Σάββατο 18 Μαΐου 2019

καφες τυπου nespresso

Αρκετά σχολεία θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά, τόσο στην Αττική όσο και σε αρκετές άλλες περιοχές της χώρας.


καφες τυπου nespresso

τσιπουρο βρυσσα

Μάλιστα, ορισμένοι Δήμοι έχουν αποφασίσει να ανοίξουν τα σχολεία αργότερα από την κανονική ώρα έναρξης.


Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία στην Αττική


Αισθητά μειωμένος είναι ο αριθμός των σχολείων που θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τετάρτη (9 Ιανουαρίου) στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την επικαιροποιημένη ενημέρωση που παρέχεται από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis/ βάση της ροής των σχετικών αποφάσεων από τους κατά τόπους δήμους.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον έως τώρα αναρτημένο κατάλογο στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας η διακοπή των μαθημάτων λόγω έκτακτων αναγκών (παγετός-χιονόπτωση) συνεχίζεται και την Τετάρτη στις παρακάτω Περιφερειακές Ενότητες ως εξής:


Π. Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών ισχύουν τα εξής:


Δήμος Γαλατσίου - Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία. Ανοικτοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Δήμο Καισαριανής - Μετά την εισήγηση του Δ/ντη του 2ου Δημοτικού σχολείου Καισαριανής, τα μαθήματα στο 2ο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. Σε κάθε περίπτωση οι γονείς να επικοινωνήσουν το πρωί με το σχολείο γιατί υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί να εφαρμοστεί το μέτρο διακοπής λειτουργίας του.


Όλα τα υπόλοιπα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Βαθμίδας καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Δήμος Αθηναίων - α) Αναστολή της λειτουργίας των 38ου και 120ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών καθώς και του 4ου Νηπιαγωγείου στην οδό Κόκκερελ 14, του 45ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στην οδό Πυθίας 38 και β) Τα 24ο ΓΕΛ και 24 Γυμνάσιο Αθηνών στην οδό Σούκα 3, θα έχουν έναρξη της λειτουργίας τους στις 10:00 το πρωί.





νοστιμο μελαχρινο μου στιχοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου