Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

νεος κατωτατος μισθος

παρκαρισμα απο γυναικα
Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι: «Δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά την Ελλάδα»

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης.


νεος κατωτατος μισθος

ανταπτορας sim τιμη

«Ούτε με αεροπλάνο δεν μπορούν να έρθουν. Η Ελλάδα είναι τέτοια χώρα που δεν πρέπει να την παίρνει κανείς πολύ στα σοβαρά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως μεταδίδει η τουρκική cumhuriyet ο Τσαβούσογλου απάντησε στη δήλωση «ερχόμαστε στην Άγκυρα σε μία ώρα», την οποία αποδίδουν σε Έλληνα πολιτικό.

Σε δηλώσεις του από την κατεχόμενη Κύπρο ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης είπε ότι: «όπως είπε ο Πρωθυπουργός μας "ας καθίσουν ήσυχα", τίποτα άλλο δεν θέλουμε».

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που τη γνωρίζω καλά. Εκεί έζησα, εκεί μεγάλωσα. Την Ελλάδα τη χωρίζω στα δύο: στους πολιτικούς και τον λαό. Αλλά και ο λαός χωρίζεται στα δύο: στους σοβινιστές και τους πιο μετριοπαθείς».


Kıbrıs turizmine yeni bir soluk getireceğine inandığımız, Lefkoşa'daki Osmanlı kültür mirasını da görünür kılmayı amaçlayan #VakıfŞehirLefkoşa etkinliklerinin açılışını KKTC Cumhurbaşkanı Sayın @MustafaAkinci_1 ile birlikte gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. pic. twitter.com/ZsAJcVBDIA

— Hakan Çavuşoğlu (@Hakan_cavusoglu) 15 Απριλίου 2018

Όταν οι Έλληνες πολιτικοί τα βρουν σκούρα κάνουν δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας. «Έτσι παίρνουν δύναμη», ανέφερε προσθέτοντας ότι η προσέγγιση αυτή των Ελλήνων πολιτικών τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο κατά την άποψή του είναι ελιγμοί απέναντι στην οικονομική πολιτική που έχει στριμωχθεί για τα καλά. Προσπαθούν να κάνουν τον ελληνικό λαό να ξεχάσει τα οικονομικά προβλήματα λέγοντάς του ότι «υπάρχει πιο σημαντική απειλή και κίνδυνος, υπάρχει η Τουρκία».

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση - ΣΟΚ: «Τούρκοι κομάντος κατέβασαν ελληνική σημαία από βραχονησίδα ανοιχτά της Ικαρίας»

Toυρκικό πολεμικό πλοίο πέρασε από τον Ισθμό Κορίνθου: Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Πηγή φωτογραφίας: Twitter


σχολές λαμπίρη

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:


σχολές λαμπίρη

φορμα βελουτε μαυρη

Αττική
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά Αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία οπού είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ήπειρο.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο Δυτικοί Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου.



θεοφανεια σμυρνη βιντεο

εθνικής ελλάδας

νικολασ σαντησ δικαστησ

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Welt, ο Σεμπάστιαν Κουρτς δήλωσε πως «οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε. Ε πρέπει να διακοπούν», κάνοντας αναφορά στη «συστηματική και κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοκρατικών αξιών» και υπενθυμίζοντας πως «πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν αφεθεί ελεύθεροι μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016 ενώ άλλοι 50.000 άνθρωποι εξακολουθούν να κρατούνται».


εθνικής ελλάδας

υδρογειοσ ασφαλιστικη τιμολογηση

Η δύσκολη εξίσωση της Συνόδου ΕΕ - Τουρκίας στη Βάρνα και οι σχέσεις ανάγκης


Άμεση και οργισμένη ήταν η απάντηση του Τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος χαρακτήρισε, μέσω Twitter, τον αυστριακό καγκελάριο «άνθρωπο που δεν έχει κάτι αξιόλογο να πει», διερωτώμενος για τα κίνητρά του και τονίζοντας πως οι αξιώσεις του δεν πρέπει να εκλαμβάνονται σοβαρά.


Ο Tούρκος υπουργός κατηγόρησε τον Σεμπάστιαν Κουρτς για «προώθηση ατζέντας που υπονομεύει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας» και σημείωσε πως η Άγκυρα συνεχίζει το έργο της, ερήμην του Κουρτς, εστιάζοντας σε θετική ατζέντα στις επαφές με την ΕΕ.



Kurz gibilere rağmen işimize bakıyoruz. Dünyanın ve bölgemizin ihtiyacı olan pozitif gündemleri üretmek için çalışıyoruz.

— Ömer Çelik (@omerrcelik) March 26, 2018

τσουρεκι οι συνταγες της παρεας

Αν και ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει, ακόμα, καταλήξει στον χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, οι διπλές εκλογές του Μαΐου έχουν βάλει σε θέσεις μάχης το κομματικό επιτελείο στην Κουμουνδούρου.


τσουρεκι οι συνταγες της παρεας

dance outfits on pinterest

Παράλληλα, το τέλος του προγράμματος στήριξης τον Αύγουστο δίνει το δικαίωμα, εντός του κυβερνώντος κόμματος αλλά και της κυβέρνησης, να σχεδιάζεται η επόμενη μέρα ως προς τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, ιδιαίτερα σε πτυχές της πολιτικής που δεν άπτονται της οικονομίας.


Με δεδομένο, μάλιστα, ότι οι τρεις εκλογές θα γίνουν σίγουρα εντός της επόμενης «ακαδημαϊκής χρονιάς» οι θέσεις στα ψηφοδέλτια που θα «καταληφθούν» είναι πάρα πολλές, ενώ και η εσωκομματική τράπουλα θα πρέπει να ξαναμοιραστεί.


Σε αυτό το πλαίσιο ήδη οι τάσεις και οι ομαδοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν θέση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδήλωση της εφημερίδας «Εποχή» που θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας, υπό τον τίτλο «ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε νέες προ(σ)κλήσεις: σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα από τα Αριστερά». Ομιλητές θα είναι ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η βουλεύτρια και πρώην αν. υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Υδραίος.


Σημειώνεται ότι η «Εποχή» απηχεί τις απόψεις των 53+, όμως στους ομιλητές περιλαμβάνεται και η κ. Αναγνωστοπούλου, η οποία παλιότερα συμμετείχε στην τάση «Πλατφόρμα 2010».


Παράλληλα, προσφάτως έγινε η δεύτερη συνάντηση ομάδας στελεχών του κόμματος που αυτοπροσδιορίζονται ως «Προεδρικοί». Εκεί, σε μια συζήτηση την εισήγηση της οποίας έκανε ο πρώην αν. υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, φαίνεται ότι προχώρησαν οι διαδικασίες ενοποίησης της «προεδρικής τάσης», της «Πλατφόρμας 2010» και των λεγόμενων «πασοκογενών».


Οι διεργασίες αναμένεται να συνεχιστούν εντός του επόμενου διαστήματος, ενώ με ενδιαφέρον καταγράφεται και η δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του κόμματος για την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει τις αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. Οι λόγοι της δυσαρέσκειας αφορούν τόσο το γεγονός ότι το ζήτημα δεν τέθηκε σε διαβούλευση στα όργανα του κόμματος, όσο και από την πεποίθηση ότι η διεξαγωγή παράλληλων εκλογικών διαδικασιών αλλοιώνει τον χαρακτήρα τους και δυσχεραίνει τον κομματικό μηχανισμό που θα πρέπει να κινητοποιηθεί.



φθηνα ολοσωμα μαγιο 2015

προσφορα διακοπων αιγινα

pop music youtube 2013
Θεσσαλονίκη: Στο σταθμό «Καλαμαριά» ο Μετροπόντικας

Οι εργασίες επέκτασης της γραμμής του μετρό Θεσσαλονίκης συνεχίζονται, με το μηχάνημα διάνοιξης σηράγγων, τον γνωστό Μετροπόντικα, να φτάνει στον σταθμό «Καλαμαριά» αύριο Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.


προσφορα διακοπων αιγινα

Στην υποδοχή του Μετροπόντικα θα παραβρεθεί ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Χρήστος Σπίρτζης καθώς και το Δ. Σ της Αττικό Μετρό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο σταθμός «Καλαμαριά» βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πόντου και Μεταμορφώσεως.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



θελω να κανω ραδιοφωνο στο ιντερνετ

τα τρια βασιλεια πριν τον αντιχριστο

δεν με ξερεις καλα ειναι τοσα πολλα

Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Πούτιν να επισκεφθεί τις ΗΠΑ στη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν μετά την επανεκλογή του Ρώσου προέδρου, ενώ πρόσθεσε ότι θα χαρεί να δεχθεί τον Πούτιν στον Λευκό Οίκο.


τα τρια βασιλεια πριν τον αντιχριστο

δισκοπαθεια σκυλου συμπτωματα

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή επισημαίνοντας ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν το ενδεχόμενο μιας συνάντησης «στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον» σε διάφορες τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων και ο Λευκός Οίκος.


Παράλληλα ο Λαβρόφ, σε συνέντευξή του στο Sputnik, σημείωσε ότι η Μόσχα είχε προειδοποιήσει τον υπό τις ΗΠΑ συνασπισμό στη Συρία να μην ξεπεράσει κάποιες «κόκκινες γραμμές», καθώς μετά θα αντιμετώπιζε αντίποινα.


Ο επικεφαλής του γενικού επιτελείου στρατού της Ρωσίας Βαλέρι Γκερασίμοφ είχε δηλώσει πριν τα πλήγματα που εξαπέλυσαν ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία εναντίον της Συρίας ότι ο ρωσικός στρατός θα στοχοθετήσει τους πυραύλους στο σημείο εκτόξευσής τους σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση ρωσικά στρατεύματα.


«Αυτό ανακοινώθηκε απολύτως ξεκάθαρα και απερίφραστα», τόνισε ο Λαβρόφ. «Στη συνέχεια υπήρξαν επαφές σε επίπεδο στρατιωτικής ηγεσίας και στρατηγών μεταξύ των εκπροσώπων μας και της αμερικανικής διοίκησης του συνασπισμού. Ενημερώθηκαν για τις “κόκκινες γραμμές” μας επί του πεδίου. Ως αποτέλεσμα αυτές οι “κόκκινες γραμμές” δεν παραβιάστηκαν», εξήγησε ο Ρώσος υπουργός.


Πάντως ο Λαβρόφ διαβεβαίωσε ότι ο Πούτιν και ο Τραμπ δεν θα επιτρέψουν την ένταση μεταξύ των δύο κρατών τους να καταλήξει σε ένοπλη σύγκρουση.


o γυρισμός του οδυσσέα

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι «τα ψέματα και οι ψεύτικες υποσχέσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο κι έχουν πρωτοφανώς εξελιχθεί στο σήμα κατατεθέν της κυβερνητικής πορείας» και πως «η κατάργηση ενός παράλογου και φεουδαρχικού φόρου, όπως ο ΕΝΦΙΑ, επιβάλλεται πολύ περισσότερο για λόγους ανάσας στην οικονομία και αναπτυξιακής ώθησης, αφού αυτή η κατάργηση, όχι μόνο θα τονώσει τη λαϊκή ζήτηση, αλλά θα αποτελέσει κι ένα ισχυρό κίνητρο, που, μαζί με σειρά άλλων μέτρων, συνιστά θεμελιώδη προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της κτηματαγοράς και της οικοδομής».


o γυρισμός του οδυσσέα

αποκριατικο μακιγιαζ μωρου

Ο γραμματέας της ΛΑΕ αναφέρει επίσης: «Θέλω να τονίσω ότι παράλληλα με την πολιτική αηδία που μου προκαλεί η χυδαία πολιτική εξαπάτηση του Τσίπρα και των θεσιθήρων υπουργών του, αισθάνομαι εξίσου απέχθεια ακούγοντας τον Κυρ. Μητσοτάκη να υπόσχεται ότι θα μειώσει κατά 30% τον ΕΝΦΙΑ στα δύο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του». Προσθέτει: «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος έχει ψηφίσει με χέρια και πόδια δύο μνημόνια, συμπεριλαμβανομένου του τρίτου μνημονίου του Τσίπρα, έχει συμφωνήσει με την αναγκαιότητα του πρώτου μνημονίου του ΓΑΠ και έχει ψηφίσει με ιδιαίτερο ζήλο δύο φορές στη Βουλή τον ΕΝΦΙΑ, μία με κυβέρνηση ΝΔ και την άλλη με κυβέρνηση Τσίπρα, θα ήταν προτιμότερο να σιωπά και αν είναι δυνατόν να προβαίνει σε στοιχειώδη αυτοκριτική».


«Τον μόνο ρεαλιστικό δρόμο ανάσας, ελπίδας και προοπτικής για τη χώρα μας και τον λαό μας προτείνει η ΛΑΕ στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος, μετάβασης στο εθνικό νόμισμα και ρήξης με τη νεοφιλελεύθερη ΕΕ» καταλήγει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.



βασίλης ψαρρός

ομαδικα ταξιδια χριστουγεννα 2017

«Η υπομονή μου έφθασε στα όριά της. Ενώ η Facebook με διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει τελικά σε προσαρμογές στους εναπομείναντες παραπλανητικούς όρους υπηρεσιών έως τον Δεκέμβριο, αυτό συνεχίζεται για πολύ καιρό», δήλωσε η επίτροπος Βιέρα Γιούροβα σε ανακοίνωση.


ομαδικα ταξιδια χριστουγεννα 2017

«Είναι πλέον ώρα για δράση και όχι άλλες υποσχέσεις. Εάν οι αλλαγές δεν εφαρμοστούν πλήρως έως τα τέλη του έτους, θα καλέσω τις αρμόδιες αρχές καταναλωτών να δράσουν άμεσα και να επιβάλουν κυρώσεις στην εταιρία», δήλωσε.


Η Γιούροβα είχε ζητήσει τον Φεβρουάριο από την εταιρία και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συμμορφωθούν.


Η επίτροπος δήλωσε επίσης σήμερα ότι η Airbnb προχώρησε στις απαραίτητες αλλαγές αφού της ζητήθηκε να το κάνει πριν από τρεις μήνες, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα του Reuters.



giddens ontological security
ελεφαντας ονειρο

πολικη ακτινα της γης

ανατριχιαζει ο καιρος στιχοι

Αυτό δεν ισχύει για τη Γερμανία, η οποία έχει κεντρικό ρόλο στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων κάτι που αναμένεται να καταδειχθεί και στην προσεχή συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.


πολικη ακτινα της γης

Ο καθηγητής οικονομικών του πανεπιστημίου του Στάνφορντ Τζόν Τέιλορ προσφάτως αναφέρθηκε στο «συσχετισμό δυνάμεων» στην υπόθεση του ελληνικού χρέους και ειδικά στον κυρίαρχο ρόλο της Γερμανίας έναντι του ΔΝΤ.


Αναφερόμενος, σε πάνελ που παρακολούθησε το CNN Greece στο ελληνικό χρέος, ο Τέιλορ - ο οποίος θεωρείται φαβορί για το Νόμπελ Οικονομικών - περιέγραψε το πως οι χειρισμοί του 2010 εκ μέρους του ΔΝΤ και των Ευρωπαίων οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση και χρωμάτισε τον κυρίαρχο ρόλο της Γερμανίας έναντι του ΔΝΤ.



Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Το ΔΝΤ παραβίασε την πολιτική του το 2010 όταν δάνεισε στην Ελλάδα. Το χρέος δεν ήταν βιώσιμο. Και αν και πολλοί από εμάς τους το είπαμε τότε, αυτοί άλλαξαν τους κανόνες τους και το έκαναν. Ήταν μια απογοήτευση. Τώρα, το ΔΝΤ έχει αναγνωρίσει τον εσφαλμένο υπολογισμό του και χαίρομαι που το κάνουν. Αυτό που συνέβη ήταν ουσιαστικά ένα bail out (.σ. σ.μια κρατική διάσωση) και τελικά μείναμε με την Ελλάδα να χρωστά στην Γερμανία, αντί του ιδιωτικού τομέα. Αυτό ήταν ένα λάθος. Αυτό το λάθος συνέβη μόνο μία φορά, με την Ελλάδα και ποτέ πριν. Είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα συμβεί στο μέλλον».



Η στοχευμένη επισήμανση του Τέιλορ πως η Ελλάδα χρωστά στη Γερμανία περιγράφει και το «συσχετισμό δυνάμεων» στην υπόθεση του ελληνικού χρέους. Το ΔΝΤ εμφανίζεται να πιέζει για μεγαλύτερη διαγραφή χρέους, «πατώντας» στο γεγονός ότι το Γερμανικό κοινοβούλιο έχει βασίσει τη χρηματοδοτική υποστήριξη της Ελλάδος στην συμμετοχή του Ταμείου στο πρόγραμμα. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο ESM ήδη τους τελευταίους 16 μήνες δανείζει την Ελλάδα χωρίς αυτή να έχει πρόγραμμα με το ΔΝΤ, καθιστά αδύναμη τη διαπραγματευτική του θέση.


Όπως επισημάνθηκε και στην καλοκαιρινή απολογιστική έκθεση του Ανεξάρτητου Γραφείου Αξιολόγησης του ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα του 2010 «συνολικά η ανάγκη επίτευξης συμφωνίας του κλιμακίου του ΔΝΤ με τους άλλους πιστωτές για κρίσιμα μακροοικονομικά ζητήματα που θα επέτρεπαν στο Ταμείο να λάβει τις διαβεβαιώσεις που χρειαζόταν για να παράσχει χρηματοδότηση ήταν κάτι που μείωσε την ευελιξία του, καθώς οποιαδήποτε αλλαγή έπρεπε να συμφωνηθεί αμοιβαία από όλους του θεσμούς».


Αν και σήμερα δίνεται μια εντύπωση ανεξαρτητοποίησης του ΔΝΤ έναντι των άλλων θεσμών, η μειωμένη αυτή ευελιξία του Ταμείου στην λήψη αποφάσεων εξακολουθεί να υφίσταται.



παο μπασκετ καναλι

γαλοπουλα θερμομετρο

my protein oats and whey flapjack
ΑΣΕΠ: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις θέσεις στους δήμους

Στην έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018, για τις υπηρεσίες καθαριότητας σε δήμους, προχώρησε το ΑΣΕΠ όσον αφορά τις κατηγορίες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ)


γαλοπουλα θερμομετρο

Στην έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018, για τις υπηρεσίες καθαριότητας σε δήμους, προχώρησε το ΑΣΕΠ όσον αφορά στις κατηγορίες Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκεκριμένα, εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) οι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων, απποριπτέων και κατάταξης της προκήρυξης 3Κ/2018 για 5.235 θέσεις κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) και για 2.714 θέσεις κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) για τις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία για τυχόν ενστάσεις αρχίζει την Μεγάλη Δευτέρα, 2 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη, 11 Απριλίου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων έχει ως αποτέλεσμα να «πέσει» η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, καθώς χιλιάδες είναι αυτοί που επιθυμούν να δουν αν κέρδισαν μία θέση στους επιτυχόντες.



δρομολογια γερανι ρεθυμνο

βαθμολογια γ εθνικης 3 ομιλος

μουρια πανσιον

«Έχουν ήδη αργήσει να καταγγείλουν τον πρόεδρο Τραμπ για τη στολή η Ντόρα, η ΝΔ, το Ποτάμι, η Γεννηματά, ενώ πληροφορίες διαψεύδουν ότι ο πολιτευτής σφαγέας των μισθών των στρατιωτικών Κωσταρακος γράφει πύρινο άρθρο κατά του προέδρου που προσβάλει με το μπουφάν τις ΗΠΑ», έγραψε ο Πάνος Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.


βαθμολογια γ εθνικης 3 ομιλος

νησι αιγαιου

Ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέρχεται στις επικρίσεις που δέχτηκε τις αρχές Δεκεμβρίου για την επιλογή του να φορέσει στρατιωτική στολή και στο σχόλιο του κ. Κωσταράκου, ότι «δε νομιμοποιείται ο κ. Καμμένος να φέρει την οποιαδήποτε στολή».



Έχουν ήδη αργήσει να καταγγείλουν τον πρόεδρο Τραμπ για τη στολή η Ντόρα, η ΝΔ, το ποτάμι, η Γεννηματά ενώ πληροφορίες διαψεύδουν ότι ο πολιτευτής σφαγέας των μισθών των στρατιωτικών Κωσταρακος γράφει πύρινο άρθρο κατά του προέδρου που προσβάλει με το μπουφάν τις ΗΠΑ pic.twitter.com/8rqiRI3evW

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 27 Δεκεμβρίου 2018

πως να πλησιασεις εναν αντρα παρθενο

ντοματοσουπα βιντεο
Ντιμιτρόφ: Ορισμένες ελληνικές θέσεις πλησιάζουν στον παραλογισμό

Τη δήλωση ότι ορισμένες ελληνικές θέσεις πλησιάζουν στον παραλογισμό (“absurd”), φέρεται να έκανε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ.


πως να πλησιασεις εναν αντρα παρθενο

Η δήλωση αυτή, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές τις οποίες επικαλείται η Καθημερινή, έγινε σε συναντήσεις που είχε με Ευρωπαίους διπλωμάτες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ενόψει της επίσκεψης του Νίκου Κοτζιά στη γείτονα χώρα, τα λεγόμενα Ντιμιτρόφ προκάλεσαν εύλογα ερωτήματα στην Αθήνα. Διπλωματικές πηγές, μάλιστα, εξέφρασαν την απορία τους σχετικά με το τι είδους διαπραγμάτευση αναμένει ο κ. Ντιμιτρόφ, όταν χρησιμοποιεί τέτοιους χαρακτηρισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



ψωμακια στιγμης

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

οικονομια της ελλαδας σημερα

που ναι η αγαπη lyrics
ενοικιαζομενα σπιτια πατρα επιπλωμενα κεντρο
Εισαγγελική παρέμβαση για απειλές του Ρουβίκωνα στον ΣΚΑΪ

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με ανάρτηση μέλους του Ρουβίκωνα, στην οποία αναφέρει ότι θα κάψουν τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.


οικονομια της ελλαδας σημερα

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια ποινικής έρευνας με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ηγετικού στελέχους της ομάδας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


μορφες παρκινσον

μεσιτικο ρεβυθης

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, σύμφωνα με την κατάθεση του 19χρονου στους αστυνομικούς, κατά την οποία φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να είπε τα εξής:


μορφες παρκινσον


«Η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου. Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε».



«Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. "Πάμε να το τελειώσουμε" μου είπε», συμπλήρωσε ο 19χρονος.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη την ομολογία του 19χρονου:





ζυμη ραβιολι

δεξια ημιπληγια ποσοστο αναπηριας

Θεσσαλονίκη: Ζημιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξηροκρίνη
photo: eurokinissi/αρχειο

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν χθες (20/1/2019) στόχος βανδαλιστών.


δεξια ημιπληγια ποσοστο αναπηριας

μεσαία τρίκαλα κορινθίας

Άγνωστοι χθες το βράδυ βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξηροκρήνη γράφοντας εθνικιστικά συνθήματα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τονίζει “πως τέτοιες επιθέσεις εκφοβισμού δε μας πτοούν αλλά αντίθετα δυναμώνουν το φρόνημά μας” και προσθέτει ότι “τέτοιου είδους πράξεις δε στρέφονται μόνον εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης αλλά εναντίον της ίδιας της Δημοκρατίας”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



επιτηρητης διαδοχης φασεων

παπας ιωαννης αγγλικους

πτυχιο αγγλικων advanced
ενικοσ χατζηνικολαου 2015

Πίνακα με τα τελικά ποσά των αναδρομικών που θα καταβληθούν στους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας φέρνει σήμερα, Παρασκευή (07/12) στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Έθνος».


παπας ιωαννης αγγλικους

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν επεξεργαστεί τις λίστες με τα ποσά που αντιστοιχούν στους υπαξιωματικούς και τους αξιωματικούς, ανάλογα με τον πραγματικό βαθμό τους και τα έτη υπηρεσίας, και εργάζονται ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να γίνει άμεσα η καταβολή των χρημάτων.


Σύμφωνα με στελέχη της Κατεχάκη, η καταληκτική ημερομηνία για να πιστωθούν τα ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι η 14η Δεκεμβρίου, ωστόσο, πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι καταβάλλονται προσπάθειες να γίνουν πιο σύντομα οι καταβολές, ενδεχομένως και μία με δύο ημέρες νωρίτερα.


Από τους πίνακες της ΕΛ. ΑΣ. προκύπτει ότι τα ποσά των αναδρομικών που θα πιστωθούν κυμαίνεται από 640 μέχρι 8.450 ευρώ, ενώ επισημαίνεται ότι ο υπολογισμός των εν λόγω ποσών διαμορφώνεται ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση, τις μισθολογικές μεταβολές, τον πραγματικό βαθμό, καθώς και τις ώρες εργασίας που δικαιολογούν τη χορήγηση του επιδόματος αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας (νυχτερινό) κατά το χρονικό διάστημα από 1/8/2012 έως 21/12/2016.


Ενδεικτικά αναφέρεται ότι αστυνομικός διευθυντής με 36 έτη υπηρεσίας έχει να λαμβάνει το ποσό των 8.450 ευρώ, ενώ με ίδιο βαθμό και 31 έτη υπηρεσίας το ποσό πέφτει στα 7.650 ευρώ.


Το ποσό που δικαιούται αστυνόμος Α’ με 28 έτη υπηρεσίας είναι στα 5.700 ευρώ, ενώ με 10 έτη υπηρεσίας λιγότερα το ποσό πέφτει στα 3.000 ευρώ.


Δείτε τη λίστα με τα νέα ποσά


anadromika


Πηγή: εφημερίδα «Έθνος»



ηθοποιοι στο τριχες

κυβερνητική και διαλεκτικός υλισμός

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις σχετικά με το αν ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πρέπει να συμμετέχει στην Διεθνή Διάσκεψη.


ηθοποιοι στο τριχες

πολυουρεθανη τοξικοτητα

Αν και αρχικά η συμμετοχή του πρωθυπουργού ήταν δεδομένη, η στάση του Ταγίπ Ερντογάν έχει «ρίξει λάδι στη φωτιά». Η Τουρκία σε ένα άνευ προηγουμένου παιχνίδι τακτικής δεν έχει ενημερώσει ακόμα σχετικά με το αν θα εκπροσωπηθεί από τον Πρόεδρο Ερντογάν ή από τον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ. Η συμμετοχή ή όχι του Ερντογάν αναμένεται να κρίνει και τη συμμετοχή της βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.


Στο Μαξίμου επαναλαμβάνουν τη βούληση της Αθήνας – και του Αλέξη Τσίπρα - προσωπικά για θετική κατάληξη των συνομιλιών συμπληρώνοντας, παράλληλα, ότι την ίδια βούληση πρέπει να δείξει και η Τουρκία. Όσον αφορά την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα, ανώτατο κυβερνητικό σημειώνει ότι «Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Γενεύη εφόσον υπάρχουν πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας για το Κυπριακό». Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Γενεύης, πάντως, Αναστασιάδης και Ακκιντζί θα ξεκινήσουν σήμερα το πρωί της συνομιλίες και μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει και οι δύο να καταθέσουν τους χάρτες τους επί του εδαφικού. Αν εκεί υπάρξει συμφωνία, την επόμενη μέρα θα συγκληθεί η Διεθνής Διάσκεψη με τη συμμετοχή των τριών εγγυητριών δυνάμεων.


Η Αθήνα σημειώνει, επίσης, τη σημασία της συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διαδικασία και χαιρετίζει την παρουσία του κ. Γιούνκερ στη Γενεύη ως εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Συμπληρώνουν, επίσης ότι και το Συμβούλιο Ασφαλείας θα πρέπει κάποια στιγμή να εμπλακεί στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων.


Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα συμβεί σε περίπτωση αποτυχίας των συζητήσεων στη Γενεύη στην κυβέρνηση υπογραμμίζουν ότι η διαδικασία είναι «open ended» και σημειώνουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση οι διαβουλεύσεις θα πρέπει να συνεχιστούν σε χαμηλότερο επίπεδο.


Τηλεφωνικές επαφές με Γκουτιέρες και Αναστασιάδη



επιδιορθωσεις ρουχων νεα σμυρνη

Η συνάντηση των δύο προέδρων ξεκίνησε με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση, καθώς ο κ. Πούτιν προσγειώθηκε στο Ελσίνκι μισή ώρα μετά την αναμενόμενη.


επιδιορθωσεις ρουχων νεα σμυρνη

Σε δηλώσεις του μπροστά από τις κάμερες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τη σημερινή συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο.


Ο Αμερικανός πρόεδρος, αφού συνεχάρη τον Πούτιν για την επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σημείωσε έχουμε πολλά καλά πράγματα να συζητήσουμε. Μεταξύ αυτών, είπε πως είναι το εμπόριο, η Κίνα και «ο κοινός μας φίλος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ».


Παράλληλα, έκανε λόγο για μία σημαντική ευκαιρία, καθώς για πολλά χρόνια οι δύο χώρες δεν τα πήγαιναν καλά. «Νομίζω πως έχουμε μία σημαντική ευκαιρία, καθώς, ειλικρινά, δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Είμαι (σε αυτή τη θέση) λίγο διάστημα, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα αποκτήσουμε μία εξαιρετική σχέση».


Ο κόσμος θέλει να τα πηγαίνουμε καλά, είπε ακόμη ο Τραμπ, σημειώνοντας, σύμφωνα με το CNNi, πως οι χώρες τους έχουν στη διάθεσή τους το 90% των πυρηνικών όπλων του πλανήτη, γεγονός που δεν είναι καλό.


2018 07 16T111648Z 1955140614 RC154AB55AB0 RTRMADP 3 USA RUSSIA SUMMIT


Πηγή: REUTERS/Kevin Lamarque


Με τη σειρά του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε επίσης ότι έχει έρθει η ώρα να συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις Ουάσινγκτον-Μόσχας. Την ίδια ώρα, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι πρέπει να συζητηθούν και ορισμένα διεθνή ζητήματα. «Υπάρχουν αρκετά και πρέπει να αρχίσουμε να τους δίνουμε σημασία» είπε ο Πούτιν.


Με καθυστέρηση ξεκίνησε η σύνοδος


Όπως έγινε γνωστό, ο Πούτιν έφτασε στο Ελσίνκι με καθυστέρηση μισής ώρας, όμως έφτασε πρώτος στον τόπο της συνάντησης. Ο Τραμπ κατέφτασε στον χώρο λίγο πριν τις 14:00.


Ο πλανητάρχης έχει μεταβεί στην φινλανδική πρωτεύουσα με χαμηλές προσδοκίες, όπως γνωστοποίησε σε συνέντευξή του την Κυριακή. «Πηγαίνω (στο Ελσίνκι) με χαμηλές προσδοκίες. Δεν πηγαίνω με υψηλές προσδοκίες»,δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CBS ο Αμερικανός πρόεδρος, πριν τη συνάντηση.


8ae8195d 9186 49a2 b824 21686b023929


Πηγή: CNNi



President Trump has arrived at the Presidential Palace in Helsinki, Finland for his meeting with President Putin.

— The White House (@WhiteHouse) 16 Ιουλίου 2018


απεργιακες κινητοποιησεις αυριο
σταμουλης δημαρχος μεγαρων

ανεμωνη μεταφραση

κιτρικο οξυ στα τροφιμα

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


ανεμωνη μεταφραση

Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τη νύχτα στα δυτικά πιθανόν καταιγίδες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: νότιοι 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ στα δυτικά.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Εξασθένηση το βράδυ στα βορειοδυτικά.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 πιθανώς στο ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο σε βορειοδυτικούς με εξασθένηση το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



βασιλης σπανουλης καταγωγη

εστιατορια θαλασσινων

εκτυπωσεις σε φλυτζανια λεμεσος
Τραγωδία στα Χανιά: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη – Αναζητείται από την αστυνομία

Με αίμα… βάφτηκε ξανά η άσφαλτος της Κρήτης καθώς ένας ποδηλάτης το μεσημέρι της Τετάρτης (23/5) άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.


εστιατορια θαλασσινων

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν ένα ΙΧ συγκρούστηκε με τον 55χρονο ποδηλάτη στην συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βάρδα στα Χανιά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μάλιστα, ο οδηγός του αυτοκινήτου μετά την σύγκρουση έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση εγκαταλείποντας αιμόφυρτο τον άτυχο ποδηλάτη.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους περαστικούς να ειδοποιούν τις αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος και μετέφερε τον ποδηλάτη στο νοσοκομείο των Χανίων όπου λίγη ώρα αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε στα τραύματά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ. ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού.


Τραγωδία στα Χανιά: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη – Αναζητείται από την αστυνομία
01
Τραγωδία στα Χανιά: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη – Αναζητείται από την αστυνομία

επικεφαλής μικρος νικολας

polo ralph lauren d frame sunglasses

παράγωγα σταφυλιού

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 613,76 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,88%.Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 71,59 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 129,97 εκατ. μετοχές.


polo ralph lauren d frame sunglasses

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,57%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,24%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Εθνικής (+3,56%), του Τιτάν (+2,77%) και της ΕΕΕ (+2,19%).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΜΕΤΚΑ (-16,74%), της Μυτιληναίος (-4,89%) και της Πειραιώς (-4,76%).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσε οι δείκτες Τροφίμων και Ποτών (+2,18%) και Κατασκευών και Υλικών (+1,84%).


Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες Βιομηχανικών Προϊόντων και Υπηρεσιών (-9,89%) και Πρώτων Υλών (-4,89%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν οι μετοχές της Πειραιώς (52,4 εκατ. τεμάχια) και Εθνικής (39,4 εκατ. τεμάχια).


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν οι μετοχές της Alpha Bank (16,2 εκατ. ευρώ) και Πειραιώς (10,4 εκατ. ευρώ).


Ανοδικά κινήθηκαν 37 μετοχές, 56 πτωτικά και 130 παρέμειναν σταθερές.



τι σημαινει αμελεια

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

σκακιου πιονια

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Η τουρκική ακταιωρός προκαλεί την κανονιοφόρο «Νικηφόρος»

Μέρες 1996 θυμίζει η κατάσταση στα Ίμια, με τους Τούρκους να… παίζουν με τη φωτιά και ψάχνονται για «θερμό» επεισόδιο


σκακιου πιονια

ροδο αθηνα καραβι

Η ένταση καθημερινά κλιμακώνεται και η τουρκική προκλητικότητα ξεπερνά κάθε όριο, ενώ ο κίνδυνος ατυχήματος είναι πιο ορατός από ποτέ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι Τούρκοι έδωσαν στη δημοσιότητα νέα βίντεο στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η τουρκική πρόκληση και την προσπάθειά τους να περάσουν από την πλώρη της Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» προκειμένου να αναγκάσουν τον Έλληνα Κυβερνήτη να αλλάξει πορεία.

Το περιστατικό δεν πρόκειται περί μιας απλής πρόκλησης αλλά για καθαρή παραβίαση των Διεθνών Κανόνων Αποφυγής Συγκρούσεως, από μεριάς της τουρκικής ακταιωρού.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως το ελληνικό πλοίο διατηρεί σταθερή πορεία και ταχύτητα κάτι που σημαίνει πως ήταν πολύ πιθανό να σημειωθεί «ατύχημα» και οι Τούρκοι να μας ζητούν και τα… ρέστα.

Δείτε το βίντεο:


Biraz Tofaş kültürü
Az bişey cesaret
Biraz manevra bilgisi
Damarlarda hissedilen TÜRK'lük

Ve sonuç kendisinden onlarca kat büyük Yunan hücümbotuna kafa tutan Türk Sahil Güvenlik botu.

???? pic. twitter.com/qvfgdtDNTF

— Sefa (@seisenberb) 18 Ιανουαρίου 2018


ρωμαίος και ιουλιέτα για δύο εισιτήρια

τσιπρας offshore

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Μετρό

Από σήμερα Παρασκευή (9/2) μέχρι και την Κυριακή (11/2) τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους σταθμούς «Φλέμινγκ» και «Παπάφη» του μετρό Θεσσαλονίκης.


τσιπρας offshore

elka organ

Στον πρώτο από τους δύο σταθμούς η κυκλοφορία επί της οδού Δελφών μετατοπίζεται από σήμερα δυτικότερα, μεταξύ των οδών Εκάβης και Φλέμινγκ, με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση (όπως γίνεται μέχρι τώρα) και αποκαθίσταται η σύνδεση με τις οδούς Στρατηγού Καλλιδοπούλου και Φλέμινγκ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αποδίδεται δε στη κυκλοφορία τμήμα της οδού Αλεξάνδρου Φλέμινγκ μεταξύ των οδών Δελφών και Ροστάν. Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον σταθμό «Φλέμινγκ» εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου έναν χρόνο.

Στο δεύτερο από τους δύο σταθμούς, την Κυριακή απομακρύνεται πλήρως η εργοταξιακή εγκατάσταση του μετρό και αποδίδεται στην κυκλοφορία η λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, στο τμήμα μεταξύ των οδών Παπάφη και Κορυτσάς.



ταψια φουρνου τετραγωνα

ο βασιλης κορυδαλλος

χανια ελαφονησι δρομολογια κτελ

Η υποβάθμιση των προοπτικών σημαίνει πως ο οίκος ενδέχεται να υποβαθμίσει μέσα σε διάστημα 6 έως 12 μηνών την αξιολόγηση της Ιταλίας.


ο βασιλης κορυδαλλος

Όπως αναφέρει η Moody's, η υποβάθμιση των προοπτικών σχετίζεται με την αργή και διακοπτόμενη διαδικασία οικονομικών και δημοσιονομικών μεταρρυθμίσεων στη χώρα, οι προοπτικές των οποίων επιδεινώθηκαν περαιτέρω μετά την αρνητική ψήφο στο δημοψήφισμα της Κυριακής.


Ακόμη, συσχετίζεται την υποβάθμιση με το επακόλουθο αυξανόμενο ρίσκο για νέα αναβολή στη μείωση του υψηλού χρέους της χώρας, δεδομένων των ισχνών μεσοπρόθεσμων προοπτικών ανάπτυξης και του πρόσφατου δημοσιονομικού εκτροχιασμού, που παρατείνει την αβεβαιότητα.


Η υποβάθμιση έρχεται την ίδια ώρα που η Ιταλία ζητά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παράταση για την ανακεφαλαιοποίηση της Monte dei Paschi.


Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times τo Διοικητικό Συμβούλιο της τρίτης μεγαλύτερης ιταλικής τράπεζας, βασικός μέτοχος της οποίας είναι το ιταλικό δημόσιο, ζητά από την τραπεζική εποπτική Αρχή της ΕΚΤ να της δώσει περιθώριο έως τα μέσα Ιανουαρίου για να συγκεντρώσει τα 5 δισ. ευρώ που χρειάζεται ώστε να καλύψει (από ιδιωτικές πηγές) τις ανάγκες της σε κεφάλαια.


Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγει την επιβολή ζημιών σε ορισμένους ομολογιούχους της, όπως απαιτούν οι κανόνες της ΕΕ για την εξυγίανση των πιστωτικών ιδρυμάτων με κρατικά κεφάλαια, δήλωσαν τέσσερις πηγές με γνώση των συζητήσεων.


Στην επιστολή της προς την ΕΚΤ, η MPS αναφέρει ότι η πολιτική αστάθεια που προκλήθηκε από την παραίτηση του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι έχει κάνει αδύνατη μία συμφωνία για την εξεύρεση των απαιτούμενων κεφαλαίων έως τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης.


Εάν η ΕΚΤ δεν εγκρίνει την παράταση, η ιταλική τράπεζα θα μπορούσε να οδηγηθεί σε ανακεφαλαιοποίηση από το κράτος τις επόμενες ημέρες, δήλωσε μία πηγή. Αυτό που διακυβεύεται είναι η σταθερότητα του ιταλικού τραπεζικού συστήματος και οι πιθανές ευρύτερες επιπτώσεις στο ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα.


Η ΕΚΤ αναμένεται να εξετάσει σήμερα το αίτημα της MPS, αλλά εκτιμάται ότι δεν θα θελήσει να ανακοινώσει τη θέση της έως ότου λάβει την επιστολή. Τραπεζίτες αναφέρουν ότι η ΕΚΤ βρίσκεται υπό πίεση να κρατήσει πιο αυστηρή στάση έναντι της ιταλικής τράπεζας, η οποία δεν πέρασε τις ασκήσεις αντοχής (stress tests) του 2014 και το 2016, ανοίγοντας πιθανόν τον δρόμο για μία ακόμη διαμάχη της Ιταλίας με Αρχές της ΕΕ.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρώμη θα επιρρίψει ευθύνες στην ΕΚΤ για τις ζημιές που θα υποστούν οι ομολογιούχοι της MPS σε περίπτωση που απαιτηθεί η επείγουσας κρατική διάσωση της τράπεζας.



δευτερη πιστωση καρτας αλληλεγγυης

τροποι να βγαλω λεφτα

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.


τροποι να βγαλω λεφτα

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.
άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες πρόσκαιρα τοπικά θα είναι ισχυρές με βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.
άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



μαγνησιο χαπι
περιφερεια κεντρικου τομεα αθηνων

ασβεστιο για σκυλους

καραμελες πατρα

Σύμφωνα με τη Sydney Morning Herald είχε φυλακιστεί το 2005 μετά την καταδική του σε 2 χρόνια και τρεις μήνες για εμπορία ναρκωτικών και διακίνηση κλοπιμαίων.


ασβεστιο για σκυλους

πουδρα η μεικ απ

Ο επιχειρηματίας με το παρατσούκλι «Αυστραλός», ήταν συνεταίρος σε κλάμπ στην Oxford Street όσο ζούσε στη χώρα, μαζί με οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ. Οι δρόμοι των δύο οικογενειών φέρονται να χώρισαν το 2007 μετά τη χρεωκοπία του κλαμπ, ενώ δυο χρόνια αργότερα κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ.


Σύμφωνα με το news.com. au, το 2011 ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες όταν ο άλλος του γιος, παραδέχθηκε ότι είχε παραπλανήσει τον πατέρα του για να μεταφέρει τα ναρκωτικά.


Το 2013 δικαστήριο του Σίδνεϊ είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον 46χρονο, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στη δίκη όπου κατηγορείτο ότι οδηγούσε με ληγμένο δίπλωμα οδήγησης.


Ο 46χρονος επιχειρηματίας είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια αλλά και για τον γάμο του με νυν τηλεοπτικό πρόσωπο, ενώ φερόταν να είχε μεγάλη οικονομική άνεση άγνωστης προέλευσης.


κρεβατια με ξυλινο κεφαλαρι

ακης αυγοφετες
σπεν εβρος

Την ίδια περίοδο ο Ανώτατος Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε 334 περιπτώσεις, με τον αριθμό τους να καταγράφει άνοδο 82,5% τον χρόνο, σύμφωνα με δηλώσεις του Ανώτατου Εισαγγελέα του Λαϊκού Κόμματος.


κρεβατια με ξυλινο κεφαλαρι

Η ανώτατη κυβερνητική πηγή υπογραμμίζει πως το ηλεκτρονικό έγκλημα γίνεται, πλέον, όλο και πιο οργανωμένο, ειδικά σε ό, τι αφορά τα τυχερά παιχνίδια.


«Καθημερινά ανακαλύπτουμε όλο και περισσότερες περιπτώσεις, όπως επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, απάτες, , τυχερά παιχνίδια, ενώ σε άνοδο είναι και περιπτώσεις παραβίασης προσωπικών δεδομένων, διάδοσης ψευδών ειδήσεων, εκβιασμών, εκφοβισμού καθώς πώληση ναρκωτικών» προσθέτει ο κυβερνητικός αξιωματούχος.


Στόχος, ωστόσο, των εθνικών εισαγγελικών Αρχών αποτελεί η εξέταση και η ανεύρεση τρόπων που θα αυξήσουν τους ελέγχους και θα συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του ηλεκτρονικού εγκλήματος.


επεμβαση θυρεοειδους επιπλοκες

irs offer in compromise booklet

Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, κοινωνικό παντοπωλείο και κτίρια στο κέντρο της Αθήνας που διαμένουν παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες χτυπούσαν με μολότοφ και γκαζάκια τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης Combat 18, που έπεσαν στα δίχτυα της αντιτρομοκρατικής.


επεμβαση θυρεοειδους επιπλοκες

Το Σεπτέμβριο του 2015 τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης επιτέθηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μενίδι, ενώ τον Απρίλιο του 2016 σε ένα κοινωνικό παντοπωλείο στο Ολυμπιακό Χωριό. Ανάμεσα στις περίπου 30 επιθέσεις τους από το 2015 μέχρι σήμερα, καταγράφεται και η εμπρηστική επίθεση τους σε κτίριο στην οδό Κάνιγγος, όπου στεγάζονται πρόσφυγες και παράτυποι μετανάστες, όπου μάλιστα είχαν κινδυνεύσει και μικρά παιδιά.


Η αντιτρομοκρατική, αθόρυβα και κάτω από άκρα μυστικότητα, άρχισε να έρευνα τη δράση συγκεκριμένων ατόμων και διαπίστωσε ότι πρόκειται για βασικά μέλη του επιχειρησιακού βραχίονα της ακραίας οργάνωσης.


Γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους συλληφθέντες ακροδεξιούς


Η δράση τους έφτασε μέχρι τη Θεσσαλονίκη, όπου χτύπησαν δυο φορές την κατάληψη της Libertatia, την οποία μάλιστα άγνωστοι έκαψαν ολοσχερώς πριν περίπου ενάμιση μήνα, ενώ δυο φορές - Απρίλιο 2016 και Φεβρουάριο 2016 - έβαλαν γκαζάκια και στο στέκι Sabot, επίσης στη Θεσσαλονίκη.


Στην Αθήνα μάλιστα επιτέθηκαν δυο φορές στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Δίστομο», που αποτελεί «κρίκο» της αναρχικής ομάδας Ρουβικώνας.




παλια ρεμπετικα μανωλησ μητσιασ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

σπορος ηλιανθου

η χρονια της κατσικας
τσαντες ταχυδρομου γυναικειες diesel

Η επιχείρηση βρίσκεται στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Άρτας – Πρέβεζας. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση.


σπορος ηλιανθου

Στην μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 21 άνδρες με 9 πυροσβεστικά οχήματα.


Την περιοχή έχει καλύψει νέφος καπνού, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ενώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα αίτια που έχουν προκαλέσει την φωτιά.


fwtia3


fwtia


fwtia1


πηγή φωτογραφιών: epiruspost.gr


βικυ σταματη δεντρο

μεταχειρισμενα ελαστικα γεωργικων μηχανηματων

Οι τουρκικές και οι αμερικανικές δυνάμεις ξεκίνησαν νωρίτερα κοινές περιπολίες στην περιοχή της Μανμπίτζ, μια πόλη που ελέγχεται από την πολιτοφυλακή των Κούρδων της Συρίας (YPG).


βικυ σταματη δεντρο

Η οργάνωση αυτή θεωρείται "τρομοκρατική" από την Άγκυρα, αλλά υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, στον αγώνα κατά των τζιχαντιστών του ISIS.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, εκτός από τις εξελίξεις στη Συρία οι δύο ηγέτες συζήτησαν διάφορα διμερή θέματα και τόνισαν τη δέσμευσή τους να κάνουν εποικοδομητικά βήματα για να ενισχύσουν τις διμερείς σχέσεις τους.


Ο Τούρκος πρόεδρος με την ευκαιρία αυτή καταδίκασε την πολύνεκρη επίθεση στη συναγωγή του Πίτσμπεργκ και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και τον αμερικανικό λαό.



orchestra σπατα τηλεφωνο

σε τι μασ χρησιμευει το λεξικο

θεσσαλονικη βολος αυτοκινητο

Το εξωτερικό του κτιρίου είναι το μόνο που έμεινε όρθιο από τη φωτιά και η κατάστασή του αναμένεται να εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Η οροφή καθώς και όλοι οι εσωτερικοί χώροι, που ήταν κυρίως ξύλινες κατασκευές, κάηκαν ολοσχερώς.


σε τι μασ χρησιμευει το λεξικο

Η είσοδος στο κατεστραμμένο μουσείο δεν είναι εφικτή, εξαιτίας του κινδύνου πτώσης τμημάτων της οροφής.


Για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την καταστροφική πυρκαγιά διενεργείται ήδη προανάκριση, ενώ το βράδυ της Κυριακής ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε βρει κατάλυμα στο εσωτερικό του κτιρίου, οδηγήθηκε στις Αρχές.





αιθερια ελαια προσωπου

ξενοδοχεια ιστορικη αναδρομη

καυσοξυλα παραδοση στο σπιτι
τσαι λιπτον θερμιδες
Βόλος - Σοκάρει κατ' επανάληψη βιαστής: Δεν τους έκανα κακό, τις βίασα δεν τις σκότωσα

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε την αίτηση που είχε κάνει κατάδικος για υποθέσεις βιασμών να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους, βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου.


ξενοδοχεια ιστορικη αναδρομη

Ο αιτών, ενώπιον του Συμβουλίου, εμφανίστηκε αμετανόητος, τονίζοντας πως «με τις πράξεις μου δεν έκανα κακό στις γυναίκες στις οποίες επιτέθηκα. Αν ήθελα πραγματικά να τους κάνω κακό, θα τις σκότωνα».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο βαρυποινίτης, ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 50,5 ετών, με εκτιτέα 25 έτη, για δέκα βιασμούς γυναικών, έκανε την αίτηση με βασικό δικαιολογητικό την καλή διαγωγή εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος στο οποίο κρατείται.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


μεζεδοπωλεία αργυρούπολη

κορνιζα νεα σμυρνη
νομπελίστας ρώσος φυσικός

Ειδικότερα, από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, οι πολίτες μπορούν να πάρουν μια ανάσα από το κύμα του καύσωνα στις παρακάτω αίθουσες:


μεζεδοπωλεία αργυρούπολη

1. Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου: Μαμούρη & Δύμης, τηλ. 2108223946


2. Λέσχη Φιλίας Κουκακίου: Δράκου 26-28, τηλ. 2109232044


3. Λέσχη Φιλίας Άνω Πετραλώνων: Αιξονέων & Μυρμιδόνων, τηλ. 2103476398


4. Λέσχη Φιλίας Κολοκυνθούς: Αίμονος 9 & Άστρους, τηλ. 21051408777.


5. Λέσχη Φιλίας Αγίου Μελετίου: Ξεναγόρα 6, τηλ. 2108674900


6. Λέσχη Φιλίας Αμπελοκήπων: Πανόρμου & Βαθέος, τηλ.210 6459890


Σημειώνεται πως οι πολίτες για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθύνονται όλο το 24ωρο στον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό του δήμου Αθηναίων 1595, ενώ όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για τη μεταφορά σε κλιματιζόμενο χώρο, ατόμων που το έχουν ανάγκη.


Ο δήμος Αθηναίων ζητεί επίσης από τους πολίτες να φροντίσουν ώστε να μείνουν καθαρές και δροσερές οι ποτίστρες που έχει τοποθετήσει σε 35 σημεία της Αθήνας, για τα αδέσποτα ζώα.


τι κανει σημερα η ντινα τριαντη

Οι επίσημες αργίες για την χρονιά που έρχεται είναι:


τι κανει σημερα η ντινα τριαντη


  • Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου 2019, Τρίτη

  • Θεοφάνεια 6 Ιανουαρίου 2019, Κυριακή

  • Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

  • Ευαγγελισμός της Θεοτόκου 25 Μαρτίου 2019, Δευτέρα

  • Μεγάλη Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

  • Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019

  • Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου 2019

  • Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019

  • Εργατική Πρωτομαγιά 1 Μαΐου 2019, Τετάρτη

  • Πεντηκοστή 16 Ιουνίου 2019, Κυριακή

  • Αγίου Πνεύματος 17 Ιουνίου 2019, Δευτέρα

  • Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου 2019, Πέμπτη

  • Ημέρα του «ΟΧΙ» 28 Οκτωβρίου 2019, Δευτέρα

  • Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2019, Τετάρτη

  • Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2019, Πέμπτη



βοσσ ψυγεια
βαρη η μονοζυγο

καταλυση δυτικου ρωμαικου κρατους

προσφορες εστιατορια θεσσαλονικης

Πολλή μουσική, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες θα κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά σε όσους επισκεφθούν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου τις εγκαταστάσεις Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.


καταλυση δυτικου ρωμαικου κρατους

Οι επισκέπτες θα βρουν πολλές ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα φτιαγμένα από τα παιδιά του σχολείου, ημερολόγια, γούρια, επιτραπέζια παιχνίδια, παζάρι βιβλίων και ρούχων σε πολύ προσιτές τιμές, αλμυρούς και γλυκούς μεζέδες και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.


1


Όσοι μάλιστα, θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους, αγοράζοντας λαχνό από τη λαχειοφόρο αγορά με τα πλούσια δώρα.


Στα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα θα συγκεντρωθούν, την ημέρα του bazaar, φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου με στόχο την στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης.



radio fm oneplus one

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

αντλιες νερου δραμα

Πληροφορίες αναφέρουν πως η έκδοση των δεκαετών ομολόγων ύψους 2 δισ. ευρώ, από την οποία το Δημόσιο θέλει να ενισχύσει το «ταμειακό μαξιλάρι ρευστότητας» έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο.


αντλιες νερου δραμα

γυθειο σουπερ μαρκετ

Στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους επεξεργάζονται και εναλλακτικά σενάρια για την έκδοση των δεκαετών ομολόγων. Όπως λένε έγκυρες πηγές, αν οι αγορές δεν το επιτρέπουν τον Ιούλιο, τότε η έκδοση θα μετατεθεί για τον Σεπτέμβριο, όταν πλέον η Ελλάδα θα έχει βγει και τυπικά από το Μνημόνιο.


Πρέπει να σημειωθεί πως αν και η Ελλάδα δεν έχει ακόμη λάβει το σύνολο των δόσεων από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για το σχηματισμό του ταμειακού μαξιλαριού ασφαλείας για τη μετά το Μνημόνιο εποχή, ωστόσο διαθέτει ήδη διαθέσιμα άνω των 20 δισ. ευρώ.


Τα 5,7 δισ. ευρώ εξ αυτών αφορούν στη δόση που έλαβε την Τετάρτη το Ελληνικό Δημόσιο από τον ESM. Τα 11 περίπου δισ. ευρώ αφορούν σε ταμειακά διαθέσιμα των φορέων Γενικής Κυβέρνησης που διαχειρίζεται κεντρικά το υπουργείο Οικονομικών και τα υπόλοιπα 4 δισ. ευρώ σε έσοδα που έχουν αντληθεί από τις εξόδους της Ελλάδος στις αγορές.


Από αυτά τα διαθέσιμα των 20 δισ. ευρώ τα 4,2 δισ. ευρώ βρίσκονται κατατεθειμένα στις εμπορικές τράπεζες. Για να καταλάβει κανείς πόσο μεγάλη είναι αυτή η καταθετική εισφορά του Δημοσίου για τις τράπεζες αξίζει να σημειωθεί πως το κενό ρευστότητας των τραπεζών είναι σήμερα στα 31,5 δισ. ευρώ.


Το έλλειμμα ρευστότητας είναι η διαφορά μεταξύ του ύψους των καταθέσεων των τραπεζών και των δανείων τους. Σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς έχει καταθέσεις 42,7 δισ. ευρώ, αλλά και δάνεια 60,26 δισ. ευρώ, ήτοι εμφανίζει κενό ρευστότητας 17,56 δισ. ευρώ. Η Eurobank έχει έλλειμμα ρευστότητας 13,4 δισ. ευρώ, καθώς διαθέτει καταθέσεις 33,8 δισ. ευρώ και χορηγήσεις 47,2 δισ. ευρώ. Η Alpha Bank έχει καταθέσεις 34,8 δισ. ευρώ και δάνεια 43,3 δισ. ευρώ, ήτοι εμφανίζει έλλειμμα ρευστότητας 8,5 δισ. ευρώ. Σε πολύ καλύτερη θέση είναι η Εθνική Τράπεζα με δάνεια 42,3 δισ. ευρώ, καταθέσεις 40,2 δισ. ευρώ και συνολικό έλλειμμα ρευστότητας μόλις 2,1 δισ. ευρώ.



ονειροπαγιδα ηθοποιοι ονοματα

χαντρες με το κιλο online

Συγκλονίζει το δράμα της γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στην Κρήτη

Συγκλονίζει η 47χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε μαχαιρωμένη στο νοσοκομείο Ηρακλείου.


χαντρες με το κιλο online

παρασιτα ξυλου

μαυρο ματ βαψιμο

Ως απόπειρα αυτοκτονίας χαρακτηρίζεται το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/07), στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το ασθενοφόρο κλήθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι να μεταφέρει από το σπίτι της στο νοσοκομείο τη γυναίκα που έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στo θώρακα.

Η 47χρονη, με πολλά προβλήματα υγείας, θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κάτι που είχε επαναλάβει τρεις φορές κατά το παρελθόν, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.


καθηγητης τεμπονερας

"Το μόνο που επιχειρεί να κάνει η κυβέρνηση και μάλιστα διστακτικά είναι να αποκαταστήσει το κράτος δικαίου και το σύνταγμα, αλλά και τους καταλανικούς θεσμούς και να προχωρήσουμε από εκεί.


καθηγητης τεμπονερας

τι κανουμε για τισ ψειρεσ

λιπαρα μανουρι

Θα επιβάλλουμε τις αρχές που θα αναλάβουν την διαχείριση των καθημερινών υποθέσεων της Καταλονίας σύμφωνα με τους καταλανικούς νόμους και κανόνες...


Ελπίζω ο καθένας να παραβλέψει τις όποιες οδηγίες σχεδιάζουν να δώσουν γιατί δεν θα έχουν την νόμιμη εξουσία να το πράξουν", δήλωσε ο υπουργός στην εκπομπή του Άντριου Μαρ στο BBC.


Υπενθυμίζεται ότι βαθαίνει η κρίση στην Ισπανία, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι να ενεργοποιήσει το άρθρο 155 του Συντάγματος και να οδηγήσει την Καταλονία σε πρόωρες εκλογές.


Ο αυτονομιστής ηγέτης της Καταλονίας Κάρλες Πουτζντεμόν δήλωσε ότι οι κινήσεις της ισπανικής κυβέρνησης για την Καταλονία είναι οι «χειρότερες επιθέσεις» από τη δικτατορία του Φρανθίσκο Φράνκο και ότι η Καταλονία δεν θα δεχθεί το "παράνομο" σχέδιο της Μαδρίτης.


Για «πραξικόπημα» και «επίθεση κατά της δημοκρατίας» έκανε λόγο η πρόεδρος του καταλανικού κοινοβουλίου.


δρομολογια βεροια θεσσαλονικη κτελ

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το e-koufalia.gr, στο δείπνο συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Γιάννης Τσουκνιδάς, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και άλλοι δήμαρχοι από τη δυτική πλευρά του νομού Θεσσαλονίκης.


δρομολογια βεροια θεσσαλονικη κτελ

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έδωσε το παρών στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.


KARAMANLIS 1


KARAMANLIS 2



η μαίρη λίντα στο ηρώδειο
καλογερος βαμβακαρης

διαιτα γρηγορη αποτελεσματικη

φωτο πνευματα

Κατηγόρησε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για "κυνισμό χωρίς όρια και τέλος προκειμένου να παραμείνουν λίγο περισσότερο στην εξουσία", μίλησε για "ανέντιμο και ανήθικο συμψηφισμό" οικονομικών και εθνικών επιλογών και σε ότι αφορά τη συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ τόνισε πως λέει τα ίδια στο εσωτερικό της χώρας και το εξωτερικό, δηλώνοντας ότι η συμφωνία είναι "κακή" και η Νέα Δημοκρατία δεν θα την κυρώσει στη Βουλή.


διαιτα γρηγορη αποτελεσματικη

Η χώρα σε διπλά ναρκοθετημένο δρόμο


"Η χώρα βαδίζει ήδη σε έναν δρόμο διπλά ναρκοθετημένο από ένα τέταρτο επί της ουσίας μνημόνιο και από μια πολύ κακή συμφωνία για το Σκοπιανό. Το τέταρτο μνημόνιο υπονομεύει σε βάθος χρόνου την οικονομία ενώ η κακή συμφωνία για το Σκοπιανό ανοίγει εθνικές πληγές με αδιευκρίνιστες ακόμα συνέπειες", είπε ο κ. Μητσοτάκης, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο και συνέχισε:


"Και όλα αυτά έγιναν μέσα σε λίγες μέρες στο πλαίσιο μιας χρονικής σύμπτωσης η οποία εύλογα γεννά πολλά ερωτηματικά. Αλήθεια ποιος και γιατί προσάρμοσε τις συζητήσεις για το Σκοπιανό σε ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα εξπρές ώστε να μπουν τόσο γρήγορα οι υπογραφές στις Πρέσπες; Αν το ζητούμενο ήταν η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ γιατί βιαστήκαμε τόσο πολύ και γιατί δεν έκαναν εκείνοι, που ενδιαφερόντουσαν περισσότερο να λυθεί αυτό το θέμα, αλλά εμείς τις μεγαλύτερες υποχωρήσεις; Και ποιον ευνοεί, άραγε, αυτή η συσχέτιση οικονομικών και εθνικών επιλογών που δεσμεύουν την Ελλάδα και απειλούν με υπονόμευση τα επόμενα βήματα μας; Στην καλύτερη περίπτωση μια σκόπιμη πρόκληση σύγχυσης στους πολίτες για να προωθηθούν με το μικρότερο δυνατό κόστος τα σχέδια του Μαξίμου. Στη χειρότερη μιλάμε για έναν ανέντιμο και τελικά ανήθικο συμψηφισμό κάποιων πρόσκαιρων επαίνων από ξένους με μόνιμες εθνικές υποχωρήσεις. Σε κάθε περίπτωση αυτό που συμβαίνει είναι πρωτοφανές και αποδεικνύει ότι ο κυνισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει δυστυχώς ούτε όρια ούτε τέλος. Η χώρα οδηγείται σταθερά και όλο και χειρότερη θέση μόνο και μόνο για να κρατηθούν λίγο παραπάνω στις καρέκλες της αυτοί που κυβερνούν".


Ο κ. Καμμένος έδωσε στον κ. Τσίπρα το εισιτήριο για τις Πρέσπες


Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση έχασε το βασικό διαπραγματευτικό όπλο της που είναι η ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και επιτέθηκε εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, λέγοντας: "Τώρα ο κ. Καμμένος παριστάνει ακόμα ότι διαφωνεί με τη συμφωνία, αλλά εκείνος ήταν που έδωσε το εισιτήριο στον κ. Τσίπρα να ταξιδέψει στις Πρέσπες. Γιατί αν ήθελε να μην υπογραφεί αυτή η συμφωνία, απλά θα έριχνε την κυβέρνηση, όπως είχε πει πολλές φορές ότι θα έκανε. Αλλά βλέπετε η καρέκλα της εξουσίας είναι πιο σημαντική για τον αρχηγό των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος έδωσε απόλυτη κάλυψη στην κυβέρνηση. Ο Καμμένος κρατούσε στην ουσία το στυλό του κ. Κοτζιά όταν υπέγραφε τη συμφωνία".



νικασ χαραλαμποσ

λουζ μαρια

Ειδικότερα, οι μη επιδοτούμενοι άνεργοι θα πρέπει να μπουν στην εφαρμογή που ήδη λειτουργεί στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) είτε για την επικαιροποίηση είτε για τη δήλωση του τραπεζικού του λογαριασμού (ΙΒΑΝ) και των στοιχείων επικοινωνίας.


λουζ μαρια

μηχανες εσωτερικης καυσης βιβλιο επαλ

Στην αρχική σελίδα του ΟΑΕΔ θα πρέπει να πατήσουν πάνω στο pop-up μήνυμα που εμφανίζεται για την επικαιροποίηση των στοιχείων.


Προϋπόθεση είναι ο άνεργος να είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΟΑΕΔ από την 31η Οκτωβρίου 2017 και να παραμένει άνεργος έως σήμερα.


Οι δυνητικοί δικαιούχοι του Επιδόματος Νεανικής Αλληλεγγύης ανέρχονται σε περίπου 55.000 άτομα και για τη χορήγηση του ποσού έχει δεσμευθεί κονδύλι άνω των 20.000.000 ευρώ.


Η πίστωση του ποσού στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα γίνει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017.


Όσοι δεν έχουν λογαριασμό σε τράπεζα ήδη ή δεν είναι συνδικαιούχοι με τους γονείς τους θα πρέπει να ανοίξουν ένα λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα.


Όπως δήλωσε στον Ant1 η διοικήτρια του ΟΑΕΔ, Μαρία Καραμεσίνη, ο ΟΑΕΔ διενεργεί και προγράμματα απασχόλησης απαντώντας έτσι στην κριτική ότι αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να πάνε για προγράμματα απασχόλησης.


Υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι αυτή η συγκεκριμένη κατηγορία νέων θεωρήθηκε ότι δεν έχει πρόσβαση σε καμία παροχή ενώ πρόκειται για νέους που δεν έχουν οικονομική αυτονομία. Επιπλέον έχουν το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας και επίσης όταν ανεξαρτητοποιούνται έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.



αλλου εσυ λαμψη

εναλλακτικοι φωτογραφοι γαμου

Ο Σκριπάλ, ο οποίος υπήρξε συνταγματάρχης της GRU, της υπηρεσίας πληροφοριών του ρωσικού στρατού, και η 33χρονη κόρη του Γιούλια, βρέθηκαν την Κυριακή αναίσθητοι σε ένα παγκάκι έξω από ένα εμπορικό κέντρο του Σάλσμπερι της νότιας Αγγλίας.


εναλλακτικοι φωτογραφοι γαμου

συμφωνώ απόλυτα

ηλεκτρονικο πιεσομετρο χρηση

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν εκτεθεί σε μια άγνωστη ουσία. Δύο ημέρες αργότερα νοσηλεύονταν αμφότεροι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.


Η αντιτρομοκρατική μονάδα της αστυνομίας ηγείται πλέον της έρευνας και το ερευνητικό εργαστήριο του βρετανικού στρατού στο Πόρτον Ντάουν προσπαθεί να εντοπίσει ποια ήταν η ουσία που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση του Σκριπάλ και της κόρης του.


Η Βρετανία έχει προειδοποιήσει τη Ρωσία ότι αν το Κρεμλίνο βρίσκεται πίσω από την υπόθεση τότε θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις.


Το Κρεμλίνο διαβεβαίωσε πως δεν έχει «καμιά πληροφορία». Όμως οι αποκαλύψεις για ενδεχόμενη δηλητηρίαση επανέφεραν στη μνήμη την υπόθεση Λιτβινένκο, από το όνομα ενός πρώην πράκτορα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (FSB) και επικριτή του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος δηλητηριάστηκε το 2006 στο Λονδίνο με πολώνιο-210, μια εξαιρετικά τοξική ραδιοενεργή ουσία.


Έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία οδήγησε στις ρωσικές αρχές, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε «πιθανόν εγκρίνει» τον φόνο του πρώην κατασκόπου, μια κατηγορία που χαρακτηρίσθηκε «αστεία» από τη Μόσχα.


Ο θάνατος του Αλεξάντρ Λιτβινένκο, την 1η Νοεμβρίου 2006, είχε προκαλέσει σοβαρή διπλωματική κρίση ανάμεσα στη Μόσχα και το Λονδίνο.


Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

διαρροια και ελληνικος καφες

πορτοφολι θηκη κινητου

Το Amaq, το πρακτορείο προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους, ανήρτησε στο Telegram ένα βίντεο όπου διακρίνεται ένας νεαρός άνδρας να φοράει κουκούλα και το κάτω μέρος του προσώπου του είναι καλυμμένο με ένα μαύρο μαντήλι.


διαρροια και ελληνικος καφες

εζεκιας ο δικαιος

Ο άνδρας μιλάει στα γαλλικά και ορκίζεται πίστη στον ηγέτη των τζιχαντιστών Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.





ISIS’ Amaq News Agency has just released a video clip from the Paris attacker who went on to kill one person and wound 4 others. In it, he pledges allegiance to Abu Bakr al-Baghdadi. pic.twitter.com/eWBVOvTdul

— ??دودول طلا‍ (@lievan_tem) May 13, 2018

γκετοποίηση

Η σκέψη για ίδρυση ενός αθλητικού συλλόγου είχε ξεκινήσει από τις πρώτες ημέρες που οι πρώτοι Κωνσταντινουπολίτες έφτασαν στην Θεσσαλονίκη το 1922, και πέρασε από πολλά στάδια μέχρι την 20η Απριλίου του 1926, όταν και το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφαση αριθμό 822 αναγνώρισε το νέο σωματείο. Το "μαύρο και το άσπρο" συμβολίζουν τις χαμένες πατρίδες και την ελπίδα που δεν σβήνει.


γκετοποίηση

36 νουμερο παπουτσι σε αμερικανικο

2457132


(Η επετειακή φανέλλα για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)


Σε αυτά τα 91 χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει τεράστιους παίκτες, που έγραψαν ιστορία με χρυσά γράμματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και κορυφαίο όλων τον "Μεγαλέξανδρο Γιώργο Κούδα". Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα (1976 και 1985) και 4 Κύπελλα (1972, 1974, 2001, 2003).


2627425
(Ο Γιώργος Κούδας στην παρουσίαση της προτομής του πρώην προέδρου Γιώργου Παντελάκη - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


(Δείτε εδώ την πλήρη ιστορία του ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ)


Πέρυσι με αφορμή τα 90α γενέθλια του συλλόγου ετοιμάστηκε και μια εξαιρετική ταινία από το Νίκο Τριανταφυλλίδη με τίτλο "90 Χρόνια ΠΑΟΚ - Νοσταλγώντας το Μέλλον".





χαρτης θεσπρωτιας

νομιμοποιηση μαριχουανας στην κύπρο

φιλολογοσ πε

Η εξέταση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο της απαλλοτρίωσης, την οποία έχει αποφασίσει η αυστριακή Βουλή και έχει επικυρώσει ήδη το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο, μπορεί να διαρκέσει και χρόνια, αναφερόταν σήμερα από νομικούς κύκλους στη Βιέννη.


νομιμοποιηση μαριχουανας στην κύπρο

σουστα τρειλερ

Όπως έγινε γνωστό, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού απορρίπτει επιπλέον ως πολύ χαμηλό το ποσό των 310.000 ευρώ, που έχει καθοριστεί ως αποζημίωση της για την απαλλοτρίωση, ενώ φέρεται να μην έχει προχωρήσει η προκήρυξη του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την αναδιαμόρφωση του σπιτιού.


Με απόφασή του της 30ης Ιουνίου 2017, το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο είχε απορρίψει την αγωγή κατά της απαλλοτρίωσης που είχε καταθέσει τον περασμένο Ιανουάριο η έως τώρα ιδιοκτήτρια του σπιτιού.


Αυστρία: Επικυρώθηκε η απόφαση για απαλλοτρίωση του σπιτιού του Χίτλερ


Η απαλλοτρίωση του σπιτιού προβλέπεται στον σχετικό ομοσπονδιακό νόμο που είχε ψηφίσει με μεγάλη πλειοψηφία η Ολομέλεια της αυστριακής Βουλής στις 15 Δεκεμβρίου 2016, δίνοντας ένα τέλος στις πολυετείς συζητήσεις για το μέλλον του κτιρίου.


Ο ομοσπονδιακός νόμος προβλέπει την μεταβίβαση στο αυστριακό κράτος από τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου του δικαιώματος ιδιοκτησίας, μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για την πώληση του σπιτιού από την ιδιοκτήτρια του, στην οποία επρόκειτο να καταβληθεί η αναλογούσα αποζημίωση.


Με τον νόμο τερματίζονταν η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο κράτος και την ιδιοκτήτρια, διαμάχη που είχε ξεκινήσει από το 2011, με το σπίτι να παραμένει από τότε κενό, ενώ κατά διαστήματα είχαν γίνει διάφορες προτάσεις ως προς την μελλοντική χρήση του.


Το κτίριο νοικιάζει από το 1972 το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών από την ιδιοκτήτριά του και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε εγκατεστημένο εκεί ένα Εργαστήρι για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες. Το μηνιαίο μίσθωμα για τα συνολικά 800 τετραγωνικά μέτρα του διώροφου κτιρίου ανέρχονταν σε 4.800 ευρώ που «μοιράζονταν» σε αναλογία 60% και 40%, αντίστοιχα, το υπουργείο και ο δήμος της πόλης Μπραουνάου.


δημοπουλος διατροφολογος βιβλια

αθεωρητες αποδειξεις εισπραξης
Ζάεφ: Ποτέ δεν βρεθήκαμε πιο κοντά σε μία συνολική λύση με την Ελλάδα

Τα Σκόπια ποτέ δεν ήταν πιο κοντά σε μια επίλυση της διένεξης με την Ελλάδα, εκτίμησε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ προσθέτοντας, ωστόσο, ότι μια αποτυχία δεν θα ήταν «το τέλος του κόσμου».


δημοπουλος διατροφολογος βιβλια

«Πιστεύω ότι ποτέ δεν είχαμε καλύτερες συνθήκες για να πετύχουμε μια συνολική λύση… η οποία θα διαρκέσει για πάντα», δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ σε συνέντευξη που έδωσε χθες βράδυ στο Γαλλικό Πρακτορείο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αλλά «εάν αυτή η διαφορά δεν επιλυθεί, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου», «θα ακολουθήσουμε το ευρωπαϊκό μας πρόγραμμα με τον έναν ή άλλο τρόπο», πρόσθεσε.

Ενώ επιβεβαίωσε ότι «ένα τεράστιο μέρος του προβλήματος» έχει ήδη επιλυθεί, ο Ζόραν Ζάεφ αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις, εξηγώντας ότι «αυτό θα μπορούσε να καταστρέψει εντελώς τη διαδικασία».

Η σύσταση για έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης στην ΕΕ είναι «μια ανοικτή πόρτα», δήλωσε ο Ζάεφ. «Είναι πολύ σημαντικό για τα Σκόπια», υπογράμμισε, προσθέτοντας πως η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων είναι επίσης μια υπόσχεση «σταθερότητας» στην ήπειρο.

Οι χώρες της περιοχής «ποτέ δεν συνεργάστηκαν τόσο πολύ μεταξύ τους», δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



σιωπη σαν ορκοσ μινωασ

ακούω βικιλεξικο

γενικη διευθυνση ανθρωπινου δυναμικου οτε

Η αναπροσαρμοσμένη σύνταξη και η προσωπική διαφορά που θα προκύψει, θα πρέπει να έχουν αποτυπωθεί στο πληροφοριακό σύστημα του ΕΦΚΑ έως την 1/1/2018.


ακούω βικιλεξικο

Αυτό σημαίνει ότι, κατά το επόμενο έτος οι «παλαιοί» συνταξιούχοι θα συνεχίσουν να εισπράττουν τα ίδια ποσά, με καταγεγραμμένη την προσωπική διαφορά σε διαφορετικό πεδίο στο εκκαθαριστικό τους σημείωμα.


Όλες ανεξαιρέτως οι συντάξεις θα τεθούν στο μικροσκόπιο το 2019 ώστε να ελεγχθεί η συμβατότητά τους με τους νέους κανόνες υπολογισμού, οι οποίοι προβλέπουν εμφανώς χαμηλότερους συντελεστές αναπλήρωσης και επανεκτιμήσεις μισθολογικών αποδοχών στην πορεία του εργάσιμου βίου.


Από 1/1/2019 που θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων με βάση το νέο σύστημα, δηλαδή το άθροισμα της εθνικής και της ανταποδοτικής σύνταξης, η προσωπική διαφορά θα είναι η πρώτη που θα κοπεί στο βωμό επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων.


Άλλωστε βάσει του νόμου 4472/2017 η προσωπική διαφορά καταργείται από 1/1/2019, αλλά η τελική μείωση που θα έχουν οι συντάξεις δεν θα υπερβαίνει το -18%.


Στην πραγματικότητα οι μειώσεις θα είναι μεγαλύτερες και θα φτάνουν ακόμη και στο 25%, γιατί, σημειωτέον, δεν θα περικόπτεται μόνο η σύνταξη, λόγω της προσωπικής διαφοράς, αλλά θα καταργηθούν και τα επιδόματα συζύγου και τέκνων.


Μεγάλοι χαμένοι είναι οι παλαιοί συνταξιούχοι με μεικτή σύνταξη άνω των 1.200 ευρώ, 35-40 έτη ασφάλισης και τελευταίες αποδοχές άνω των 1.500 ευρώ.



υαλοκαθαριστηρες bmw e60

ραβανι με κρεμα γαλακτος

του σκοτους θεατρο
Πανελλήνιες 2018: Ποιοι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να υποβάλουν αίτηση για τη συμμετοχή τους

Πανελλήνιες 2018: Μέχρι πότε μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για τις Πανελλαδικές 2018 - Ποιοι δεν χρειάζεται να υποβάλουν


ραβανι με κρεμα γαλακτος

Οι φετινοί υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλήνιες 2018 των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η υποβολή αίτησης δεν είναι απαραίτητη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας με όλες τις λεπτομέρειες

Η προθεσμία που λήγει 29 Μαρτίου, αφορά όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες 2018 των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες

Ο υποψήφιος μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του από το διαδίκτυο. Εναλλακτικά, μπορεί να την αναζητήσει στο Λύκειό του. Στη συνέχεια θα συμπληρώνει την Αίτηση – Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο. Έπειτα, θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της.

Το Υπουργείο Παιδείας μέσω του www.minedu. gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης. Μάλιστα, παρέχονται και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία. Ακόμη, υπάρχουν και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος). Επίσης, αποστέλλονται ήδη στα Λύκεια οι σχετικές εγκύκλιοι με τα αντίστοιχα υποδείγματα της Αίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι ως άνω μαθητές και απόφοιτοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Δηλαδή προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση. Οι υποψήφιοι αυτοί πρέπει ως τις 29 Μαρτίου να υποβάλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λύκειό τους.

Ποιοι δεν υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις Πανελλήνιες 2018

Υποψήφιοι για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) μπορούν να είναι μόνο όσοι εξετάστηκαν πανελλαδικά το 2016 ή το 2017 (με τα ημερήσια ΓΕΛ ή με τα ημερήσια ΕΠΑΛ). Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων, δεν θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση το Φεβρουάριο. Αυτοί θα συμπληρώσουν απευθείας μηχανογραφικό δελτίο. Οι υποψήφιοι για το 10% των ΓΕΛ θα συμπληρώσουν μηχανογραφικό δελτίο με 5 επιστημονικά πεδία.

Όσοι από τους μαθητές της τελευταίας τάξης των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ εμπίπτουν στην ειδική κατηγορία των υποψηφίων-πασχόντων από σοβαρές παθήσεις (για εισαγωγή στο 5% των θέσεων εισακτέων χωρίς εξετάσεις), πρέπει να έχουν αποκτήσει νέο πιστοποιητικό της πάθησής τους από τις αρμόδιες επταμελείς επιτροπές των νοσοκομείων. Αυτοί οι μαθητές, εφόσον δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, θα καταθέσουν μηχανογραφικό σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου. Δηλαδή, στο www.minedu. gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.



ρωσικα παραδοσιακα φαγητα

γυναικεια πανωφορια μπορντω

καταστροφη της γης 2012

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, χρήματα που πιθανόν προέρχονται από τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών. Σημειώνεται ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί έως τώρα άλλοι δύο Έλληνες και πέντε υπήκοοι Αλβανίας, ενώ έχει κατασχεθεί στην Ιταλία 1 τόνος και 449 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.


γυναικεια πανωφορια μπορντω

περσιδες τζακιου μοντερνες

Οι μέχρι σήμερα συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει ομάδα που προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών από την Αλβανία, τις οποίες μετέφεραν με ταχύπλοα σκάφη ειδικά τροποποιημένα στην Ιταλία προκειμένου να τις πουλήσουν.


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

μεσαιου μηκους κουρεματα

Ο «θορυβώδης» αναπληρωτής υπουργός Υγείας καυγάδισε άγρια με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που τον αποκάλεσε «γελοίο». Απαντώντας στην κριτική της Εύης Χριστοφιλοπούλου που τον αποκάλεσε «πολιτικό νεκροθάφτη», ο Παύλος Πολάκης διέκοψε την παρέμβασή του για να απαντήσει στον Βασίλη Κεγκέρογλου.


μεσαιου μηκους κουρεματα

πληρωμη θεωριας voucher αει τει 2015

αλεκος ξενος παιδικα τραγουδια

«Άκουσα τα "γελοίος" και τα "χαμένο κορμί" που είπατε, γελοίος είσαι και φαίνεσαι εσύ», του είπε, προκαλώντας την οργισμένη απάντηση του βουλευτή που άρχισε να κατευθύνεται ουρλιάζοντας προς τα υπουργικά εδρανα. Ακούστηκε να τον αποκαλεί «τσαρλατάνο» και «τραμπούκο», ενώ όρθιος διαμαρτυρόταν και ο Γιάννης Κουτσούκος.


Λίγο αργότερα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου υποστήριξε πως δεν έβρισε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Δεν τον είπα γελοίο διότι εδώ και πολύ καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι μαζί του μετά την διαπίστωση ότι είναι αναξιόπιστος πολιτικά».


Παρεμβαίνοντας στον άγριο καυγά ο Ανδρέας Λοβέδρος σχολίασε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη αναγνωρίζει μόνο τον Ανδρέα Ξανθό στο υπουργείο Υγείας.


mega millions live online stream

Τώρα με το Φεστιβάλ Spoudase 2017 (κάτι παραπάνω από έκθεση Σπουδών) οι χιλιάδες ενδιαφερόμενοι θα μάθουν δια ζώσης από τους ίδιους τους εκπροσώπους των ΠΜΣ, το «who is who» των κορυφαίων Μεταπτυχιακών στην Ελλάδα


mega millions live online stream

παμε στοιχημα πολλαπλασιαστης συστηματος

Το Φεστιβάλ Spoudase 2017 στις 24 και 25 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως το φεστιβαλικό σημείο αναφοράς για την τριτοβάθμια και μετατριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, αποτελώντας δίαυλο επικοινωνίας για τα Πανεπιστήμια, τα προγράμματα και τις δραστηριότητες τους.


Πάνω από 600 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα και e-learning από 25 Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Ιδρύματα και Κολέγια σε ένα διήμερο φεστιβάλ γιορτή της Εκπαίδευσης με δωρεάν είσοδο και δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων, των workshops από τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα δώσουν και πιστοποίηση παρακολούθησης.


Πάνω από 120 Υποτροφίες


Πάνω από 120 υποτροφίες αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ για Μεταπτυχιακά, Προπτυχιακά, Ε-learning και σεμινάρια θα κληρωθούν και θα δοθούν στους επισκέπτες του φεστιβάλ. Δηλώστε εδώ συμμετοχή για να διεκδικήσετε τις υποτροφίες που θα δοθούν


40 ώρες Δωρεάν Σεμινάρια και Grow Greek Tourism Online


Πάνω από 40 ώρες Δωρεάν Σεμιναρίων και Workshops όπου ο επισκέπτης θα παίρνει πιστοποίηση παρακολούθησης. Εδώ να σημειώσουμε πως τα Σεμινάρια θα ανοίξει το Grow Greek Tourism Online, μια πρωτοβουλία της Google υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ, όπου θα δίνεται και βεβαίωση παρακολούθησης. Την Δευτέρα 12/06 θα ανοίξουν οι αιτήσεις


Δωρεάν Σεμινάρια με πιστοποίηση στην Ειδική Αγωγή, στον συμπεριληπτική εκπαίδευση, στην Πληροφορική, στο Digital Marketing, στο CSAP, στα νομικά, την υγεία, στην αλληλέγγυα οικονομία, σε διάφορα αντικείμενα από τις ανθρωπιστικές επιστήμες, και πολλά άλλα.


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ (για να μπείτε στην κλήρωση για τις υποτροφίες)


Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ


ΔΩΡΕΑΝ CV Corner – Επαγγελματικός Προσανατολισμός


Εξειδικευμένοι επιστήμονες Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού, απόφοιτοι του ΠΜΣ Επαγγελματική Συμβουλευτική & Προσανατολισμός του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Συμβουλευτικής θα προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και αξιολόγηση του βιογραφικού σας..


Θα πραγματοποιηθεί κεντρικό συμβουλευτικό workshop με τίτλο "Διαβατήριο για την σταδιοδρομία μου: Αποκωδικοποιώντας τα μυστικά του Βιογραφικού και της Συνοδευτικής Επιστολή."


Διήμερο πρόγραμμα Ομιλιών





αγιος κωνσταντινος λαρισας

περι νηπιαγωγων ανοιξη

χάρλαν κομπέιν

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στη Βουλή διαβεβαίωσε ότι τόσο το υπουργείο που προΐσταται, όσο και οι Ένοπλες Δυνάμεις ανανεώνουν τους στρατηγικούς σχεδιασμούς τους ανάλογα με τις εξελίξεις και σε σχέση με την προκλητική στάση της Τουρκίας. Ενημέρωσε δε, πως σε ότι αφορά στην επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία η Τουρκία υποστηρίζει ότι μέρος του οικοπέδου 6 ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα και ως εκ τούτου διατηρεί δικαιώματα και συμφέροντα στα όρια των χωρικών υδάτων της Κύπρου, θα υπάρξει απάντηση από το υπουργείο Εξωτερικών.


περι νηπιαγωγων ανοιξη

Στη συζήτηση κύρωση Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της Ελλάδας και της Νορβηγίας στον τομέα των αμυντικών εξοπλισμών στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε «δικαιωμένος» για τις διαρροές που είχαν γίνει στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στις 2 Μαρτίου, ότι η Τουρκία θα δημιουργήσει επεισόδιο στο Οικόπεδο 6 της Κυπριακής ΑΟΖ. «Τα διαρρεύσαμε ώστε να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη αλλά και η Βουλή για όσα επρόκειτο να συμβούν», είπε και συμπλήρωσε πως τότε το Ποτάμι τον είχε αποκαλέσει ανεύθυνο και ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Παύλος Χρηστίδης «σφουγγαρίστρα της δεξιάς που παράγει κίνδυνο».


Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε ότι τέτοιου είδους ζητήματα δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με εκ του πλαγίου διαρροές από το υπουργείο αλλά με ουσιαστική ενημέρωση όλων των πλευρών.



down on my luck текст

σταθμοι μετρο μεγαρο μουσικης

μανταρινια που παιζεται
τριήμερη αποχή δικηγόρων

Υπό ισχυρή αστυνομική παρουσία, οι διαδηλωτές κρατούσαν πλακάτ που αναγράφονταν συνθήματα με αναφορά στο κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία.


σταθμοι μετρο μεγαρο μουσικης

Οι συμμετέχοντες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συνδικαλιστικής Συνομοσπονδίας των Εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα, ήρθαν από διάφορες περιοχές της Τουρκίας, όπως την Αδριανούπολη, την Προύσα και τη Γιάλοβα, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.


«Δουλειά, ψωμί, ελευθερία» φώναζε ο κόσμος, πολλοί εκ των οποίων κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «η κρίση είναι δική τους, οι δρόμοι είναι δικοί μας» ή «Haziran», ο Ιούνιος στα τούρκικα.


Ο μήνας Ιούνιος αναφέρεται στις ογκώδεις διαδηλώσεις του 2013 εναντίον της πολιτικής του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τις οποίες πυροδότησε το κίνημα διαμαρτυρίας κατά ενός κατασκευαστικού σχεδίου στο πάρκο Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη.


Πριν από μία εβδομάδα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στο Ντιγιάρμπακιρ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, για να διαμαρτυρηθούν για τη μεγάλη αύξηση των τιμών τους τελευταίους μήνες.


Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες, με τον πληθωρισμό στο 25,24% τον Οκτώβριο, ένα ποσοστό χωρίς προηγούμενο εδώ και 15 χρόνια.


Αν και ο πληθωρισμός μειώθηκε στο 21,62% τον Νοέμβριο, η τιμή των βασικών προϊόντων, όπως των κρεμμυδιών, παραμένει υψηλή.


Από τον Ιανουάριο του 2018, η τουρκική λίρα έχασε το 22,5% της αξίας της σε σύγκριση με το δολάριο.


giants για να μαστε ξηγημένοι στιχοι

Είναι ενδεικτικό πως οι οικονομολόγοι διεθνών τραπεζών θεωρούν πως το «ελληνικό δράμα» έχει ακόμη αρκετές σκηνές για να ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τη Citigroup η απροθυμία εκ μέρους των πιστωτών να προχωρήσουν σε παραχωρήσεις θα κρατήσει πιθανώς την ένταση στα ύψη τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες, αν και δεν αναμένεται πλήρης κατάρρευση των διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο της διάσωσης της χώρας.


giants για να μαστε ξηγημένοι στιχοι

τει φυσικοθεραπειας πατρα μορια

Αναφορικά με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών σημειώνει πως βάσει του μέσου όρου των δημοσκοπήσεων η διαφορά υπέρ της ΝΔ διευρύνεται στην περιοχή των 15 μονάδων και κάτι τέτοιο μειώνει τα κίνητρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, παρά τις αυξανόμενες εντάσεις με τους πιστωτές γύρω από τις διαπραγματεύσεις για τη δεύτερη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος διάσωσης. Ωστόσο, αν προχωρήσει, οι πρόωρες εκλογές θα σημάνουν αυτόματα μια νέα περίοδο πολιτικού αδιεξόδου και αυξημένης πολιτικής αβεβαιότητας για την Ελλάδα, μειώνοντας περαιτέρω τις πιθανότητες μιας επιτυχούς ολοκλήρωσης του τρίτου μνημονίου στα μέσα του 2018.


Για την HSBC, οι διαμάχες της Ελλάδας με τους πιστωτές της μπορεί να καθυστερήσουν την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και κατ’ επέκταση την αγορά ελληνικών ομολόγων από την ΕΚΤ. Καθώς η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει τον Ιούλιο 6,2 δισ. ευρώ χρέος σε ιδιώτες και διεθνείς πιστωτές, τα δεδομένα θα μπορούσαν να χειροτερέψουν.




κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά

πληρωμες κοινωνικου μερισματος

Μετά και την αδυναμία να καθοριστεί άμεσα η ημερομηνία επιστροφής των κλιμακίων στην Αθήνα, η κυβέρνηση βρέθηκε πραγματικά στριμωγμένη στη γωνία, αφού δεν μοιάζει ορατό (αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον) το κλείσιμο της αξιολόγησης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ έχουν ήδη αρχίσει να πληρώνουν το πολιτικό κόστος των περικοπών σε συντάξεις και αφορολόγητο.


πληρωμες κοινωνικου μερισματος

ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών θεσσαλονικη

Σχέδιο ανατροπής


Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση, λέει το ρητό και αυτό πρέπει να σκέφτηκε το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης. Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, διακινείται ευρέως το σενάριο ότι εξυφαίνεται σχέδιο του «παλιού πολιτικού κόσμου», της «οικονομικής ολιγαρχίας» και των «ακραίων κύκλων των δανειστών» για να πέσει η κυβέρνηση. Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη χτεσινή συνεδρίαση του οργάνου, ήταν κάτι παραπάνω από σαφής.


«Η απέλπιδα προσπάθεια", τονίζει «της εγχώριας "συμμαχίας των προθύμων", που τις τελευταίες μέρες ανασύρει μέχρι και τα φαντάσματα του παλιού πολιτικού συστήματος, όσους έχουν εδώ και χρόνια καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών, με φανερό και μοναδικό στόχο το μέτωπο στον ΣΥΡΙΖΑ, την πτώση της κυβέρνησης και την με κάθε τρόπο παλινόρθωση του πελατειακού κράτους των σκανδάλων και της διαφθοράς, αλλά κυρίως την επιστροφή του πιο σκληρού αντικοινωνικού νεοφιλελευθερισμού, θα πέσει στο κενό. Ο ελληνικός λαός ούτε ξεχνά ποιοι οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και αποδέχθηκαν τη λεηλασία, ούτε παραγνωρίζει ποιοι τώρα αγωνίζονται για την ανόρθωση της χώρας δίνοντας σκληρή μάχη εν μέσω δυσμενών συσχετισμών για την προστασία των κοινωνικών δικαιωμάτων».


Τα φαντάσματα


Ποια είναι τα φαντάσματα του παλιού πολιτικού συστήματος στα οποία να αναφέρεται η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ; Ασφαλώς η αναφορά «φωτογραφίζει» τον Κώστα Σημίτη ο οποίος στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ στήριξε, εμμέσως πλην σαφώς, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το αίτημά του για εκλογές. «Είναι μία έκτακτη κατάσταση, η οποία χρειάζεται μία λύση με προσφυγή στις εκλογές. Το πιστεύω, διότι οι αντιθέσεις είναι τόσο μεγάλες, το κυβερνητικό κόμμα έχει χάσει τόσο πολύ την αποδοχή του κοινού και υπάρχει μία αδυναμία να γίνει μία πολιτική που θα οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά», είχε επισημάνει ο Κ. Σημίτης. Το Μαξίμου είδε στην αποστροφή του πρώην πρωθυπουργού μια ανίερη συμμαχία χωρίς ιδεολογικό περιεχόμενο με μόνο σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης και τη νομή της εξουσίας.


Η συμμαχία των προθύμων



πινελο μεταφραση στα αγγλικα

ζετα δουκα χελμη

διακοσμητικες μπαλες μπαμπου
βραβειο προσπαθειας

Η αρχή έγινε τα ξημερώματα με μια ομάδα οπαδών της Σάλκε, που αφού μέθυσαν έκαναν επίθεση με πέτρες και μπουκάλια πιτέθηκαν με γυάλινα μπουκάλια και πέτρες εναντίον διμοιρίας της ΔΑΕΘ που βρισκόταν σε επιφυλακή στην πλατεία Δημοκρατίας. Οι άνδρες της Αστυνομίας τους απώθησαν και σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησαν και σε μία σύλληψη.


ζετα δουκα χελμη

4051294
(Η σπασμένη τζαμαρία στην καφετέρια στην Θεσσαλονίκη - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Ούτε όμως η ημέρα μοιάζει να ηρέμησε τους θερμοκέφαλους από τους 1500 Γερμανούς οπαδούς, που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη, καθώς έσπασαν και μία καφετέρια στη Λεωφόρο Νίκης στην παραλία (καθ οδόν για τον Λευκό Πύργο, όπου στις 17.00 ήταν η ώρα συγκέντρωσης), με την είδηση να κάνει τον γύρο και των Γερμανικών ΜΜΕ.



#S04: Eine Gruppe von Ultras hat das Café "Mikel" angegriffen. Der Besitzer fassungslos: "Ohne Grund!" Eine Person erlitt eine Platzwunde. pic.twitter.com/zIHExa4xpz

— BILD FC Schalke 04 (@BILD_Schalke04) 16 Φεβρουαρίου 2017

ιαν μακ κελεν

δ νση αστικησ καταστασησ αθηνα
Τρόμος μέρα – μεσημέρι για 21χρονο στο κέντρο της Αθήνας

Έναν αληθινό εφιάλτη έζησε ένας 21χρονος στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Δευτέρας (30/04/2018).


ιαν μακ κελεν

Ήταν 16:00 όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού απέσπασε από τον 21χρονο, άγνωστο χρηματικό ποσό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ αναζητούνται από την Αστυνομία.



φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη

διατροφικη αξια λωτου

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, «παρά την υπόσχεση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ και του πρώην υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το ΔΝΤ θα αποχωρήσει πιθανότατα από το τρέχον έτος και όπως φαίνεται θα είναι το τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας».


διατροφικη αξια λωτου

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της CDU/CSU για θέματα προϋπολογισμού Έκχαρντ Ρέμπεργκ, η Χριστιανική Ένωση δεν προτίθεται να επιμείνει στην οικονομική συμμετοχή του ΔΝΤ εάν το τίμημα είναι πολύ υψηλό.


«Το ΔΝΤ θέλει να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση όλων των δανείων που έχει χορηγήσει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα, πρόκειται για περίπου 10 δις ευρώ. Μελλοντικά, θα τα επωμιστεί ο ευρωπαϊκός μηχανισμός ESM. Συνολικά οι απαιτήσεις του ΔΝΤ όσον αφορά τις ελαφρύνσεις του χρέους ανέρχονται σε τριψήφιο ποσό δις. Εάν επικρατήσει η γραμμή του ΔΝΤ, τότε φτάνουμε στο σημείο που εγώ λέω: μπορούμε και χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ. Θα ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα διάσωσης χωρίς το ΔΝΤ», είπε ο Έκχαρντ Ρέμπεργκ στην Saarbrücker Zeitung.


H απόφαση για την τελευταία συμμετοχή του ΔΝΤ με 1,6 δις ευρώ δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστικά. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΔΝΤ και της Ευρωζώνης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η οριστική απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέχρι το Eurogroup της 21ης Ιουνίου. Διαφαίνεται όμως ήδη ότι το ΔΝΤ θα διαδραματίζει πλέον στην Ελλάδα απλώς συμβουλευτικό ρόλο. Η απόφαση αποχώρησης του Ταμείου έχει ουσιαστικά ληφθεί», αναφέρουν τραπεζικοί κύκλοι τους οποίους επικαλείται η εφημερίδα.


«Βάση για πιθανή ελάφρυνση του χρέους αποτελεί η απόφαση του Eurogroup του Μαΐου του 2016», λέει ο Ρέμπεργκ. «Εκεί παρουσιάζονται πιθανά βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα. Επί αυτής της βάσης διαπραγματεύονται στην παρούσα φάση οι εμπλεκόμενες πλευρές. Το εύρος της ελάφρυνσης πρέπει να είναι περιορισμένο. Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια ευχάριστη οικονομική κατάσταση. Με πλεονάσματα σε δυο διαδοχικές χρονιές τα δημοσιονομικά στοιχεία είναι καλύτερα από τα αναμενόμενα», σχολιάζει ο Χριστιανοδημοκράτης πολιτικός, παραπέμποντας στο γεγονός ότι από τα συνολικά 86 δις του τρίτου πακέτου έχουν εκταμιευτεί μέχρι στιγμής περίπου τα μισά.



ξηρο εξανθημα
μιλφέιγ σοκολάτα και πραλίνα

garnier μασκα

φορουμ αιματουρια
παλιος χρηστης taxisnet

Η θεματολογία του φόρουμ κυμαίνεται από τη μεγαλύτερη διαφάνεια στη χρηματοδότηση του πολιτικού έργου έως την προστασία των πληροφοριοδοτών.


garnier μασκα

Η προώθηση της διαφάνειας μέσα από τις νέες τεχνολογίες θα αποτελέσει άλλο ένα καίριο θέμα, ενώ σε λοιπές συνεδρίες θα συζητηθεί ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης και η δράση των πολιτών για την καταπολέμηση της διαφθοράς.


Το φόρουμ θα ολοκληρωθεί με την απονομή των βραβείων στους νικητές του ειδικά διοργανωμένου Μαραθωνίου Προγραμματισμού για την Ακεραιότητα στο Δημόσιο (Public Integrity Hackathon), στον οποίο φοιτητές, νέες επιχειρήσεις και παραγωγοί λογισμικού συνεργάστηκαν πάνω σε νέα εργαλεία για την καταπολέμηση της διαφθοράς.


Τα σχέδια που κέρδισαν στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) περιλαμβάνουν μια εφαρμογή για την πλοήγηση σε έναν τεράστιο αριθμό κοινοβουλευτικών εγγράφων σχετικά με τη φορολογία, ένα εργαλείο για την παρακολούθηση ένδικων διαδικασιών ενώπιον δικαστηρίου σε πραγματικό χρόνο και μια πλατφόρμα για την καταγγελία περιπτώσεων διαφθοράς.