Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

λαμπρος κωνστανταρας γαμος

στο βαθος κηπος καφετερια

Μαζί με άλλα μέλη της κοινότητας που ζει από τον τουρισμό γύρω από το πάρκο αυτό έκτασης 3.200 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η 40χρονη επιχειρηματίας οργανώθηκε για να μην λείψουν οι στοιχειώδεις υπηρεσίες. Στόχος, η διατήρηση κάποιου είδους ομαλότητας εν αναμονή του τέλους της παράλυσης που επέβαλε ο Ντόναλντ Τραμπ για να αποσπάσει από το Κογκρέσο τη χρηματοδότηση του τείχους του στα σύνορα με το Μεξικό και ισχύει από τις 22 Δεκεμβρίου.


λαμπρος κωνστανταρας γαμος

ωραριο ταμειων αηκ

Εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι βρίσκονται έκτοτε σε επιβεβλημένη ανεργία, χωρίς μισθό, ανάμεσά τους και οι 21.000 εργαζόμενοι των Υπηρεσιών των Εθνικών Πάρκων NPS, υπεύθυνοι για εκατοντάδες τόπους σε ολόκληρη την χώρα, εθνικά πάρκα, μνημεία, ιστορικές τοποθεσίες, ακόμη και ο Λευκός Οίκος.


Το NPS ανακοίνωσε ότι «δεν θα διασφαλίσει την λειτουργία των πάρκων κατά τη διάρκεια της αναστολής της λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών για τους επισκέπτες», περιλαμβανομένων των τουαλετών, της αποκομιδής των απορριμμάτων, της συντήρησης των δρόμων και των εγκαταστάσεων».


Η κοινότητα του Joshua Tree αποφάσισε να σηκώσει μανίκια για το πάρκο αυτό όπου συναντώνται δύο έρημοι και είναι γνωστό για τα περίφημα δένδρα του Ιησού του Ναυή (Joshua) και τους γιγάντιους μονόλιθους από γρανίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου