Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ταυγετος ψυγεια

κρονοσ αντιθεση αρησ συναστρια

Οι αλλαγές στα όρια συνταξιοδότησης, που πρέπει να εγκριθούν από το κοινοβούλιο, έχουν μειώσει περίπου κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες τη δημοτικότητα του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και είναι το πιο αντιδημοφιλές κυβερνητικό μέτρο μετά τις περικοπές επιδομάτων της σοβιετικής εποχής το 2005 που οδήγησαν σε διαδηλώσεις συνταξιούχων σε όλη τη χώρα.


ταυγετος ψυγεια

σταμουλης δημαρχος μεγαρων

Ο Ναβάλνι, ο οποίος έχει αποκλειστεί από την κρατική τηλεόραση και η υποψηφιότητα του οποίου απέναντι στον Πούτιν στις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν νωρίτερα φέτος είχε απορριφθεί, ελπίζει να εκμεταλλευθεί τη δημόσια οργή.


Είχε προγραμματίσει να ηγηθεί της σημερινής διαμαρτυρίας στη Μόσχα, όμως δικαστήριο τον καταδίκασε τον περασμένο μήνα για παραβίαση των νόμων για τις συγκεντρώσεις και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών. Ο Ναβάλνι είπε πως το μέτρο είχε σκοπό να παρεμποδίσει τις διαμαρτυρίες.


Οι υποστηρικτές του συνεχίζουν, ωστόσο, χωρίς αυτόν, και πραγματοποιούν συλλαλητήρια σε περισσότερες από 80 πόλεις, περιλαμβανομένης της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης.


Οι πρώτες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην ανατολική Ρωσία. Πλάνα από μια συγκέντρωση στην Ούλαν-Ούντε, περίπου 4.400 χλμ. ανατολικά της Μόσχας, δείχνουν διαδηλωτές να πραγματοποιούν πορεία στην πόλη κρατώντας κόκκινα μπαλόνια με τη συνοδεία αστυνομικών.



Митинг против пенсионного грабежа в Красноярске.

Трансляция: https://t.co/HtnEJL1l2P #ДожитьДоПенсии #9сентября pic.twitter.com/w1fXwYRZhh

— Команда Навального (@teamnavalny) 9 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου