Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

καταφύγια αδέσποτων ζώων

μαντιναδες γενεθλιων για γυναικες
πετρελαιο αιτηση 2015

Το ηλικιωμένο ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Πήλι και παρασύρθηκε από χείμαρρο, που δημιουργήθηκε εξαιτίας των καταιγίδων που έφερε ο «Ζορμπάς».


καταφύγια αδέσποτων ζώων

Το όχημά τους εντοπίστηκε την Κυριακή, χωρίς ωστόσο, να βρεθεί κάποιο ίχνος του ζευγαριού.


Στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ, ένα ελικόπτερο και drone της Πυροσβεστικής, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, καθώς και δύτες.


Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου βοσκού


Συνεχίζονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του 73χρονου βοσκού που αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου. Στην προσπάθεια εντοπισμού του συμμετείχαν τη Δευτέρα, 25 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, επτά αστυνομικοί, εθελοντές, κτηνοτρόφοι και συγχωριανοί του 73χρονου κτηνοτρόφου από τη Βρύναινα.


Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, οπως ανέφερε ο διοικητής της Π. Υ. Αλμυρού κ. Παναγιώτης Γκουγκούδης, η ακτίνα των ερευνών στη δασική αυτή περιοχή μεταξύ Βρύναινας και Φράγματος Μαυρομάτη, είναι πολύ μεγάλη και δύσκολο το μέρος, ενώ και το πρωί της Δευτέρας είχε ομίχλη και από το μεσημέρι και μετά έφτιαξε ο καιρός. Οι έρευνες διακόπηκαν αργά το απόγευμα και συνεχίζονται το πρωί της Τρίτης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου