Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ελλάδα κολομβία live stream

bsplayer μεγεθος υποτιτλων

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) εξέδωσε απόφαση που προβλέπει πως η υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων προμηθευτών πελατών για μια σειρά υπόχρεων θα γίνεται μια φορά το χρόνο και έως την 31η Μαρτίου, αντί για τέσσερεις φορές το χρόνο που ισχύσει σήμερα.


ελλάδα κολομβία live stream

Με την ίδια απόφαση αναπροσαρμόζεται και το πρόστιμο εκπρόθεσμης υποβολής της και θα ανέρχεται σε 100 ευρώ για την εκπρόθεσμη υποβολή της ετήσιας κατάστασης, έναντι 400 ευρώ που προβλεπόταν έως τώρα για τις τέσσερις τριμηνιαίες καταστάσεις.


Η εγκύκλιο της ΑΑΔΕ σχετικά με το πότε θα υποβάλλονται οι συγκεντρωτικές καταστάσεις ορίζει τα ακόλουθα ανά κατηγορία :


-Από τους εκδότες ετησίως, ανεξαρτήτως κατηγορίας των τηρούμενων βιβλίων τους (απλογραφικά ή διπλογραφικά) ή της απαλλαγής τους από την τήρηση αυτών, καθώς και της υποχρέωσης ή μη υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ και το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου του επόμενου έτους από το ημερολογιακό έτος που αφορούν.


-Από τους λήπτες, υπόχρεους υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, που τηρούν είτε διπλογραφικά είτε απλογραφικά βιβλία, ετησίως και το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου του επόμενου έτους από το ημερολογιακό έτος που αφορούν.



πως συμπληρωνεται το τιμολογιο παροχης υπηρεσιων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου