Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

τσέκου video

«Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ», δήλωσε ο κ. Δέρβος και πρόσθεσε:


τσέκου video

λευκος χαλβας

ευκολη συνταγη για μακαρονια

«Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς».


Αιτία για αυτή την εξέλιξη στάθηκαν αναρτήσεις του Δημήτρη Τρούπου στο διαδίκτυο για την πΓΔΜ και τον πρωθυπουργό. Ο ίδιος πάντως με νεότερη ανάρτηση ζήτησε συγνώμη.


Σάλος με ανάρτηση στελέχους της ΟΝΝΕΔ για την πΓΔΜ και τον Α. Τσίπρα


Οι αναρτήσεις του υπεύθυνου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ ήταν οι εξής:


«Όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο σε δέντρο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter - ο οποίος όπως φαίνεται πως είτε «κατέβηκε» είτε τον έσβησε ο ίδιος-. Και συνέχισε λέγοντας ότι «υπάρχουν και όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που γράφουν κατά της συγκέντρωσης και δεν σέβονται καν την ιθαγένεια που τους δώσαμε για να ζουν εδώ».


Έπειτα, άφησε αιχμές ως προς τη στάση του Αλέξη Τσίπρα:


«Αλεξάκη κάτσε καλά, είσαι επικίνδυνος… η ΕΛΛΑΣ δεν είναι παιχνιδάκι για να κάνεις τα “ψευτοαριστεροπατριωτικά” καπρίτσια σου… Οικρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες κ περιμένουν…», έγραψε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου