Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ψαθα για μπανιο

κλειδια για γουρια

Το Μαξίμου επιμένει ότι έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή χθες, όχι επειδή πιέστηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά κυρίως γιατί περίμενε να παραδοθεί προηγουμένως στα χέρια των εκπροσώπων όλων των θεσμών, ούτως ώστε να μην κατηγορηθεί για υπέρβαση των επίσημων αποδεκτών.


ψαθα για μπανιο

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, η αξιωματική αντιπολίτευση ευχόταν το μπλοκάρισμα των βραχυπρόθεσμων μέτρων μολονότι στις 5 Δεκεμβρίου τα είχε υποτιμήσει θεωρώντας ότι είναι αστεία. Κι αυτό διότι κατά βάθος βρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση με τους ακραίους δανειστές (δηλαδή τον γερμανό υπουργό Οικονομικών) περιμένοντας την καταστροφή της χώρας και την πτώση της κυβέρνησης.


Μάλιστα κύκλοι του Μαξίμου διερωτώνται για τι ακριβώς προσπαθεί να πείσει την κοινωνία ο Κυριάκος Μητσοτάκης που υποσχέθηκε στους θεσμούς κατά την ομιλία του στην ΔΕΘ ότι είναι πρόθυμος να υλοποιήσει «και πέρα από το πλαίσιο των όσων έχουν συμφωνηθεί» όταν σήμερα διαφωνεί με την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων;


Το πραγματικό, όμως, πρόβλημα για το Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι ούτε οι φωνές της αντιπολίτευσης ούτε οι αιτιάσεις της Νέας Δημοκρατίας ότι υποχρεώνεται σε δηλώσεις μετάνοιας προς τους θεσμούς.



αεκ νεα πρωτοσελιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου