Σάββατο 11 Μαΐου 2019

πεψη σαλιγκαριου

τεστοστερονη ζαγορακη

Χθες βράδυ, πάντως ο γραμματέας του Οργανωτικού του Ποταμιού, Παντελής Αβραμίδης έστειλε επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Ξεκαλάκη, ζητώντας να συναντηθούν ξανά οι δύο επιτροπές και να αρχίσουν οι διαδικασίες συμπόρευσης.


πεψη σαλιγκαριου

«Στόχος είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για ένα "νέο Κίνημα", πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου, με κοινή συνέντευξη Τύπου της Φώφης Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Ποταμιού.


Φώφη Γεννηματά: Αντιμετωπίσαμε κωλυσιεργία από την ηγεσία του Ποταμιού


Ωστόσο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, κατά την κοινή συνεδρίαση ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Κινήσεων Πολιτών, επιτέθηκε εμμέσως στον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:


«Προχωρήσαμε με ανοιχτή ατζέντα στα διαδικαστικά, σε συζητήσεις με το Ποτάμι, επιδιώκοντας με τόλμη, χωρίς εμμονές, ευθύνη και ειλικρίνεια, και σοβαρές υποχωρήσεις, τη συμφωνία σε ένα οδικό χάρτη που θα οδηγούσε μέσα στο 2016 στην εκλογή του επικεφαλής και στις αρχές του 2017 στο Συνέδριο του νέου ενιαίου φορέα. Βλέπαμε το δάσος και όχι το δέντρο.


«Αυτό το καταστήσαμε απόλυτα σαφές και με το γραπτό κείμενο που αποστείλαν πριν λίγες ημέρες οι εκπρόσωποι μας, στην αντιπροσωπεία του Ποταμιού. Δυστυχώς επί μήνες αντιμετωπίσαμε κωλυσιεργία, διγλωσσία και μια ανοιχτή αμφισβήτηση από την ηγεσία του Ποταμιού, με συνεχείς παρεμβάσεις και διαρροές μέσω των ΜΜΕ».


«Χωρίς δική μας ευθύνη η τροπή που πήρε η διαδικασία συζήτησης με το Ποτάμι δημιούργησε τον κίνδυνο να πλήξει την καρδιά, την ουσία της προσπάθειάς μας. Κανένας από εμάς που συμμετέχουμε όλο αυτό το διάστημα, σε αυτό εγχείρημα και πολύ περισσότερο εγώ ως επικεφαλής, δεν έχουμε το δικαίωμα να συντηρήσουμε μια αρρωστημένη κατάσταση, που μπορεί να αποβεί γάγγραινα για την παράταξή μας και τελικά να αποδειχθεί δώρο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ» πρόσθεσε η Φώφη Γεννηματά.


Ποτάμι: Απαντώντας στα αυτονόητα


Άμεση ήταν η απάντηση του Ποταμιού που ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι «ένα νέο Κίνημα μακριά από συντηρητικές και λαϊκίστικες πολιτικές».


«Δεν γνωρίζουμε γιατί η κυρία Γεννηματά μας ρωτάει, αν "ο νέος πόλος θα είναι αυτόνομος". Το Ποτάμι αν και δεν απαντά στα αυτονόητα, θα κάνει μια εξαίρεση. Σε όλες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει ο Σταύρος Θεοδωράκης όλους αυτούς τους μήνες μιλάει για ένα "νέο Κίνημα μακριά από συντηρητικές και λαϊκίστικες πολιτικές". "Απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ πρέπει να υπάρχει μια καθαρή μεταρρυθμιστική εκσυγχρονιστική λύση" είναι η συνήθης - αν και αυτονόητη - φράση που χρησιμοποιεί» ανέφερε το Ποτάμι.




υπολογισμοσ νεκρου σημειου σε excel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου