρυδιού, σύμφωνα με το messinialive.gr.

H Πυροσβεστική υπηρεσία έκανε μια άντληση υδάτων το πρωί στην περιοχή του Κορδία και μια μικρή παρέμβαση στη Μαντίνεια και – σύμφωνα με τον Διοικητή της ΠΥ Καλαμάτας Δημήτρη Γεωργανά – είναι σε επιφυλακή όλες οι δυνάμεις καθώς αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα απόψε τη νύχτα αλλά και τα επόμενα 24ωρα.

Tα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην 1η επαρχιακή οδό Καλαμάτας-Μάνης.

Συγκεκριμένα το χαλάζι που έπεσε ακινητοποίησε οχήματα στην Βέργα και την Άνω Βέργα, αφού σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση και συσσωρεύτηκε μεγάλος όγκος από χαλάζι που ξεπερνούσε τα 30 εκατοστά.

Σοβαρά προβλήματα υπήρξαν και στον Αλμυρό αλλά και στη Μαντίνεια από τα νερά που πλημμύρισαν το οδόστρωμα και η κυκλοφορία διακόπηκε για μισή ώρα περίπου και περνούσαν μόνο ψηλά οχήματα και λεωφορεία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


49947101_368904790357570_710558929888739328_n.jpg
01
messinialive.gr























φαγουρα ματιων

Η νεαρή κοπέλα μπαίνει στο κατάστημα οπτικών και προσποιείται πως ενδιαφέρεται να δοκιμάσει γυαλιά ηλίου


φαγουρα ματιων

σκαλιστά κεριά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FlashNews, η λεπτομέρεια όμως που δεν έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους του καταστήματος εκείνη τη στιγμή, αλλά διαπιστώθηκε μετά με προσεκτική παρατήρηση του βίντεο που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, είναι ότι η κοπέλα μόλις μπήκε στο κατάστημα πήρε από την προθήκη των γυαλιών, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου κρατώντας το διακριτικά στο χέρι που κρατούσε και το ντοσιέ της, όπως θα κρατούσε τα δικά της γυαλιά ηλίου.


Στη συνέχεια άρχισε να δοκιμάζει άλλα γυαλιά ηλίου, παίζοντας το χαλαρή μέχρι να φύγει από το μαγαζί σαν κυρία... χωρίς όμως να πληρώσει και το ζευγάρι που κρατούσε από την αρχή, το ζευγάρι δηλαδή που «βούτηξε» με το που μπήκε στο κατάστημα.


Η νεαρή κοπέλα κλέβει τα γυαλιά στο 0.02. Δείτε το βίντεο:





γιώργος καραμίχος σχεση

αναλυτησ αθανασιοσ

καρτα ηχου

Ειδικότερα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν μύκητες λυκοποδιόφυτων τα οποία έφεραν καλύμματα κοκκώδους υλικού, σε ένα κοίτασμα άνθρακα στην Κομητεία Μπαοντέ της βόρειας επαρχίας Σαανσί.


αναλυτησ αθανασιοσ

Η διαδικασία ανάλυσης με ακτίνες Χ και η μικροαπεικόνιση αποκάλυψε ότι αυτοί οι μύκητες αποτελούνται από άνθρακα και οξυγόνο και παρουσιάζουν αξιοσημείωτη ομοιότητα με τους κόκκους αμύλου των σωζόμενων φυτών σε μέγεθος, σχήμα και οπτικές ιδιότητες, γεγονός που καταδεικνύει ότι πρόκειται για κόκκους άμυλου ηλικίας μεταξύ 280 και 290 εκατ. χρόνων.


Συνήθως, το άμυλο δύσκολα διατηρείται στο έδαφος για πάνω από 600 χρόνια χωρίς την προστασία του αργίλου. Σύμφωνα όμως με τους επιστήμονες, το κοίτασμα του άνθρακα είχε ενδεχομένως δημιουργήσει ένα περιβάλλον το οποίο παρεμπόδισε τη διάσπαση του.


Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το άμυλο είναι παρόμοιο με ένα βρώσιμο μέρος των ελαιοσωμάτων στους σπόρους των σύγχρονων φυτών, τους οποίους σπόρους σκορπίζουν στο περιβάλλον τα ζώα. Η ομοιότητα αυτή έδειξε ότι πολύ πριν από την εμφάνιση των πτηνών και των μυρμηγκιών, μερικά λυκοποδιόφυτα της Πέρμιας περιόδου μπορούσαν να κάνουν φωτοσύνθεση και να αποθηκεύουν γλυκόζη με τη μορφή αμύλου.


«Τα φυτά είχαν δημιουργήσει μια συνύπαρξη φυτών-ζώων και προσέλκυαν σαλιγκάρια, κατσαρίδες και άλλα γήινα όντα με άμυλο σε μία προσπάθεια να σκορπίσουν τους σπόρους τους στο περιβάλλον», αναφέρει ο επικεφαλής των ερευνών Λίου Φενγκ. Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Geology.



έτσι ξαφνικά

μια φορα δεν ειναι αρκετη στιχοι

Τον περασμένο Ιούνιο, ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε τα σχέδια για το φιλόδοξο εγχείρημα, που θα φιλοξενηθεί στην Κινεζική πόλη Nanjing και θα είναι εμπνευσμένο από τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Ο Μάικλ Τζόρνταν παραμένει μέχρι σήμερα η πιο δημοφιλής αθλητική φιγούρα στην Κίνα, αλλά πλέον η πρωτοκαθεδρία του απειλείται από τον Αργεντινό μάγο της μπάλας.


μια φορα δεν ειναι αρκετη στιχοι

ηθικά διλήμματα στη νοσηλευτική

18055798
(Ο Μέσι στην παρουσίαση του Ιουνίου - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ROMAN PILIPEY)


Η έμπνευση για τη δημιουργία του θεματικού πάρκου, ανήκει στο Λίονελ Μέσι και την εταιρία του LMM (Leo Messi Management), και θα υλοποιηθεί με τη χορηγία του Phoenix Group και την εκτέλεση από το Γκρουπ MEDIAPRO, που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα και το πρώτο βίντεο του Messi Experience Park (όπως θα είναι το επίσημο όνομα του).



Messi Experience Park, the new themed experience designed and built by the MEDIAPRO Group, will open in 2020. https://t.co/XTs26Xfu43

— MEDIAPRO (@GrupoMEDIAPRO) 5 Οκτωβρίου 2017


υψόμετρο ταυγετος

βελτιωτικο κινητηρα


«Οι θεσμοί επιστρέφουν σήμερα, με στόχο να ολοκληρώσουν την τεχνική συμφωνία το συντομότερο δυνατό, στη βάση της συναντίληψης που επιτεύθχηκε στο Eurogroup στη Βαλέτα. Οι συνομιλίες αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο και να διερκέσουν αρκετές ημέρες» ανέφερε ο κ. Σχοινάς.


βελτιωτικο κινητηρα

κολαν για εφιδρωση

τηλεφωνα ριο νοσοκομειο


Σε ό, τι αφορά τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat, υπογράμμισε πως σε όρους προγράμματος, αυτά αντιστοιχούν σε πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 4,2% του ΑΕΠ το 2016. «Αυτό το νούμερο ξεπερνάει σημαντικά τον στόχο του προγράμματος για 0,5% του ΑΕΠ για το 2016, αλλά και τον στόχο 3,5% του ΑΕΠ για το 2018. Αυτό, επίσης, επιβεβαιώνει την τάση που είχαμε ήδη διαπιστώσει, εμείς στην Επιτροπή εδώ και λίγο καιρό», κατέληξε εκπρόσωπος της Κομισόν.


rains of castamere ocarina tabs

environmental scanning in business pdf
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρωτοπορεί στις σπουδές επαγγελμάτων υγείας

Σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την «Αρωγή Θεσσαλίας»


rains of castamere ocarina tabs

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα, στοχεύοντας στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και για τις σπουδές υγείας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη στρατηγική συνεργασία του με το κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας «Αρωγή Θεσσαλίας», μέλος του ομίλου Euromedica. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, οι σπουδαστές επαγγελμάτων υγείας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα έχουν τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης σε όλες τις ειδικότητες που ταυτίζονται με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της «Αρωγής» όπως Βοηθός Εργοθεραπείας, Βοηθός Φυσικοθεραπείας, Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας κ. ά.

Ο σύμβουλος Διοίκησης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, κ. Ευάγγελος Ροδόπουλος, μεταξύ άλλων δήλωσε για τη συνεργασία, «είμαι πολύ ενθουσιασμένος που οι σπουδαστές μας θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις ενός κέντρου που προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης και αποθεραπείας υψηλού επιπέδου».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αντίστοιχα, ο διευθύνων σύμβουλος του κέντρου αποκατάστασης και αποθεραπείας «Αρωγή» κ. Δημοσθένης Αναστασίου, δήλωσε «όταν συνεργάζονται οι δύο πρωτοπόροι από κάθε κλάδο, το αποτέλεσμα θα είναι δίχως άλλο καινοτόμο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα φιλοξενούμε στους χώρους μας τους επόμενους επαγγελματίες της υγείας και ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την πρωτοβουλία της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αρωγή Θεσσαλίας διαθέτει δύο υπερσύγχρονα κέντρα σε Λάρισα και Καρδίτσα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως την καλύτερη στον κόσμο συσκευή ρομποτικής βάδισης, WOODWAY, την τεχνολογία SHOCKWAVE, θεραπεία που βασίζεται στην παραγωγή βαλλιστικών κυμάτων πίεσης που βελτιώνουν την παροχή αίματος σε περιπτώσεις πόνου. Επιπλέον είναι το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο αποκατάστασης στη βόρεια και κεντρική Ελλάδα με την τεχνολογία HUMAN TECAR ®, μια επαναστατική μέθοδο που αυξάνει τις μεταβολικές διεργασίας του κυττάρου, έτσι ώστε να επανέρθει η φυσιολογία των ιστών και κατέχει σε αποκλειστικότητα τις υπηρεσίες της.

Άλλος ένας κορυφαίος φορέας, στο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ προς όφελος των σπουδαστών του, αφού θα προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση, δωρεάν σεμινάρια, πρακτική άσκηση και προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης.

Πληροφορίες για τις σπουδές επαγγελμάτων υγείας που προσφέρει το ΙΕΚ ΑΚΜΗ: https://www.iek-akmi. edu.gr/index. php/tomeis/epaggelmata-ygeias

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900
ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400
www.iek-akmi. edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu


Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρωτοπορεί στις σπουδές επαγγελμάτων υγείας
01
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πρωτοπορεί στις σπουδές επαγγελμάτων υγείας












κοψιμο τσιγαρο

ιδανικη θερμοκρασια για υπνο

ειδικοτητες λοκ
γεννα μεσα στο αυτοκινητο

Με την τροπολογία που υπογράφουν ο Γιώργος Αμυράς, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιώργος Κατσιαντώνης προτείνεται ο εκσυγχρονισμός διατάξεων του οικογενειακού δικαίου. Οι τρεις βουλευτές ζητούν στοχευμένες τροποποιήσεις στον Αστικό Κώδικα οι οποίες διέπονται από τις αρχές του ψηφίσματος 2079/2015 του Συμβουλίου της Ευρώπης με στόχο το όφελος των παιδιών και συγκεκριμένα:


ιδανικη θερμοκρασια για υπνο

· Το συμφέρον του παιδιού είναι η ανατροφή του και από τους δύο γονείς


· Για τα παιδιά εκτός γάμου να εφαρμόζεται ό, τι και για τα παιδιά εντός γάμου


· Σαφής προσδιορισμός της νόμιμης κατοικίας του παιδιού


· Ίσος χρόνος διαβίωσης του παιδιού και με τους δύο γονείς


Όπως αναφέρουν οι τρεις βουλευτές:



Η βίαιη αποκοπή από τον έναν από τους δύο γονείς με δικαστική απόφαση, συνιστά ένα τραυματικό γεγονός τόσο για το παιδί όσο και για το γονέα. Με την τροπολογία αυτή, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ίση και προσωπική επικοινωνία του κάθε γονέα, που δεν είναι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωσή του. Εξάλλου, τελικός σκοπός είναι η εξασφάλιση καλύτερων δεικτών ευημερίας για το παιδί.



χημική σύσταση τσιμέντου

δραματικη σχολη λεμεσος
обувь caprice
Πάτρα: Υπερήλικας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί (vids)

Να βάλει τέλος στη ζωή μέσα στη μπανιέρα του, επιχείρησε το απόγευμα της Παρασκευής (2/2) ένας άντρας στην συμβολή των οδών Γαμβέτα και Νόρμαν στην Πάτρα.


χημική σύσταση τσιμέντου

Όπως αναφέρει το patrastimes, πρόκειται για έναν υπερήλικα περίπου 90 χρόνων ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική υπηρεσία, ωστόσο οι άνδρες δεν χρειάστηκαν να παρέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί και ο υπερήλικας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.



Πάτρα: Υπερήλικας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί (vids)
01
Πάτρα: Υπερήλικας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί (vids)

ψηνω δινω φιλιατρα

Γίνεται λόγος για το κάστρο Κουρούλ το οποίο απειλείται άμεσα από την κατασκευή ενός λατομείου στη Μαύρη Θάλασσα.


ψηνω δινω φιλιατρα

ασχολια αγγλικα

κρεμωδες ρουζ

Το μνημείο χρονολογείται στην εποχή του Πόντου Μιθριδάτη και βρίσκεται στον οικισμό Μπαγιαντί της Τουρκίας. Τον Σεπτέμβριο του 2016 η αρχαιολογική κοινότητα εντυπωσιάστηκε από την ανακάλυψη αγάλματος, βάρους 200 κιλών, της θεάς Κυβέλης.


Όπως αναφέρει το pontos-news, το άγαλμα εντοπίστηκε χωρίς καμία υλική ζημιά, μέσα σε μία κρύπτη στην είσοδο του κάστρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκικής Hurriyet, οι εργασίες για το λατομείο και ο δυναμίτης που χρησιμοποιείται από τους εργάτες έχουν βάλει σε σημαντικό κίνδυνο το μνημείο.


Οι Αρχές φαίνεται πως δείχνουν αδράνεια απέναντι στο μεγάλο ζήτημα, παρότι τουρκικό δικαστήριο είχε αποφασίσει στο παρελθόν να απαγορευτούν οι εργασίες στο σημείο όπου φιλοξενούνται μοναδικά μνημεία, και οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ιδιαιτέρως ανήσυχοι.


Η επιτροπή πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς είχε, το 1996, ανακηρύξει το κάστρο Κουρούλ αρχαιολογικό χώρο, ακυρώνοντας έτσι κάθε εργασία στην περιοχή. Αντίστοιχη απόφαση ελήφθη και το 2011, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να εμποδίζει τις εργασίες.


Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

φθηνοτερο πλυντηριο ρουχων

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «ευτράπελα» και ισχυρίζεται ότι οι διαρκείς αλλαγές στην ημερομηνία διεξαγωγής των δημοτικών εκλογών δεν αποτελούν παρά την πιο «κραυγαλέα απόδειξη του πανικού της κυβέρνησης».


φθηνοτερο πλυντηριο ρουχων

παιδικη πλεκτη κουβερτα

βαθυ κοκκινο μαλλια

«Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι αν συμπέσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές με τις ευρωεκλογές, ή ακόμη και με τις εθνικές εκλογές, θα προκαλέσει σύγχυση στους πολίτες» τονίζει η Πειραιώς, και συνεχίζει: «Ας μην έχει και σε αυτό αυταπάτες. Όσες κάλπες και αν στήσει, όποτε και αν τις στήσει, οι πολίτες θα του δείξουν το δρόμο από το Μαξίμου στην Κουμουνδούρου. ΥΓ. Το αν θα μπορεί να μείνει και στην Κουμουνδούρου, είναι μια άλλη ιστορία…».


Η απάντηση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση.


Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «μετά το Βατερλώ που υπέστη η ΝΔ με τις δύο σημερινές της ανακοινώσεις και τον διεθνή εξευτελισμό της από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τον γ. γ. του ΝΑΤΟ, θεώρησε σκόπιμο να συνεχίσει τον χαρτοπόλεμο, αυτή τη φορά με θέμα την τροπολογία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές».


«Συμβουλεύουμε τον κ. Μητσοτάκη, που έχει καταντήσει γραφικός προβλέποντας κάθε δύο εβδομάδες και νέα ημερομηνία εκλογών, να μην εκτίθεται άλλο», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να τονίσει: «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ο κ. Μητσοτάκης θα τις χάσει. Και τότε, θα του ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Γεωργιάδη» υπογραμμίζει η εν λόγω ανακοίνωση.



ταλως ηρακλειου

εκπομπη αυτια γιωργου

«Η συμφωνία δεν μπορεί να εφαρμοστεί αν κάποια από τις πλευρές αποσυρθεί μονομερώς. Θα καταρρεύσει και δεν θα υπάρχει συμφωνία. Το πιστεύουμε και νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν πολύ καλά. Και πρώτοι απ' όλους οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μας τους οποίους οι Ηνωμένες Πολιτείες, απ' ότι ακούω, θα τους παροτρύνουν τώρα να πάρουν θέση παρόμοια με αυτήν την Ουάσινγκτον», είπε ο Ρώσος υπουργός.


ταλως ηρακλειου

εμπορος της βενετιας

Σύμφωνα με τη Μόσχα, οποιαδήποτε προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας είναι καταδικασμένη να αποτύχει, δεδομένου ότι ένα τέτοιο αίτημα δεν θα το δεχόταν το Ιράν.


Η συμφωνία «δεν θα επιβίωνε σε αλλαγμένη μορφή, ιδίως σε αυτήν που ζητούν οι Ηνωμένες Πολιτείες», συνέχισε ο Λαβρόφ, τονίζοντας: «Κάτι τέτοιο θα ήταν μη αποδεκτό από το Ιράν, είναι ήδη σαφές και η Ευρώπη, πιστεύω, αναγνωρίζει επίσης αυτόν τον κίνδυνο».


Ο Ρώσος υπουργός τόνισε επίσης ότι το γεγονός πως η πυρηνική συμφωνία με το Ιράν έχει εξελιχθεί σε «διαπραγματευτικό χαρτί σε ορισμένες πολιτικές και γεωπολιτικές» επιδιώξεις θα παρεμποδίσει και τις οποιεσδήποτε προσπάθειες να πειστεί η Βόρεια Κορέα να κάνει υποχωρήσεις παρόμοιες με εκείνες της Τεχεράνης.


ωοθηκες αιμοραγια

Αρχικά στο Φελλί μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα (λόγω του περιστατικού ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους) ο 19χρονος Αλβανός και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας.


ωοθηκες αιμοραγια

πνευμονικη αναπνοη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.


Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.


Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.


Κούγιας: Δεν έχει σημασία ποιος κρατούσε το σίδερο


«Μικρή σημασία έχει ποιος κρατούσε το σίδερο, αφού ο θάνατος δεν επήλθε από το χτύπημα, αλλά από πνιγμό», ξεκαθάρισε μιλώντας στον Ant1 ο συνήγορος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.


Όπως ο ίδιος διευκρίνισε, «ο θάνατος επήλθε οκτώ ώρες μετά το χτύπημα» και «η ανθρωποκτονία έγινε τη στιγμή που πέταξαν το θύμα στη θάλασσα».


«Το παραπεμπτικό βούλευμα τους παραπέμπει και τους δύο για ανθρωποκτονία», τόνισε.




μαλλια για πλεξιμο ηρακλειο

περσεφόνη ετυμολογία

τι θα γινει με την ελλαδα τον σεπτεμβριο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Την πλησίασα για να της αρπάξω τη τσάντα. Εκείνη αντέδρασε και άρχισε να τρέχει και να φωνάζει βοήθεια. Ήθελα οπωσδήποτε τη τσάντα και το κινητό της για να πάρω τη δόση μου. Άρχισα να την κυνηγάω και να τη μαχαιρώνω όσες φορές μπορούσα, μέχρι να σταματήσει να φωνάζει βοήθεια. Όταν σταμάτησε να φωνάζει, την είδα μέσα στα αίματα, έσκυψα πήρα τη τσάντα και το κινητό,. Πήδηξα τη μάντρα του νεκροταφείου και άρχισα να περπατάω. Σε έναν κάδο σκουπιδιών πέταξα το μαχαίρι και τη μπλούζα που ήταν γεμάτη αίματα. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να πουλήσω το κινητό και να πάρω τη δόση μου. Μπήκα σε ένα λεωφορείο, δεν θυμάμαι σε ποιο και κατέβηκα στο Πολυτεχνείο. Περπάτησα μέχρι την Ομόνοια και μπήκα σε ένα κατάστημα όπου πούλησα το κινητό για 20 ευρώ ενώ 5 ευρώ βρήκα στη τσάντα της. Αμέσως πήγα και αγόρασα τη δόση μου, έκανα χρήση και έπεσα για ύπνο. Την άλλη μέρα, είδα στις τηλεοράσεις για τη νεκρή εφοριακό. Δεν ήξερα τι να κάνω».


περσεφόνη ετυμολογία

ονειρο νίκος βέρτης

Ο δράστης παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει κι άλλες κλοπές σε νεκροταφεία ενώ έφτανε στο σημείο να κλέβει φανοστάτες και καντήλια από τα μνήματα και να τα πουλά για χαλκό μόνο και μόνο για λίγα ευρώ για να αγοράσει τη δόση του.


ηχογράφηση ραδιοφωνικού σταθμού

λογοτεχνική γραφή

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρα, ενώ είχε αποκλειστεί η περιοχή γύρω από το Κοινοβούλιο.


ηχογράφηση ραδιοφωνικού σταθμού

εμφραγμα ηλικια

Φωτογράφος του πρακτορείου ανέφερε πως οι Αρχές είχαν ρομπότ ανίχνευσης εκρηκτικών.


Σύμφωνα με την αστυνομία, το ύποπτο πακέτο βρέθηκε στους κήπους κοντά στο υπουργείο Άμυνας.


Για λόγους ασφαλείας, οι ειδικοί προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.


Η Σκότλαντ Γιαρντ ενημέρωσε ότι το αντικείμενο ήταν ακίνδυνο και ότι ο συναγερμός ήρθη.


διευθυνση διαβατηριων τηλεφωνο

στρωμα yoga jumbo

Ειδικότερα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 οι συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" θα ξεκινούν (κάθε 00:25 και 00:55 της ώρας) αποκλειστικά και μόνον από το σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας".


διευθυνση διαβατηριων τηλεφωνο

Ομοίως, οι συρμοί που θα εκκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:00 και 00:30 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας».


Ως εκ τούτου οι επιβάτες με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα πρέπει να κατευθύνονται στο σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας», όπου και θα μετεπιβιβάζονται στους αεροδρομιακούς συρμούς Μετρό.


Παράλληλα, οι επιβάτες του Μετρό που προέρχονται από το αεροδρόμιο ή από κάποιο ενδιάμεσο σταθμό της γραμμής του προαστιακού, θα μετεπιβιβάζονται το σταθμό "Δουκ. Πλακεντίας" σε άλλον συρμό του Μετρό για τη μετάβασή τους στο υπόλοιπο δίκτυο της ΣΤΑΣΥ».



παντελιδης αθηνα στιχοι

αρπαγη παιδιου ηλεια

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6, βαθμιαία στα πελάγη έως 7 μποφόρ.


αρπαγη παιδιου ηλεια

Ευνοείται η μεταφορά σκόνης.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές μέχρι το βράδυ.


Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια και ανατολικά έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3 με 5, πρόσκαιρα 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τη νύχτα και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και τα ανατολικά.


Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά 5 με 6 τοπικά έως 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



οτε τηλεφωνητης αριθμος
ταξη δεσμου

καρδιες βαλεντινου

Σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Bloomberg στην Αγία Πετρούπολη, η Λαγκάρντ δήλωσε ότι ανάμεικτα μηνύματα σχετικά με το αν η κεντρική τράπεζα είναι απαλλαγμένη από πολιτικές παρεμβάσεις δημιούργησαν αβεβαιότητα στους επενδυτές και έθεσαν το τουρκικό νόμισμα υπό πίεση.


καρδιες βαλεντινου

καθε τι που ευχαριστει τις αισθησεις

«Όσον αφορά τη νομισματική πολιτική, είναι πάντα καλύτερο για όλους τους πολιτικούς ηγέτες να αφήνουν τους διοικητές των κεντρικών τραπεζών να κάνουν τη δουλειά που πρέπει και να διατηρούν και να διασφαλίζουν την ανεξαρτησία τους», σημείωσε η Λαγκάρντ. «Ορισμένες δηλώσεις σήμαναν συναγερμό στη διεθνή κοινότητα και ιδιαίτερα στους επενδυτές ότι ξαφνικά η τουρκική κεντρική τράπεζα θα μπορούσε να βρεθεί κάτω από κατευθύνσεις, οδηγίες ή επιρροή. Αυτό δημιούργησε μία αίσθηση αβεβαιότητας και μία έλλειψη εμπιστοσύνης, η οποία είχε την αντανάκλασή της στην αγορά», πρόσθεσε.


Τον τελευταίο μήνα η Τουρκία βίωσε κρίση του νομίσματός της αφότου ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι θα έχει μεγαλύτερη αρμοδιότητα στην άσκηση της νομισματικής πολιτικής, αν επανεκλεγεί τον επόμενο μήνα. Ο Ερντογάν είχε αντιταχθεί επανειλημμένα σε κάθε κίνηση για αύξηση των επιτοκίων, αποκαλώντας αυτά ως «τη μητέρα όλων των δεινών», παρότι επενδυτές και οικονομολόγοι υποστήριζαν ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η πτώση.


Στη συνέχεια, ο Ερντογάν δεσμεύθηκε να ακολουθήσει τις διεθνείς αρχές για τη νομισματική πολιτική και την Τετάρτη η τουρκική κεντρική τράπεζα αύξησε τα βασικά επιτόκιά της κατά 300 μονάδες βάσης (3 ποσοστιαίες μονάδες) στο 16,5% σε μία έκτακτη συνεδρίαση, μετά από τρεις εβδομάδες μίας σε μεγάλο βαθμό αυτοπροκληθείσας αναταραχής.



καλλωπισμος σκυλων βυρωνας

δημοσιογραφος κωστας χουντας

Η συζήτηση στο Μισθοδικείο (πρόεδρος η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρη Σαρπ), αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του Δημοσίου, Νικολάου Καραγιώργη, προκειμένου η εν λόγω προσφυγή να συζητηθεί μαζί με τις αντίστοιχες προσφυγές, του πρώην πρόεδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικόλαου Αγγελάρα και της γενικής γραμματέως της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Αγγελικής Σμυρνιού, οι οποίες κατατέθηκαν σε μεταγενέστερο χρόνο από αυτή του κ. Νταή.


δημοσιογραφος κωστας χουντας

βιομηχανια χαρτου βουλγαρια

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κατατεθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο αντίστοιχη προσφυγή του πρώην πρόεδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Γεωργίου Παναγιωτόπουλου και στο Μισθοδικείο αναμένεται να κατατεθεί προσφυγή του προέδρου της Ένωσης Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών και Λειτουργών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Σταμάτιου Γιακουμέλου.


Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξουν και άλλες προσφυγές στο Μισθοδικείο για τις νέες περικοπές των συντάξεων άνω των 2.000 ευρώ, των δικαστών, εισαγγελέων και μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ).


Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των πρώην δικαστών, η συνολική περικοπή των συντάξεών τους, από την εφαρμογή των μνημονίων έως και την εφαρμογή του άρθρου 13 του νόμου 4387/2016, ανήλθε περίπου σε ποσοστό 74%. Οι νέες περικοπές των συντάξεων σύμφωνα με το νέο ασφαλιστικό νόμο, ανέρχονται σε ποσοστό 40%, περίπου.


Όπως αναφέρουν, η μηνιαία σύνταξη των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων της χώρας, κυμαίνεται (ανάλογα με τα χρόνια προϋπηρεσίας) από τα 1.450 ευρώ έως τα 1.675 ευρώ.




αποκρυψη διαφημισεων

απαγορευμενες αγαπες

σακουλες για ηλεκτρικη σκουπα bosch

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μοιραστεί με τους φιλάθλους της το ταξίδι από την Βαρκελώνη στην Αγγλία εστιάζοντας στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι. Η κάμερα υποδέχεται την αποστολή των "μπλαουγκράνα" στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ και καταγράφει τις αντιδράσεις του Μέσι μέχρι να πατήσει το χορτάρι στο Etihad για την τελευταία προπόνηση το βράδυ της Δευτέρας.


απαγορευμενες αγαπες

συμβασεις εργου ασεπ

2016 10 31T190532Z 120942332 MT1ACI14657606 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS MCI FCB
(Πηγή: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic)



Vive un viaje de Liga de Campeones con Messi #MCFCB https://t.co/pbJDoXzbsJ

— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) November 1, 2016

καρτα του πολιτη εισητηριο χωρις επιστροφη

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει επί λέξει:


καρτα του πολιτη εισητηριο χωρις επιστροφη

νεα σμυρνη διακοπη νερου

χρυσό μετάλλιο στους κρίκους

"Η δημόσια ανακίνηση ιστορικών και ειδικά συνοριακών ζητημάτων που η Συνθήκη της Λωζάννης έχει ρυθμίσει οριστικά και αμετάκλητα, διαμορφώνοντας αντικειμενικά δεδομένα δεσμευτικά για όλους, είναι προκλητική και υπονομεύει την περιφερειακή σταθερότητα.


Ο σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών επιβάλλει τη διατύπωση υπεύθυνων θέσεων μακριά από παρωχημένους αναθεωρητισμούς.


Η Θράκη είναι ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή. Οποιαδήποτε άλλη σκέψη είναι αδιανόητη και επικίνδυνη".


πρωτοβαθμια εκπαιδευση βορειου αιγαιου

κριση στην πορτογαλια

Στην κινητοποίηση αυτή, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Καστοριάς των δημητριακών και κτηνοτροφικών προϊόντων του νομού και μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας, Δημήτρη Μόσχο, θα συμμετέχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, μεταξύ άλλων, από Πρέσπες, Καστοριά και Αμύνταιο, ενώ ο προγραμματισμός είναι να μεταβούν στο σημείο με αγροτικά οχήματα και λίγα τρακτέρ, αφού «η κινητοποίησή μας είναι συμβολική».


πρωτοβαθμια εκπαιδευση βορειου αιγαιου

Στην θέση τους τα μπλόκα Δυτικής Μακεδονίας


Πέραν της προαναφερόμενης κινητοποίησης, σταθερά στα μπλόκα τους παραμένουν οι υπόλοιποι αγρότες και κτηνοτρόφοι στη Δυτική Μακεδονία, με βασικό αντικείμενο την οργάνωση του κόσμου για το συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14/2.


Βέβαια, παραμένουν με το βλέμμα στραμμένο στη συνάντηση που κλείστηκε για την Παρασκευή 10/2, στις 12 το μεσημέρι, με κυβερνητικά στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.


Αγροτικά μπλόκα στη δυτική Μακεδονία έχουν στηθεί στα εξής σημεία: στο 'Αργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού στον δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, στα Γρεβενά και συγκεκριμένα στην πρώτη έξοδο προς την Εγνατία Οδό με κατεύθυνση τα Ιωάννινα και στην Αγία Κυριακή, στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού από τη διασταύρωση Σιάτιστας.



βατος συνταγες

φιλοσοφια λυκειου

ιησουίτες τι πιστευουν
Αυτή είναι η στρατιωτική δύναμη που στέλνουν οι ΗΠΑ στην Κύπρο (vid)

Μεγάλος είναι ο αριθμός των πολεμικών πλοίων, που πλέει στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου ανεβάζοντας την ένταση.


φιλοσοφια λυκειου

«Ομπρέλα» προστασίας ανοίγουν οι Αμερικανοί με πολεμικά σκάφη στην κυπριακή ΑΟΖ, στέλνοντας έτσι ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα με την ισχυρή παρουσία του 6ου στόλου ενόψει της έναρξης των ερευνών από τον αμερικανικό ενεργειακό κολοσσό της EXXON MOBIL.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην περιοχή κάτω από το οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, βρίσκονται 6 αμερικανικά πολεμικά πλοία και 1 βρετανικό και πλέουν με προορισμό την θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Κύπρο και το Ισραήλ όπου από σήμερα έως και τις 18 Μαρτίου θα πραγματοποιήσουν άσκηση αμφίβιων επιχειρήσεων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, αναλυτικά ποια είναι τα πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην περιοχή αλλά και το πλήρωμά τους:




ανταύγειες φωτός

ποσες θερμιδες χανεις με το τρεξιμο

Στην εκκένωση του χωριού συμμετείχε και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας και του Δήμου.


ποσες θερμιδες χανεις με το τρεξιμο

γενικο νοσοκομειο θηβα

Πυκνοί καπνοί ζώνουν όλη την περιοχή, ενώ η φωτιά λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις.


Αυτή την ώρα στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν από αέρος τρία καναντέρ και δύο πετζετέλ.


«Ήταν σωτηρία η άμεση επέμβαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του υπουργείου Εσωτερικών, που την καλέσαμε και ανταποκρίθηκε αμέσως στέλνοντας τρία καναντέρ» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή.


Αντιμέτωποι με τη φωτιά βρίσκονται από νωρίς το μεσημέρι όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία του νησιού που κινητοποιήθηκε άμεσα, αστυνομικές δυνάμεις και ομάδες εθελοντών.



σπιτια ενοικιαση λουτρακι

νικος βουτσης ρετιρε

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτή την ώρα η πυρκαγιά παραμένει σε πλήρη εξέλιξη και έχει κατεύθυνση προς τους Αγίους Θεοδώρους.


νικος βουτσης ρετιρε

νεα κυβερνηση ελλαδα 2015

θεατρο που παιζει ο ζουγανελης



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


37687869 2027784923912399 4446449078837968896 n

Σε προληπτική εκκένωση της κοινότητας Λεοντάρι των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας προχωρούν οι αρχές, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Πελοπίδας, Καλλίρης. Όπως εξήγησε, «η απόφαση για προληπτική εκκένωση ελήφθη επειδή το μέτωπο της φωτιάς στην Κινέττα «πέρασε» στην Κορινθία και προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο, σε περίπτωση που αλλάξουν διεύθυνση οι άνεμοι, θελήσαμε να κινηθούμε έγκαιρα».

Όπως πρόσθεσε, «στην περιοχή επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, ενώ μηχανήματα έργου ανοίγουν αντιπυρικές ζώνες». Όσον αφορά στο άλλο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή Ζεμενό, ο Πελοπίδας Καλλίρης είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές».

Ποια μέτωπα είναι ενεργά

Σε ανακοίνωση της η πυροσβεστική αναφέρει ότι οι σημαντικότερες πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι:

Στην περιοχή Αέρας στα Γεράνεια Όρη. Στο συμβάν επιχειρούν 74 οχήματα, 150 πυροσβέστες και 17 άτομα πεζοπόρο. Επιπλέον, στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 4 εθελοντικά οχήματα, 20 υδροφόρες και 6 μηχανήματα έργου από την Περιφέρεια Αττικής, τους δήμους Μεγαρέων, Λουτρακίου, Βάρης - Βουλιαγμένης ενώ οι ένοπλες δυνάμεις συνδράμουν με τρία μηχανήματα έργου. Από αέρος επιχειρούν 7 Ε/Π και 1 Α/Φ

Στην περιοχή Καλλιτεχνούπολη του δήμου Ραφήνας - Πικερμίου Αττικής. Στην κατάσβεση λαμβάνουν μέρος 190 πυροσβέστες με 96 οχήματα, 12 εθελοντικά πυροσβεστικά οχήματα με 25 εθελοντές, 46 άτομα πεζοπόρο, ενώ από αέρος επιχειρούν 2 Α/Φ .

Στη θέση Ζεμενό Κιάτου Κορινθίας. Στην κατάσβεση επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 45 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο και 1 Ε/Π. iv. στη θέση Μετόχι Βρυσσών, στα Χανιά Κρήτης. Στην κατάσβεση επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 27 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρο και 1 Ε/Π

Στην πυρκαγιά στον Πλατανιά Χανιών στη θέση Κακόπετρα, επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 15 οχήματα 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα. Τις προσπάθειες κατάσβεσης συνδράμει από αέρος 2 Ε/Π.

Στην περιοχή Λάρυμνα. Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρο, ενώ στην περιοχή επιχειρεί και 1 Ε/Π.

Δείτε ΕΔΩ πού υπάρχουν αυτή τη στιγμή ενεργά πύρινα μέτωπα

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά: Η σοκαριστική στιγμή που αντικρίζουν τους 26 νεκρούς αγκαλιασμένους στο Κόκκινο Λιμανάκι

Φωτιά Μάτι: Συγκλονίζει ο διασώστης που εντόπισε τους 26 νεκρούς (vid)


01














Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ραδιο πιερια τηλ

τιμητικες επιγραφες
απόστολου χρήστου

Πηγές του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu ανέφεραν ότι το γραφείο του εισαγγελέα Ροδόπης κατέθεσε μήνυση την Τρίτη ενάντια στον Ibrahim Serif, ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας για την παρουσία του σε ισλαμική θρησκευτική τελετή το 2016. Η πρώτη ακρόαση θα γίνει στις 8 Μαΐου, πρόσθεσαν οι πηγές.


ραδιο πιερια τηλ

Ο ίδιος ο Serif, μιλώντας στο Anadolu, ισχυρίστηκε ότι η πραγματική κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από τις αξιώσεις της εισαγγελικής αρχής.


Όπως είπε ο Serif, παρακολούθησαε εκδήλωση κατόπιν αιτήματος των μουσουλμάνων συναδέλφων του.


«Είμαι επιφορτισμένος με την οργάνωση ενός θρησκευτικού γεγονότος, αλλά πρέπει να παρέχουμε θρησκευτικές υπηρεσίες σε όσους ζητούν βοήθεια», πρόσθεσε.


Ο ίδιος δήλωσε ότι είχε κερδίσει μια υπόθεση το 1999 για την ίδια κατηγορία, αφού έκανε έκκληση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προσθέτοντας ότι από τότε δεν υπήρξαν ποινικές κατηγορίες εναντίον του μέχρι πριν από ένα χρόνο.


«Αλλά τον τελευταίο χρόνο, έχω κληθεί στο γραφείο του εισαγγελέα επτά φορές συνολικά», είπε ο ίδιος. Ο Serif εξελέγη μουφτής της Κομοτηνής το 1990 από την τοπική μουσουλμανικήτουρκική κοινότητα.


Οι εκλεγμένοι μουφτήδες της Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγά και Αχμέτ Μετέ έχουν καταδικαστεί επίσης από τα ελληνικά δικαστήρια για την κατάχρηση εξουσίας.


κοστος σπουδων ακτο

καλλιέργεια

Ο κ. Βουρνούς μετέβαινε με τη μοτοσυκλέτα του στο αεροδρόμιο του νησιού, προκειμένου να ταξιδέψει με προορισμό την Αθήνα, για να παραστεί στην γιορτή για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, όταν στην προσπάθειά του να προσπεράσει σταματημένο όχημα, συγκρούστηκε με την πόρτα του, που άνοιξε ξαφνικά από έναν εκ των επιβατών του.


κοστος σπουδων ακτο

μηνυματα σου στελνω με τα αστερια

Ο δήμαρχος της Χίου, όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές, υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της σπονδυλικής του στήλης, αφού δεν επιβεβαιώθηκαν μέχρι στιγμής οι αρχικές εκτιμήσεις για επιπόλαιο τραυματισμό.


Συνεργάτες του κ. Βουρνού τόνιζαν πάντως ότι ο δήμαρχος θα είχε πολύ σοβαρότερο πρόβλημα αν δεν φορούσε κράνος.


Δεδομένης της κατάστασης της υγείας του δημάρχου Χίου, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για μεθαύριο Πέμπτη, συνάντηση των βουλευτών, του δημάρχου και του αντιπεριφερειάρχη του νησιού με τους υπουργούς Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα για το προσφυγικό - μεταναστευτικό θέμα.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, επικοινώνησε με τους υπουργούς, μετά το ατύχημα και εκείνοι συμφώνησαν στην αναβολή, κρίνοντας ότι στη συνάντηση πρέπει να παραβρίσκεται και ο Μανώλης Βουρνούς.


επακολουθος

Στο βίντεο ακούγεται ο αστυνομικός να της φωνάζει «σταμάτα να αντιστέκεσαι» και στη συνέχεια ξεκινάει να τη χτυπάει με γροθιές στο κεφάλι και αφού την ακινητοποίησε, της πέρασε χειροπέδες. Στο ίδιο βίντεο διακρίνεται και ένα μωρό 18 μηνών στην αγκαλιά ενός άντρα, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια, κλαίει.


επακολουθος

Το θύμα του ξυλοδαρμού αναφέρει σε ανάρτησή της ότι εμφανίσθηκε η αστυνομία και τους έκανε αλκοτέστ. Έπειτα και αφού είχαν βγει αρνητικά τα αποτελέσματα, η κοπέλα αρνήθηκε να τους δώσει το όνομά της.


Η ίδια παραδέχεται πως η παρέα της είχε αλκοόλ στην παραλία, ενώ η ίδια, σύμφωνα με την αμερικανική νομοθεσία, δεν ήταν σε νόμιμη ηλικία για να έχει μαζί της ή για να καταναλώσει. Τονίζει πως το αλκοτέστ απέδειξε πως δεν είχε πιει ούτε μια γουλιά.


Παρόλα αυτά, οι Αρχές επέμεναν να τους δώσει τα στοιχεία της και εκείνη τους ρώτησε πώς και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να ψάχνουν στην παραλία για ανήλικους με αλκοόλ στην κατοχή τους. Μετά από αυτή της τη φράση ξέσπασε ο καυγάς:



I was sleeping on the beach and I woke up to this.. i can’t believe it.. pic.twitter.com/UJE5Sy7E4G

— Lexy (@HewittLexy) 26 Μαΐου 2018


τοξοτης γυναικα ζυγος αντρας
oceano restaurant opentable

χεράκια speedo

parker o-ring sizes
Ο Προκόπης Παυλόπουλος καταδικάζει την «φασιστική επίθεση» στον Γιάννη Μπουτάρη

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπιος Παυλόπουλος εξέφρασε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον αποτροπιασμό του και την απερίφραστη καταδίκη του για την φασιστικής - κατά την επιεικέστερη έκφραση - νοοτροπίας επίθεση εναντίον του δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη από περιθωριακά στοιχεία.


χεράκια speedo

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, θα παραμείνει στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο μετά την απρόκλητη επίθεση που δέχτηκε μπροστά από το Λευκό Πύργο στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



Λίγο μετά την επίθεση ο κ. Μπουτάρης μεταφέρθηκε στο γραφείο του στο δημαρχείο. Ωστόσο, λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε αποφασίστηκε να μεταβεί σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.



Οι γιατροί πρότειναν να νοσηλευτεί ο δήμαρχος για προληπτικούς λόγους και εκτός απροόπτου θα πάρει αργότερα σήμερα εξιτήριo.




Πηγή: thestival, life-events, ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ο Προκόπης Παυλόπουλος καταδικάζει την «φασιστική επίθεση» στον Γιάννη Μπουτάρη
01
Ο Προκόπης Παυλόπουλος καταδικάζει την «φασιστική επίθεση» στον Γιάννη Μπουτάρη
















































προβατα ασαφ βιντεο

ισοπροπυλική αλκοόλη

κοντες μπλουζες καλοκαιρινες

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το σημερινό περιστατικό, ο Τσελίκ τόνισε πως «οι πρεσβείες φυλάσσονται από το κράτος, το οποίο επιδεικνύει τη μέγιστη ευαισθησία ως προς την ασφάλεια».


ισοπροπυλική αλκοόλη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της πρεσβείας, Ντέιβιντ Γκάινερ, σημείωσε πως οι λεπτομέρειες της ένοπλης επίθεσης ερευνώνται ακόμη.


«Ευχαριστούμε την τουρκική αστυνομία για την άμεση επέμβασή της», τόνισε ο Γκάινερ.


Η επίθεση


Η επίθεση κατά της πρεσβείας σημειώθηκε περίπου στις 05:00 το πρωί. Ένας ύποπτος άνοιξε πυρ κατά του κτηρίου από ένα εν κινήσει αυτοκίνητο.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ερρίφθησαν 4 ή 5 πυροβολισμοί πριν το αυτοκίνητο να διαφύγει από το σημείο.


Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς από το περιστατικό, ενώ αναφέρθηκαν λίγες υλικές ζημιές.



#BREAKING: Shots fired at the US Embassy in Ankara #Turkey, targeting the security guards booth pic.twitter.com/Zg5VJHyB5M

— Amichai Stein (@AmichaiStein1) 20 Αυγούστου 2018


ο τσαρλι και το εργοστασιο σοκολατας πρωταγωνιστες

βιβλιοθηκη καλλιθεας

Σήμερα, Δευτέρα (19/03/2018), έγινε δεκτό το αίτημα αποχής που κατέθεσε η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Κουτέρη.


βιβλιοθηκη καλλιθεας

Έτσι, η δίκη που είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2016 κι ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί η εξέταση ούτε του πρώτου μάρτυρα, αναβλήθηκε για τις 3 Δεκεμβρίου 2018.


Πριν από το αίτημα της προέδρου, αίτημα αποχής είχε καταθέσει μια σύνεδρος του δικαστηρίου υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί πλέον να συνυπάρξει με την κ. Κουτέρη, ενώ είχε κατατεθεί και αίτημα εξαίρεσης της προέδρου από συνηγόρους υπεράσπισης.



solano online tax
φύλλο εσωτερικής αλληλογραφίας

ο πληθυσμός της αγγλίας

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση Τύπου του ΔΝΤ ο Ράις ανέφερε πως κατά τις συζητήσεις που είχε με τις ελληνικές Αρχές το κλιμάκιο του ΔΝΤ στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος ενισχυμένης εποπτείας των Ευρωπαίων, εξετάσθηκαν ο προϋπολογισμός του 2018, ο προϋπολογισμός του 2019 και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.


ο πληθυσμός της αγγλίας

οπλουργία κυπρου

προσφορες για κρουαζιερες απο κυπρο 2015

«Ήταν μια επίσκεψη που αποσκοπούσε στο να ενημερωθούμε για τα νεώτερα δημοσιονομικά στοιχεία» είπε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ξεκαθαρίζοντας πως η αξιολόγηση αφορούσε στην μεταπρογραμματική επιτήρηση της ευρωζώνης και όχι του ΔΝΤ.


Για τα ευρήματα της αποστολής είπε πως διαπιστώθηκε πως «η Ελλάδα είναι σε σωστό δρόμο» και ξεκαθάρισε πως η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα θα εκδοθεί στις αρχές του 2019.


Ερωτηθείς για το ζήτημα της περικοπής των συντάξεων ο Ράις απάντησε με τρόπο που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών. «Η εφαρμογή των μέτρων αυτών θα στείλει ένα καθαρό σήμα ότι η Ελλάδα παραμένει στο μονοπάτι των μεταρρυθμίσεων», σημείωσε.


Αλλά δεν στάθηκε μόνον σε αυτό. Αποσαφήνισε εμφατικά πως η περικοπή των συντάξεων είναι διαρθρωτικό μέτρο για το ΔΝΤ. Όπως σημείωσε με έμφαση, ένα φιλικό προς την ανάπτυξη δημοσιονομικό μείγμα προϋποθέτει τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού.



«Η Ελλάδα χρειάζεται να μετακινηθεί προς μία πιο φιλική προς την ανάπτυξη και πιο κοινωνικά δίκαιη, δημοσιονομική πολιτική. Σε αυτό θα συνέδραμε η ασφαλιστική μεταρρύθμιση διότι απελευθερώνει δημοσιονομικό χώρο», είπε.



fmstyle o hue

κρητη τουρισμος 2014

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κοινοπραξίες των εταιρειών που διεκδικούν τον Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου κατέθεσαν στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων τους φακέλους με τα υψηλότερα τιμήματα σε σχέση με εκείνα που έδωσαν στον πρώτο γύρο.


fmstyle o hue

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διεκδικητές κλήθηκαν ουσιαστικά να προσφέρουν περισσότερα από 450 εκατ. ευρώ. Κι αυτό καθώς, όπως αναφέρουν πηγές, στη διαδικασία της 29ης Μαρτίου τα τιμήματα των διεκδικητών κινήθηκαν στα επίπεδα μεταξύ των 420 και 450 εκατ. ευρώ.


Ένα από τα σενάρια που δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει το ΤΑΙΠΕΔ είναι να πάει και σε τρίτο γύρο προσφορών, καλώντας την εταιρεία με το υψηλότερο τίμημα να δώσει και νέο, ακόμη πιο βελτιωμένο.


Όλα θα κριθούν αύριο Παρασκευή, όταν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου θα αξιολογήσει τους φακέλους των δύο κοινοπραξιών. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο σχήμα απαρτίζεται από τις εταιρείες Snam (Ιταλία και επικεφαλής), Fluxys (Βέλγιο) και Enagas (Ισπανία) και η δεύτερη κοινοπραξία αποτελείται από τις εταιρείες Reganosa (Διαχειριστής της περιοχής της Γαλικίας στην Ισπανία), Transgaz (Ρουμανία) και EBRD (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης).



θαυματα του φυσικου κοσμου

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

βιταλο κυμης

για αυτο καλυτερα να μην μιλησω

Χιόνι θα πέσει στα ορεινά, τα δυτικά και βόρεια, ενώ παγετός θα υπάρχει κατά τόπους το πρωί και το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.


βιταλο κυμης

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανόν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία από το βράδυ 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα υπόλοιπα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα και χιονοπτώσεις κατά περιόδους στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα από τη νύχτα βαθμιαία θα ενταθούν.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από τη νύχτα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα βόρεια. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και κατά διαστήματα σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Από το βράδυ οι βροχές θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές στα νότια.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο νότιοι τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 12 και στην Ήπειρο από 00 έως 5 βαθμούς Κελσίου.




μυστηριο στο υπογειο του αρχοντικου

πάρκο παιδικό

πουτιγκα καρυδιου
αρτεμις πινακουλακη λεουση

Προϋποθέσεις για υπαγωγή στην προαιρετική συνέχιση της ασφάλισης


Δυνατότητα προαιρετικής συνέχισης της ασφάλισης έχει κάθε πρόσωπο του άρθρου 1 της παρούσας απόφασης, εφόσον συγκεντρώνει αθροιστικά τις παρακάτω προϋποθέσεις:


πάρκο παιδικό

α) Έχει πραγματοποιήσει στην υποχρεωτική ασφάλιση τουλάχιστον πέντε έτη ή 1.500 ημέρες, εκ των οποίων τουλάχιστον ένα έτος ή 300 ημέρες εντός της τελευταίας, πριν από την υποβολή της αίτησης πενταετίας και υποβάλλει τη σχετική αίτησή του μέσα σε προθεσμία 12 μηνών από την τελευταία ασφάλισή του σε φορέα, τομέα, κλάδο ή λογαριασμό κύριας ασφάλισης ή έχει πραγματοποιήσει οποτεδήποτε στην υποχρεωτική ασφάλιση 10 έτη ή 3.000 ημέρες ασφάλισης, ανεξάρτητα από το χρόνο υποβολής της αίτησης για προαιρετική συνέχιση της ασφάλισης.


Οι ανωτέρω χρονικές προϋποθέσεις δύνανται να συμπληρωθούν με συνυπολογισμό χρόνου διαδοχικής ασφάλισης. Οι ασφαλισμένοι που συμπληρώνουν με διαδοχικό ή μη χρόνο ασφάλισης στους ενταχθέντες στον ΕΦΚΑ φορείς, τομείς, κλάδους και λογαριασμούς τις ανωτέρω χρονικές προϋποθέσεις για υπαγωγή στη προαιρετική συνέχιση της ασφάλισης, υποχρεούνται να συνεχίσουν προαιρετικά την ασφάλισή τους στον ΕΦΚΑ στον τελευταίο ενταχθέντα φορέα υποχρεωτικής ασφάλισης.


β) Έχει διακόψει ή διακόπτει καθ' οιονδήποτε τρόπο (πχ παραίτηση, λύση σύμβασης, διαγραφή από τη ΔΟΥ, διαγραφή από τον οικείο επαγγελματικό σύλλογο, προκειμένου για δημοσίους υπαλλήλους λύση της υπαλληλικής σχέσης και για στρατιωτικούς αποστρατεία) την υποχρεωτική ασφάλιση στον ΕΦΚΑ.


γ) Κατά την υποβολή της αίτησης, ο ασφαλισμένος δεν είναι ανάπηρος κατά την έννοια του στοιχείου β΄ της παρ. 5 του άρθρου 28 του ν. 1846/1951 (Α΄189).


δ) Ειδικά, οι αυτοαπασχολούμενοι (ασφαλισμένοι του πρώην ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ, καθώς και τα πρόσωπα της υπουργικής απόφασης με αριθμ. Φ11321/59554/2170/2016, ΦΕΚ4569/Β) και οι ασφαλισμένοι του πρώην ΟΓΑ δεν έχουν οφειλή από οποιαδήποτε αιτία προς τον ασφαλιστικό φορέα ή, σε περίπτωση οφειλής, να έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης, της οποίας οι όροι τηρούνται καθ' όλη τη διάρκεια της προαιρετικής συνέχισης της ασφάλισης.


Καταβολή εισφορών


Για την προαιρετική συνέχιση της ασφάλισης των προσώπων του άρθρου 1 της παρούσας καταβάλλεται μηνιαία εισφορά κατ' αναλογία των προβλεπόμενων στα άρθρα 5, 18, 37, 38, 39 , 40 και 41 του νέου ασφαλιστικού νόμου (ν. 4387/2016).


art travel βαρκελωνη

αντετοκουμπο διαφήμιση aegean
ακορντεον ζωη τηγανουρια

Παράλληλα, τόνισε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι έτοιμη να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, κάτι το οποίο θα μεταφέρει μέσω επιστολής, αλλά και διά ζώσης, στον ΓΓ του ΟΗΕ.


art travel βαρκελωνη

Ο κ. Αναστασιάδης, σε συνέντευξή του στον ALPHA, τόνισε, ωστόσο, ότι πρόθεσή του δεν είναι η επανάληψη μιας διεθνούς διάσκεψης για την Κύπρο χωρίς προετοιμασία. Μέσω του ΟΗΕ είπε, μπορούν να κινητοποιηθούν δυνάμεις οι οποίες να ασκήσουν πιέσεις προς την Τουρκία, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος ενός νέου ναυαγίου.


Αναφερόμενος στην αποστολή επιστολών με έγγραφα από τις συνομιλίες στο Κραν Μοντανά, ο Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι επειδή διανύουμε προεκλογική περίοδο, το κάθε τι διογκώνεται. Επανέλαβε ότι έκρινε σωστό να στείλει σε αρθρογράφους, φίλους, πολιτικούς και πολιτικά κόμματα επιστολές ως απάντηση στην κριτική που δέχεται ότι δεν αξιοποίησε επαρκώς τις παραμέτρους του ΓΓ του ΟΗΕ.


Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιος, απάντησε ότι είναι κάτι το οποίο τον απασχολεί και για το οποίο δεν κρύβει το ενδιαφέρον του. «Αυτό που βάρυνε περισσότερο και με ενθαρρύνει είναι η ανασκόπηση της υλοποίησης του προεκλογικού προγράμματος. Όταν το 80% των προεκλογικών δεσμεύσεων έχει υλοποιηθεί, σημαίνει ότι έκτισες τη βάση και δημιούργησες συνθήκες σταθερότητας. Τώρα είναι που μπορείς να υλοποιήσεις ακόμα περισσότερα» ανέφερε ο Κύπριος Πρόεδρος.


τα ζηλιαρικα ματια

Πολλά από τα σχόλια αυτά θα ενσωματωθούν στο υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ. Σε αυτό θα προσδιορίζεται ρητά το προσωπικό που θα απομείνει στις μονάδες της Μεγαλόπολης, σε σχέση με τους 1.100 εργαζομένους που απασχολούνται σήμερα εκεί, όπως επίσης πώς θα διασφαλισθεί η τροφοδοσία σε καύσιμο της επίσης προς πώληση μονάδας της Μελίτης στη Φλώρινα.


τα ζηλιαρικα ματια

αναντικαταστατος πωλινα χριστοδουλου στιχοι

Πάντως εγχώριοι ενεργειακοί ομίλου διαπιστώνουν κενά στον διαγωνισμό για την πώληση μονάδων της ΔΕΗ και ήδη διαμηνύουν ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό αν δεν ξεπεραστούν τα προβλήματα.


Οι εγχώριες εταιρείες θεωρούν ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε η πρώτη φάση του διαγωνισμού να βγει άκαρπη και σε δεύτερη φάση να πουληθούν «πακέτο» και υδροηλεκτρικά φράγματα της ΔΕΗ.


Η κυβέρνηση έως τώρα δεν έχει ακόμα διευκρινίσει το καθεστώς με την ενιαία άδεια που έχει η ΔΕΗ για τις μονάδες Ι και ΙΙ στη Μελίτη Φλώρινας. Η άδεια για την κατασκευή της μονάδας Μελίτη ΙΙ συνδέεται επίσης με τα γειτονικά λιγνιτωρυχεία τα οποία βρίσκονται υπό ασαφές καθεστώς.



κρητικες μπαλαντες

ετήσιο οικογενειακό εισόδημα

Η ανησυχητική εξέλιξη σχολιάζεται από την οικονομική εφημερίδα Handelsblatt υπό τον τίτλο: «Ξυπνήστε».


ετήσιο οικογενειακό εισόδημα

πρωτεινη για γραμμωση για γυναικες

πετρος μαντουβαλος ολυμπιακος

Ο δημοσιογράφος προτείνει η γερμανική κυβέρνηση να αλλάξει την κοινωνική της πολιτική: «Οι πολιτικοί συζητούν αυτό το διάστημα ιδιαίτερα ‘resilience’ δηλαδή οικονομική ανθεκτικότητα στις κρίσεις. Η επόμενη γερμανική κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ως βασικό της στόχο να ενισχύσει την ανθεκτικότητα της Γερμανίας απέναντι στο δημογραφικό σοκ της επόμενης δεκαετίας. Γνώμονας αυτής της πολιτικής θα πρέπει να είναι κάθε άνθρωπος ικανός για εργασία στη χώρα να έχει τη δυνατότητα να εργάζεται παρότι έχει οικογένεια. Ταυτόχρονα η πολιτική αυτή θα πρέπει να προσελκύει εξειδικευμένο προσωπικό από το εξωτερικό».


Σύμφωνα με την Deutsche Welle, για το ίδιο θέμα η εφημερίδα Stuttgarter Zeitung επισημαίνει: «Ο αριθμός ακούγεται απειλητικός: Μέχρι το 2030, η Γερμανία, θα έχει έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού τριών εκατομμυρίων ατόμων. 3 εκατομμύρια – αυτό σημαίνει ότι κάποιος τα υπολόγισε με μεγάλη ακρίβεια. Το βασικό πρόβλημα της αγοράς εργασίας του μέλλοντος όμως είναι ότι ποτέ δεν ήταν τόσο ασαφές σε ποιους κλάδους θα χρειαστούν στο μέλλον περισσότεροι απασχολούμενοι και σε ποιους λιγότεροι».


Τέλος η εφημερίδα Heilbronner Stimme γράφει: «Δεν μπορεί να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει ήδη έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού και ότι πρόκειται να αυξηθεί. Και αυτό όχι μόνο για δημογραφικούς λόγους αλλά και επειδή κάποια επαγγέλματα δεν είναι ελκυστικά για εκείνους που έχουν τη δυνατότητα της επιλογής. Παρά την ψηφιοποίηση και την μετανάστευση, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει εάν οι κλάδοι δεν βελτιώσουν τις συνθήκες εργασίας».


πραξη εφαρμογης αρτεμιδα

Τα… παιδιά των Μπόμπαν, Σούκερ, Προσινέτσκι, Σούκερ, Ασάνοβιτς και των τόσων άλλων παικταράδων που στο Μουντιάλ του 1998 στα γήπεδα της Γαλλίας έφτασε μέχρι τον ημιτελικό κι αποκλείστηκε από τη μετέπειτα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και διοργανώτρια Γαλλία, έμελλε να κάνουν το… ακατόρθωτο! Η Κροατία, για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι στον τελικό. Την Κυριακή στις 18:00 στη Μόσχα, στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018 θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία και ασχέτως του τελικού αποτελέσματος έχει γράψει ένα απίστευτο αθλητικό «παραμύθι» που θα μνημονεύεται για χρόνια.


πραξη εφαρμογης αρτεμιδα

Η Κροατία του Ντάλιτς, των σούπερ σταρ Μόντριτς, Ράκιτιτς και Μάντζουκιτς, η Κροατία που δεν τα παράτησε παρότι είχε… παραδώσει πνεύμα από την κούραση, η Κροατία που έστειλε… σπίτι την Αγγλία αλλά χωρίς το τρόπαιο, όπως ήθελε το σλόγκαν των «τριών λιονταριών» να συμβεί (σ. σ. It’s coming home). Η Κροατία που έκανε το βράδυ της Τετάρτης το Ζάγκρεμπ, το Σπλιτ, τη Ριέκα κι όλες τις άλλες πόλεις της χώρας να μείνουν… ξύπνιες ως το πρωί! Η Κροατία που θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας!



For those that missed the goal that sent us to the final! #cro #croeng pic.twitter.com/sKxFja2ZRr


— CroatianSports (@CroatianSoccer) July 11, 2018

Στον ημιτελικό της Μόσχας, τα πράγματα για αυτή την Κροατία δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά. Μόλις στο 4’ η Αγγλία πήρε προβάδισμα με ένα εξαιρετικό φάουλ του Τρίπιερ! Τα «λιοντάρια» έδειχναν ικανά και για δεύτερο γκολ που θα έβαζε πολύ δύσκολα στους Κροάτες, αφού προέρχονταν ήδη από δυο προκρίσεις στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι σε Δανία στους «16» και Ρωσία στους «8». Η ομάδα του Ντάλιτς φαινόταν να μην έχει φρεσκάδα και δυνάμεις για να απαντήσει, όμως, από ένα σημείο κι έπειτα άρχισε να ισορροπεί την κατάσταση κι η Αγγλία να χάνει τη συγκέντρωσή της.



A huge goal from Perisic and #CRO! 20 minutes left to find a winner...pic.twitter.com/hFZywZ5


— SOCCER.com (@soccerdotcom) July 11, 2018

Η ποιότητα των Κροατών απέναντι στην αθλητικότητα και τις δυνάμεις των Άγγλων, αποδείχθηκε ικανή για να γίνει το… θαύμα. Έτσι, στο 68’ ένα τρομερό γκολ του Ιβάν Πέρισιτς έκανε το 1-1 και οδήγησε το ματς στην παράταση. Εκεί, όλα έδειχναν πως θα δούμε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι την Κροατία να πηγαίνει στη διαδικασία των πέναλτι. Τα πάντα πήγαιναν προς τα εκεί, μέχρι το 109’ όταν σε μια στιγμή αδράνεια της άμυνας της Αγγλίας, ο Μάριο Μάντζουκιτς βρήκε τη μπάλα μπροστά του στη μικρή περιοχή, εκτέλεσε τον Πίκφορντ – που είχε κάνει μεγάλες αποκρούσεις μέχρι τότε κρατώντας την Αγγλία – και έστειλε την Κροατία στον τελικό. Έναν τελικό που θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00, απέναντι στη Γαλλία σε ένα remake του ημιτελικού του Μουντιάλ 1998 στη Γαλλία.



Croatian president celebrating with the team after that win ??#CRO #WorldCup https://t.co/nvDd1K61Zj
pic.twitter.com/u8QWSsdcZn


— betclever (@bet_clever) July 7, 2018


καβα διονυσος δραμα
συνυπολογισμός ζημίας και κέρδους

πολωνικα δορυφορικα καναλια

χοχλιοί μπουμπουριστοί συνταγή

Η οικονομία, τα εργασιακά, οι αγρότες, η ανεργία και η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σκληρής κριτικής του Δημήτρη Κουτσούμπα για τους κυβερνητικούς χειρισμούς.


πολωνικα δορυφορικα καναλια

«Όλα τα κυβερνητικά στελέχη, ο ίδιος ο Τσίπρας, αλλά και οι εφημερίδες τους, αναπαράγουν με διάφορους τρόπους, πως η βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής θέσης του λαού, περνάει μέσα από το στόχο της κυβέρνησης να ολοκληρώσει το πρόγραμμα, να υλοποιήσει το μνημόνιο, δηλαδή, να υλοποιήσει το σχέδιο για την περεταίρω φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, για την ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας», τόνισε ο Γ. Γ. του ΚΚΕ, για να προσθέσει πως ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί ότι αυτό είναι η «επιστροφή στην κανονικότητα».


Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως «η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ακουμπάει το αντεργατικό οικοδόμημα των προηγούμενων, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά το ενισχύει κιόλας», αφού προηγουμένως στηλίτευσε την κυβερνητική πολιτική.



Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε, κάνει λόγο για «επιστροφή στην κανονικότητα, την οποία διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους, επιδιώκοντας σώνει και καλά, να βάλει τον ίδιο τον λαό να υιοθετήσει, ως δικούς του, τους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου και της ΕΕ.



Όμως, η περιβόητη, επιστροφή στην κανονικότητα, περνάει μέσα από τη μονιμοποίηση της εργασιακής ζούγκλας, της αύξησης του βαθμού εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης».
Μάλιστα συνέχισε: « Η επιστροφή στην κανονικότητα» σημαίνει να νομιμοποιηθούν στη λαϊκή συνείδηση οι δεκάδες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, στην ασφάλιση και στην πρόνοια, στις κοινωνικές δαπάνες.


Να θεωρήσει ο λαός μας, όλα όσα έχασε στα χρόνια της κρίσης περασμένα - ξεχασμένα και φυσικά να παραιτηθεί από οποιαδήποτε απαίτηση να ζήσει καλύτερα αυτός και τα παιδιά του και μάλιστα ικανοποιώντας σύγχρονες ανάγκες.


Η επιστροφή στην κανονικότητα σημαίνει, συμβιβασμό με την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, αυτό σημαίνει επιστροφή στην κανονικότητα.
Κανονικά θα στριμώχνεται ο άνεργος στις ουρές του ΟΑΕΔ, κανονικά θα στέκεται στις ουρές για το συσσίτιο».


Παράλληλα, μίλησε για γενίκευση της μερικής απασχόλησης, με μισθούς πείνας και έφερε ως παράδειγμα «τα προγράμματα της κοινωφελούς εργασίας, που τώρα τρέχουν στους διάφορους δήμους της χώρας» και πρόσθεσε:



«Όπως τα δουλεμπορικά γραφεία, τα παζάρια για την απελευθέρωση των απολύσεων, το χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας. Η "μάχη" που δίνει για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, είναι μάχη να νομιμοποιηθεί στην εργατική λαϊκή συνείδηση, ό, τι θεωρείται ως «σύμβαση» τα τελευταία χρόνια από τους εργοδότες.



Αλλά και να ξεπλυθεί η ίδια η ΕΕ, που δεκαετίες πριν, με τις αποφάσεις της, έβαλε τα θεμέλια στο σημερινό αντιλαϊκό οικοδόμημα και συνεχίζει να το χτίζει με μοναδικό κριτήριο την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών μονοπωλίων, ενάντια στους λαούς».



internet cafe κουκακι

υποσεντονα μιας χρησης jumbo

καθισματα για βιταρα

«Τα Δωδεκάνησα», είπε, «αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του εθνικού χώρου». «Κανείς δεν μπορεί να τα επιβουλευθεί, κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει», συμπλήρωσε.


υποσεντονα μιας χρησης jumbo

ισοβια στην ελλαδα

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσε όλες τις πλευρές πως «η Ελλάδα είναι έτοιμη να πράξει τα αυτονόητα σε πολιτικό και επιχειρησιακό επίπεδο» και προσέθεσε πως η χώρα διεκδικεί την στήριξη της διεθνούς κοινότητας για την τήρηση του διεθνούς δικαίου.


«Η καλύτερη ασπίδα για τα νησιά μας είναι η τοπική τους ανάπτυξη», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας επ’ ευκαιρίας της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.



Διαβάστε επίσης:


Προκλητικές απειλές Τσαβούσογλου: Οι Έλληνες ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός


Προκλητικός ο Τούρκος ΥΠΕΞ: «Ανεβήκαμε στα Ίμια όποτε χρειάστηκε»



ταινιες με ψυχασθενεις

τα νεα μετρα για συνταξεις

«Εάν υπάρξει πρόταση μομφής από την ΝΔ, θα την υποστηρίξω και θα καταψηφίσω την Κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και το Νίκο Χατζηνικολάου.


ταινιες με ψυχασθενεις

Αναφερόμενος, ειδικότερα στη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε πως «αυτή τη στιγμή όλος ο κόσμος αποκαλεί αυτό το Κράτος ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, διαγράφοντας την ελληνική Μακεδονία στα αυτιά ενός ανθρώπου στο εξωτερικό. Όταν όμως ακουστεί ότι η χώρα λέγεται “Βόρεια Μακεδονία”, όλοι θα αντιληφθούν ότι υπάρχει μια νότια Μακεδονία, μια κεντρική Μακεδονία κ. ο.κ.».


Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι «προσθέτως θα σταματήσει κάθε προσπάθεια αλυτρωτισμού, καθώς θα πρέπει να γίνουν διορθώσεις στα σχολικά βιβλία της χώρας και όσα αναληθή γράφουν αυτά».


Όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης απαντώντας για τα επιχειρήματα περί παραχώρησης δικαιωμάτων «μακεδονικής ιθαγένειας και εθνικότητας» στους Σκοπιανούς, «δεν πρέπει να λέμε ψέματα στους πολίτες, σημειώνοντας ότι σε μια διαπραγμάτευση δεν τα κερδίζεις όλα, καθώς υπάρχει η ανάγκη του συμβιβασμού. Δεν είναι όλα ρόδινα για εμάς, αλλά σε αυτήν την Συμφωνία θα είναι όλα καλύτερα».


Ερωτηθείς για τη ζημιά που προκάλεσαν οι αποχωρήσεις βουλευτών του από το Ποτάμι, απάντησε ότι «θα πάμε στις εκλογές αυτόνομα, θα πάμε και στις Ευρωεκλογές αυτόνομα». Ο ίδιος, πάντως, απέδωσε τη φυγή των βουλευτών αυτών «στον πλουραλισμό των απόψεων που υπήρχαν και υπάρχουν στο κόμμα».


«Εγώ δεν ήθελα να συμβιβαστώ, είχα εύκολες λύσεις είτε να προσδεθώ στον ΣΥΡΙΖΑ είτε στην ΝΔ. Εγώ επέλεξα τον δύσκολο δρόμο, διότι αυτήν την ώρα το συμφέρον της χώρας είναι να λύσουμε αυτό το πρόβλημα της χώρας», συμπλήρωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.



μπρεστ λιτόφσκ το 1918

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

φυτο αλοη-φωτογραφια

Καιρός Live Camera: Δείτε πού χιονίζει ΤΩΡΑ - «Ζωντανή» εικόνα από όλη την Ελλάδα

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας «σαρώνει» εδώ και λίγες ώρες τη χώρα μας, καθώς σε πολλές περιοχές σημειώνονται σφοδρές χιονοπτώσεις.


φυτο αλοη-φωτογραφια

Ο χιονιάς έκανε την... επίσκεψή του και στην Αθήνα, καθώς από το πρωί της Τετάρτης (24/01/2018) σημειώνονται ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια, και συγκεκριμένα σε Ιπποκράτειο Πολιτεία, Διόνυσο και Μελίσσια, ενώ χιονόνερο «πέφτει» κατά διαστήματα ακόμη και στο Σύνταγμα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μαγική η εικόνα και στην Πάρνηθα, όπου το χιόνι έχει σκεπάσει τα... πάντα!

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διαβάστε ΕΔΩ πού θα χιονίσει τις επόμενες ώρες



ελ σενται
vintage διακοσμηση

μπιπερ με τηλεκοντρολ

Η Τήνος και η Πάρος να έχουν την τιμητική τους, με την πληρότητα στα πλοία για αυτούς του προορισμούς να αγγίζει το 100%.


μπιπερ με τηλεκοντρολ

ετικετες κονιακ

Για σήμερα, Τρίτη, από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 22 δρομολόγια, από τη Ραφήνα, 9 για τις Κυκλάδες και 4 για το Μαρμάρι και από το Λαύριο 5. Το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή για την εξυπηρέτηση του κόσμου, ενώ καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα να είναι μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου. Χθες 13/08 από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 22 απόπλοι πλοίων και αναχώρησαν 24.710 επιβάτες με 3.567 οχήματα.


Για διάφορα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 34 δρομολόγια και αναχώρησαν 7.056 επιβάτες με 698 οχήματα. Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 13 δρομολόγια και αναχώρησαν 8.014 επιβάτες με 1.546 οχήματα. Από το Λαύριο έγιναν 6 δρομολόγια και αναχώρησαν 1.853 επιβάτες με 481 οχήματα.




2ο συνεδριο ανελ

τρυπανι διαβητησ ξυλου

κολιε φιλιας για παιδια

Ζήτημα μετάθεσης της σε άλλη εργάσιμη μέρα δεν τίθεται, αφού από το 1983 (Ν.1400/83) καταργήθηκαν οι διατάξεις για μετάθεση αργιών σε άλλη μέρα όταν συμπίπτουν με Κυριακές.


τρυπανι διαβητησ ξυλου

Για τους εργαζόμενους ισχύουν τα παρακάτω για την ημέρα αυτή:



  • Σε περίπτωση που δεν θα λειτουργήσει η επιχείρηση

  • Οι επιχειρήσεις που δεν θα λειτουργήσουν την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, πρέπει να καταβάλλουν μόνο στους ημερομίσθιους, το συνήθως καταβαλλόμενο ημερομίσθιό τους. (ΑΠ 303/61, 323/62) αλλά και άποψη του Υπουργείου Εργασίας (έγγρ. α. π. 2797/99, 3019/2001, περί αμοιβής των αργιών σε σύμπτωση με Κυριακές).


Οι αμειβόμενοι με μηνιαίο μισθό θα λάβουν κανονικά το μηνιαίο μισθό τους:



  • Σε περίπτωση λειτουργίας της επιχείρησης.

  • Όσοι ημερομίσθιοι απασχοληθούν κατά την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, θα λάβουν το ημερομίσθιό τους και προσαύξηση 75%.

  • Ακόμη πρέπει να τους χορηγηθεί αναπληρωματική μέρα ανάπαυσης (REPO), την αμέσως επόμενη εβδομάδα.

  • Όσοι αμείβονται με μηνιαίο μισθό και απασχοληθούν κατά την Κυριακή 28/10/2012, θα λάβουν προσαύξηση 75%, υπολογιζόμενη στο 1/25 του μισθού τους.

  • Επί πλέον θα πάρουν και αναπληρωματική ανάπαυση (REPO) την ερχόμενη εβδομάδα.

  • Σε περίπτωση που δεν χορηγηθεί αναπληρωματική ανάπαυση οφείλεται ένα επί πλέον ημερομίσθιο ή 1/25 του μισθού.



περιφερειας πελοποννησου

ελλαδα προεδρευομενη δημοκρατια

Συγκεκριμένα ο σύλλογος ιδιοκτητών γερμανικών οίκων ανοχής, BSD, ταξινομεί τους οίκους ανοχής αξιολογώντας τόσο τις συνθήκες εργασίας όσο και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Οι οίκοι μπορούν να λάβουν από ένα έως και έξι στέμματα μετά την επιθεώρηση ενώ η αξιολόγηση περιλαμβάνει τρία στάδια.


ελλαδα προεδρευομενη δημοκρατια

νυχια ανοιξης 2016

Κάθε οίκος ανοχής πρέπει να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις εργασίας που περιγράφονται στη νομοθεσία περί πορνείας της Γερμανίας, δηλαδή να διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως θυρίδες και συναγερμό σε κάθε δωμάτιο. Επίσης πρέπει να υποσχεθεί ότι θα καταπολεμήσει τη βία, τον εξαναγκασμό και το έγκλημα στο εσωτερικό της βιομηχανίας.


Τα ιδρύματα πρέπει επίσης να δείχνουν ότι οι ιερόδουλες εργάζονται ανεξάρτητα και οικειοθελώς και είναι ελεύθερες να αποφασίσουν ποιους πελάτες θα εξυπηρετήσουν και ποιες υπηρεσίες θα παρέχουν.


«Σφραγίδες ποιότητας υπάρχουν σε πολλούς τομείς» ανέφερε η Stephanie Klee, εκπρόσωπος της BSD στο Sputnik και συνέχισε:


«Όταν οι γυναίκες θα βλέπουν τη σφραγίδα θα ξέρουν ότι βρίσκονται σε έναν οίκο ανοχής που διαχειρίζεται σωστά και σοβαρά την κατάσταση. Δεν θα φοβούνται και θα μπορούν να απορρίψουν κάποιον από τους πελάτες. Το μεγάλο πρόβλημα στον κλάδο μας είναι ότι δεν είμαστε οργανωμένοι. Κανείς δεν σκέφτεται πως θα εκπροσωπήσει τα συμφέροντά του γιατί η πολιτική δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά τα θέματα».





sani hellas ισολογισμοσ

αχ βρε παλιομισοφόρια κιθαρα

Πλήρης άρση της απαγόρευσης κολύμβησης στο Σαρωνικό μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

Aίρεται ολοκληρωτικά η απαγόρευση κολύμβησης σε όλες τις θαλάσσιες περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, που είχαν πληγεί από την εκτεταμένη ρύπανση που προκάλεσε το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», σύμφωνα με σημερινή απόφαση του υπουργού Υγείας για τις ακτές της Σαλαμίνας.


αχ βρε παλιομισοφόρια κιθαρα

λουσι παιχνιδια

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Ναυτιλίας με αυτό τον τρόπο «ολοκληρώνεται και τυπικά η κοινή προσπάθεια των συναρμοδίων υπουργείων, των αρμόδιων δήμων, των στελεχών του λιμενικού των εταιρειών απορρύπανσης και ομάδων εθελοντών, για την πλήρη αποκατάσταση του θαλασσίου περιβάλλοντος και την ομαλή επαναφορά της κοινωνικής και οικονομικής ζωής των περιοχών που είχαν επηρεαστεί από τη θαλάσσια ρύπανση λόγω του ναυαγίου».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μετά από εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ενόψει της έναρξης της θερινής περιόδου, μετέβη στην περιοχή του παραλιακού μετώπου, κλιμάκιο για τη διενέργεια επιτόπιας αυτοψίας, με επικεφαλής τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



γκαραζοπορτες τιμες