Τρίτη 30 Απριλίου 2019

το φεγγαρι λενα παπαδοπουλου lyrics

«Ο προστατευτισμός, αυτήν τη στιγμή, είναι ξεκάθαρα κακή ιδέα», δήλωσε ο Μπενουά Κερέ στο Radio Classique, προσθέτοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει ειδικότερος σχολιασμός, αφού ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει αποσαφηνίσει την οικονομική του πολιτική.


το φεγγαρι λενα παπαδοπουλου lyrics

ναστος χρηστος ιωαννινα

h&m αιολου ωραριο

Ο Μπενουά Κερέ επανέλαβε επίσης ότι είναι πολύ νωρίς για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να μεταβάλει την χαλαρή νομιματική της πολιτική και ότι είναι σημαντικό οι νομισματικές συνθήκες στην ευρωζώνη να είναι οι καταλληλότερες για την οικονομία της ευρωζώνης.



μαρία γεωργιάδου

μιξη ετυμολογια
Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Τζια (vid)

Φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Παρασκευής (15/06) στο δυτικό τμήμα της Τζιας σε δασική έκταση.


μαρία γεωργιάδου

Ειδικότερα, η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Σταυρωτή πάνω από το λιμάνι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα και ένα ιδιωτικό βυτιοφόρο με 11 εθελοντές πυροσβέστες, καθώς στο νησί δεν λειτουργεί κλιμάκιο της υπηρεσίας.

Δείτε βίντεο από το σημείο:



Οι εθελοντές πυροσβέστες κατάφεραν ύστερα από σκληρή μάχη με τις φλόγες να οριοθετήσουν τη φωτιά τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/6).

Η φωτιά δεν έχει πλέον ενεργό μέτωπο, αλλά συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον έλεγχό της και την κατάσβεσή της.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στην κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα: Συντετριμμένος ο Ολυμπιονίκης

Καταδίωξη Μπαρμπαρούση από την ΕΛ. ΑΣ στην Εθνική Οδό



ιδεες για μοντερνες κουρτινες σαλονιου

мод oblivion lost remake 2.5

σκουπες βυθου

«Ο μάγειρας του αιώνα», όπως είχε ανακηρυχθεί, πέθανε σε ηλικία 91 ετών στο Κολόνζ-ο-Μον-ντ'Ορ, κοντά στη Λιόν, σύμφωνα με έναν σεφ της πόλης, στενό φίλο της οικογένειας που προς το παρόν δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.


мод oblivion lost remake 2.5

Ο Μποκίζ έπασχε εδώ και πολλά χρόνια από Πάρκινσον.


Ο «σταρ των σταρ» της κουζίνας, που οικοδόμησε μια αυτοκρατορία αξίας σήμερα άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ, ήταν πάντα έτοιμος να ποζάρει με την ποδιά και τον σκούφο του αν και τα τελευταία χρόνια ορισμένοι κριτικοί δεν δίσταζαν να δηλώνουν ότι το εστιατόριό του στις όχθες του ποταμού Σον δεν ήταν πλέον από τα κορυφαία.


Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τονθάνατοτου Μποκίζ,σχολιάζοντας πως η γαλλική γαστρονομία θα συνεχίσει να τον κάνει περήφανο και τον χαρακτήρισε «ενσάρκωση της γαλλικής κουζίνας».



Paul Bocuse n’est plus là. Les chefs pleurent dans leur cuisine, à l’Élysée et partout en France. La gastronomie française continuera à le rendre fier. https://t.co/gm7M9ztBua

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) 20 Ιανουαρίου 2018


ιδιωτικα σχολεια φπα 13

υποχρεωσεις γαμπρου στον αρραβωνα

συνολο διοδιων αθηνα θεσσαλονικη
Τραγωδία στη Λάρισα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/05/2018) στη Λάρισα.


υποχρεωσεις γαμπρου στον αρραβωνα

αλεκος ξενος παιδικα τραγουδια

Σύμφωνα με την Αστυνομία, φορτηγό που οδηγούσε 67χρονος υπήκοος Ρωσίας παρέσυρε 82χρονη, η οποία διέσχιζε το δρόμο.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργείται προανάκριση.

Διαβάστε επίσης:

Θρακομακεδόνες, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα: Τρεις οικογενειακές τραγωδίες μέσα σε τρεις ημέρες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Με σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις η Παρασκευή (pics)


παραγωγα σημαινω

πειρατες της καραιβικης αθηνοραμα
διαιτολογιο χαμηλο σε ιωδιο

Η ορατότητα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη λόγω της σοβαρής συγκέντρωσης των αιωρούμενων σωματιδίων και οι ευπαθείς ομάδες πρέπει να προσέξουν. Ειδικά αυτοί που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα.


παραγωγα σημαινω

Οδηγίες προστασίας από την αφρικανική σκόνη


Η ερημοποίηση της Σαχάρας είναι εκείνη που οφείλεται για τη συχνή μεταφορά της αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας.


Όμως η σκόνη αυτή που περιορίζει την ορατότητα και προκαλεί δύσπνοια κουβαλά και επικίνδυνα βαρέα μέταλλα όπως μόλυβδο, ψευδάργυρο, χρώμιο, βανάδιο, αρσενικό και νικέλιο. Το υπουργείο Υγείας, συχνά δίνει οδηγίες για την προστασία από τα αιωρούμενα σωματίδια που κουβαλά η αφρικανική σκόνη.


Οι συστάσεις του υπουργείου Υγείας απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά αλλά και σε όλους όσοι έχουν αναπνευστικά ή καρδιολογικά προβλήματα οι οποίοι θα πρέπει να περιορίσουν την έντονη σωματική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους.


Εάν αισθανθείτε κάποια ενόχληση στα μάτια ή το λαιμό ή αν νιώσετε ρινική συμφόρηση και έχετε έντονο βήχα, περιορίστε την εξωτερική σας δραστηριότητα και απευθυνθείτε στον προσωπικό σας γιατρό. Εκτός από τις ευπαθείς ομάδες, κάθε άτομο που αισθάνεται ενόχληση στα μάτια ή εμφανίζει βήχα, ρινική συμφόρηση ή ενόχληση στο λαιμό θα πρέπει να περιορίσει τη σωματική του άσκηση – δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν αυτή γίνεται σε εξωτερικούς χώρους.


Εξαιρετικά προσεκτικοί πρέπει να είναι:


- Ενήλικες με αναπνευστικό πρόβλημα
- Ενήλικες καρδιοπαθείς και παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα θα πρέπει να περιορίσουν κάθε έντονη σωματική άσκηση, ιδιαίτερα αν αυτή γίνεται σε εξωτερικούς χώρους.
- Άτομα με άσθμα μπορεί να χρειαστούν πιο συχνά εισπνοές του ανακουφιστικού φαρμάκου.
- Άτομα άνω των 65 ετών θα πρέπει να περιορίσουν τη σωματική τους δραστηριότητα.


αγορα χρυσες λιρες

μαγαζια με παπιγιον αθηνα

Στην ομιλία του στο γεύμα που παρέθεσε προς τιμή του ο διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού, αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος, ο κ. Παυλόπουλος μίλησε για την ανάγκη αρραγούς ενότητας, λέγοντας ότι η ιστορία δεν θα μας συγχωρήσει έναν νέο διχασμό και αναφέρθηκε στα εθνικά μας θέματα.


αγορα χρυσες λιρες

φωστηρας αποτελεσματα

Απευθυνόμενος στην Άγκυρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα να θωρακίζει τα νησιά της, ασκεί στο ακέραιο όλα τα κυριαρχικά της δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης της, κατά το Δεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, με τον πολιτικώς πρόσφορο και θεσμικώς καλύτερο τρόπο σε ό, τι αφορά και τη συνταγματική μας τάξη», ενώ το ίδιο ισχύει και για την ΑΟΖ, σε εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας.


«Καλούμε την Τουρκία να ζήσουμε μαζί ειρηνικά, αλλά δεν πρόκειται να απεμπολήσουμε ούτε κεραία από τα δικαιώματα μας», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος.


Εξάλλου, ο ίδιος τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα μορφώματα του λαϊκισμού και του ρατσισμού, που αγγίζουν τον φασισμό και το ναζισμό, ενώ έστειλε μηνύματα προς τα Σκόπια και την Άγκυρα για σεβασμό του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου στο σύνολο του. Και υπογράμμισε ότι «πρέπει ν' αφήσουμε πίσω, αμέσως, τις πολιτικές που τα δημιούργησαν. Κατ' εξοχήν δε τις πολιτικές της υπερβολικής και αδικαιολόγητης λιτότητας, οι οποίες τροφοδοτούν τις ανισότητες και οδηγούν σε κατάρρευση το Κοινωνικό Κράτος, επέκεινα δε - και μοιραίως - σε ρήξη του κοινωνικού ιστού».


θάλασσα ονειροκρίτης

Ρώσοι ερευνητές υποστηρίζουν πως η γυναίκα που ισχυριζόταν πως είναι η Jeanne Calment ήταν στην πραγματικότητα η 99χρονη κόρη της, Yvonne Calment.


θάλασσα ονειροκρίτης

Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ResearchGate, οι ερευνητές σημειώνουν πως η αληθινή Jeanne πέθανε το 1934 και η κόρη της χρησιμοποιούσε την ταυτότητά της ώστε η οικογένειά της να αποφύγει την φορολογία, όπως αναφέρει το Inside Edition.


Μεταξύ των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν από τον μαθηματικό Nicolai Zak και τον γεροντολόγο Valeri Novoselov είναι μία ταυτότητα της Jeanne από το 1930. Το χρώμα των μαλλιών και το ύψος της είναι διαφορετικά απ΄ότι αυτά που δήλωνε αργότερα στη ζωή της.


Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του ο Novoselov, η Yvonne υποτίθεται ότι πέθανε σε νεαρή ηλικία. Ο σύζυγός της, όμως, δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ, παρότι ήταν 42 ετών όταν έμεινε χήρος. «Υπάρχουν πολλές αναφορές πως τα πήγαινε πολύ καλά με την Jeanne (σ. σ. την υποτιθέμενη πεθερά του) και μεγάλωναν μαζί τον γιο που είχε κάνει με την Yvonne».


Οι ερευνητές σημείωσαν, επίσης, πως η Jeanne είχε καταστρέψει τα περισσότερα από τα προσωπικά της έγγραφα.


Ο Jean-Marie Robine, ο Γάλλος γεροντολόγος ο οποίος βοήθησε στην διαπίστωση της ακριβούς ηλικίας της Jeanne τη δεκαετία του ’90, διέψευσε κατηγορητικά τους ισχυρισμούς κάνοντας λόγο για ανοησίες.


«Οι θεωρίες δεν έχουν κάποια ουσιαστική βάση, ούτε αποδεικτικά στοιχεία», ανέφερε, σύμφωνα με το National Post.



ανταλλακτικα σασμαν ford
βρωμικος κοσμος μπουκοφσκι

ρολο σφολιατας με κοτοπουλο

διαιρει και βασιλευε video

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης η επικεφαλής του Ταμείου προχώρησε σε δήλωση στην οποία επανέλαβε την ανάγκη επιτάχυνσης των αποφάσεων για το ελληνικό χρέος.


ρολο σφολιατας με κοτοπουλο

πλαστικος χειρουργος βασιλισσης σοφιας

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:


«Είχα μια παραγωγική συνάντηση σήμερα με τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας Ευκλείδη Τσακαλώτο και την ομάδα του. Συζητήσαμε τη σημασία της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συζητήσεων για το χρέος και την επιτάχυνση της εφαρμογής των πολιτικών του προγράμματος, καθώς και τα δυο είναι καίρια για την τόνωση των οικονομικών προοπτικών της Ελλάδος και τη διάθεση της χρηματοδότησης του ΔΝΤ».


Στη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ μετείχε και ο Πόουλ Τόμσεν, ενώ οι δυο Έλληνες υπουργοί είχαν και ξεχωριστή συνάντηση με τον Πίτερ Ντόλμαν, τον επικεφαλής του ΔΝΤ για την Ελλάδα και με στελέχη του δημοσιονομικού τομέα του ΔΝΤ.


τελεια γυναικεια χερια

Δεκάλεπτη διακοπή της σύνδεσης της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με την Ιόνια Οδό

Όπως ανακοινώθηκε από τη «Γέφυρα Α. Ε.», αύριο το πρωί, μεταξύ 08:00 και 08:10, θα υπάρξει δεκάλεπτη διακοπή της σύνδεσης της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου με την Ιόνια Οδό, λόγω σύντομης επιχείρησης της ΔΕΔΔΗΕ.


τελεια γυναικεια χερια

νικόλας λεπτός


χορταρικα για καναρινια

θελω να φυγω να εξαφανιστω

σαν βολευει ο καιρος στιχοι
συγχρονα προγραμματα για παιδια προσχολικης ηλικιας

Σημειώνεται, ότι σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, από τις 12:00 έως τις 22:00, ισχύουν για το ρεύμα εισόδου απαγορεύσεις, για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:


θελω να φυγω να εξαφανιστω

-Στη Ν. Ε.Ο. και στην Π. Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.


-Στη Ν. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ. Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ. Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).


-Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.


-Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ. Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.


-Στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ. Θ. 11+340) αυτής.


τσουκνιδα οξεα

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι οι αγορές εμπιστεύονται και πάλι την Ελλάδα, η οποία έχει και πάλι την ελευθερία να διαμορφώνει η ίδια την πολιτική της, ότι τώρα υπάρχει πάλι ανάπτυξη, ότι η ανεργία μειώνεται -- παρόλο που εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλή -- ενώ παρατηρεί πως οικονομική κρίση στην Ελλάδα υπήρχε ήδη πριν από την έναρξη του προγράμματος το 2010.


τσουκνιδα οξεα

ονειροκριτης σειρηνα περιπολικου

παιδικα ρουχα ραξεφσκι

Κατά την άποψή του, δεν ήταν η πολιτική λιτότητας που οδήγησε στην κρίση, αλλά αντίθετα η κρίση κατέστησε αναγκαίες τις μεταρρυθμίσεις, χωρίς τις οποίες, όπως σημειώνει, η κρίση θα ήταν ακόμη χειρότερη.


«Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν κάναμε λάθη, τα οποία δεν μπορούν να αποφευχθούν, όταν κανείς αναπτύσσει τελείως νέα εργαλεία για να αντιμετωπίσει άγνωστες έως τώρα προκλήσεις. Στην αρχή της κρίσης, μεταξύ 2008 και 2009, υποτιμήσαμε το μέγεθος του προβλήματος και αργότερα χάσαμε χρόνο όταν έπρεπε να αναπτύξουμε τα εργαλεία για την αντιμετώπιση της κρίσης. Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας που χρηματοδοτείται από τα δάνεια, κατέστη λειτουργικός από το 2011 και μετά, εάν είχε λειτουργήσει νωρίτερα η κρίση θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί ακόμη καλύτερα» επισημαίνει.


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος υπενθυμίζει πως Ευρωπαϊκή Επιτροπή όλα αυτά τα χρόνια απέρριπτε δραστικά κάθε μορφή ενός Grexit, μίας εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, «που δεν θα ήταν μόνον μία τεράστια ζημία για την Ελλάδα, αλλά ένας κίνδυνος για ολόκληρη την Ευρωζώνη, έχοντας τελείως απρόβλεπτες συνέπειες και ίσως αποτελούσε την αρχή του τέλους της Ευρωζώνης».


Όπως αναφέρει, προσωπικά αγωνίστηκε εναντίον ενός Grexit και δεν ήταν μεταξύ εκείνων που υποδαύλισαν έναν τέτοιο κίνδυνο, όπως συνέβη, κατά την άποψή του, με τον Γερμανό πρώην υπουργό Οικονομικών, Βόλγφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος, όπως παρατηρεί ο κ. Μοσκοβισί, το 2015 αντέδρασε πολύ επιθετικά, όταν δεν απέκλειε πλέον κατηγορηματικά ένα Grexit και επίκειτο μία καταστροφή και βιώνονταν έντονες και δραματικές στιγμές.


Ωστόσο, ο ίδιος δεν πιστεύει ότι ο Σόιμπλε ήθελε ένα Grexit, αλλά πως εκείνος είχε προχωρήσει πολύ, εξαιτίας του θυμού του απέναντι στον τότε Έλληνα ομόλογό του , τον Γιάνη Βαρουφάκη.


Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Πιερ Μοσκοβισί σημειώνει πως οι Έλληνες διαπραγματεύτηκαν πάντα σκληρά για τις θέσεις τους και γι' αυτό, την 21 η Ιουνίου, όταν τελικά συμφωνήθηκε το τέλος του προγράμματος βοήθειας, οι Έλληνες πολιτικοί αποκόμισαν ευρύτατες παραχωρήσεις υπέρ της χώρας τους.


Αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως όχι μόνον θα παραταθεί η αποπληρωμή του χρέους για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Ευρωπαίος Επίτροπος, εκτιμά, ότι, επιπλέον, για παράδειγμα, η Ελλάδα δεν θα χρειάζεται να πληρώνει τόκους μέχρι το 2032, γεγονός που προσφέρει, όπως λέει, αποφασιστικό δημοσιονομικό περιθώριο για μεγάλο χρονικό διάστημα, περιθώρια για βιώσιμη ανάπτυξη και επενδύσεις, και, κατά την άποψή του, αυτή η συμφωνία της 21ης Ιουνίου ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να επιτευχθεί.



μηχανες δικυκλες

βιβλιοπωλειο γεωργιαδης

«Διαφωνούσαμε, αλλά μπορούμε να το δούμε σαν εκσυγχρονισμό»


"Υπάρχει συμφωνία να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα μερικές Κυριακές επιπλέον. Θα ανοίξουν σε τουριστικά μέρη, κυρίως στον δήμο Αθηναίων, στην παραλία από τον Πειραιά έως το Σούνιο, σε ορισμένες περιοχές του Πειραιά και στον δήμο Θεσσαλονίκης και γύρω γύρω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος" είπε ο υπουργός.


μηχανες δικυκλες

28 12 57 image 45


EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ


Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν συμφωνεί η κυβέρνηση με το μέτρο συνέχισε: "Φυσικά διαφωνούσαμε αλλά είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική. Μπορούμε να το δούμε και αυτό σαν εκσυγχρονισμό".


«Κατευθυνόμενο από του πολυχώρους το μέτρο»


Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Νικόλαος Κογιουμτσής θυμίζει πως τρία χρόνια πριν, σύμφωνα με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, το μέτρο θα απέφερε 2,7 δις ευρώ. Κάτι που δεν επαληθεύτηκε στην πράξη. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κάνει λόγο για μειωμένους τζίρους χρόνο με τον χρόνο κι ένα μέτρο που ουσιαστικά υποκινείται από τα συμφέροντα των πολυχώρων των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί.


main kogioumtsis


«Εμείς λέμε ότι είναι υπεραρκετές οι οκτώ θεσμοθετημένες Κυριακές σε μια περίοδο ύφεσης και κρίσης όπου ολοένα και συρρικνώνεται το προς διάθεση και προς κατανάλωση εισόδημα. Επειδή το έχουμε βιώσει και το έχουμε ζήσει με αυτές τις 8 Κυριακές, κάθε φορά είχαμε ένα αρνητικό πρόσημο σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή Κυριακή, θεωρούμε δηλαδή ότι δεν θα προσφέρει ούτε στην οικονομία αλλά ούτε και στην απασχόληση. Κι αν θυμάμαι καλά και με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ πριν από 3 χρόνια, όπου εκεί φαινόταν ότι το άνοιγμα των καταστημάτων διανθιζόταν ως μεταρρύθμιση και φαινόταν ότι θα αποφέρει 2,7 δις ευρώ. Δυστυχώς δεν αποφέρει τίποτα. Αποφέρει υποχρεώσεις προς αυτούς που προσπαθούν να ανοίξουν τα καταστήματά τους αλλά δεν έχουν την αντίστοιχη ανταπόδοση ως προς το κομμάτι της κατανάλωσης και φαίνεται ότι είναι κατευθυνόμενο από πολυχώρους που θέλουν να είναι ανοιχτά τις Κυριακές για να πάρουν ένα κομμάτι ακόμα τζίρου από τις μικρές και τις μικρές επιχειρήσεις»





σχεδιασμου και τεχνολογιας ξυλου

ψητα κυδωνια παρλιαροσ

Ο «Βeat Man», έκανε γνωστό ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος και δεσμεύτηκε ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται τα κυβερνητικά στελέχη.


ψητα κυδωνια παρλιαροσ


«Παρόλη την άρνηση του υπουργού Μεταφορών να μας συναντήσει τις προηγούμενες εβδομάδες, τελικά έγινε εφικτό την περασμένη Παρασκευή αργά να συνομιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Το αποτέλεσμα της συνομιλίας μας ήταν μια δέσμευση του υπουργού ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν η συγγραφή του νομοσχεδίου ολοκληρωθεί θα έχω την ευκαιρία να το δω και να διατυπώσω τις απόψεις της εταιρείας πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή», έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Δρανδάκης.



Στη συνέχεια εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της υπόθεσης και δήλωσε βέβαιος ότι μέσα από τον διάλογο θα βρεθεί λύση. «Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».


Ο κ. Δρανδάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και σημείωσε ότι η καμπάνια για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν στον αριθμό των 50 χιλιάδων υποστηρικτών.






blue velvet μεταφραση
manessis εκδρομες πασχα

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

επιστροφη στο σπιτι με το νεογεννητο

μπαμπης λαζαριδης ορθοπεδικος

Η βραδιά είχε τα... πάντα και ο κόσμος γέμισε το κλειστό του Αγίου Θωμά και αποθέωσε πολλές φορές τον «γκάνγκστερ». Η εκδήλωση είχε πολλές εκπλήξεις. Πριν το επίσημο, φιλικό αγωνίστηκαν αθλητές με αναπηρία σε καρότσι, ενώ αθλητές και κόσμος αγωνίστηκαν σε διαγωνισμό τριπόντων.


επιστροφη στο σπιτι με το νεογεννητο

Στο φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικό αγωνίστηκαν πολλοί αθλητές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο μπάσκετ και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων οι: Δημήτρης Διαμαντίδης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Ευθύμης Ρεντζιάς, Νίκος Χατζής, Νίκος Μπουντούρης, Περικλής Ιακωβάκης, Άννυ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μιχάλης Μουρούτσος, Περικλής Ιακωβάκης.


4330047
Πηγή: (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έδειξε ότι είναι... εξαιρετικός και στο μπάσκετ. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος, όμως, δεν αγωνίστηκε. Στον πάγκο των μπλε κάθισε ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ στους άσπρους ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Για την ιστορία οι «μπλε» επικράτησαν με 86-80. Μετά το τέλος του αγώνα μικροί και μεγάλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Νίκο Γκάλη και τους αθλητές που βρέθηκαν στο Μαρούσι.


Ο Νίκος Γκάλης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και παραδέχτηκε ότι μεγαλύτερη τιμή είναι ότι ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας. "Τότε, ήταν μια εποχή που το μπάσκετ ήταν στα πάνω του, λόγω του '87. Μαζί με τα άλλα παιδιά προσφέραμε στην κοινωνία κάτι που αγάπησαν όλοι οι Έλληνες. Μεγαλύτερη ανταμοιβή για μένα δεν υπάρχει. Το Hall Of Fame είναι η κορυφή για κάθε μπασκετμπολίστα. Χάρηκα που ακούστηκε το όνομα της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη".


diama
Πηγή: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI



το σπιτι μου παλαμας

κανω τερματισμο και κανει επανεκκινηση

τρουφακια με τριμμα κεικ

Ο δράστης, υποστήριξε πως το όπλο ήταν δικό του και ότι το έκρυβε πάντα στο καροτσάκι του, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το στοιχείο ότι ο παραολυμπιονίκης είχε φροντίσει να κλείσει τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν μέσα στο κατάστημα.


κανω τερματισμο και κανει επανεκκινηση

Αυτό σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχικές αναφορές του δράστη ότι βρισκόταν σε άμυνα και δεν είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του θύματος, καθώς φτάνοντας στην Ευελπίδων, δήλωσε: "ήμουν σε άμυνα και είχαν προηγηθεί πολλά με το θύμα".


ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕΣΑ


Ρεπορτάζ: Μίνα Καραμήτρου, Νικόλ Παπάζογου


Την ίδια στιγμή ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου φαίνεται να είπε αρχικά ότι στο παρελθόν είχαν προηγηθεί πολλά ανάμεσα σε αυτόν και το θύμα και ότι την μοιραία στιγμή βρισκόταν σε άμυνα.


Σε ότι αφορά το όπλο όπου έγινε η δολοφονία ο Παραολυμπιονίκης ήταν του ίδιου και το είχε αποκτήσει παράνομα πριν από πέντε χρόνια.


2 MESA


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η είδηση ότι από το θύμα είχε αφαιρεθεί το όπλο και η άδεια οπλοφορίας καθώς είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία.


Δείτε το βίντεο από την άφιξη του παραολυμπιονίκη στην Ευελπίδων:





αγκαλιτσες και φιλακια - μαντω lyrics

καλοκαιρινό χάραμα πάτρα

Κρήτη - Σοκάρει πατέρας που βίαζε την ανήλικη κόρη του: «Μην το πεις στη μαμά»

Το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ηρακλείου αναμένεται να περάσει την Τρίτη (10/07/2018) ένας άνδρας, ο οποίος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 28 χρόνια κάθειρξη για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της ανήλικης κόρης του.


καλοκαιρινό χάραμα πάτρα

ιατρικες σχολες στην ευρωπη

blog γιαννη βαρουφακη

Το κορίτσι, που σήμερα έχει ενηλικιωθεί, είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στο δικαστήριο τη φρίκη που περνούσε στα χέρια του πατέρα της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως είπε χαρακτηριστικά, όταν έμεναν οι δυο τους μέσα στο σπίτι, της έλεγε ότι όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και άρχιζε να τη θωπεύει.

Σύμφωνα με την ανήλικη, σημειώθηκαν διαφορά περιστατικά ανά διαστήματα και κάθε φορά ο πατέρας «προχωρούσε ένα βήμα παραπάνω» για να λέει στη συνέχεια «συγγνώμη δε θα το ξανακάνω, μην το πεις στην μαμά», αναφέρει το Cretalive.gr.

Κατά τη διάρκεια της δίκης υπήρξε ένταση στο δικαστήριο όταν κατέθεσε η μητέρα του θύματος.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Το κορίτσι, κατά την πολύωρη κατάθεσή του, επέμεινε στα όσα έχει καταγγείλει αρνούμενο ότι μπορεί να υποκινήθηκε ή να επηρεάστηκε από τη μητέρα του επειδή δεν είχαν καλές σχέσεις με τον πατέρα.

Στο ανακριτή σήμερα ο ηλικιωμένος που ασέλγησε σε 10χρονη

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγείται εκ νέου σήμερα, Δευτέρα (09/07) ο 74χρονος από χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός ανηλίκου κοριτσιού από τη γειτονιά του. Ο ίδιος μετά την προθεσμία που ζήτησε καλείται να απολογηθεί για τις πράξεις του ενώπιον το Ανακριτή στις 12:00 το μεσημέρι.

Σε βάρος του ο Εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για αποπλάνηση σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ηλικιωμένος συνελήφθη μετά από καταγγελία σύμφωνα με την οποία «δελέαζε» το 10χρονο κορίτσι δίνοντάς του χρήματα για να αγοράζει σοκολάτες και παγωτά.

Πηγή: Cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Αργυρούπολη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του 15χρονου (vid)


φρεεμετεο βαρκιζα

max&co online store
χημειοθεραπεια χλλ

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί μη εφαρμογής της περικοπής των συντάξεων, η κ. Σπυράκη σημείωσε πως η αναστολή της περικοπής δεν θα ήταν κακή, κακό, όπως είπε, είναι να κοροϊδεύουμε τον κόσμο.


φρεεμετεο βαρκιζα

Αναφορικά με το ζήτημα της αύξησης του κατώτατου μισθού δήλωσε πως η ΝΔ είναι απολύτως σύμφωνη με αυτή την συζήτηση. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως στο κόμμα της δεν τάζουν, αλλά φτιάχνουν «ένα ισχυρά μελετημένο πρόγραμμα».


Η κ. Σπυράκη μιλώντας για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων είπε ότι είναι ένα σημαντικό εργαλείο, το οποίο δεν χρησιμοποιεί η κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν κρατάς τα λεφτά στην άκρη, το μόνο που κάνεις είναι να υπονομεύεις την χώρα».


Ακόμη, υπογράμμισε ότι «δεν είναι συμφωνημένο με τους θεσμούς να δεσμεύεις την οικονομία για να δημιουργήσεις υπερπλεόνασμα».


«Στη ΝΔ προσφέρουμε λύσεις και μιλάμε την γλώσσα της αλήθειας» τόνισε η κ. Σπυράκη, ενώ καταλήγοντας επέκρινε την κυβέρνηση τονίζοντας πως «δεν έχει νομιμοποίηση από τους πολίτες».


αστειες κρητικες μαντιναδες για γαμο

Στις 17 Μαρτίου 2011, μετά από μια μαζική διαδήλωση μπροστά στο δικαστήριο της Ντέρα, στο νότιο τμήμα της χώρας ξεκίνησε ο πόλεμος. Την ημέρα εκείνη, οι διαδηλωτές εξεγέρθηκαν εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ αλ-Άσαντ, που βρίσκεται στην εξουσία από το 2000. Στις 18 Μαρτίου, μετά από μια νέα διαδήλωση, η αστυνομία αντιμετώπισε τους πολίτες με σφαίρες.


αστειες κρητικες μαντιναδες για γαμο

ζεστο νερο για δυσκοιλιοτητα

Από αυτή τη σπίθα, η Συρία εξελίχθηκε σε θέατρο ενός εμφυλίου πολέμου, πρώτα ανάμεσα στους υποστηρικτές και τους αντιπάλους τού καθεστώτος υπέρ και κατά, πριν γίνει πιο περίπλοκη. Σήμερα, η σύγκρουση έχει γίνει ένα δολοφονικό στρατιωτικό, ανθρωπιστικό και διπλωματικό παζλ.




κωνσταντίνος αργυρός δεν χωρίζουν οι καρδιές

πρεσβεία καναδά στην ελλάδα

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα, οι περισσότερες από αυτές τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο. Η κατάσταση όσον αφορά τις υπόλοιπες σοβαρότερες πυρκαγιές, έχει ως εξής:
- Όλες οι πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί στη Ζάκυνθο έχουν οριοθετηθεί περιμετρικά και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα.


πρεσβεία καναδά στην ελλάδα

εκτυπωτες πολυμηχανηματα public

αποκριατικεσ εκδηλωσεισ κερατσινι

- Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13/7/2017 στην περιοχή Λευκίμμη Αλεξανδρούπολης δεν έχει ενεργό μέτωπο ενώ οι διάσπαρτες εστίες εντός της περιμέτρου αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή.


- Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13/7/2017 στην περιοχή Ζευγολατιό Κορίνθου έχει οριοθετηθεί περιμετρικά χωρίς ενεργό μέτωπο και αντιμετωπίζεται από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.


Όσον αφορά τη σημερινή ημέρα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 3) υπάρχει για όλους τους νομούς της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου και της Κρήτης, αλλά και για τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Ροδόπης, Αλεξανδρούπολης, Λάρισας, Μαγνησίας, Δωδεκανήσου, καθώς και στα νησιά του Β. Αιγαίου.


Από τη Γενική Γραμματεία Πολίτικής Προστασίας και το Πυροσβεστικό Σώμα, απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφεύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα που θα μπορούσε να προκαλέσει την εκδήλωση πυρκαγιάς.


Σε περίπτωση πυρκαγιάς, οι πολίτες καλούνται να ειδοποιούν αμέσως το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον αριθμό κλήσης 199 και να απομακρύνονται έγκαιρα, εάν δεν μπορούν να βοηθήσουν στην καταστολή της για τη δική τους ασφάλεια και για να μην παρεμποδίζουν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


αναλογια τροχαλιων

Ειδικότερα σε βάρος τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική διωξη για τα εξής αδικήματα:


αναλογια τροχαλιων

πειραιως χαρισμα δανειων

αγγελιες εργατες θεσσαλονικη


  • Έκρηξη με πρόθεση, ιδίως με χρήση εκρηκτικών υλών από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ξένα αντικείμενα και ανθρώπινες ζωές

  • Προμήθεια, κατασκευή, κατοχή εκρηκτικών υλών

  • Απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους

  • Διακεκριμένες φθορές σε αντικείμενα που χρησομποιούνται και για το κοινό ώφελος

  • Αντίσταση κατά της αρχής

  • Εξύβριση

  • Παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία

  • Παράβαση του νόμου περι φωτοβολίδων


Και οι επτά συλληφθέντες αρνούνται πάντως ότι συμμετείχαν στα επεισόδια έξω από τη Βουλή και υποστηρίζουν ότι συνελήφθησαν αρκετή ώρα μετά, σε μεγάλη απόσταση από το σημείο των επεισοδίων, ενώ προσπαθούσαν να φύγουν από τη συγκέντρωση για να γλιτώσουν από τα χημικά που έριχναν οι αστυνομικοί.


Κυριακή 28 Απριλίου 2019

αλλαγές παιδεία

τα πεντε κλειδια επεισοδιο 1 και 2

«Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ αναμένει ότι θα υπάρξει μια συμφωνία για την οριστική ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης στην συνεδρίαση του Eurogroup στο Λουξεμβούργο την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του στο Reuters.


αλλαγές παιδεία

Η δήλωση γίνεται λίγες ώρες μετά το EuroWorking Group της Λιουμπλιάνα, όπου εξετάσθηκε η πρόοδος υλοποίησης των εκκρεμών προαπαιτούμενων και το ζήτημα του χρέους.


Αλλά και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, εκτίμησε σε δηλώσεις του στην σαββατιάτικη έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Bild ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να σταθεί «από μόνη της» στο εγγύς μέλλον.


«Εάν η Ελλάδα παραμείνει σε τροχιά μεταρρυθμίσεων, μπορεί ίσως ήδη το 2018 να εκδόσει και πάλι κρατικά ομόλογα», φέρεται να σχολίασε ο Ρέγκλινγκ.


Παράλληλα, ο επικεφαλής του ESM κάλεσε να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου.«Περαιτέρω καθυστερήσεις θα ήταν κακές για την Ελλάδα και τη νομισματική ένωση», δήλωσε ο ίδιος.


Η ευρωζώνη θα πρέπει να παράσχει στο ΔΝΤ τις συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις που ζητά για τη βιωσιμότητα του χρέους, ώστε το Ταμείο να μπει χρηματοδοτικά στο πρόγραμμα. Εάν η ζώνη του ευρώ δεν το κάνει, η εκταμίευση δόσεων εκ μέρους του ΔΝΤ θα γίνει μόνον όταν έχουν περιγραφεί ξεκάθαρα από τους πιστωτές τα μέτρα για το χρέος.


Το ΔΝΤ επιδιώκει καθαρές λύσεις, δηλαδή θα προτιμούσε ένα πρόγραμμα με την Ελλάδα που θα οδηγεί σε άμεση εκταμίευση της δόσης και όχι ένα πρόγραμμα που βασίζεται στη «Διαδικασία Έγκρισης επί της Αρχής» (Approval in Principle Procedure), δηλαδή ουσιαστικά στην υπό όρους εμπλοκή του, χωρίς χρηματοδότηση.


Σε κάθε περίπτωση στο προηγούμενο Eurogroup καταδείχτηκε πως όλοι συμφωνούν πως η «Διαδικασία Έγκρισης επί της Αρχής» είναι καλύτερη από ένα σενάριο που δεν επέτρεπε στο ΔΝΤ να μπει στο πρόγραμμα και δεν θα επέτρεπε σε Ολλανδία και Γερμανία να εγκρίνουν την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα.



δ δημοτικου γλωσσα τα εχει ολα

γραμματικη αγγλικων στα ελληνικα online

άξιον εστί ναοί στο σχήμα του ουρανού

Όλα άρχισαν όταν έφθασε στην αίθουσα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, η οποία σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες είπε πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι άλλαξε η κατάσταση και πως δεν μπορεί να ακούει τον πρώην πρωθυπουργό.


γραμματικη αγγλικων στα ελληνικα online

μετεο καιρος ξανθη

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους της απάντησε και η μια κουβέντα έφερε την άλλη. Ο συνάδελφος της Δημήτρης Γάκης παρενέβη με πυροσβεστική διάθεση, χωρίς ωστόσο, αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκαν «απειλές» με εμφυλιοπολεμικό περιεχόμενο.


Ότι «θα τους ξαναφυτέψουν έτσι όπως τους φύτεψαν στο Γράμμο και στο Βίτσι» και ότι «θα τους σφάξουν με κονσερβοκούτι»!


bizart

Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι, κατά την περσινή χρονιά, το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης ήταν 15 εκατ. ευρώ εκ των οποίων απορροφήθηκαν μόνο τα 11 εκατ. ευρώ, εκφράζοντας την απορία του για τους λόγους που περίσσεψαν 4 εκατ. ευρώ.


bizart

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, με αφορμή την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και Χρήστος Μπγιάλας, ζήτησαν διευκρινίσεις από τον υπουργό Οικονομικών αναφορικά με το ζήτημα του επιδόματος πετρελαίου και συγκεκριμένα για τις βόρειες περιοχές της χώρας.


Ο υπουργός Οικονομικών δεσμεύθηκε πως το επίδομα θέρμανσης θα ενσωματωθεί στο κοινωνικό μέρισμα που θα αποδοθεί από το υπερπλεόνασμα του τρέχοντος οικονομικού έτους.





λιτρα πορτ μπαγκαζ golf
διαδικασία ίδρυσης ένωσης προσώπων

μαθητες βικιλεξικο

Μεσσηνία: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο δωμάτιό του!

Μια νέα εποχή για την ποδοσφαιρική καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί η μετακίνησή του στη Γιουβέντους.


μαθητες βικιλεξικο

χιονομπαλα τιμη

Ο πεντάκις κορυφαίος παίκτης του κόσμου έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε η «Μεγάλη Κυρία», αποχωρώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δέκα χρόνια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας αποτελεί την πέμπτη ακριβότερη όλων των εποχών στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, έναντι 105 εκατ. ευρώ.

Η ιστορική μεταγραφή του Ρονάλντο στη Γιουβέντους επισφραγίστηκε στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στο Costa Navarino. Εκεί, έφτασε ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πορτογάλο για να «πέσουν» οι υπογραφές.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε στην περιοχή της Μεσσηνίας και την πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα Costa Navarino της Πύλου για να περάσει ευχάριστα τις διακοπές του πριν από ακόμα μία απαιτητική σεζόν.

Σύμφωνα με το «Έθνος», ο Ρονάλντο ξεχώρισε για την απλότητα και την ευγένειά του.

Το μοναδικό πράγμα που ζήτησε ήταν να υπάρξει ειδικός χώρος μπόουλινγκ στο σπίτι του, για να περνά χρόνο με τα παιδιά του, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να επισκεφτεί την διάσημη παραλία της «Βοϊδοκοιλιάς».

Όσον αφορά στην αναχώρησή του από την Μεσσηνία; Αυτή εξακολουθεί να είναι «επτασφράγιστο μυστικό»!


Μεσσηνία: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο δωμάτιό του!
01
Μεσσηνία: Δε φαντάζεστε τι ζήτησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο δωμάτιό του!


















καινουργιος νομος για τους μεταναστες

εορτη αγιου θεοδωρου 2014

Πολλοί ακόμη άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί για ναρκωτικά αναμένουν να εκτελεστούν, πρόσθεσε η οργάνωση υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


εορτη αγιου θεοδωρου 2014

κηδεια παντελιδη φιλαρμονικη

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο μήνα στο περιοδικό TIME, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος προβάλλει εικόνα μεταρρυθμιστή, είχε δηλώσει ότι σε ορισμένα πεδία, η νομοθεσία στη Σαουδική Αραβία θα μπορούσε να αλλάξει ώστε να επιβάλλονται ποινές ισόβιας κάθειρξης αντί της θανατικής ποινής.


«Εργαζόμαστε επί δύο χρόνια, με την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, για να καταρτιστούν νέοι νόμοι. Πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί ένας χρόνος, ίσως λίγο περισσότερο, για να ολοκληρώσουμε αυτή τη δουλειά», είχε πει ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στο Τάιμ.


Η Σάρα Λία Ουίτσον, διευθύντρια του τμήματος της HRW που είναι αρμόδιο για τη Μέση Ανατολή, σημείωσε ότι για να «περιοριστούν οι εκτελέσεις για ναρκωτικά» θα χρειαστούν «βελτιώσεις στο σύστημα δικαιοσύνης, που δεν προσφέρει εγγυήσεις για δίκαιες δίκες».


Οι αρχές του σουνιτικού βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας έχουν εκτελέσει περίπου 600 θανατοποινίτες από τις αρχές του 2014, οι 200 εκ των οποίων είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών, σημείωσε η ΜΚΟ.



θεματα εξετασεων β λυκειου στα θρησκευτικα

σετη ρολλινσ

πελματα οπλων cervellati

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι , αν και δεν έχουμε εκλογές, είναι άγνωστο το τι πραγματικά θα συνέβαινε σε μια κανονική εκλογική μάχη.


σετη ρολλινσ

Υπενθύμισε τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, το δημοψήφισμα, αλλά και τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όπου καταγράφηκαν μεγάλα ποσοστά απόκλισης από τις προβλέψεις των εταιριών σε σχέση με τα πραγματικά νούμερα που αποτυπώθηκαν στις κάλπες, «ούτως ώστε εάν ακούς γκάλοπ σήμερα να θεωρείς ότι είναι αξιόπιστο γεγονός».


Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «οι δημοσκοπήσεις είναι ένα πραγματικό εργαλείο, που όμως πολύ συχνά αντί να αποτυπώνει την κοινή γνώμη, προσφέρεται να διαμορφώνει την κοινή γνώμη» και αυτό είναι ένα μέρος της αποτυχίας των δημοσκοπικών δεδομένων τελευταία στην χώρα μας αλλά και αλλού.


Η υπουργός διοικητικής Ανασυγκρότησης κλείνοντας την διήμερη περιοδεία της στα Γρεβενά συνοδευόμενη από τον βουλευτή Γρεβενών Χρήστο Μπγιάλα και φορείς της περιοχής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας το οποίο ανήκει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Ενημερώθηκε από πρόεδρο του κέντρου Θωμά Καραγιάννη για το μέγεθος του Χιονοδρομικού, τον αριθμό και το είδος των αναβατήρων καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λειτουργία του από την έλλειψη του κατάλληλου προσωπικού.


Ανέφερε μάλιστα ότι προσλαμβάνονται υπάλληλοι εποχιακής απασχόλησης με διαδικασία ΑΣΕΠ που διαθέτουν κοινωνικά κριτήρια αλλά δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν, είτε λόγω ηλικίας η πλήρους άγνοιας των συνθηκών του βουνού, στις συνθήκες δουλειάς που απαιτείται στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού που φτάνουν ακόμη και στα 2300 μέτρα υψόμετρο, με τις καιρικές συνθήκες τις περισσότερες φορές να είναι πολύ δύσκολες.



πρωτονιο νετρονιο

τα πιο εγκυρα προγνωστικα

Πρόκειται για το σημαντικότερο κτιριακό έργο υποδομής στην Αττική που θα δώσει σημαντική ώθηση στον τεχνικό κλάδο. Κατά τη διάρκεια των κατασκευών αναμένεται να απασχοληθούν εκατοντάδες άτομα, ενώ με τη λειτουργία του εμπορευματικού κέντρου αναμένεται να υπάρξουν περίπου 3.000 θέσεις εργασίας.


τα πιο εγκυρα προγνωστικα

get knotted перевод

ζώνη του σένγκεν

Η σύμβαση παραχώρησης για το εμπορευματικό κέντρο στο Θριάσιο Πεδίο οδεύει προς το Ελεγκτικό Συνέδριο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κύρωση από τη Βουλή, ώστε στο πρώτο τρίμηνο του έτους να ξεκινήσει η κατασκευαστική περίοδος και τα έργα για τις υποδομές που είναι απαραίτητες.


Παραχωρησιούχος είναι η Κοινοπραξία ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ-Goldair, ενώ το ποσό που θα δοθεί στη ΓΑΙΑΟΣΕ ως αντίτιμο είναι 10 εκατ. ευρώ.


Το κατασκευαστικό αντικείμενο σε ορίζοντα δεκαετίας θα είναι 130εκατ. ευρώ και θα αφορά στην κατασκευή υποδομών (αποχετευτικό δίκτυο, εσωτερικό οδικό δίκτυο, χώρους στάθμευσης κ. α.), αλλά και την κατασκευή κτιρίων (αποθήκες, κτίρια διοίκησης).


Το έργο συμπεριλαμβάνει και την κατασκευή διπλής σιδηροδρομικής γραμμής που θα συνδέει το εμπορευματικό κέντρο Θριασίου με το σιδηροδρομικό δίκτυο.


Την πρώτη διετία θα δρομολογηθούν έργα ύψους 70εκατ. ευρώ που θα αφορούν στην διαμόρφωση του ακινήτου των 588 στρεμμάτων και το χτίσιμο αποθηκών 120.000 τ. μ.. Στα επόμενα 8 χρόνια θα οικοδομηθούν τα υπόλοιπα 120.000 τ. μ..


π.ο.υ καπνισμα

«Η σπουδαία νίκη στο Σκρα, αλλά και όλοι οι αγώνες των Ελλήνων κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους, από την μια πλευρά τεκμηρίωσαν, οριστικώς και αμαχήτως, την ελληνικότητα της Μακεδονίας και, από την άλλη, γελοιοποίησαν κάθε χονδροειδή περί του αντιθέτου προπαγάνδα», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και συνέχισε:


π.ο.υ καπνισμα

«Η Ελλάδα, όντας χώρα φιλειρηνική, διαμηνύει σήμερα στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, σε ειλικρινές πνεύμα φιλίας και καλής γειτονίας, τ' ακόλουθα:


Στηρίζει την πορεία ένταξης της φίλης πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τούτο όμως, για λόγους σεβασμού της Ιστορίας, του Διεθνούς Δικαίου και του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου, προϋποθέτει προηγούμενη λύση ως προς το όνομά της, η οποία θα εμπεριέχει τις απαραίτητες εγγυήσεις εξάλειψης του αλυτρωτισμού.


Κατόπιν τούτου, ένας τρόπος υπάρχει για να προχωρήσει η ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ:


α)Πρώτον, προηγούμενη αναθεώρηση, προς αυτή την κατεύθυνση, του Συντάγματος της, κάτι το οποίο σηματοδοτεί και τον σεβασμό που η Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ επιδεικνύουν απέναντι στην έννομη τάξη της και στο Κράτος Δικαίου εν γένει.


β) Και, δεύτερον, συμφωνία που θα εμπεριέχει όλες τις εγγυήσεις εξάλειψης του αλυτρωτισμού».


Αναφερόμενος στα διδακτικά συμπεράσματα από τη μεγάλη νίκη των Ελλήνων στο Σκρα, σχετικά με την ανάγκη αρραγούς ενότητας, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε τα εξής:


«1. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τις παραμονές της επίθεσης στις βουλγαρικές δυνάμεις, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδας συγκεντρώθηκε στο μέτωπο. Ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός, Ελευθέριος Βενιζέλος, επειδή αντιλαμβανόταν ότι από την έκβαση της επιχείρησης στο Σκρα θα κρινόταν, σε μεγάλο βαθμό, η αξιοπιστία του Ελληνικού Στρατού, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, πήγε στο μέτωπο. Και, «με ολοφάνερη την αγωνία, επισκεπτόταν τις μονάδες, συσκεπτόταν με τους αξιωματικούς και ερχόταν σε απευθείας επαφή με τους στρατιώτες». Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον επιτελάρχη της Μεραρχίας Αρχιπελάγους, ο Βενιζέλος είπε: «Ως γνωστόν, εις τον πόλεμον είναι δύο οι αντίπαλοι, και το παιγνίδι του αντιπάλου δεν το αντιλαμβάνεται κανείς παρά την τελευταίαν στιγμήν. Αυτήν την φοράν, όμως, κύριε επιτελάρχα, ό, τι και να συμβή, πρέπει να νικήσωμεν εμείς!».


  • Στην μάχη αυτή ήταν παρόντες, για ν΄ αγωνισθούν υπέρ Πατρίδας, όλοι οι στρατεύσιμοι Έλληνες, χωρίς καμία διάκριση οιασδήποτε φύσεως. Είναι χαρακτηριστικό ότι «στην πρώτη γραμμή έπεσε μαχόμενος ο ταγματάρχης Βασίλειος Παπαγιάννης. Ήταν ο πρώτος ανεψιός του Δαγκλή. Επικεφαλής μοίρας πεδινού πυροβολικού πολέμησε ο Σοφοκλής Βενιζέλος, γιος του πρωθυπουργού. Στην πρώτη γραμμή βρέθηκε μια μεταγενέστερη διασημότητα των ελληνικών γραμμάτων, ο Γιώργος Κατσίμπαλης, ο οποίος είχε εγκαταλείψει τις σπουδές του στην Γαλλία και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, για να πολεμήσει στο μέτωπο. Ήταν ανεψιός του Ανδρέα Μιχαλακόπουλου. Κανείς τους δεν επιδίωξε να επωφεληθεί από τη στενή συγγένεια με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας».

  • «Όπως πριν εκατό χρόνια, έτσι και σήμερα είμαστε, ανά πάσα στιγμή, έτοιμοι να υπερασπισθούμε με κάθε θυσία, εάν χρειασθεί, την Πατρίδα μας», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


    Επισήμανε ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εξήγησε πως πέραν των όποιων Συνθηκών και ρυθμίσεων που ορίζουν αυτό υπάρχει και η ευρωπαϊκή νομοθεσία για το "Δίκτυο NATURA 2000" που καθορίζει επακριβώς τις περιοχές με προστατευόμενα οικοσυτήματα εντός της Ε. Ε.


    «Πριν από εκατό χρόνια, σε τούτα εδώ τα μέρη, εμείς, οι Έλληνες, αποδείξαμε, για πολλοστή φορά στην μακραίωνη Ιστορία μας, ότι, ακολουθώντας τον Θουκυδίδη - τον οποίο πολλάκις έχω επικαλεσθεί σε ανάλογες περιστάσεις - όταν χρειάζεται αναδεικνυόμαστε "και παρά δύναμιν τολμηταί και παρά γνώμην κινδυνευταί και εν τοις δεινοίς ευέλπιδες"», υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος και πρόσθεσε:



    Αυτό ισχύει, απολύτως, και σήμερα. Είμαστε, ανά πάσα στιγμή, έτοιμοι να υπερασπισθούμε με κάθε θυσία, εάν χρειασθεί, την Πατρίδα μας. Επομένως, τα σύνορα, το έδαφος και την επ΄ αυτών κυριαρχία της Ελλάδας, που είναι, άλλωστε, σύνορα και έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά κύριο λόγο σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 2 και 3 και 21 παρ. 2 περ. α) και γ) της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των άρθρων 67 παρ. 2 και 77 παρ. 2 περ. δ) και παρ. 4 της Συνθήκης Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της παρ. ΙΙΙ του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για την Μετανάστευση και το Άσυλο του 2008. Αξίζει, μάλιστα, να προστεθεί ότι τις προαναφερθείσες ρυθμίσεις έρχεται να ενισχύσει, ουσιωδώς, η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για το "Δίκτυο NATURA 2000", που αφορά τον επακριβή καθορισμό των εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης περιοχών με προστατευόμενα οικοσυστήματα, όπως αυτά απεικονίζονται στους οικείους χάρτες "NATURA 2000".



    Για τη Μάχη του Σκρα του Κιλκίς είπε ότι στις 17 Μαΐου 1918 (30 Μαΐου με το νέο ημερολόγιο), ο ελληνικός Στρατός νίκησε τον βουλγαρικό, κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.


    Υπήρξε η σπουδαιότερη απ' όσες μάχες έγιναν την άνοιξη εκείνης της χρονιάς στο Μακεδονικό Μέτωπο και η πρώτη γενικευμένη εμπλοκή των Ελληνικών Δυνάμεων σε μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το τίμημα ήταν βαρύ για τα Ελληνικά στρατεύματα. Οι νεκροί ανήλθαν σε 434 και οι τραυματίες σε 1.925. Σε πολλές εκατοντάδες υπολογίζονται οι νεκροί και οι τραυματίες Βούλγαροι και σε 2.000 οι αιχμάλωτοι.




    απδ οκτωβριου 2014
    μεταξωτος ταφτας

    μηνιαιο προγραμμα excel

    νοσηλευτικη διεργασια σακχαρωδη διαβητη

    Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα, η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Πρακτορείο 104,9 FM", χαρακτήρισε "παραδοσιακά εξαιρετικές" τις σχέσεις Ελλάδας-Γαλλίας και χαιρέτισε την προοπτική να έρθουν γαλλικές επενδύσεις στην Ελλάδα "υπό την προϋπόθεση ότι η ελληνική πλευρά το εννοεί".


    μηνιαιο προγραμμα excel

    κολλες διαφορες

    Δυστυχώς, τόνισε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ, "έχουμε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη σ' αυτή τη χώρα σε επίπεδο ρητορικής. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει προσαρμοστεί πλήρως στην ανάγκη να υπάρξουν ιδιωτικές επενδύσεις, το οποίο είναι ένα βήμα θετικό, σε επίπεδο πράξεων, όμως, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ακυρώσουμε τις επενδύσεις αυτές".


    Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "ακυρώνει στην πράξη κάθε σοβαρή προσπάθεια επενδυτική που γίνεται και αυτό είναι ένα εξαιρετικά αρνητικό μήνυμα για όποιον επενδυτή θέλει να έρθει στην Ελλάδα" και έφερε ως παράδειγμα το Ελληνικό, για το οποίο είπε χαρακτηριστικά πως "όταν έχεις έναν υπουργό του Περιβάλλοντος, ο οποίος λέει ότι 'εγώ δεν θεωρώ το Ελληνικό καλή επένδυση', το μήνυμα στη γραφειοκρατία πάει".


    Παράλληλα, κ. Μπακογιάννη σημείωσε πως "κάθε επένδυση που γίνεται, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο τη δέχεται αλλά και την υπερθεματίζει" αλλά "με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά είναι πολύ δύσκολη υπόθεση".


    Υπερφολόγηση...


    Ερωτηθείσα πώς θα μπορέσει να υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία τις δεσμεύσεις της για δημιουργία ενός ευνοϊκού φορολογικού περιβάλλοντος για τους επενδυτές δεδομένων των δεσμεύσεων απέναντι στους δανειστές, η κ. Μπακογιάννη απάντησε πως "υπάρχουν πολλές δεσμεύσεις απέναντι στους δανειστές αλλά εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε" και έφερε ως παράδειγμα τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από τη Νέα Δημοκρατία, τη μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις κ. ά. και μάλιστα, όπως είπε, "υπό χειρότερες και πιο δύσκολες συνθήκες".



    "Έχουμε χάσει 2,5 χρόνια, δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο επίπεδο του 2014 και αποδείχθηκε στην πράξη ότι η είσπραξη φόρων, δηλαδή το ποσό που εισπράχθηκε με μειωμένη φορολογία στην εστίαση ήταν μεγαλύτερο απ' αυτό που εισπράττεται με την αυξημένη φορολογία" πρόσθεσε.



    Χαρακτήρισε "δομική και ιδεολογική" τη διαφορά μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα της φορολόγησης, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο κ. Τσακαλώτος λέει ότι κατά την άποψή του η Ελλάδα είναι υποφορολογημένη. Είναι δομική, ιδεολογική η διαφορά μας. Εγώ πιστεύω πως η Ελλάδα είναι υπερφορολογημένη σε όλα τα επίπεδα (από τον ΕΝΦΙΑ ως τη φορολογία των εργαζομένων)".


    υπαρχει θεος αποδειξη

    Εντυπωσιακό time lapse βίντεο από την καταιγίδα στην Αθήνα

    Εντυπωσιακό βίντεο από την κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Αττική.


    υπαρχει θεος αποδειξη

    μεταχειρισμενα γραφεια ρεσεψιον

    Το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έδωσε στη δημοσιότητα το time lapse βίντεο, που παρουσιάζει – με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο – τα έντονα φαινόμενα που είναι ακόμη σε εξέλιξη στην πρωτεύουσα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι κεραυνοί πάνω από τον Αττικό ουρανό πυκνώνουν όσο προχώρα το βίντεο των περίπου 2 λεπτών, κόβοντας την ανάσα.

    Να σημειωθεί πως από το μεσημέρι έχουν σημειωθεί έντονες καταιγίδες στην Αττική, ενώ στα βόρεια προάστια υπήρξε και χαλαζόπτωση.

    Δείτε το βίντεο στο Cnn.gr



    γεωργιου χρηστος χαλκιδα

    Σάββατο 27 Απριλίου 2019

    οασα τραμ 5

    «Ο ασθενής Σ. Α παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του ΓΝΑ "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" σε κρίσιμη κατάσταση με μικρές ενδείξεις βελτίωσης, σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής», αναφέρεται στο νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.


    οασα τραμ 5

    ο τζακ και η φασολια movie

    αιμορραγία του ανώτερου γαστρεντερικού σωλήνα

    Να υπενθυμίσουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας και ο 52χρονος πυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου.


    Κηφισιά: Τι έδειξε η έρευνα στις κάμερες – Τι φώναζαν οι ληστές στον 52χρονο και τη σύζυγό του


    Η γυναίκα, στην κατάθεσή της στις Αρχές, αποκάλυψε πως ξύπνησαν από τη φασαρία που έκαναν οι ληστές, οι οποίοι είχαν εισβάλει στο υπνοδωμάτιο τους. Ο σύζυγός της προσπάθησε να αντισταθεί, συνεπλάκη με έναν από τους ληστές και ο δεύτερος τον πυροβόλησε στην πλάτη.


    πρωτοδικειο συρου ποινικο τμημα

    Αυτό επεσήμανε το Σάββατο ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης και ερωτηθείς πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις θα προχωρήσει η Λευκωσία στην οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης απάντησε πως «έχει ήδη λεχθεί ό, τι ήταν να λεχθεί, επομένως δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Περιμένουμε τις παρατηρήσεις και της Ελλάδος διότι εφάπτονται οι ζώνες, οι οποίες διαχωρίζουν τις δύο Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες. Εκείνο θα το αποφασίσουμε εν καιρώ».


    πρωτοδικειο συρου ποινικο τμημα

    one million κολωνια τιμη hondos center

    Σχολιάζοντας την παρατήρηση δημοσιογράφου ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το Καστελόριζο σε σχέση με διεκδικήσεις της Τουρκίας και ερωτηθείς αν γι’ αυτό καθυστερεί η Ελλάδα, ο κ. Αναστασιάδης είπε ότι «δεν είναι θέμα οριοθέτησης της διαχωριστικής γραμμής μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, είναι μεταξύ Κύπρου και Ελλάδος. Επομένως, αυτό είναι εντελώς ξένο θέμα προς όσα συζητούμε για τις συντεταγμένες της κυπριακής ΑΟΖ».



    σεμιναριο μητροπολης κομοτηνης

    ομιλια τσιπρα στη λαμια

    υφασματινες τσαντες τιμες

    Οι κυρώσεις αυτές επιβλήθηκαν στο πλαίσιο της αμερικανικής νομοθεσίας που στοχοθετεί συγκεκριμένα υπόπτους για διεθνή τρομοκρατία και την ιρανική οικονομική δραστηριότητα, όπως ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του.


    ομιλια τσιπρα στη λαμια

    πάκο ιγνάσιο τάιμπο

    Το υπουργείο πρόσθεσε ότι συνεργάζεται με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να διαλύσει το «δίκτυο» και κατηγόρησε την Κεντρική Τράπεζα του Ιράν ότι βοηθούσε αυτά τα πρόσωπα να αγοράσουν αμερικανικά δολάρια.


    Σκοπός των προσώπων στα οποία επιβλήθηκαν κυρώσεις ήταν «να χρηματοδοτήσουν τις κακόβουλες δραστηριότητες της Δύναμης Κοντς», όπως τη χρηματοδότηση και τον εξοπλισμό περιφερειακών, συνεργαζόμενων οργανώσεων «αποκρύπτοντας τον σκοπό για τον οποίο αγοράζονταν τα δολάρια ΗΠΑ», ανέφερε.


    venice film festival outfits

    Αναφορικά με τη ΔΕΗ, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι «θέλουμε τη ΔΕΗ πυλώνα του συστήματος, θα έχει το 50% του ενεργειακού μας συστήματος, θα επιβιώσει», για να προσθέσει: «έχουμε συμφωνήσει για παραχώρηση του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ».


    venice film festival outfits

    άσκοπα στα αγγλικά

    refill refill station

    Διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες εργασίας στη λιγνιτική παραγωγή ακόμη και αν παραχωρηθεί μια μονάδα σε ιδιώτη, ενώ συμπλήρωσε ότι «το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε τη χώρα οριστικά και αμετάκλητα με το αιτιολογικό ότι όφειλε να άρει το μονοπώλιο στο λιγνίτη».


    Για την έκδοση νέων ομολόγων ο κ. Σταθάκης είπε ότι «μελετάμε το θέμα για να βρούμε την κατάλληλη χρονική στιγμή, με το καλύτερο δυνατό επιτόκιο», ενώ υπογράμμισε ότι αναμένει από τη σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ταμείου να αναφέρει ότι το ελληνικό χρέος μπορεί να είναι βιώσιμο αν ληφθούν τα μέτρα που αποφασίστηκαν στο Eurogroup.


    Σχετικά με τη Δικαιοσύνη επανέλαβε ότι είναι σαφώς προσδιορισμένοι οι ρόλοι μεταξύ νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, σημειώνοντας πάντως ότι «ορισμένες αποφάσεις της Δικαιοσύνης προκαλούν το κοινό αίσθημα, δημιουργούν εντάσεις και σχολιασμούς».


    ειρηνοδικειο ιλιου

    Παρουσιάζοντας την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην υλοποίηση των στρατηγικών προτεραιοτήτων του ΟΠΑΠ, ο κ. Κόουπ αναφέρθηκε εκτενώς στην απόδοση των νέων παιχνιδιών που έχει εισάγει η εταιρεία, στο πλάνο ανάπτυξης των VLTs και στο σημαντικό έργο του τεχνολογικού μετασχηματισμού της εταιρείας.


    ειρηνοδικειο ιλιου

    πρασια καταστηματος

    Το έργο των VLTs προχωρά δυναμικά


    Παρά τις προκλήσεις, το έργο των VLTs κινείται με βάση τον προγραμματισμό και τις προβλέψεις της εταιρείας. Ο κ. Κόουπ σημείωσε ότι έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος, καθώς στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2017 είχαν ήδη τεθεί σε λειτουργία 3.031 VLTs, ενώ σήμερα έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν σχεδόν 5.000 VLTs, σε περίπου 150 αποκλειστικά καταστήματα και 470 πρακτορεία ΟΠΑΠ. Επιπλέον, ο κ. Κόουπ τόνισε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης του δικτύου θα ενταθεί περαιτέρω έως τα τέλη του τρίτου τριμήνου του 2017. Μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται να έχουν τεθεί συνολικά σε λειτουργία περίπου 10.000 VLTs.


    Προωθούμενες νομοθετικές αλλαγές στην αγορά των VLTs


    Στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης, ο κύριος Κόουπ αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης να καταθέσει νέο νομοσχέδιο, που προωθεί αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία για την αγορά των VLTs και εκκρεμεί στο Κοινοβούλιο. Ο κύριος Κόουπ σχολίασε ότι η εταιρεία παρακολουθεί το ζήτημα, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχετικές τροποποιήσεις θα έχουν ουδέτερο αντίκτυπο στον ΟΠΑΠ.


    Τα νέα παιχνίδια συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ΟΠΑΠ


    Η εισαγωγή των νέων Virtual παιχνιδιών ολοκληρώθηκε τον Μάιο, νωρίτερα από το αναμενόμενο, συμβάλλοντας στην επέκταση και συμπλήρωση της γκάμας των επιλογών των πελατών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Οι αρχικές επιδόσεις του προϊόντος, το οποίο έχει υποδεχθεί θερμά το κοινό, είναι ιδιαίτερα θετικές.


    Επιπλέον, όπως δήλωσε ο κ. Κόουπ, αναμένεται ότι η πιο σημαντική βελτίωση στα προϊόντα αθλητικού στοιχηματισμού που προσφέρει ο ΟΠΑΠ, θα έρθει μέσα από την εισαγωγή των τερματικών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs). Ήδη έχουν εγκατασταθεί 570 SSBTs σε 286 πρακτορεία, ενώ στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί η τοποθέτηση περίπου 1.500 τερματικών έως το τέλος του 2017. Ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018, στη Ρωσία. Τα δείγματα από τη λειτουργία των πρώτων SSBTs είναι ενθαρρυντικά, καθώς προσελκύουν νέους πελάτες στα πρακτορεία και ενισχύουν τη δραστηριότητα στο ζωντανό (live) στοιχηματισμό.


    Τα πλάνο για τον τεχνολογικό μετασχηματισμό του ΟΠΑΠ


    Ο κ. Κόουπ τόνισε ότι το έργο του τεχνολογικού μετασχηματισμού της εταιρείας κινείται βάσει του υπάρχοντος προγραμματισμού. Σημείωσε ότι οι αμέσως επόμενοι μήνες είναι σημαντικοί για το έργο, καθώς θα πραγματοποιηθούν τα πρώτα βήματα για τη μετάβαση στις νέες πλατφόρμες.


    Στόχος του ΟΠΑΠ είναι το έργο αυτό να έχει ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2018. Στο πλαίσιο αυτό, η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2017, με την εμπορική της λειτουργία να τοποθετείται εντός του πρώτου τριμήνου του 2018.



    ελληνες πιλοτοι στην ισπανια νατο

    ευτυχισμενη σχεση

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το βράδυ της Παρασκευής γινόταν πάρτι στο κτήριο του τμήματος Γεωλογίας και ο φύλακας διαπίστωσε ότι κάποιοι έβαζαν φωτιά σε κάδους.


    ευτυχισμενη σχεση

    οταν το γατακι κανει εμετο

    Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, πλησίασε και έκανε παρατήρηση στους νεαρούς να σβήσουν τις φωτιές με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να βγάλει μαχαίρι και να τον τραυματίσει ελαφρά στο πόδι.


    Οι νεαροί μετά το περιστατικό εξαφανίστηκαν, ενώ ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και προσχώρησαν αμέσως σε προσαγωγές.


    Σε επιχείρηση που έγινε περιμετρικά της Πολυτεχνειούπολης προήχθησαν στο τοπικό τμήμα συνολικά 18 άτομα. Όμως ο φύλακας δεν αναγνώρισε κανένα ως το άτομο που του επιτέθηκε, παρ' όλ' αυτά δυο άτομα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα καθώς πάνω τους βρέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.



    κενα ειδικοτητων πρωτοβαθμιας

    γυαλια ηλιου rayban μασκα

    Επίσης και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχώρησε σε αναστολές ορισμένων τοπικών δρομολογίων και γραμμών του βασικού σιδηροδρομικού άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη ενόψει των εορτών του Πάσχα.


    γυαλια ηλιου rayban μασκα

    χορχε μπουκαι πηγαδια

    Οι αλλαγές αφορούν το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, και γίνονται λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης επιβατικής κίνησης. Για τις υπόλοιπες μέρες των εορτών (εκτός του Μ. Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα) η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυξάνει την χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές.


    Αναλυτικά, τα δρομολόγια των λεωφορείων και τρόλεϊ (Ο. ΣΥ.) κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα 2018 έχουν ως εξής:


    Μ. Σάββατο: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:


    - Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.


    - Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι γραμμές του κέντρου (π. χ 100).


    Σημειώνεται πως τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα βρίσκονται εντός αμαξοστασίων στις 11 το βραδυ.


    Την Κυριακή του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών" ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών".


    Την Δευτέρα του Πάσχα: Για τα λεωφορεία θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών" ενώ για τα τρόλεϊ ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα "Κυριακής και αργιών".


    Την Τρίτη του Πάσχα: Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα "Σαββάτου" με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:


    - Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής.


    - Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ, και το λιμάνι του Πειραιά, θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.


    Με πρόγραμμα αργιών θα είναι και η συχνότητα των δρομολογίων στα μέσα σταθερής τροχιάς τις ημέρες των εορτών του Πάσχα και έχει ως εξής:


    Μ. Σάββατο


    Μετρό, ΗΣΑΠ: Δρομολόγια ανά 10,5' στη γραμμή 1 και ανά 10' στις γραμμές 2 και 3. Τραμ: Δρομολόγια ανά 25'. (Ανά 12' για το τμήμα Μουσών-Σύνταγμα).


    Προαστιακός: Στη γραμμή της Χαλκίδας αναστέλλονται τα δρομολόγια 2534 (αναχώρηση 21:51 από Αθήνα για Χαλκίδα) και 2539 (αναχώρηση 23:27 από Χαλκίδα προς Οινόη). Στη γραμμή του Κιάτου αναστέλλεται το δρομολόγιο 2305 (αναχώρηση 21:59 από Κιάτο προς Αθήνα). Κανονικά θα ισχύσουν τα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού.



    συνώνυμο του τακτοποιω

    κεντρα ψυχικης υγιεινης πειραια

    ταφ λαθος οποτε κοιταω ουρανο

    «Τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, από το βήμα της Ολομέλειας σχετικά με τις απειλές που δέχονται οι βουλευτές με τη μορφή εξωδίκων για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, είναι εξαιρετικά ανησυχητικά», τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


    κεντρα ψυχικης υγιεινης πειραια

    θερμιδες καπνιστης γαλοπουλας


    Και προσθέτει: «Το κλίμα τρομοκρατίας που επιχειρούν να καλλιεργήσουν ορισμένες παμμακεδονικές οργανώσεις και όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές, θα πέσει στο κενό. Κίνδυνο για τη χώρα αποτελούν η πατριδοκαπηλία και η μισαλλοδοξία, όχι ο διάλογος και η καλλιέργεια σχέσεων καλής γειτονίας με τους λαούς των Βαλκανίων. Καλούμε όλα τα κόμματα να πάρουν σαφή θέση κατά των συγκεκριμένων κινήσεων. Η δημοκρατία ούτε απειλείται, ούτε εκφοβίζεται».



    Σημειώνεται ότι χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Βούτσης αποκάλυψε την ύπαρξη εξώδικου - διαμαρτυρίας από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις των Γιαννιτσών, του Καναδά, της Νοτίου Αφρικής και της Αυστραλίας προς μέλη της Εθνικής Αντιπροσωπείας, όπου αναφέρουν ότι σε αντίθετη περίπτωση από τα όσα οι ίδιες «αιτούνται», «οι βουλευτές διαπράττουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, τα οποία επισείουν ποινή ισόβιων δεσμών και θανάτου αντιστοίχως».



    ονοματα φιλελληνων 1821

    μουσικός δράκος
    μονηρης γραμμη

    Ενδεικτικά είναι άλλωστε βίντεο που δημοσίευσε ερασιτέχνης ψαράς από την Ιεράπετρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.


    ονοματα φιλελληνων 1821

    Σε αυτά, φαίνεται ένα λαγόψαρο να τρώει κυριολεκτικά ένα μεταλλικό κουτάκι μπύρας.



    Κατά τον ίδιο τρόπο τα εν λόγω ψάρια καταβροχθίζουν το αγκίστρι από το καλάμι των αλιέων και παίρνουν την ψαριά μέσα από τα δίχτυα τους.


    Σύμφωνα με το neakriti.gr, στην περιοχή τα αλιεύματα έχουν μειωθεί, οι ψαράδες δεν βγάζουν μεροκάματο και η Πολιτεία κωφεύει, γεγονός που φτάνει σε σημεία απόγνωσης τους ψαράδες, οι οποίοι έχουν αντικρύσει λαγοκέφαλους έως και 12 κιλά.



    Οι ερασιτέχνες αλιείς κατέβαιναν στο λιμάνι της Ιεράπετρας όπου ψάρευαν με καλάμι. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια διαπιστώνουν ότι οι πληθυσμοί των λαγοκέφαλων είναι τέτοιοι που να μην μπορούν να πιάσουν ούτε ένα ψάρι με το καλάμι τους πριν το καταβροχθίσουν. Έτσι, επιλέγουν πλέον να φεύγουν από την Ιεράπετρα και να πηγαίνουν στις ανοιχτές θάλασσες της Σητείας προκειμένου να φτάσει ένας μεζές στο τραπέζι τους.


    Τα ίδια και ακόμα σοβαρότερα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλιείς οι οποίοι βλέπουν κάθε φορά που σηκώνουν τα δίχτυα ή τα παραγάδια τους, λαγοκέφαλους να έχουν κατασπαράξει τα αλιεύματα που έχουν πιαστεί στα αγκίστρια τους.



    σκεπτικος μεταφραση

    Ο χαρακτηρισμός "υβριδικός" δίνεται για δυο λόγους. Αφενός διότι η έκδοση σχεδιάζεται να καλυφθεί τόσο με μετρητά, όσο και με ανταλλαγή ομολόγου. Αφετέρου διότι η έκδοση δεν θα καλυφθεί αποκλειστικά με χρήματα ιδιωτών, αλλά και από τον επίσημο τομέα, ήτοι από το κοινό κεφάλαιο της Τράπεζας της Ελλάδος.


    σκεπτικος μεταφραση

    λαιβ τβ ποδοσφαιρο

    μητροπολη φθιωτιδας γιογκα

    Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους εξετάζει την έκδοση πενταετούς ομολόγου, λήξης 2022, ύψους έως 3,5 δισ. ευρώ. Ο αρχικός στόχος για το επιτόκιο της έκδοσης τοποθετείται στο 4,75% - 4,85%, όταν το τελευταίο πενταετές ομόλογο που είχε εκδώσει η Ελλάδα το 2014 έφερε επιτόκιο 4,95%.


    Μεγάλο μέρος του υπό έκδοση χρεογράφου θα δοθεί σε κατόχους του πενταετούς ομολόγου του 2014 που κανονικά ωριμάζει τον Απρίλιο του 2019. Αυτό το ομόλογο έχει σήμερα απόδοση 3,7% και οι κάτοχοι του θα το ανταλλάξουν με χρεόγραφο που θα δίνει υψηλότερη απόδοση κατά 1%!


    Πιο απλά το Δημόσιο δεν θα πάρει ζεστό χρήμα, αλλά θα ανταλλάξει τα παλαιά ομόλογα με νέα, κάτι που αναμένεται να επιδιωχθεί ως συναλλαγή ειδικά με τις ελληνικές τράπεζες που κατέχουν το 30% του ομολόγου του 2014. Με τον «υβριδικό» αυτό σχεδιασμό το υπουργείο Οικονομικών εκτιμά πως θα μπορεί να καλύψει με ασφάλεια έως και το 70% της νέας έκδοσης με το επιτόκιο να κινείται στο εύρος που εκείνο επιθυμεί.


    Τα θετικά της έκδοσης


    Η έκδοση ενός πενταετούς ομολόγου θα ασκήσει πιέσεις στο κόστος δανεισμού όλων των βραχυπρόθεσμων τίτλων και ειδικά των εντόκων γραμματίων. Σχηματικά, δεδομένου ότι το υφιστάμενο απόθεμα των εντόκων γραμματίων αγγίζει σήμερα τα 15 δισ. ευρώ, έαν το επιτόκιο υποχωρήσει από τα επίπεδα του 2,95% - 3% στο 1%, αυτό θα σημαίνει μείωση τόκων κατά 300 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.


    Παράλληλα η έκδοση πενταετών ομολόγων θα έχει άμεσo αντίκτυπο στα επιτόκια δανεισμού των επιχειρήσεων. Αν και ήδη μεγάλες επιχειρήσεις όπως ο ΟΠΑΠ και η Μυτιληναίος έχουν εκδόσει πενταετή ομόλογα με επιτόκιο 3,5%, η υποχώρηση του κόστους δανεισμού του Δημοσίου και η μετατόπιση του σημείου αναφοράς, από τα δεκαετή στα πενταετή ομόλογα, θα βελτιώσει τα επιτόκια εταιρικού δανεισμού.


    Στο σκέλος της διαπραγμάτευσης, ο δανεισμός της Ελλάδας με επιτόκιο κάτω του 5%, θα έδειχνε στις αγορές πως η ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους του ΔΝΤ, η οποία τοποθετεί στο 6% το μέσο κόστος δανεισμού της χώρας από τις αγορές μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης, είναι υπέρμετρα απαισιόδοξη.


    chesterfield υφασμα

    «Δεν έχει τελειώσει. Υπάρχει δυστυχώς, ένα άτομο που αγνοείται και υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να βρίσκεται κάτω από τα ερείπια... Κάναμε έρευνες τη νύχτα και θα συνεχίσουμε», δήλωσε ο ίδιος.


    chesterfield υφασμα

    πληρωμες λογαριασμων αηκ

    Το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας γνωστοποίησε πως τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δύο πυροσβέστες και μια Ισπανίδα τουρίστρια. Προηγούμενες αναφορές έκαναν λόγο για τέσσερις νεκρούς.


    Μετά από συγκεχυμένες πληροφορίες για τον αριθμό των τραυματιών και, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, δέκα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά και 37 ελαφρά.


    Η έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε κτήριο του 9ου διαμερίσματος, στο ισόγειο του οποίου στεγάζεται ένα αρτοποιείο και ένα εστιατόριο και όπου είχε επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να αντιμετωπίσει διαρροή φυσικού αερίου.



    Firefighters tackle a blaze after an explosion at a bakery in Paris which has injured 36 people

    Read more on this story here: https://t.co/SyfauF7Hkf pic.twitter.com/Pb286PbdFZ

    — Sky News (@SkyNews) 12 Ιανουαρίου 2019


    αγγελικα καραλη

    Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

    kish optics lenses

    σερβικη εκκλησια

    Μιλώντας σε οικονομική ιστοσελίδα ανέφερε πως το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου ζήτησε από τα θεσμικά όργανα να αναπτυχθεί ένας κόφτης που να είναι πιο ενισχυμένος σε σχέση με αυτόν που θεσπίστηκε το Μάιο για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό του 2018.


    kish optics lenses

    «Έχουμε αποφασίσει συμπληρωματικά μέτρα έκτακτης ανάγκης και στο παρελθόν. Μπορούμε να οικοδομήσουμε πάνω σε αυτό, αλλά θα πρέπει να γίνει λίγο ισχυρότερο - αυτό είναι ένα από τα καθήκοντα των θεσμών μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Δεν έχουμε όμως ακόμη την πλήρη συμφωνία», ανέφερε στο capital.gr.


    Αναφερόμενος στα ανοικτά μέτωπα της αξιολόγησης εστίασε στα δημοσιονομικά μέτρα για το 2018, στις ιδιωτικοποιήσεις, στη νέα διοίκηση τους Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων, στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας, στο άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και στην άρση των εμποδίων στις επενδύσεις.


    Σε σχέση με τις αξιώσεις που έχει θέσει το ΔΝΤ για τη μείωση του αφορολογήτου και περαιτέρω μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας εξέφρασε «εξισορροπητικές» θέσεις.




    λιγητερσ εβαυ

    λαδια στο αυτοκινητο

    Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ, «σε ένα από τα πλέον επικίνδυνα παιχνίδια με την ονομασία "Μπλε Φάλαινα" διαδικτυακές ομάδες δραστηριοποιούνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσελκύουν παιδιά στην εφηβεία, εκμεταλλευόμενες τις ιδιαιτερότητες αυτής της ηλικιακής φάσης. Σε καθημερινή βάση, ο "διαχειριστής" του παιχνιδιού αναθέτει επικίνδυνες αποστολές στους παίχτες που συμμετέχουν, αποστολές που περιλαμβάνουν από αυτοτραυματισμούς, εγχειρήματα που μπορούν να αποβούν μοιραία για τη ζωή, μέχρι και προτροπές για αυτοχειρία».


    λαδια στο αυτοκινητο

    βελονισμος μιχαλακοπουλου

    Επίσης, αναφέρει πως «το "παιχνίδι" διαρκεί 50 μέρες και η εγκατάλειψή του είναι δυνατή αλλά δύσκολη. Αν κάποιος παίχτης ανακοινώσει ότι αποχωρεί, τότε ο "διαχειριστής" αρχίζει τις απειλές, προκειμένου να τον εξαναγκάσει να παραμείνει στο παιχνίδι. Αν το κοινωνικό δίκτυο καταφέρει να εντοπίσει και να μπλοκάρει την "ομάδα" των διαχειριστών, η ομάδα επανέρχεται μέσω νέου λογαριασμού. Ονομάζεται "παιχνίδι" γιατί έχει συγκεκριμένους κανόνες και τελετουργικό, αλλά δεν είναι application, δεν μπορεί, δηλαδή, να το βρει κάποιος μέσω εφαρμογής».


    Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου τονίζει ότι ιδιαίτερα ενεργές είναι τέτοιες «ομάδες» σε Ρωσία, Ουκρανία, Καζακστάν και Κιργισία. Στη Ρωσία, μάλιστα, οι «ομάδες θανάτου» συνδέονται με 130 αυτοκτονίες παιδιών μέσα σε ένα εξάμηνο, ενώ έχει σημάνει συναγερμός σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς εικάζεται ότι έχουν εμφανιστεί μεμονωμένα κρούσματα σε ευρωπαϊκές χώρες. Γι' αυόν τον λόγο, ο ευρωπαϊκός οργανισμός INHOPE, μέλος του οποίου είναι η SafeLine, πραγματοποίησε αναλυτική ενημέρωση στα μέλη του για το εν λόγω «παιχνίδι».


    Όπως σημειώνει, στην Ελλάδα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν καταγγελίες στην αστυνομία για συγκεκριμένα κρούσματα, τα οποία είναι υπό διερεύνηση. Αναφορές και για άλλα κρούσματα αποκαλύπτονται μέσα από δημοσιεύματα μέσων μαζικής ενημέρωσης, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί ή να έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία.


    Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας συστήνει στους γονείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κρατούν τις γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά τους ανοιχτές, να ενδιαφέρονται και να επιβλέπουν διακριτικά τις διαδικτυακές δραστηριότητές τους και να τα ενημερώσουν για την επικινδυνότητα τέτοιων «παιχνιδιών», προσέχοντας να μην εξάρουν την αυξημένη, λόγω ηλικίας, περιέργειά τους.



    ατυχημα χαλκιδα εγκυος

    marella ρουχα 2015

    O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 761,66 μονάδες, σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,06%.


    marella ρουχα 2015

    στανη ζαχαροπλαστειο ομονοια

    Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε υψηλότερη τιμή στις 763,38 μονάδες (+0,28%) και κατώτερη τιμή στις 755,71 μονάδες (-0,73%).


    Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 16,503 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 10.764.150 μετοχές.


    Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,08%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε οριακά σε ποσοστό 0,04%.


    Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΑΔΜΗΕ (+2,23% στα 1,740 ευρώ), της Jumbo (+1,90% στα 13,960 ευρώ) και της Viohalco (+1,12% στα 3,150 ευρώ).


    Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-2,04% στα 5,280 ευρώ), της ΕΥΔΑΠ (-1,90% στα 5,680 ευρώ) και της Τιτάν (-1,45% στα 20,450 ευρώ).


    Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+1,32%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,99%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (-2,58%) και των Κατασκευών (-1,27%).


    Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Εθνική και η Eurobank διακινώντας 4.029.602 και 1.855.508 μετοχές, αντιστοίχως.


    Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν ο ΟΤΕ με 2,599 εκατ. ευρώ και η Alpha Βank με 2,209 εκατ. ευρώ.


    Ανοδικά κινήθηκαν 48 μετοχές, 47 πτωτικά και 27 παρέμειναν σταθερές.


    Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: SATO+20,00%, Προοδευτική +14,77%, Ευρωσύμβουλοι+13,07% και Ειδησεοφωνική Ελλάς +8,39%.


    Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές:Τζιρακιάν -11,24%, Μοτοδυναμική -9,71%, Forthnet -8,33% και Βιοτέρ-4,04%.


    Οι μετοχές του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισαν, ως εξής:


    ALPHA BANK:1,880 ευρώ(+0,70%)


    EUROBANK:0,8725 ευρώ(-1,41%)


    FOURLIS:5,800 ευρώ(+0,52%)


    VIOHALCO:3,150 ευρώ(+1,12%)


    ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ:5,280 ευρώ(-2,04%)


    ΕΥΔΑΠ:5,680 ευρώ(-1,90%)


    ΔΕΗ:1,792 ευρώ(+0,96%)


    ΑΔΜΗΕ:1,740 0 ευρώ(+2,23%)


    COCA COLA HBC:30,500 ευρώ(αμετάβλητη)


    ΕΛΠΕ:7,2000 ευρώ(+0,70%)


    ΕΘΝΙΚΗ:0,2800 ευρώ(+0,65%)


    ΣΑΡΑΝΤΗΣ:6,920 ευρώ(-1,14%)


    JUMBO: 13,960 ευρώ(+1,90%)


    ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ:5,600 ευρώ(-0,36%)


    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ:8,500 ευρώ(-1,18%)


    MOTOR OIL:18,240 ευρώ(+0,44%)


    ΟΠΑΠ:9,520 ευρώ(-0,26%)


    ΟΤΕ:11,140 ευρώ(+0,36%)


    ΠΕΙΡΑΙΩΣ:2,722 ευρώ(+0,81%)


    ΤΙΤΑΝ:20,450 ευρώ(-1,45%)


    LAMDA DEVELOPMENT:6,120 ευρώ(-0,97%)


    ΟΛΠ:17,000 ευρώ (-0,12%)


    ΕΧΑΕ:4,730 ευρώ(+0,85%)


    GRIVALIA PROPERTIES:8,550 ευρώ(-0,23%)


    AEGEAN AIRLINES: 8,170 ευρώ(+0,37%)



    το τελειο γουακαμολε

    ενοικιαση σπιτιου φωκιωνος νεγρη

    χρήστος παπανικολάου αγιογραφος

    Η αναπροσαρμογή που προκύπτει είναι της τάξης των 0,10 ευρώ και αφορά κυρίως τις κατηγορίες οχημάτων με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20 μέτρα και οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20 μέτρα.


    ενοικιαση σπιτιου φωκιωνος νεγρη

    σπανια φυτα ιεραπετρα

    Σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», κάθε χρόνο η τιμαριθμική αναπροσαρμογή γίνεται στο τέλος του έτους, αλλά ειδικά φέτος πραγματοποιείται με δίμηνη καθυστέρηση, προκειμένου να ενσωματώσει και την ολοκλήρωση των εργασιών στον κόμβο του Ρίου.


    Αναλυτικά οι τιμές όλων των διοδίων ανά σταθμό διοδίων και κατηγορία οχήματος διαμορφώνονται ως εξής:


    Στον μετωπικό σταθμό του Ρίου θα ισχύουν οι εξής τιμές:


    - Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,60 ευρώ.


    - ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 2,20 ευρώ.


    - Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 5,70 ευρώ.


    - Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 8 ευρώ.


    Στον μετωπικό σταθμό του Ελαιώνα οι τιμές θα είναι οι ακόλουθες:


    - Δίκυκλα και τρίκυκλα 2,20 ευρώ.


    - ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 3,20 ευρώ.


    - Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 8,10 ευρώ.


    - Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 11,40 ευρώ.


    Στον μετωπικό σταθμό του Κιάτου οι τιμές θα είναι οι εξής:


    - Δίκυκλα και τρίκυκλα 1,60 ευρώ.


    - ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα 2,30 ευρώ.


    - Φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες 5,70 ευρώ.


    - Φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες 8 ευρώ.




    φωτια στη νεαπολη λακωνιας τωρα

    οργανικες θεσεις εκπαιδευτικων πρωτοβαθμιας 2014

    «Είναι ντροπή να μιλούν για προβοκάτσια» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στη χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης, που έκανε λόγο για προβοκατόρικη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.


    φωτια στη νεαπολη λακωνιας τωρα

    πολεμικο ναυτικο αιγυπτου

    «Την απάντηση την έδωσε σήμερα η αστυνομία, με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης» τόνισε η κ. Γεννηματά, σημειώνοντας ότι είναι απαράδεκτο να λένε ότι δεν χτυπήθηκε το ΠΑΣΟΚ αλλά ότι χτυπήθηκαν τα ΜΑΤ.


    Σύμφωνα με την ίδια, η αστυνομία έχει εντολές να μην κυνηγάει τους δράστες πέρα από ένα σημείο. «Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, γιατί υπάρχει το άβατο στα Εξάρχεια» πρόσθεσε.


    makita ottawa review

    εχπερτ λιβαδειασ

    Την είδηση επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Σταθμός στην ιστορία του Κυπριακού η κατάθεση χαρτών. Συνεχίζουμε με συνέπεια την προσπάθεια ικανοποίησης των προσδοκιών του κυπριακού λαού».


    makita ottawa review

    μπιτζιδης μεσιτης σερρες


    Σταθμός στην ιστορία του Κυπριακού η κατάθεση χαρτών. Συνεχίζουμε με συνέπεια την προσπάθεια ικανοποίησης των προσδοκιών του κυπριακού λαού.

    — Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) January 11, 2017

    κρουαζιερες απο κυπρος

    Εγκύκλιος που εξέδωσε ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής προβλέπει πως οι πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων που ήταν κατατεθειμένες στις εφορίες στις 30 Μαρτίου 2018 (οπότε ίσχυσε ο νόμος) θα πρέπει να καταστραφούν, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση πως έχουν συμπληρώσει 18 μήνες συνεχούς παραμονής τους στην εφορία.


    κρουαζιερες απο κυπρος

    Αυτό σημαίνει πως δεν θα ανακυκλωθούν οι πινακίδες οχήματος για το οποίο είχε γίνει μέσα στο 18μηνο άρση της κατάστασης ακινησίας - ανεξάρτητα εάν αυτές κατατέθηκαν εκ νέους στην εφορία - ή οι πινακίδες οχήματος που είναι σε ακινησία συνεχόμενης χρονικής διάρκειας μικρότερης των 18 μηνών.


    Στη βάση αυτή οι εφορίες θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα στον διαχωρισμό των πινακίδων, ώστε αμέσως μετά την έκδοση σχετικής απόφασης του Γιώργου Πιτσιλή να προχωρήσουν στην καταστροφή των πινακίδων που παραμένουν στις ΔΟΥ για συνεχόμενο χρονικό διάστημα μεγαλύτερο ή ίσο των 18 μηνών.


    Η εγκύκλιος αναφέρει πως σε περίπτωση που οι πινακίδες οχήματος καταστραφούν, αλλά ο ιδιοκτήτης του ζητήσει από την εφορία την άρση της κατάστασης ακινησίας ή την εκ νέου θέση σε δημόσια κυκλοφορία τότε οι αρμόδιες υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της περιφέρειας θα αντικαταστούν τις πινακίδες, μετά την υποβολή σχετικής αίτησης από τον ενδιαφερόμενο, που θα συνοδεύεται από την βεβαίωση καταστροφής των πινακίδων κυκλοφορίας, καθώς και από παραβόλο υπέρ του Δημοσίου αξίας 30 ευρώ.


    Αν οι κατατεθειμένες πινακίδες καταστρέφονται από λόγους ανωτέρας βίας (π. χ. μια πυρκαγιά ή από σφάλμα) και αφορούν σε ακινησίες συνεχόμενης χρονικής διάρκειας μικρότερης των 18 μηνών, για την επανέκδοση των πινακίδων δεν θα απαιτείται η καταβολή του παραβόλου των 30 ευρώ.


    Πάντως, όσοι ζητήσουν από την εφορία την άρση της κατάστασης ακινησίας του οχήματος τους, τόσο εν όψει διακοπών όσο και παρέλευσης του 18μηνου, δύνανται να πάρουν πίσω πινακίδες και άδεια κυκλοφορίας πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας με «έκπτωση» που φθάνει έως και 83%. Οι ιδιοκτήτες ΙΧ μπορούν να προχωρήσουν σε άρση της ακινησίας του οχήματός τους για έναν μήνα ή για τρεις μήνες ή αν θέλουν μέχρι το τέλος του έτους. Ανάλογα με το διάστημα που θέλουν να θέσουν ξανά σε κυκλοφορία το αυτοκίνητό τους θα πρέπει να καταβάλουν, πριν από την άρση της ακινησίας, τα τέλη κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο διάστημα, με τους εξής όρους:



    σφενδαμος ναουσα τιμες
    κρύα ανέκδοτα 2016

    χρονια πολλα ευχες τραγουδι

    φορος στα κερδη απο μετοχες
    Αφρικανή σκόνη: «Χάθηκε» η Κρήτη από τον χάρτη - Απίστευτη εικόνα από δορυφόρο της NASA

    Ένα φαινόμενο που έχει πάρει πρωτόγνωρες διαστάσεις έζησε τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Κρήτη.


    χρονια πολλα ευχες τραγουδι

    Η αφρικανική σκόνη είχε καλύψει τα πάντα καθώς τεράστιες ποσότητες μεταφέρονταν από την έρημο Σαχάρα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Συγκλονιστική είναι η φωτογραφία που μπορείτε να δείτε στη gallery του Newsbomb.gr, από τον δορυφόρο της NASA agua και η οποία αποκαλύπτει την έκταση του φαινομένου.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

    Δείτε επίσης εδώ: Καιρός LIVE: Πού χιονίζει, πού βρέχει και πού υπάρχει αφρικανική σκόνη (live cam)

    Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi, NASA

    Διαβάστε επίσης:

    Πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας: Πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα - Πού το πάει ο Ερντογάν;

    Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τον Πούτιν – Πότε θα επισκεφθεί τη Μόσχα


    Αφρικανή σκόνη: «Χάθηκε» η Κρήτη από τον χάρτη - Απίστευτη εικόνα
    01
    Αφρικανή σκόνη: «Χάθηκε» η Κρήτη από τον χάρτη - Απίστευτη εικόνα

    αφρατο κεικ βανιλιας

    λαγος παναγιωτης καρδιολογος

    Σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ. Α.) και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, οι βετεράνοι της Μπαρτσελόνα θα βρεθούν στις 18 Νοεμβρίου στην χώρα μας για να βρεθούν δίπλα σε πρόσφυγες αλλά και να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους του Άγιαξ της Ηπείρου.


    λαγος παναγιωτης καρδιολογος

    πρωινα για διαιτα ατκινσ

    εκπαιδευτικο κομμωτηριο θεσσαλονικη

    Στα εργαστήρια ποδοσφαίρου θα λάβουν μέρος περίπου 150 αγόρια, κορίτσια και ενήλικες πρόσφυγες που διαμένουν σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας. Με αυτό τον τρόπο οι βετεράνοι της Μπαρτσελόνα θέλουν να συμβάλουν στην ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα και να προωθήσουν μία εκστρατεία εξεύρεσης πόρων για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών τους. To ταξίδι αυτό αποτελεί μέρος των δράσεων του Ιδρύματος και του Ομίλου FC Barcelona για τη στήριξη των προσφύγων που φτάνουν στην Ευρώπη.



    On 18/11 #FCBPlayers #WithRefugees @UNHCRGreece @PASGianninaFC https://t.co/06IQgtQ7kI pic.twitter.com/Euv7IXc1O0

    — FCB Jugadors (@FCBjugadors) November 4, 2016

    γερμανικη σχολη αθηνων φωτογραφιες

    στιγμες που δεν σ'εχω στιχοι
    χύτρα εστιατόριο menu

    Στο «Flat Earth Convention», ομιλητής ήταν, μεταξύ άλλων, ο David Marsh, ο οποίος διατείνεται ότι μπορεί να αποδείξει όχι απλώς ότι η γη είναι επίπεδη, αλλά και ότι δεν υπάρχει βαρύτητα και δεν σημειώθηκε ποτέ το... Big Bang.


    γερμανικη σχολη αθηνων φωτογραφιες

    «Η έρευνά μου καταστρέφει την κοσμολογία του Big Bang. Βασίζεται στην ιδέα πως η βαρύτητα δεν υπάρχει και πως η μοναδική πραγματική δύναμη που υπάρχει στη φύση είναι η ηλεκτρομαγνητική», ανέφερε στην ομιλία του, σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph.


    Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του έδειξε τα ευρήματα των «πειραμάτων» που διεξήγαγε με μία εφαρμογής που εφηύρε ο ίδιος. Τι έκανε; Πραγματοποίησε επιστημονικά «πειράματα» στον κήπο του παρακολουθώντας την κίνηση του φεγγαριού στον ουρανό.



    via GIPHY


    τιμω κλιση στα αρχαια

    Ο πυρήνας του τυφώνα βρίσκεται σε μια περιοχή 370 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά του Κάμπο Κοριέντες στο Μεξικό, με ριπές ανέμων ταχύτητας 215 χιλιομέτρων την ώρα.


    τιμω κλιση στα αρχαια

    σαμψων γκαλαξι

    Προβλέπεται να πλήξει τις μεξικανικές ακτές, μια περιοχή μεταξύ του Σαν Μπλας και του Μασατλάν, το βράδυ ή αύριο Τρίτη, ενημέρωσε το NHC.


    Ο τυφώνας διανύει περίπου 9 χιλιόμετρα την ώρα, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο προειδοποίησης για τυφώνες και κυκλώνες.


    willasm



    μυρμήγκι δίκτυο αλληλεγγύης

    επιτραπεζια τρομου

    κωνσταντίνος κάππας καθηγητής ιατρικής
    ξενοδοχειο φωλια χανια
    Συνελήφθη μέλος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση σε συμβολαιογραφείο

    Συνελήφθη το μέλος του Ρουβίκωνα που το πρωί τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης της αναρχικής ομάδας σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια.


    επιτραπεζια τρομου

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 19ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Πρόκειται για τον Σ. Κ., 19 ετών, ο οποίος έχει συλληφθεί και άλλες φορές.

    Ο νεαρός ταυτοποιήθηκε από το βίντεο, που ανέβασε η αναρχική ομάδα σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και είναι το άτομο που κρατούσε το σφυρί και προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο συμβολαιογραφείο.

    Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


    Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

    ψειρες φωτισμος

    Εξέλιξη - ΣΟΚ στη ληστεία των 145.000 ευρώ στη Μύκονο - Οργή για το δράστη

    Σοκαριστικές εξελίξεις στη ληστεία σε βάρος επιχειρηματία, σερβικής καταγωγής, στη Μύκονο.


    ψειρες φωτισμος

    πλαστικα ντεφια

    προτυπο βιβλιο υπερωριων

    Η γυναίκα, που δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο νησί, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της, υποστηρίζοντας ότι άγνωστοι άνδρες εισέβαλαν το περασμένο Σάββατο και της άρπαξαν 145.000 ευρώ.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι ληστές ακινητοποίησαν πρώτα τον 5χρονο γιο της, δένοντάς τον στο κρεβάτι, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου η επιχειρηματίας είχε κρύψει το μεγάλο χρηματικό ποσό.

    Η ίδια ανέφερε στην Αστυνομία ότι το σημείο αυτό το γνώριζαν μόνο εκείνη και ο σύζυγός της, με τον οποίο μένουν μαζί, αλλά βρίσκονται σε διάσταση.

    Έτσι, λοιπόν, κλήθηκε για πολύωρη ανάκριση στην Αστυνομία ο πατέρας, ο οποίος σύντομα ομολόγησε την πράξη του.

    Ο 49χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Σύρου με την σε βάρος του δικογραφία και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

    Διαβάστε επίσης:

    «Μίλησε» ο καταγραφέας του μοιραίου Mirage 2000-5: Πώς σκοτώθηκε ο σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος


    Εξέλιξη - ΣΟΚ στη ληστεία των 145.000 ευρώ στη Μύκονο - Οργή για το δράστη
    01
    Εξέλιξη - ΣΟΚ στη ληστεία των 145.000 ευρώ στη Μύκονο - Οργή για το δράστη











    νεογεννητο και ιδρωτας

    Οι Fancy Bears όπως είναι το όνομα των χάκερς, δημοσιοποίησε και νέα λίστα στην ιστοσελίδα, που διαθέτει με αθλητές, για τους οποίους υποστηρίζει, ότι έχουν αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έχοντας κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, με την ανοχή της WADA.


    νεογεννητο και ιδρωτας

    DOPELIST1
    (Η "λίστα" με τους αθλητές)


    Μετά τα ονόματα της Σερένα Γουίλιαμς και της Σίμον Μπάιλς, στο φως ήρθαν τα στοιχεία για τον Βρεττανό Ολυμπιονίκη Μό Φάρα, τον Ισπανό τεννίστα Ράφα Ναδάλ, τον Γάλλο Χάλκινο Ολυμπιoνίκη και πρωταθλητή Ευρώπης στα εμπόδια Ντιμίτρι Μπασκού, αλλά και πολλών άλλων αθλητών.


    DOPELIST2
    (Η "λίστα" με τους αθλητές)


    Μάλιστα οι Ρώσοι χάκερ προειδοποιούν ότι δεν θα σταματήσουν: "είμαστε ανώνυμοι, είμαστε λεγεώνα, δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε, να μας περιμένετε" είναι τα λόγια τους στην κεντρική τους σελίδα.


    nadaldope
    (Ο ιατρικός φάκελος του Ναδάλ)


    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ επιβεβαίωσε την "διαρροή" (όπως και τις δύο προηγούμενες) και απλά έχει καταδικάσει την δημοσιοποίηση των στοιχείων, δίχως να έχει δοθεί επίσημη απάντηση για το αν υπάρχει όντως συγκάλυψη ή είναι όλα σύμφωνα με τους κανόνες.


    farahdope
    (Ο ιατρικός φάκελος του Φάρα)


    Μέχρι τώρα μόνον η Βένους Γουίλιαμς έχει αντιδράσει και έχει υποστηρίξει ότι τα φάρμακα, που φαίνονται στην πρώτη "διαρροή" ονομάτων, ήταν για ιατρικούς λόγους και απόλυτα νόμιμα με τους κανονισμούς.




    γαστρορραγία σκυλων
    ειδα στον υπνο μου οτι κραταγα μωρο

    εγκυμοσύνη και πρησμένα γεννητικά όργανα

    Πρόκειται για το τελευταίο βίντεο της καμπάνιας του Ποταμιού, με αφορμή τα τρία χρόνια από την ίδρυσή του κόμματος..


    εγκυμοσύνη και πρησμένα γεννητικά όργανα

    Η συγκεκριμένη καμπάνια, προετοιμάζει την πολιτική συγκέντρωση του κόμματος, που γίνεται το Σάββατο 11 του Μάρτη στο Acro, γωνία Ιερά Οδός και Πειραιώς, στις 7 το απόγευμα.


    Δείτε το βίντεο από την καμπάνια του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη





    επαγγελματα που χαθηκαν στο χρονο
    όλα στο κόκκινο γιώργος παπαδόπουλος στίχοι

    κωλυματα τρακτερ

    «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα, τόσο από τις επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος μας όσο και από τις δυσκολίες στη δουλειά μας είναι κοινά και η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί επιβάλλει σε όλους μας κοινή συμπόρευση και δράση. Η καθυστέρηση υπογραφής νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ) που θα διασφαλίζει το μέλλον του κλάδου, η προσπάθεια της εργοδοσίας να απαξιωθεί και να μειωθεί δραματικά ο κλάδος των λιμενεργατών με στόχο να ανοίξει ο δρόμος για ελαστικές μορφές εργασίας και στον ΟΛΠ, είναι μερικά δείγματα γραφής της διοίκησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Μόνιμων και Δόκιμων λιμενεργατών του ΟΛΠ.


    κωλυματα τρακτερ

    διμερης συμβαση ελλαδας αγγλιας

    ουρικο οξυ εικονες