Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

παναγια φανερωμενη βεροια

γεμουρα ποντου
ο σιμπα και το συμπαν

Στις διαφημιστικές πινακίδες που ανάρτησε ιδιωτική σχολή αγγλικών φαίνεται η Μελάνια Τραμπ και δίπλα της το σλόγκαν «σκέψου που μπορείς να φτάσεις με λίγα αγγλικά» με την σλοβένα δικηγόρο να απαιτεί να αφαιρεθούν αμέσως οι αφίσες, κάτι που έγινε, απειλώντας να κινηθεί νομικά.


παναγια φανερωμενη βεροια

«Είμαι ικανοποιημένη από το γεγονός ότι η σχολή παραδέχθηκε πως παραβίασε τον νόμο και ότι είναι έτοιμοι να αφαιρέσουν τις διαφημιστικές πινακίδες και τις διαφημίσεις στο Facebook», δήλωσε η δικηγόρος Nataša Pirc-Musar στο Associated Press ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Εξετάζουμε ακόμη πιθανές περαιτέρω νομικές κινήσεις».


Σημειώνεται πως η Μελάνια Τραμπ, που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Σλοβενία έχει προσλάβει το συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο για να προστατεύσει την εικόνα της, καθώς έχουν χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία της σε διάφορα προϊόντα στη Σλοβενία, μεταξύ άλλων σε κέικ, σε εσώρουχα και σε τουριστικές διαφημίσεις.


Το δικηγορικό γραφείο έκανε γνωστό πως η σχολή ζήτησε συγγνώμη για τις διαφημιστικές πινακίδες, αλλά η δήλωση αυτή έπρεπε επίσης να δημοσιευθεί από τα κρατικά πρακτορεία ειδήσεων της Κροατίας και της Σλοβενίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου