Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

5 πεδιο σχολες βασεις 2017

Ο πρωθυπουργός με αφορμή τα σχόλια που γίνονται για τις περιοδείες του το τελευταίο διάστημα και τα οποία συνδέουν αυτές τις εμφανίσεις με εκλογές επαναλαμβάνει για μία ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα και ότι ο λόγος της εξόδου του στην κοινωνία στοχεύει στην καθημερινή επαφή με τους πολίτες.


5 πεδιο σχολες βασεις 2017

διοικουσα επιτροπη ερτ3

Γι’ αυτό άλλωστε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων Μαξίμου και Κουμουνδούρου έχουν βγάλει πρόγραμμα περιοδειών και για τους υπουργούς οι οποίοι επίσης θα κάνουν εξορμήσεις στην περιφέρεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης της κυβέρνησης με την κοινωνία.


Ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει την αισιοδοξία του πως η αξιολόγηση θα κλείσει και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ελληνική πλευρά και τονίζει πως η κυβέρνησή του δεν φοβάται να κάνει σκληρή διαπραγμάτευση, άρα δεν υπογράφει λευκά χαρτιά όπως έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.


Σε όλες του τις περιοδείες ανά την χώρα επαναλαμβάνει πως μέλημα της κυβέρνησής του είναι η στήριξη των πιο αδύναμων πολιτών και η έξοδος της χώρας από την πολυετή κρίση που κάποιοι άλλοι τής φόρτωσαν στην πλάτη. Και συγχρόνως αφήνει να εννοηθεί ότι με κάθε ευκαιρία η κυβέρνησή του θα προσπαθεί να παίρνει μέτρα ελάφρυνσης των ασθενέστερων υποστηρίζοντας εμπράκτως το σύνθημά της για κοινωνική αλληλεγγύη.



γλαστρα απο λαστιχα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου