Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

τα μέρη του υπολογιστή για παιδιά

Ο κατηγορούμενος, ο 17χρονος, «χρησιμοποίησε στοιχεία από εκείνες τις δολοφονίες για τη δική του», όπως είπε πηγή στο τηλεοπτικό δίκτυο χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.


τα μέρη του υπολογιστή για παιδιά

Συμμαθητές του στο σχολείο της Σάντα Φε του Τέξας περιγράφουν τον Παγουρτζή ως έναν ήσυχο και μοναχικό τύπο, ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα του σχολείου του. Ο δράστης, παρά τη ζέστη που είχε εκείνη την ημέρα, φορούσε μια μαύρη καμπαρντίνα όταν πήγε στο σχολείο. Άνοιξε πυρ με ένα 38άρι πιστόλι και μια ημιαυτόματη καραμπίνα Ρέμινγκτον.


Πολλά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ένοπλος χλεύαζε κάποια από τα θύματά του που είχαν κρυφτεί μέσα σε μια ντουλάπα, ρωτώντας τους αν θέλουν να απαντήσουν στα κινητά τους που χτυπούσαν. «Θέλεις να απαντήσεις;», ρώταγε ο δράστης, σύμφωνα με την Wall Street Journal.


Τέξας: Ο μακελάρης τραγουδούσε ενώ πυροβολούσε τα θύματά του


Σε άλλους συμμαθητές του χάρισε τη ζωή γιατί, όπως είπε, ήθελε να αφηγηθούν την ιστορία του. Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης αυτοσχέδιες βόμβες, οι οποίες δεν είχαν εκραγεί.


Πολλά στοιχεία της επίθεσης παραπέμπουν σε μια από τις φονικότερες επιθέσεις σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ: τη σφαγή στο Λύκειο Κόλουμπαϊν τον Απρίλιο 1999, κατά την οποία δύο έφηβοι οπλισμένοι, με όπλα που είχαν κρύψει μέσα από τις καμπαρντίνες τους, σκότωσαν 12 μαθητές και έναν καθηγητή.


Οι πιο πολύνεκρες επιθέσεις ενόπλων στις ΗΠΑ τα τελευταία 30 χρόνια


Στη μαζική αυτή επίθεση, οι έφηβοι ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία και τελικά αυτοκτόνησαν.




oprah obama michelle
ολυμπ αεκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου