Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

chevrolet diesel suv

ζαφειροπουλος νευρολογος δραμα

Ο Λιούις Χάμιλτον υποδέχθηκε τον γρηγορότερο άνθρωπο στον κόσμο, τον Γιουσέιν Μπολτ που έδωσε και την εκκίνηση στον αγώνα στο Τέξας. Φάνηκε να μην μπαίνει συγκεντρωμένος 100% στον αγώνα και στην εκκίνηση είδε τον Σεμπάστιαν Φέτελ να τον προσπερνά.


chevrolet diesel suv

χάρε να ήσουν άνθρωπος

2017 10 22T172215Z 851047558 NOCID RTRMADP 3 FORMULA ONE UNITED STATES GRAND PRIX
(Μπολτ (αρ) και Χάμιλτον (δ) δίπλα στο μονοθέσιο - Πηγή: REUTERS / JEROME MIRON-USA TODAY Sports)


Για 7 γύρους οι φίλοι της F1 είχαν ελπίδα για έναν σπουδαίο αγώνα και αγωνία για τον νικητή. Σε εκείνο το σημείο ο Χάμιλτον έκανε ένα άνετο προσπέρασμα στην Ferrari του Φέτελ, που μοιάζει να είναι πιο αργή από τη Mercedes, έφυγε μπροστά και δεν ξανακοίταξε πίσω του.


18626409
(Εκκίνηση στον αγώνα από τον Μπόλτ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / LARRY W. SMITH)



LAP 7/56: HAM sweeps past VET to re-take P1#USGP ?? #F1 pic.twitter.com/MtIXzX68bZ

— Formula 1 (@F1) 22 Οκτωβρίου 2017

πλαστικος χειρουργος νεα ιωνια

λεξικο ηλιου τιμη
Πρωτομαγιά 2018: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα 1η Μαΐου, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων - πορειών για την Εργατική Πρωτομαγιά.


πλαστικος χειρουργος νεα ιωνια

Οι ρυθμίσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής συνιστά στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από τη συγκεκριμένη περιοχή, τις ώρες των συγκεντρώσεων και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.



εκφραση καμενη γη

ουλες βιβλιο

ακουστικα βαρηκοιας τρικαλα

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.


ουλες βιβλιο

kideia copy


kideia1



Πλήθος κόσμου – συγγενείς, φίλου και συνάδελφοι του Αδάμου - συγκεντρώθηκε από νωρίς στον ιερό ναό, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον συνταγματάρχη. Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.


kideia


kideia 2


kideia 3


Στις 6 το απόγευμα στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Αρχαία Ελεύθερνα θα κηδευτεί ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης.


Την Πέμπτη τελέστηκαν οι κηδείες του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή στον Ιερό Ναό του Αγ Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη.



ταρτα σπανακι σολωμο

ανεμιστηρες με υδρονεφωση τιμες

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 30χρονος ανασύρθηκε νεκρός από πηγάδι

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας νεαρός άνδρας, περίπου 30 ετών το απόγευμα του Σαββάτου (10/03), όταν έπεσε σε πηγάδι στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου στο Ηράκλειο.


ανεμιστηρες με υδρονεφωση τιμες

βασιλικοσ πολτοσ ή γυρη

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του είχε στηθεί από αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε πηγάδι βάθους πέντε μέτρων, το οποίο βρίσκεται μέσα στο χωράφι του 30χρονου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι στην προσπάθειά του να σώσει το σκυλί του, το οποίο ανέσυραν και αυτό νεκρό, δεν υπολόγισε καλά με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει μέσα στο πηγάδι.

Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν βρεθεί το αυτοκίνητό του, το κινητό και τα κλειδιά του, όπως μεταδίδει το neakriti.gr.

Άμεσα έσπευσαν για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του το Π. Υ. Πύργου, αλλά και η ΕΜΑΚ, καθώς επίσης και δύτης.



δικαστικος επιμελητης πολυγυρος

θεατρο τεχνων

1η απριλιου τι γιορταζουμε
κουτια συσκευασιας φωκας

Πιο συγκεκριμένα έπειτα από απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, στους δήμους Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Αργυρούπολης Ελληνικού, Γλυφάδας, Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου δεν θα λειτουργήσουν, για την αποφυγή ατυχημάτων.


θεατρο τεχνων

Αναλυτικά η απόφαση:


ΘΕΜΑ: «Διακοπή μαθημάτων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων»


ΑΠΟΦΑΣΗ


Έχοντας υπόψη:


1.Τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (ΚΕΦ. Ε΄ άρθρο 186) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης»


Το άρθρο 4 του Π. Δ.79/2017 (ΦΕΚ 109/τ. Α΄/1-08-2017)
Την με αρ. 37419/13479/08-05-2018 (ΦΕΚ 1661/τ. Β΄/11-05-2018) απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με την οποία εγκρίνει τη με αρ. 121/2018 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Αττικής με την οποία τροποποιείται – επικαιροποιείται ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής.
Τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν λόγω έντονων καιρικών φαινομένων


Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε


Τη διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλων των σχολείων Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Π. Ε. Νότιου Τομέα εξαιτίας των ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π. Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΑΤΑΗΣ


Χωρίς μαθήματα και οι μαθητές σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά


Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή και όλα τα σχολεία της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ξενοφών» που έχει επηρεάσει όλη τη χώρα.


Τη σχετική απόφαση πήραν ο δήμαρχος Ζακύνθου, Παύλος Κολοκοτσάς και ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς, Παναγής Δρακουλόγκωνας, για την ασφάλεια των μαθητών και των γονέων τους.


εσωτερική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

όλα τα χάπια είναι ίδια - γιώργος τουλούμης
εφεξής αγγλικα

Ενημερώνοντας για την ημερήσια διάταξη του Eurogroup της 19ης Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες ο Χούκστρα ενημέρωσε αρχικά το Σώμα πως κατά τη διάρκεια του Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου, είχε διαπιστωθεί η εφαρμογή σχεδόν όλων των προαπαιτούμενων δράσεων για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος. Υπενθύμισε δε πως με το ανακοινωθέν του το Eurogroup είχε καλέσει τις ελληνικές αρχές να εφαρμόσουν τις εναπομένουσες προαπαιτούμενες δράσεις το συντομότερο δυνατό.


εσωτερική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Σύμφωνα με τον Ολλανδό υπουργό Οικονομικών το Eurogroup ενημερώθηκε στις 29 Ιανουαρίου σχετικά με την έκθεση προόδου των θεσμών, τις εκκρεμείς προαπαιτούμενες ενέργειες, αλλά και την πρόταση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας για την πληρωμή της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα.


Έτσι, κατά τον Χούκστρα, στο Eurogroup της επόμενης Δευτέρας θα συζητηθεί η πρόοδος της εφαρμογής των εναπομενουσών προαπαιτούμενων ενεργειών. «Δύο σημαντικές εκκρεμείς προαπαιτούμενες δράσεις είναι η ολοκλήρωση της φάσης υποβολής προσφορών για το Διαχειριστή Δικτύου Φυσικού Αερίου, το ΔΕΣΦΑ και η συνεχής και αδιάλειπτη εκτέλεση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών», είπε σχετικά ο Ολλανδός υπουργός.



προιοντα καθαρισμου λιπαρου προσωπου

λευκα ειδη μακης τσελιος

Η εντολή του Πασκουάλ στους παίκτες του για το πρώτο 10λεπτο ήταν να σταματήσουν τον Λάνγκφορντ (πρώτο σκόρερ της Euroleague), όμως η άμυνα ήταν το αδύνατο σημείο. Ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν είχε κάνει φάουλ μέχρι το 8’ και έκλεισε την περίοδο με μόλις δύο, ενώ ο Αμερικανός που άρχισε να σκοράρει στο τελευταίο δίλεπτο έφτασε τους 9 και μέχρι εκείνη την ώρα είχε μοιράσει 5 ασσίστ (πολλά καρφώματα από τους ψηλούς της Ούνιξ), ώστε το παθητικό των γηπεδούχων να είναι 25 πόντοι.


προιοντα καθαρισμου λιπαρου προσωπου

γυναικες και αρμονικες σχεσεις

4059723
(Φωνές για άμυνα από τον Πασκουάλ στους παίκτες του - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)



Williams picks up a good pass and it down!#7DAYSMagicMoment #PAOUNK pic.twitter.com/0BdHLn3PpD

— EuroLeague (@EuroLeague) 24 Φεβρουαρίου 2017

σασμαν τιμη

μηκος μηριαιου εμβρυου 29 εβδομαδων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το ίδιο υπουργείο, οι αεροπορικές επιδρομές σηματοδοτούν “μία επικίνδυνη εξέλιξη”.


σασμαν τιμη

παραλαμβανω μεταφραση αγγλικα

“Μια τέτοια ενέργεια μπορεί να έχει επικίνδυνες επιπτώσεις, απειλώντας την ασφάλεια και την σταθερότητα της περιοχή και προσφέροντας στην τρομοκρατία μία άλλη ευκαιρία να επεκταθεί, μετά την εκδίωξη της από το Ιράκ και την υποχώρησή της, σε μεγάλο ποσοστό εντός της Συρίας”, τόνισε χαρακτηριστικά η ίδια ανακοίνωση.


Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράκ κάλεσε τους Άραβες ηγέτες να συζητήσουν την κατάσταση στην διάσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο, στην Σαουδική Αραβία.



αναλογιες ρυζογαλου

Ο τροπικός κυκλώνας αναμένεται να φτάσει στο βόρειο άκρο του νησιού Λουζόν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι θα είναι ο ισχυρότερος από τους 15 που έχουν πλήξει τις Φιλιππίνες φέτος.


αναλογιες ρυζογαλου

μοναδες μετρησης κουλομπ

Δέκα εκατομμύρια Φιλιππινέζοι ζουν στις περιοχές που βρίσκονται πάνω στην πορεία που προβλέπεται ότι θα ακολουθήσει ο Μανγκούτ.


«Οι προληπτικές εκκενώσεις είναι σε εξέλιξη στις παράκτιες κοινότητες και τα χωριά που είναι εκτεθειμένα» στο ακραίο καιρικό φαινόμενο, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Ροτζέλιο Σέντινγκ. «Θα προχωρήσουμε και σε άλλες εκκενώσεις», πρόσθεσε.


Μια κάτοικος, που έφυγε από το σπίτι της μαζί με τα εγγόνια της, εξήγησε ότι "φοβόταν πολύ" για να μείνει γιατί φαίνεται ότι ο κυκλώνας αυτός θα είναι πολύ ισχυρός. «Στον τελευταίο μουσώνα καταστράφηκε το μισό σπίτι μας», διευκρίνισε.


Τα σχολεία έχουν κλείσει και πολλοί αγρότες έσπευσαν στους ορυζώνες για να αρχίσουν τη συγκομιδή του ρυζιού, φοβούμενοι ότι οι καλλιέργειές τους θα καταστραφούν από τους ανέμους και τις καταρρακτώδεις βροχές.


Το αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων πλήττεται κάθε χρόνο από περίπου 20 κυκλώνες. Ο Χαϊγιάν, ένας από τους ισχυρότερους, άφησε πίσω του περισσότερους από 7.350 νεκρούς το 2013 και προκάλεσε ζημιές αντίστοιχες με εκείνες ενός τσουνάμι. Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν άστεγοι.


Στην πορεία του Μανγκούτ βρίσκεται επίσης η νότια Κίνα και το Χονγκ Κονγκ. Και οι αρχές προετοιμάζουν ήδη τους κατοίκους των περιοχών αυτών, αν και ο κυκλώνας δεν αναμένεται να φτάσει εκεί πριν από την Κυριακή.



φανοι led

συγκεκριμένα συνωνυμο

σεμιναρια χρηματοοικονομικων

Χιονοπτώσεις προβλέπονται στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.


συγκεκριμένα συνωνυμο

γκλαντ ελβετια

Βελτίωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το απόγευμα.


Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ και τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις, βαθμιαία βροχές και τις προμεσημβρινές ώρες πιθανή καταιγίδα. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρώτες πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρώτες πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και από τα δυτικά.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


επαναφορτιση μειωμενου εισιτηριου

θα αναβω με τσιγαρα μελας

Σε ανακοίνωσή του, το ΕΣΡ τονίζει ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τελικά την Τρίτη στις 9πμ.


επαναφορτιση μειωμενου εισιτηριου

Οι φάκελοι των υποψηφίων θα ανοίξουν με βάση τη σειρά που κατατέθηκαν ενώ θα πραγματοποιηθεί και ένας σύντομος έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν οι φάκελοι περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία για να εγκριθεί η συμμετοχή.


Η διαδικασία αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη και, αμέσως μετά, ακολουθεί η φάση του ειδικού ελέγχου που θα διαρκέσει μερικούς μήνες.


Οι έξι αιτήσεις για τηλεοπτικές άδειες κατατέθηκαν από τις εταιρείες:


Ειδήσεις Nτοτ Kομ, Ανώνυμη Ραδιοτηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία Παροχής Πληροφοριών Ενημέρωσης (ΣΚΑΙ)
Νέα Τηλεόραση Α. Ε. (Star Channel)
Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α. Ε. (Alpha)
Antenna TV Α. Ε. (Ant1)
Ραδιοτηλεοπτική Α. Ε. (“E” TV)
Τηλεοπτική Ελληνική Α. Ε.


Η έβδομη και τελευταία άδεια αναμένεται να αναπαναπροκηρυχθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.



διαβρωση τραχηλου μητρασ

φιλος γνωμικα

Μιλώντας σε σεμινάριο του Bruegel στις Βρυξέλλες, ο Λίπτον σημείωσε ότι η πολιτική και η οικονομική πλευρά της μετανάστευσης είναι αντίθετες η μία προς την άλλη καθώς, όπως το εμπόριο, η μετανάστευση δημιουργεί κερδισμένους και χαμένους και απαιτεί χρόνο προκειμένου να προσαρμοστούν οι κοινωνίες και οι επιχειρήσεις.


φιλος γνωμικα

«Έχουμε βρει ότι η μετανάστευση αυξάνει σημαντικά το κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε προηγμένες οικονομίες διότι τα επίπεδα δεξιοτήτων .... ενισχύουν την παραγωγικότητα και διότι σε κάποιες περιοχές η εισροή των μεταναστών σε ηλικία εργασίας βοηθά να αντισταθμιστούν οι ελλείψεις σε εργατικό δυναμικό που προκύπτουν από τις δημογραφικές εξελίξεις», δήλωσε ο Λίπτον.


«Αν και το ανώτατο 10% ευνοείται περισσότερο, τα οφέλη από τη μετανάστευση διαμοιράζονται σε όλες τις εισοδηματικές κλίμακες. Επιπλέον, η ανισότητα δεν αυξάνεται ως αποτέλεσμα της εισόδου των μεταναστών στο εργατικό δυναμικό», είπε. «Δεν βλέπουμε σημαντικά αρνητικές συνέπειες στις μεσαίες ή χαμηλότερες εισοδηματικά τάξεις στις χώρες υποδοχής», δήλωσε.


Η Ευρώπη προσπαθεί να αντιμετωπίσει την μεταναστευτική κρίση που ξεκίνησε το 2015 όταν περισσότεροi από ένα εκατομμύριο άνθρωποι εισήλθαν στην ΕΕ από την Μέση Ανατολή και την Αφρική αναζητώντας ασφάλεια και καλύτερες οικονομικές προοπτικές, επισημαίνει το Reuters.




τολμας να μεγαλωσεις
αποτριχωτικη κρεμα για παιδια

mad about you στιχοι στα ελληνικα

ηλιακος συννεφια

«Οι Σύμμαχοι συμφώνησαν να θεωρήσουν την επίθεση κατάφορη παραβίαση των διεθνών κανόνων και συμφωνιών» και απαίτησαν από τη Ρωσία «να απαντήσει στις ερωτήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, κυρίως παρέχοντας πλήρη πληροφόρηση για το πρόγραμμα Νοβιτσόκ στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων», αναφέρει η Συμμαχία σε δήλωση που δημοσιοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του διεθνούς οργανισμού Γενς Στόλτενμπεργκ.


mad about you στιχοι στα ελληνικα

Ο Στόλτενμπεργκ θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.


«Χαίρομαι που οι 29 σύμμαχοι του ΝΑΤΟ ενέκριναν μια δήλωση στην οποία εκφράζουν την πλήρη αλληλεγγύη τους με το Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρουν την υποστήριξή τους μετά την επίθεση στο Σάλσμπερι», υπογράμμισε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ σε μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter.



I welcome that the 29 #NATO Allies have just agreed a statement expressing full solidarity with the UK and offering support after the Salisbury attack. https://t.co/bcamvkKqt0

— Jens Stoltenberg (@jensstoltenberg) March 14, 2018


συνώνυμο πραγματοποιείται

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

κληρου ατοβρυση

λογιστικη ξενοδοχειων
ντρεπομαι να παω σε γυναικολογο

Το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερης Κατάδυσης «Authentic Big Blue 2018» θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με την «Εβδομάδα Γαστρονομίας Αμοργού & Μικρών Κυκλάδων». Οι δύο αυτές παράλληλες εκδηλώσεις προκαλούν το ενδιαφέρον σπουδαίων προσωπικοτήτων και στρέφουν τα φώτα της δημοσιότητας στο πανέμορφο νησί της Αμοργού.


κληρου ατοβρυση

Η οργανωτική επιτροπή του ΑΒΒ2018 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Αλιάγας, πετυχημένος παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, θα ταξιδέψει στο νησί των Κυκλάδων στα τέλη Ιουνίου για να πραγματοποιήσει γυρίσματα για την εκπομπή του «50 minutes inside» που προβάλλεται στο TF1.


O γνωστός παρουσιαστής αφήνει το στούντιο κάθε καλοκαίρι και ταξιδεύει σε ένα καινούριο προορισμό με σκοπό να παρουσιάσει στο κοινό μια διαφορετική εκδοχή της εκπομπής. Ο Νίκος Αλιάγας επέλεξε για πρώτη φορά φέτος την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αμοργό η οποία θα αποτελέσει το «σπίτι» της εκπομπής για εφτά διαδοχικά επεισόδια. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν 29 Ιουνίου με 2 Ιουλίου και τα επεισόδια θα αρχίσουν να προβάλλονται στη γαλλική τηλεόραση, κάθε Σάββατο βράδυ μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.


Το Authentic Big Blue θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή του Νίκου Αλιάγα καθώς αποτελεί μία σπουδαία αθλητική, πολιτιστική και τουριστική διοργάνωση για το νησί ενώ ο Δήμος Αμοργού εκτελεί και χρέη συνδιοργανωτή από την πρώτη χρονιά. Η οργανωτική επιτροπή του ΑΒΒ2018 συμμετέχει ενεργά στην πραγματοποίηση αυτού του μεγαλόπνοου σχεδίου το οποίο θα προβάλλει τόσο την Αμοργό όσο και τη διοργάνωση σε εκατομμύρια Γάλλους τηλεθεατές. Μέλη της ομάδας του ΑΒΒ ταξίδεψαν την περασμένη βδομάδα στο Παρίσι για να συζητήσουν λεπτομέρειες της παραγωγής με στελέχη του TF1 ενώ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και τον γνωστό παρουσιαστή.


η μπανιερα κιθαρα

Οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις, διεκδικούν, μεταξύ άλλων, αυξήσεις στις συντάξεις, κατώτατη σύνταξη στα 600 ευρώ, πάγωμα του αφορολόγητου και των περικοπών ΕΚΑΣ, οικογενειακών επιδομάτων και συντάξεων χηρείας.


η μπανιερα κιθαρα

κριτηριο αξιολογησης ιστοριας γ δημοτικου θησεας

«Οι μαχητικές μας αγωνιστικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε την προηγούμενη περίοδο σε όλη τη χώρα σε έναν ασίγαστο μαραθώνιο αγώνα, είναι παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα το δίκαιο αγώνα μας και να βάλουμε φραγμό στη νέα λαίλαπα που έρχεται. Στο νέο σφαγιασμό που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζει για τις πενιχρές συντάξιμες αποδοχές μας με το νόμο Κατρούγκαλου, την κατάργηση του αφορολόγητου, την περικοπή των οικογενειακών μας επιδομάτων, την οριστική αφαίρεση του ΕΚΑΣ, την κατακρεούργηση των συντάξεων χηρείας, τη μείωση του αφορολόγητου», τονίζουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι συνεργαζομένες συνταξιουχικές οργανώσεις.



αναξιοπιστία συνώνυμο

γιαννιτσης υπουργος εσωτερικων

κωδικας ντα βιντσι full movie

«Εδώ δεν έχουμε πλέον ούτε μεμονωμένα περιστατικά, ούτε κάποιους ακραίους κύκλους, οι οποίοι δρουν εν βρασμώ ψυχής, εδώ έχουμε ένα συντονισμένο σχέδιο, που βεβαίως πατάει και στο γεγονός ότι ιδεολογίες και στάσεις ζωής κατά κάποιον τρόπο εντάσσονται πια στην λογική του κοινωνικού αυτοματισμού, όπως είναι η περίπτωση του Κωστόπουλου, αυτό το αποτρόπαιο θέαμα της περασμένης Παρασκευής. Έχουμε δηλαδή δύο εκδοχές, τη συνειδητή δράση μιας εγκληματικής συμμορίας και έχουμε βεβαίως και τη στάση ζωής ορισμένων πολιτών, οι οποίοι θεωρούν ότι όλα αυτά κατά κάποιον τρόπο είναι φυσιολογικά», δήλωσε ο κ. Βερναρδάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».


γιαννιτσης υπουργος εσωτερικων

«Εδώ», συνέχισε ο κ. Βερναρδάκης, «πρέπει πρώτα να δράσουμε κατασταλτικά, δηλαδή οι φυσικοί αυτουργοί πρέπει να πληρώσουν βαρύ το τίμημα αυτής της δράσης, η αστυνομία θα πρέπει πια να καταλάβει και να συνειδητοποιήσει ότι αυτά τα κυκλώματα έχουν κεντρική καθοδήγηση, έχουν σχεδιασμό και άρα θα πρέπει να δράσει ανάλογα, να χτυπήσει το φαινόμενο εκεί που συντηρείται και αναπαράγεται και το τρίτο είναι μία πολύ μεγάλη ιδεολογική και πολιτική συζήτηση στη χώρα, η οποία πια να βάλει το ζήτημα της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων στο επίκεντρο, όπως πρέπει να γίνει σε μια ευνομούμενη χώρα».


«Είναι ανησυχητικό φαινόμενο γιατί κατ' αρχήν είναι ασύμμετρο, είναι συμμορίες εγκληματικών οργανώσεων που δρουν εκεί μάλιστα που η Χρυσή Αυγή έχει πυρήνες οργανωμένους και άρα και δημιουργεί και ομόκεντρους κύκλους βίας, επομένως αυτό πρέπει να το λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη», επισήμανε ο ίδιος.


Αναφερόμενος, εξάλλου, στην προοπτική κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο ανέφερε: «Το δημοψήφισμα και η συνταγματική αναθεώρηση στη γειτονική χώρα είναι κομβικό ζήτημα, ακριβώς γιατί αίρονται μία σειρά από ζητούμενα της ελληνικής πλευράς, για να μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε αυτή τη συμφωνία. Όταν θα έχουμε αυτές τις δύο συνθήκες το πεδίο της συζήτησης αλλάζει, επομένως όταν θα έχουν συμβεί αυτά τα δύο και στον κατάλληλο χρόνο - αρχές δηλαδή της επόμενης χρονιάς, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς το πότε - η συμφωνία θα έλθει στη Βουλή και το θεωρώ σίγουρο ότι θα ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή. [...] Έτσι κι αλλιώς το 2019 είναι χρονιά εκλογών. Δεν θα εξαρτηθούν όμως από αυτό το ζήτημα. Η κυβέρνηση κινείται συντεταγμένα. Όταν θα είναι ώριμες οι συνθήκες - αυτές επιβάλλονται και ορίζονται κατά κάποιον τρόπο από το χρονοδιάγραμμα των Σκοπίων - τότε και εφόσον εκπληρωθούν αυτοί οι όροι θα πάμε στη Βουλή και είμαι σίγουρος ότι η συμφωνία θα ψηφιστεί, όλα θα κινηθούν βάσει του σχεδιασμού που υπάρχει αυτή τη στιγμή».


Ερωτηθείς σχετικά με τη διαπραγμάτευση για τη δυνατότητα να μην εφαρμοστεί το ψηφισμένο μέτρο περικοπής των συντάξεων από την 1η Ιανουαρίου του 2019, ο κ. Βερναρδάκης εξήγησε: «Το θέμα των συντάξεων το έχουμε σηκώσει πάρα πολύ, το συζητάμε εδώ και έναν χρόνο και δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε τόσο πολύ. Η κυβέρνηση έχει δηλώσει με όλους τους δυνατούς τρόπους ότι δεν θα προχωρήσει σε μείωση συντάξεων - για να είμαστε ακριβείς, όχι μείωση των συντάξεων, αλλά μείωση της προσωπικής διαφοράς που προέκυπτε στις συντάξεις μέχρι ενός ποσοστού - αλλά εν πάση περιπτώσει δεν θα προχωρήσει σε αυτό το μέτρο».


«Ακριβώς επειδή θέλουμε να τηρήσουμε και να αξιοποιήσουμε ένα προϊόν αξιοπιστίας το οποίο έχουμε δημιουργήσει με τους εταίρους μας, θέλουμε να το κάνουμε και σε συνεννόηση μαζί τους. Θα μπορούσαμε να το έχουμε ήδη εξαγγείλει, να έχουμε προχωρήσει στη νομοθετική του πρωτοβουλία κ. ο.κ. Θα το κάνουμε στην ώρα του, έτσι κι αλλιώς θα το κάνουμε, αλλά θα το κάνουμε στην ώρα του με ψυχραιμία και θέλοντας να διαμορφώσουμε συνθήκες επικοινωνίας και με τους εταίρους μας, οι οποίοι άλλωστε οι περισσότεροι, το μεγαλύτερο μέρος και των συνομιλητών μας το καταλαβαίνουν και το έχουν ήδη αποδεχθεί, απλώς δεν θέλουμε να το κάνουμε με όρους μονομερούς ενέργειας, ενώ θα μπορούσαμε να το κάνουμε [...] Βεβαίως αν υποθέταμε ότι στην άλλη πλευρά εξακολουθούσαν ή κυριαρχούσαν ακραίες λογικές, τότε προφανώς θα μπαίναμε και εμείς σε μία άλλη προσέγγιση. Επομένως το έχουμε πει εδώ και έναν χρόνο. Έτσι κι αλλιώς μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού αυτή η ιστορία θα έχει κλείσει και τυπικά», διευκρίνισε ο κ. Βερναρδάκης.



μπανσκο δραμα

γιούνκερ κλοπ wiki

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra», ο κ. Τοσουνίδης δήλωσε πως ο ίδιος ο Τέρενς Κουίκ έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος «με όλη την τελευταία πορεία», αφού δεν εμφανίστηκε καν στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ την περασμένη Τρίτη, ενώ «παραβίασε αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων».


γιούνκερ κλοπ wiki





Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θόδωρος Τοσουνίδης έθεσε εκτός κόμματος τον @TerensQuick στον «αέρα» του KONTRA!

«Ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος», είπε πριν λίγο στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra με τον @GiorgosMelingon
Δείτε τί είπε ακριβώς στο video που ακολουθεί: pic.twitter.com/ojZX5wS43i

— Kontra Channel (@KontraChannel) 13 Δεκεμβρίου 2018


βιογραφικο χωρις προυπηρεσια προτυπο
κινκυ φωτο

εθνικη εστια ιλιον

Σημειώνει πως τόσο η περιφερειακή ενότητα Έβρου, όσο και ο στρατός, συνδράμουν στην επιχείρηση με προωθητή γαιών και μπουλντόζες για τη διάνοιξη δρόμων και την προσέγγιση από τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις της φωτιάς, δεδομένης και της αδυναμίας συνδρομής εναέριων μέσων.


εθνικη εστια ιλιον

μπλε δωματιο σιμενον

Τέλος ο κ. Πέτροβιτς αναφέρεται και στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. «Ελπίζουμε στη βοήθεια της βροχής η οποία μετακινείται προς τα βόρεια, ενώ ταυτόχρονα μας προβληματίζουν οι κεραυνοί που σκίζουν τον ουρανό από ανατολικά για την ακραία περίπτωση εκδήλωσης και νέας εστίας».



υποβολη συμβασεων στη δου ηλεκτρονικα

παππας ευαγγελος οπτικα

θεια λειτουργια κυριακης 28 φεβρουαριου 2016

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου ο Ευρωπαίος Επίτροπος, τονίζει: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό (σ. σ. η ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος) θα συμβεί». Επίσης, διαβεβαιώνει ότι θα αφιερώσει όλη του την ενέργεια σε αυτό.


παππας ευαγγελος οπτικα

νεκροταφείο παλαιού φαλήρου

«Η ομαλή πρόοδος, που βλέπουμε με την τρίτη αξιολόγηση, με όλους τους εταίρους να συμμετέχουν εποικοδομητικά, είναι κάτι πολύ καλό για τα επόμενα βήματα. Ας συνεχίσουμε λοιπόν αυτή τη δυναμική. Η Ελλάδα πρέπει να διασφαλίσει ότι όλα τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης θα έχουν ολοκληρωθεί εγκαίρως για το Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου», αναφέρει ο Πιέρ Μοσκοβισί. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, «θα ανοίξει το δρόμο για την ταχεία έναρξη των προπαρασκευαστικών εργασιών για τα επόμενα βήματα: τις συζητήσεις για το χρέος και τις ρυθμίσεις για μετά το πρόγραμμα. Όλα αυτά πρέπει να συμφωνηθούν μέχρι τον Ιούνιο», σημειώνει.


Βασικό ερώτημα, σημειώνει, είναι ότι το πόσο γρήγορα η Ελλάδα θα μπορέσει να ανακτήσει πλήρως την πρόσβαση της στην αγορά, με λογικά επιτόκια. «Και πάλι, υπάρχουν λόγοι για αισιοδοξία. Οι ανάγκες χρηματοδότησης αμέσως μετά το πρόγραμμα είναι καλά διαχειρίσιμες και η Ελλάδα έχει κάνει με επιτυχία τα πρώτα βήματα επιστροφής στις αγορές ομολόγων. Και τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος που εφαρμόζει ο ΕΜΣ είχαν επίσης θετικό αντίκτυπο στη βελτίωση της εξυπηρέτησης του χρέους. Όλα αυτά αυξάνουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών στα ελληνικά ομόλογα», καταλήγει ο κ. Μοσκοβισί.


Ο Επίτροπος Μοσκοβισί επιχειρεί να διασκεδάσει τις ανησυχίες κάποιων κρατών για τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής, αλλά καθιστά σαφές ότι πολλά θα πρέπει να αλλάξουν. «Η Επιτροπή δεν προτίθεται να προτείνει την εναρμόνιση των συντελεστών φορολογίας των επιχειρήσεων (…). Αυτό παραμένει κυριαρχικό δικαίωμα των κρατών-μελών μας. Η Κύπρος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί γι' αυτό το θέμα», ξεκαθαρίζει ο Επίτροπος, ενώ τονίζει ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για περισσότερη διαφάνεια.


Ο κ. Μοσκοβισί αποκαλύπτει επιπλέον στον «Πολίτη» το πλάνο του, τριών σημείων, για το 2018:


1. Πίεση στα κράτη-μέλη να συμφωνήσουν σχετικά με τους νέους κανόνες διαφάνειας που έχουν προταθεί για σύμβουλους, δικηγόρους, τραπεζίτες ώστε να δηλώνουν πρακτικές των πελατών τους.


2. Πίεση στους φορολογικούς παραδείσους για να αλλάξουν τη στάση τους.


3. εισαγωγή μιας κοινής φορολογικής βάσης για τις εταιρείες ώστε να περιοριστούν οι τεχνητές μεταβιβάσεις κερδών μεταξύ των χωρών.


Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εναρμόνιση των φορολογικών συντελεστών», διευκρινίζει εξάλλου ο Επίτροπος.


Σε ό, τι αφορά την ευρωζώνη ο Πιέρ Μοσκοβισί περιγράφει ένα μοντέλο διακυβέρνησης, που θα ενισχύσει τη δημοκρατική λειτουργία (με τη θέσπιση θέσης υπουργού Οικονομικών) και τη δυνατότητα χειρισμού κρίσεων στα κράτη-μέλη και το τραπεζικό σύστημα.


καιρος θασου 7 ημερων

σχεση με ζηλιαρη
Αυτές είναι οι νέες ταυτότητες: Πόσο θα μας κοστίσουν

Προ των πυλών βρισκόμαστε για την έλευση των νέων ταυτοτήτων, οι οποίες θα φέρουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, μεταξύ των οποίων και το δακτυλικό αποτύπωμα του κατόχου τους.


καιρος θασου 7 ημερων

Οι νέες ταυτότητες θα κοστίζουν 8 ευρώ, χωρίς να συνυπολογίζονται τα έξοδα για τις φωτογραφίες που πρέπει να βγάλει ο πολίτης, και όλες οι παλιές ταυτότητες θα πρέπει να έχουν αντικατασταθεί σε μία περίοδο τεσσάρων ετών, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι ζώνες ασφαλείας των νέων ταυτοτήτων θα είναι συνολικά επτά και θα βοηθούν στο να μην πλαστογραφούνται:

Αναλυτικά:

Ζώνη 1: Αριθμός ταυτότητας Ζώνη 2: , Επώνυμο, Όνομα, Ημερομηνία Γέννησης, Ιθαγένεια Ζώνη 3: Ημερομηνία λήξης, Αριθμός Πρόσβασης Κάρτας, Αρχή Έκδοσης Ζώνη 4: Υπογραφή κατόχου Ζώνη 5: Φωτογραφία

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



συνεδριαση φοδσα

ψαραδικα βεροια

test δυσλεξίας online

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από διασώστες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για - τουλάχιστον τρεις - πυροβολισμούς στην περιοχή Γιόρκβιλ του Τορόντο το βράδυ της Δευτέρας (28/05). Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών Μέσων, είχε πυροβοληθεί εξ επαφής στο κεφάλι.


ψαραδικα βεροια

pizza fan τηλέφωνα

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας. Έχουν συγκεντρώσει βίντεο από κάμερες που βρίσκονται στην περιοχή του εγκλήματος και αναζητούν έναν ύποπτο, τον οποίο περιγράφουν ως μαύρο, κανονικού βάρους, γύρω στο 1.78 μ., ο οποίος διέφυγε με μια ασημί ή γκρι τετράπορτη Μερσεντές.


Το tweet της αστυνομίας:



Monday May 28, 2018 11:30pm police responded to a call for a shooting Bay St/Yorkville Ave~Suspect is black, 5'10", medium build~silver/grey 4D Mercedes~Victim ID~Matthew Staikos, 37 of Toronto~Info call
Detective Omar Khan
416-808-7400~Anon Crime Stoppers tips 1-800-222-8477 pic.twitter.com/2ucjtp3G75

— Homicide Squad (@TPSHomicide) May 29, 2018

μου το ειπε ενας αγγελος κριτικες

Η Καραχάλιου κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση στον αγώνα και θα μπει στην αυριανή κούρσα μεταλλίου στα Laser Radial με 16 βαθμούς διαφορά από την 2η της κατάταξης, Βελγίδα Βαν Άκερ (οι βαθμοί ποινής μετρούν διπλοί) και είναι αγκαλιά με την πρώτη θέση.


μου το ειπε ενας αγγελος κριτικες

εκδικηση τουρκικο σηριαλ youtube

θερμοπομποι νοιροτ

laser radial 10th miami world cup
(Τα αποτελέσματα στις 10 ιστιοδρομίες)




θεολογοι αναπληρωτες

μαζευω χορτα

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πρωτεύουσα Βαγδάτη, σε αρκετές ιρανικές πόλεις, αλλά και στην Τουρκία, το Κουβέιτ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


θεολογοι αναπληρωτες

debate on social networking

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters, η ηλεκτροδότηση έχει κοπεί σε πολλά χωριά του Ιράν, ενώ πολλά από αυτά έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Σωστικά συνεργεία σπεύδουν στις πληγείσες περιοχές


Τοπικός αξιωματούχος της μετεωρολογικής υπηρεσίας του Ιράκ υποβαθμίζει τον σεισμό σε 6,5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.


Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, έχουν σημειωθεί αρκετοί μετασεισμοί.


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα από το σεισμό.




Prelim M7.2 earthquake Iran-Iraq border region Nov-12 18:18 UTC, updates https://t.co/QIaZuvWNXu

— USGS Big Quakes (@USGSBigQuakes) November 12, 2017

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

θερμαντηρες προπανιου

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ εκτός από την Αθήνα ο κ. Γιλντιρίμ θα επισκεφθεί και την Θράκη, αλλά ως «ιδιώτης».


θερμαντηρες προπανιου

να πεσω να πεθανω

αδειος σακος συμπτωματα

Υπενθυμίζεται ότι θα πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Τούρκου πρωθυπουργού στη χώρα μας μετά από 2,5 χρόνια.


Η επίσκεψη Γιλντιρίμ γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία είναι ανοιχτά ιδιαίτερα σημαντικά θέματα, όπως το προσφυγικό, αλλά κυρίως το Κυπριακό με προγραμματισμένη διάσκεψη στη Γενεύη στα τέλη του μήνα.


ugg μποτες χρωματα

ελληνικος λυκισκος

Η χρηματοδότηση αφορούσε τη συνεισφορά της Ελλάδας στην πρωτοβουλία «Balkan Trust of Democracy». Η Βουλή θα ερευνήσει τυχόν ευθύνες του κ. Στυλιανίδη για την επίμαχη χρηματοδότηση κατά την τριετία που διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών. Όμως, και αν ακόμη υπάρχουν ευθύνες, αυτές έχουν παραγραφεί.


ugg μποτες χρωματα

Η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει ασκήσει ποινική δίωξη κατά 11 στελεχών και υπαλλήλων του υπουργείου Εξωτερικών της περιόδου 2004-2007 για απιστία στην υπηρεσία, καθώς φέρονται να ελάττωσαν τη δημόσια περιουσία προκειμένου να ωφεληθεί η ΜΚΟ. Οι σε βάρος τους κατηγορίες είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1698/1950 περί καταχραστών του Δημοσίου.


Στα 11 στελέχη και υπαλλήλους αποδίδεται - μεταξύ των άλλων - η κατηγορία ότι ενέκριναν την εν λόγω χρηματοδότηση μη νόμιμα από τις ειδικές πιστώσεις του προϋπολογισμού του ΥΠΕΞ, οι οποίες προορίζονταν για συγκεκριμένες νόμιμες δαπάνες και όχι προς ενίσχυση μη κρατικών οργανώσεων.


Ακόμη, στα άτομα αυτά καταλογίζεται ότι υλοποιήθηκε η χρηματοδότηση χωρίς να προηγηθεί η προβλεπόμενη εισήγηση ή να υπάρξει σύμφωνη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιών και χωρίς να οριστεί αρμόδια υπηρεσία για την παρακολούθηση της εκτέλεσής της.



τα στρατιωτακια

αξιοπιστια θαλασσιων κατασκευων

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το ποσό των 31.014.459,76 ευρώ θα καταβληθεί σε 142.087 δικαιούχους και αφορά συνολικά 328.220 άτομα. Η συγκεκριμένη πρώτη πληρωμή του ΚΕΑ κατ’ εξαίρεση θα πραγματοποιηθεί με πίστωση όλου του ποσού που τους αναλογεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους οποίους έχουν δηλώσει και όχι εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών.


αξιοπιστια θαλασσιων κατασκευων

δημοκριτος επαλ

Το υπουργείο διευκρινίζει, ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.


Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.



χριστουγεννιατικο χωριο βεροια

φορμα βελουτε μαυρη

Τραγωδία στον Πειραιά: Κατάκοιτος ο άνδρας που κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμά του

Θλίψη και σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του 60χρονου, ο οποίος νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (06/04/2018) κάηκε ζωντανός μέσα στο διαμέρισμά του που βρίσκεται επί της οδού Φιλελλήνων στον Πειραιά.


φορμα βελουτε μαυρη

ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας και ήταν κατάκοιτος, γεγονός που πιθανόν να συνετέλεσε στον άδικο χαμό του. Τον 60χρονο πρόσεχε μια οικιακή βοηθός από την Αλβανία η οποία, ωστόσο, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά απουσίαζε προκειμένου να ψώνια της τελευταίας στιγμής για το Πάσχα.

Τη σορό του 60χρονου εντόπισαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά ενδέχεται να εκδηλώθηκε από αναμμένο τσιγάρο που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του θύματος.

Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι, αν και κατόρθωσαν να ελέγξουν γρήγορα τη φωτιά, βρήκαν νεκρό τον 60χρονο στο κρεβάτι του.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της τραγωδίας στον Πειραιά



ποσειδων φαλασαρνα
τσαντα μαιευτηριου ελενα

των δε προτερον εργων μεγιστον version

«Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η ελληνική οικονομία έχει αποδώσει καλά τους τελευταίους μήνες. Το 2016 επέστρεψε η ανάπτυξη και η Ελλάδα αναμένεται να ξεπεράσει σημαντικά τους δημοσιονομικούς της στόχους. Επομένως, το πακέτο πολιτικής θα πρέπει να είναι ισορροπημένο με την έννοια ότι τα μέτρα που θα ληφθούν προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα θα αντισταθμιστούν από μέτρα στήριξης της ανάπτυξης, των επενδύσεων και της κοινωνικής συνοχής», τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πιερ Μοσκοβισί, συμπληρώνοντας ότι «ένα ισορροπημένο πακέτο θα πρέπει να διασφαλίζει ότι το βάρος από όποια περαιτέρω προσαρμογή θα λαμβάνει υπόψη τη δυνατότητα πληρωμής και θα οδηγήσει σε καλύτερα στοχευμένες πολιτικές στήριξης των πιο ευάλωτων τμημάτων του ελληνικού πληθυσμού».


των δε προτερον εργων μεγιστον version

ευκολο τιραμισου με πτι μπερ

Συνεχίζοντας ο κ. Μοσκοβισί αναφέρει πως «η διασφάλιση της επίτευξης του στόχου πρωτογενούς πλεονάσματος ύψους 3,5% του ΑΕΠ το 2018 - κάτι που η Επιτροπή αναμένει ότι θα γίνει, σύμφωνα με τις χειμερινές της προβλέψεις - θα πρέπει να συμπληρώνεται καταλλήλως με μέτρα στήριξης της ελληνικής οικονομίας σε μακροπρόθεσμο διάστημα. Τα συγκεκριμένα μέτρα θα πρέπει να διευκρινιστούν τις επόμενες εβδομάδες και δεν πρέπει να λειτουργήσουν ως μέσα που ανατρέπουν τις ήδη εφαρμοσμένες σημαντικές μεταρρυθμίσεις».


Ερωτηθείς σχετικά με τις πρωτοβουλίες που ανακοίνωσε ο ίδιος την περασμένη Δευτέρα για τη χρηματοδότηση ενεργών πολιτικών απασχόλησης στην Ελλάδα, ο Πιερ Μοσκοβισί σημείωσε πως «το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ήδη στηρίζει την Ελλάδα αναφορικά με τις ενεργές πολιτικές στην αγορά εργασίας, συμπεριλαμβανομένου ενός σχήματος δημοσίων έργων που συνδυάζει θέσεις εργασίας με εκπαίδευση». Τόνισε, δε, πως «η Επιτροπή συζητά την πιθανότητα ένα μεγαλύτερο μερίδιο του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου να αφιερωθεί σε αυτές τις πολιτικές, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων που στηρίζουν τους νέους που δεν βρίσκονται ούτε σε απασχόληση ούτε σε εκπαίδευση».



εξαιρετικα ποιηματα

carbon υλικο

Αυτό δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας των ευρωσκεπτικιστών συντηρητικών βουλευτών, της οποίας ο Ρις-Μογκ ηγείται.


carbon υλικο

Σημειώνεται ότι πρόταση μομφής υφίσταται αν 48 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος γράψουν τέτοιες επιστολές. Η Μέι μπορεί να ανατραπεί αν ψηφίσουν εναντίον της 158 από τους 315 βουλευτές της.


Η Τερέζα Μέι απευθύνθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα μέλη του βρετανικού κοινοβουλίου, σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί το προσχέδιο συμφωνίας με τις Βρυξέλλες για το Brexit, απευθύνοντας τελεσίγραφο στους βουλευτές, λέγοντάς τους πως η επιλογή τους είναι σαφής: Brexit με τη συμφωνία της, Brexit χωρίς καμία συμφωνία ή καθόλου Brexit. Παράλληλα με τη βρετανική κυβέρνηση, κλυδωνίζονται και οι αγορές, με φόντο τις ραγδαίες εξελίξεις στη Βρετανία.


«Μπορούμε να επιλέξουμε να φύγουμε χωρίς καμία συμφωνία, μπορούμε να ρισκάρουμε και να μην έχουμε καθόλου Brexit ή μπορούμε να επιλέξουμε να είμαστε ενωμένοι και να υποστηρίξουμε την καλύτερη συμφωνία που θα προκύψει από διαπργμάτευση», είπε απευθυνόμενη στους βουλευτές κι έριξε το μπαλάκι στο Κοινοβούλιο, ενώ κατέστησε σαφές πως η κυβέρνησή της δεν κάνει σχέδια για ενδεχόμενη ακύρωση του Brexit.


Από την πλευρά του ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κατηγόρησε την πρωθυπουργό ότι «σπρώχνει την κυβέρνησή της στο χάος με το σχέδιο συμφωνίας για το Brexit, το οποίο είναι μια τεράστια και καταστροφική αποτυχία».


«Από τη στιγμή που ο Ντόμινικ Ράαμπ δεν μπορεί να στηρίξει τη συμφωνία, τότε ούτε και οι υπόλοιποι βουλευτές μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο», τόνισε ο Τζέρεμι Κόρμπιν για να προσθέσει: «Δεν είναι επιλογή η μη ύπαρξη συμφωνίας. Η κυβέρνηση πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα τη νομική της άποψη για τη συμφωνία και το Γραφείο Προϋπολογισμού (OBR) θα πρέπει να αναθεωρήσει τις οικονομικές προβλέψεις».


Ο Κόρμπιν σημείωσε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά για τη χρονική περίοδο υλοποίησης της συμφωνίας για το Brexit. Για να απαντήσει σε ειρωνικό ύφος στη Μέι: «Η συμφωνία αναφέρει ότι η μεταβατική περίοδο μπορεί να επεκταθεί στο 20ΧΧ. Μήπως αυτό συνεπάγεται ότι αυτή μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το 2099;».




μαρλαφεκας ναυπακτος
θανατοποινιτης λυμπερης

συνταγες κοτοπουλο γεμιστο με ρυζι

αποτελεσματα για κοινωφελη εργασια 2013
θαλαμοι ψυξης

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, τον μήνα Σεπτέμβριο η αύξηση των εσόδων ξεπέρασε το 20% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, ενώ σε διψήφιο αριθμό είχε κινηθεί και η αύξηση των εισόδων τον Ιούλιο κατά 12,12% και τον Αύγουστο κατά 10,72%.


συνταγες κοτοπουλο γεμιστο με ρυζι

Τα παραπάνω αποτελέσματα καταδεικνύουν τη δυναμική του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο έχει εισάγει νέες υπηρεσίες προς όφελος του επιβατικού κοινού, όπως ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική (πακέτο εισιτηρίων 10+1, 5+0, διπλό μετ' επιστροφής), φόρτιση προσωποποιημένης κάρτας μέσω κινητού τηλεφώνου και αγορά / επαναφόρτιση εισιτηρίου με πιστωτική κάρτα στο σύνολο του δικτύου (298 αυτόματα μηχανήματα, εκδοτήρια της ΟΣΥ και της ΣΤΑΣΥ, δίκτυο 500 περιπτέρων).


Ενδεικτικό είναι ότι οι προσωποποιημένες κάρτες ATH. ENA Card έχουν ξεπεράσει κάθε αρχική πρόβλεψη, καθώς προσεγγίζουν το 1 εκατομμύριο, ενώ αξιοσημείωτη είναι η διάθεση και των ανώνυμων καρτών (420.000).


«Η ανοδική τάση των εσόδων συνεχίζεται και τον Οκτώβριο, ενώ το επόμενο διάστημα σχεδιάζουμε διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου» υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης.


Σημαντικά τα πλεονεκτήματα των καρτών έναντι των εισιτηρίων


Ο Οργανισμός συστήνει στο επιβατικό κοινό τη χρήση προσωποποιημένης ή απρόσωπης κάρτας έναντι του πολλαπλού εισιτηρίου.


Η προσωποποιημένη ATH. ENA Card μπορεί να φορτιστεί ταυτόχρονα με έως δύο προϊόντα κομίστρου και χρηματική αξία, δηλαδή με προϊόντα μεγάλης ή μικρής χρονικής διάρκειας (π. χ. 30, 90, 180 ή 365 ημερών, 5 ημερών, 3 ημερών), λαμβάνοντας υπόψη ότι μόνο ένα από αυτά μπορεί να είναι ενεργό κάθε χρονική στιγμή (το δεύτερο ξεκινά μετά τη λήξη του πρώτου) και / ή με χρήματα, ώστε να λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό πορτοφόλι.


Αντίστοιχα, η ανώνυμη ATH. ENA Card μπορεί να φορτιστεί με έως δύο προϊόντα μικρής χρονικής διάρκειας ή με χρήματα, ώστε να λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό πορτοφόλι.


Τέλος, το εισιτήριο ATH. ENA Ticket μπορεί να φορτιστεί μόνο με ένα προϊόν μικρής διάρκειας και επαναφορτίζεται, μόνο εφόσον έχει καταναλωθεί η αξία κομίστρου του.


γυφτακι χορευει

βερες γαμου ηρακλειο κρητης
Προκήρυξη για προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη – Ποιους αφορά


γυφτακι χορευει

Ανακοίνωση για τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωματικών καθηγητών/ριών, που θα διορισθεί για να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2018 – 2019.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Όσες/οι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση ενδιαφερομένου/ης ιδιώτη/ιδος (Υπόδειγμα Α1) και εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικών - στρατιωτικών (Υπόδειγμα Α2), δηλώνοντας μέχρι δύο (2) μαθήματα επιθυμίας διορισμού (επιπλέον μαθήματα θα θεωρούνται ως μη δηλωθέντα).
  • Υπεύθυνη Δήλωση - Βιογραφικό Σημείωμα ενδιαφερομένου/ης ιδιώτη/ιδος (Υπόδειγμα Β1) και εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικών - στρατιωτικών (Υπόδειγμα Β2).
  • Αντίγραφο τίτλου ή τίτλων σπουδών.
  • Πιστοποιητικό ισοτιμίας από το Δ. Ο.Α. Τ.Α. Π (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ), αν οι τίτλοι σπουδών έχουν απονεμηθεί από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
  • Οι διορισμένοι σε θέση Δ. Ε.Π., αντίγραφο του Φ. Ε.Κ. διορισμού τους.
  • Φωτοτυπία των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας.
  • Μία φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων 4 Χ 4 εκατοστών.
  • Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986, για τους/τις υποψήφιους/ες ιδιώτες/ιδες (Υπόδειγμα Γ1).
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 για τους/τις υποψήφιους/ες εν ενεργεία αστυνομικούς - στρατιωτικούς (Υπόδειγμα Γ2).
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 για τους/τις υποψήφιους/ες εν συντάξει αστυνομικούς - στρατιωτικούς (Υπόδειγμα Δ).
  • Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου για τους/τις υποψήφιους/ες εν συντάξει αστυνομικούς ή στρατιωτικούς, στο οποίο να εμφαίνεται, ότι έχουν αποστρατευθεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους.
  • Αντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για τους/τις υποψηφίους/ες των αθλητικών ομάδων, στο άθλημα που αιτούνται το διορισμό τους.

Πέραν των ανωτέρω, σημειώνεται ότι για την επιλογή των ενδιαφερομένων θα ληφθεί υπόψη η ιδιότητά τους (Μέλη Δ. Ε.Π, Πανεπιστήμιο, Τ. Ε.Ι.).

Για την απόδειξη της εμπειρίας τα δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται είναι τα εξής:

  • Για τους/τις μισθωτούς/ες του δημοσίου τομέα, βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.
  • Για τους/τις μισθωτούς/ες του ιδιωτικού τομέα, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και υπεύθυνη δήλωση του/της υποψηφίου/ας, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται, επακριβώς, ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του/της εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
  • Για τους/τις ελεύθερους/ες επαγγελματίες, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης και υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας.

Η δηλωθείσα, στα υποδείγματα Β1 και Β2, εμπειρία στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας θα διαπιστώνεται από την ίδια τη Σχολή.

Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων, μετά την απόκτηση του απαιτούμενου από την ανακοίνωση του βασικού τίτλου σπουδών, με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες, καλούνται να υποβάλουν στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ. Κ. 13679 - Αχαρναί Αττικής, τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά από την 2-4-2018 μέχρι και την 17-4-2018 ταχυδρομικά (συστημένα, με ευκρινή τη σφραγίδα ταχυδρομείου) ή αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση από Δευτέρα έως και Παρασκευή (εκτός αργιών) και ώρες 08:00'-13:30'. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις.

Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιολογητικά που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δε λαμβάνονται υπόψη.

Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της αιτήσεως είναι αποκλειστικά της/του υποψήφιας/ίου.

Αποκλείεται από τον διαγωνισμό υποψήφιος/ια χωρίς ειδοποίηση, στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Όταν τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή.
  • Όταν τα δικαιολογητικά δεν υποβάλλονται εμπρόθεσμα.
  • Όταν δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Με πληροφορίες από dikaiologitika



νηπιο και τηλεοραση

ρολα για παραθυρα πρακτικερ

φαρμακεια τρικαλα ασκληπιου

Συγκεκριμένα, περίπου 150 άτομα, οπαδοί της Χ. Α. πραγματοποίησαν προγραμματισμένη συγκέντρωση έξω από το αστυνομικό τμήμα Περάματος, στην λεωφόρο Ειρήνης, για να διαμαρτυρηθούν όπως είπαν, «για τις επιθέσεις παρακρατικών» που δέχονται, ενώ μέλη της αντιφασιστικής οργάνωσης ΟΡΜΑ, πραγματοποίησαν αυτοσυγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων.


ρολα για παραθυρα πρακτικερ

Οι αντιφασίστες κινήθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα, αλλά τους σταμάτησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Σολωμού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά. Στα επεισόδια ενεπλάκησαν και τα μέλη της ΧΑ, οι οποίοι πέταξαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα εναντίον των διαδηλωτών, από άλλη πλευρά του αστυνομικού φραγμού.


Η ένταση διήρκεσε αρκετή ώρα και λίγο νωρίτερα τα επεισόδια έληξαν και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.


Από την αστυνομία δεν αναφέρθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.



στιχοι θελω τοσο να σε δω

εθνικη τραπεζα τηλεφωνο θεσσαλονικη

«Η Βουλή και ο πολιτικός κόσμος οφείλουν να διαχειριστούν το σύνολο της δικογραφίας με υπευθυνότητα και σεβασμό στις θεσμικές κοινοβουλευτικές και δικαστικές διαδικασίες. Το Ποτάμι θα εξαντλήσει όλες του τις δυνάμεις, ώστε η Βουλή να μη μετατραπεί σε ρωμαϊκή αρένα, αλλά να υπερασπιστεί την αλήθεια και την δικαιοσύνη» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος.


εθνικη τραπεζα τηλεφωνο θεσσαλονικη

συνδεω συνώνυμα

Το Ποτάμι συμπληρώνει, ότι την αρχή έκανε η κυβέρνηση διαρρέοντας επιλεκτικά ονόματα και κατηγορίες για να πλήξει τους πολιτικούς της αντιπάλους. «Σήμερα - που η δικογραφία είναι στη Βουλή - αντί να σιωπήσουν, συνεχίζουν να κομπορρημονούν και να προκαλούν. Όμως η κοινωνία δεν θέλει πολιτικές κοκορομαχίες. Θέλει έρευνα σε βάθος και πειστικές απαντήσεις» επισημαίνει.


«Το Ποτάμι απευθύνεται και στη Δικαιοσύνη ζητώντας οι λειτουργοί της να συνεχίσουν ανεπηρέαστοι το έργο τους - τόσο για τα μη πολιτικά πρόσωπα όσο και για τα πολιτικά - αν προκύψει ότι υπάρχουν ευθύνες, με την ανεξαρτησία που επιβάλλει το Σύνταγμα και η διάκριση των εξουσιών» καταλήγει η ανακοίνωση.



σαλατα μαρουλι λουκακος

ο μπομπ σφουγγαράκησ εξω απο τα νερα του που παιζεται

κοιτωνας βικιλεξικο

Η κυβέρνηση χαρακτηρίζει την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, κατόπιν της πρόσκλησης του Αμερικανού Προέδρου, «υψηλού ενδιαφέροντος» τόσο για τα συμφέροντα της χώρας όσο και της ευρύτερης περιοχής.


ο μπομπ σφουγγαράκησ εξω απο τα νερα του που παιζεται

λυω κλιση ενεργητικη φωνη

Το πρόγραμμα Τσίπρα


Ο Πρωθυπουργός, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ θα φθάσει αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Σικάγο από όπου θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του με διαρκείς συναντήσεις και επαφές όλο το Σαββατοκύριακο, τόσο με τους φορείς και τις οργανώσεις της ομογένειας, καθώς επίσης και με Αμερικανούς αξιωματούχους που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα του Ιλινόι. Επίσης θα συνομιλήσει με εκπροσώπους της επενδυτικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου που εδρεύουν στο Σικάγο.


Τη Δευτέρα, θα συναντήσει τις Αρχές της πόλης και της πολιτείας: Τον δήμαρχο του Σικάγου Rahm Emmanuel και τον κυβερνήτη του Ιλινόι Bruce Rauner. Επιπλέον, το πρωί της ίδιας ημέρας, θα απευθύνει ομιλία στο Chicago Council on Global Affairs, με αντικείμενο - όπως αναφέρει ο επίσημος ιστότοπος του Συμβουλίου - την Ελλάδα ως στρατηγικό εταίρο των ΗΠΑ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο.


Αμέσως μετά, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον, όπου και θα συναντηθεί με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, στην έδρα του Ταμείου στην αμερικανική πρωτεύουσα.


2017 10 12T144407Z 661989063 RC16D84CDEB0 RTRMADP 3 IMF G20 LAGARDE


(Πηγή:REUTERS/Yuri Gripas)


Ο βασικός λόγος της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ είναι η συνάντηση με τον Πρόεδρο Τράμπ, στον Λευκό Οίκο, την Τρίτη. Την Τετάρτη και πριν την αναχώρησή του το βράδυ με προορισμό τις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής (19 και 20 Οκτωβρίου), θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο Πενς.


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στην ατζέντα των συνομιλιών βρίσκονται τα θέματα:


- Της οικονομίας, με έμφαση στην ενίσχυση των προσπαθειών της Ελλάδας για έξοδο από την κρίση και τη σταθερή πρόσβαση της στις αγορές.


- Της ασφάλειας, δεδομένου του κρίσιμου ρόλου που παίζει η χώρα μας στην ευρύτερη περιοχή.


- Των περιφερειακών εξελίξεων στην περιοχή που παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον και η Ελλάδα έχει ενεργή συμμετοχή και αναβαθμισμένη συνεργασία με σειρά γειτονικών χωρών. Απόδειξη αυτού ιδιαίτερα οι τριμερείς (Ελλάδα - Κύπρος - Ισραήλ, Ελλάδα - Κύπρος - Αίγυπτος) και τετραμερείς (Ελλάδα - Σερβία - Βουλγαρία - Ρουμανία) διασκέψεις.


- Της ενέργειας, δεδομένου του διεθνούς ενδιαφέροντος που υπάρχει για το ζήτημα αυτό αλλά και της θέσης της χώρας, που συνιστά σημαντικό παράγοντα στην αναβάθμιση του ρόλου της στον τομέα αυτό.


Κατά την παραμονή του στην Ουάσινγκτον ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με επενδυτές και επιχειρηματίες, τους φορείς και τους εκπροσώπους της ομογένειας, ενώ, τέλος, το μεσημέρι της Τετάρτης, θα απευθύνει ομιλία στο Ινστιτούτο Brookings.


Κρίσιμο στοιχείο της επίσκεψης είναι η σημαντική πλέον αναβάθμιση των σχέσεων της Αθήνας με την ομογένεια. Επισημαίνεται πως η πολυπληθής κοινότητα των Ελλήνων της Αμερικής, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας και είναι καθοριστικός ο ρόλος της στην προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα, η οποία άλλωστε, όπως τονίζουν πηγές της κυβέρνησης, την περίοδο αυτή έχει καταφέρει να γίνει ξανά ελκυστικός επενδυτικός προορισμός.


«Η Ελλάδα έχει γυρίσει σελίδα στην οικονομία»



Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

ενεργοποιητης συμπλεκτη smart 451

ψυχωση με καποιον
ΣΟΚ: Οικογενειακή τραγωδία με μπουκάλα αερίου στο Ναύπλιο - Νεκρή η μητέρα, χαροπαλεύει η κόρη (vid)

Σοκάρει το νέο τραγικό δυστύχημα στην Καραθώνα Ναυπλίου όπου μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της, ενώ η κόρη δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, εξαιτίας διαρροής σε μπουκάλα αερίου - Χωρίς ρεύμα εδώ και 50 χρόνια το σπίτι τους.


ενεργοποιητης συμπλεκτη smart 451

Σύμφωνα με το argοnafplia.gr, η ηλικιωμένη, η οποία τις τελευταίες δύο ημέρες είχε δεχθεί την επίσκεψη της κόρη της, δεν απάντησε στο τηλέφωνο που της έκαναν το βράδυ της Κυριακής οικείοι της από την Πρόνοια Ναυπλίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Έτσι, σήμερα (7/5) το πρωί την αναζήτησαν στο πρόχειρο σπίτι όπου διέμενε τα καλοκαίρια. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και αναγκάστηκαν να σπάσουν το πλαϊνό παράθυρο για να μπουν μέσα και να αντικρίσουν την ηλικιωμένη μητέρα και την κόρη της στα κρεβάτια τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως διαπιστώθηκε, η 85χρονη μητέρα ήταν νεκρή, ενώ η 58χρονη κόρη της ανέπνεε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από κει στο νοσοκομείο του Άργους όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Το σπίτι που μένει η ηλικιωμένη, από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο, τα τελευταία 50 χρόνια, δεν έχει ρεύμα και έτσι οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν γκάζι προκειμένου να λειτουργήσουν οι οικιακές συσκευές του σπιτιού. Δύο από αυτές τις μπουκάλες βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και όπως όλα δείχνουν κάποια από αυτές είχε διαρροή, με αποτέλεσμα το τραγικό δυστύχημα...



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.


ΣΟΚ: Οικογενειακή τραγωδία με μπουκάλα αερίου στο Ναύπλιο - Νεκρή η μητέρα, χαροπαλεύει η κόρη
01
ΣΟΚ: Οικογενειακή τραγωδία με μπουκάλα αερίου στο Ναύπλιο - Νεκρή η μητέρα, χαροπαλεύει η κόρη















υδραργυρος δερμα

ελληνικος τουρισμος 2016

«Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα των Ναζί, δεν ξεχνάμε την Ιστορία. Τιμούμε την Αντίσταση, προσηλωμένοι στην Ειρήνη και τη συνεργασία των λαών», έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του.


ελληνικος τουρισμος 2016

πλυσιμο αυτοκινητου με αφρολουτρο

αποχη δικηγορων για το ασφαλιστικο

Η σφαγή του Διστόμου είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν σημειωθεί σε περίοδο πολέμου.


Γυναικόπεδα και ηλικιωμένοι ήταν ανάμεσα στους εκατοντάδες νεκρούς. Η 10η Ιουνίου του 1944 είναι μια από τις ημέρες που έχουν γραφτεί με τα πιο μαύρα χρώματα στην ελληνική αλλά και παγκόσμια ιστορία.



Δεν ξεχνάμε τα εγκλήματα των Ναζί, δεν ξεχνάμε την Ιστορία. Τιμούμε την Αντίσταση, προσηλωμένοι στην Ειρήνη και τη συνεργασία των λαών. pic.twitter.com/B1xXpY0RFY

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 10 Ιουνίου 2017

λαχανο η μαπα

η συμφωνια του γιουρογκρουπ
Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Το αστρονομικό ποσό που μοιράζει την Κυριακή (11/2)

Κλήρωση Τζόκερ: Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή (8/2/2018) κλήρωση του Τζόκερ - Πόσα εκατομμύρια μοιράζει την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις επόμενες κληρώσεις του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ


λαχανο η μαπα

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή (8/2/2018) κληρωτίδα είναι οι: 7, 10, 22, 32, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 8.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


opap

Σημειώνεται ότι το σημερινό τζακ ποτ είναι το έβδομο συνεχόμενο με αποτέλεσμα το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράσει στην επόμενη κλήρωση τουλάχιστον 4.600.000 ευρώ στον τυχερό ή τους τυχερούς που θα μαντέψουν σωστά του 5+1 τυχερούς αριθμούς.



Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Πώς μπορώ να κερδίσω; Υπάρχουν και τα συστήματα!

Για να αυξήσουν οι παίκτες τις πιθανότητες να βρουν με επιτυχία τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχουν και τα συστήματα.

Μερικά από τα συστήματα που προτείνουν ιδιοκτήτες πρακτορείων και αυξάνουν τις πιθανότητες για επιτυχία στο Τζόκερ είναι τα εξής:

• Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ. Πιθανότητες: 10,7%

• Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ. Πιθανότητες: 7,1%

• Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ. Πιθανότητες: 5,55%

• Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ. Πιθανότητες: 20,24%

• Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,76%

• Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,8%

• Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,2%

• Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ. Πιθανότητες: 3,93%

Σύμφωνα με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα για τους όσους συμμετέχουν στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ κάθε Πέμπτη και Κυριακή είναι το 45 και το 25, με πιθανότητες 23,8%

Mε βάση τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα είναι τα 45 και 25, με πιθανότητες 23,8%.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ το αναλυτικό πίνακα με τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 04/02/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ




ο γιος του νικου βουτση

να προκύπτει

η κατια δανδουλακη στο πρωινο μου

«Οι τελωνειακοί δασμοί της Τουρκίας προκαλούν μετά βεβαιότητας λύπη και αποτελούν βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση. Οι τελωνειακοί δασμοί που επέβαλαν οι ΗΠΑ σε βάρος της Τουρκίας έχουν να κάνουν με συμφέροντα εθνικής ασφαλείας. Οι (δασμοί ) εκείνων (της Τουρκίας) αποτελούν αντίποινα» δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς.


να προκύπτει

Η Αμερικανίδα αξιωματούχος εξέφρασε τη λύπη της καθώς η Τουρκία αντιμετώπισε τον πάστορα Μπράνσον, «ο οποίος όπως γνωρίζουμε είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας πιστός Χριστιανός που δεν έκανε τίποτα κακό», με τρόπο «πολύ άδικο, πολύ κακό».


Η Σάρα Σάντερς υπογράμμισε ότι οι τελωνειακοί δασμοί που επέβαλαν οι ΗΠΑ στον τουρκικό χάλυβα θα παραμείνουν σε ισχύ ακόμα και στην περίπτωση απελευθέρωσης του πάστορα.


Ερωτηθείσα σχετικά με τον αντίκτυπο της έντασης μεταξύ της Ουάσιγκτον και της Άγκυρας στην τουρκική λίρα, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου απάντησε ότι η αμερικανική κυβέρνηση «παρακολουθεί την κατάσταση».


«Τα οικονομικά προβλήματα της Τουρκίας αποτελούν καρπό μιας μακροπρόθεσμης τάσης, κάτι για το οποίο η ίδια ευθύνεται και όχι αποτέλεσμα κάποιας ενέργειας των ΗΠΑ» τόνισε.


Η Άγκυρα δηλώνει έτοιμη για διάλογο


Παράλληλα, η τουρκική κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη να συζητήσει με τις ΗΠΑ τα ανοικτά ζητήματα μεταξύ τους, εφόσον δεν υπάρχουν απειλές, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.


Μιλώντας σε πρεσβευτές στην Άγκυρα, ο Τούρκος ΥΠΕΞ επισήμανε επίσης ότι οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζονται σε σταθερότερες βάσεις και οδηγούνται για μία ακόμαη φορά προς την εξομάλυνση.


Επιπλέον, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας είπε ότι θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς με στόχο να επιταχυνθούν οι συζητήσεις σχετικά με την απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους υπηκόους, ενώ ομάδες εργασίας από την Τουρκία και τη Ρωσία θα έχουν συνομιλίες τη επόμενη εβδομάδα με θέμα τα ταξίδια στη Ρωσία χωρίς να είναι απαραίτητη η έκδοση βίζας.



σιδηροδρομικος σταθμος σερρων τηλεφωνο

4 ασσοι τραπουλα

Καταδίκη βουλευτή της Χρυσής Αυγής για συκοφαντική δυσφήμιση της Λιάνας Κανέλλη

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή επέβαλε το Α’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον βουλευτή Πέλλας της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Σαχινίδη που κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη.


4 ασσοι τραπουλα

εισαγγελικη καταγγελια

Το δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα ένοχο τον βουλευτή με αντίστοιχη πρόταση του εισαγγελέα Έδρας που εισηγήθηκε την επιβολή ποινής 20 μηνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η κατηγορία αφορά όσα είχε αναφέρει σε βάρος της βουλευτή από του βήματος της Βουλής ο καταδικασθείς τον Δεκέμβριο του 2015, όπου είχε χαρακτηρίσει την κ. Κανέλλη , «ηθικό αυτουργό» της δολοφονίας δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο το 2013.

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, δήλωσε μετά την απόφαση: «Η ελευθερία του λόγου κινδυνεύει μόνο από την “ελευθερία” του πολιτικώς παραλόγου, συνήθη, δηλαδή, πρακτική των φασιστικών κομμάτων και οργανώσεων που επιδίδονται, εκτός των άλλων, και στην αποδόμηση-δολοφονία χαρακτήρων. Όταν όλα τούτα έχουν κοινοβουλευτικό μανδύα τότε κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Όταν ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιεί το βήμα της Βουλής, σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (προϋπολογισμός του 2015) για να επιτεθεί στο Κομμουνιστικό Κόμμα και εμένα προσωπικά διασπείροντας εν γνώσει του ψεύδη χωρίς τη δυνατότητα, επί τόπου, αντίλογου τότε δεν ασκεί πολιτική αλλά στοχοποιεί ανθρώπους και ασκεί μαύρη προπαγάνδα».



ραβανι με λαδι θερμιδες

πρεσβεια θερμη χριστιανικο τραγουδι

κάνω συνωνυμα

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:


πρεσβεια θερμη χριστιανικο τραγουδι

live ποδοσφαιρο στο internet

Α. Απόψε Παρασκευή (10/03/2017)


Από τις βραδινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Κεντρική Μακεδονία, η Ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά, η Εύβοια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.


Β. Αύριο Σάββατο (11/03/2017)


Η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Ανατολική Στερεά (περιλαμβανόμενης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η


Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς τις πρωινές ώρες η Κεντρική Μακεδονία.


Γ. Την Κυριακή (12/03/2017)


Μέχρι τις μεσημβρινές ώρες η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα οι Κυκλάδες.


πεμπτη δοση σιτισης

Κακοκαιρία: Απίστευτα πράγματα - Έχασαν την Εθνική Αθηνών - Λαμίας με 1 πόντο χιόνι

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αποκομμένη η Αθήνα προς το Βορρά - Απίστευτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς από τις 5:00 τα ξημερώματα - Η τροχαία έκλεισε την άνοδο της Αθηνών Λαμίας για 1 πόντο χιόνι δημιουργώντας απίστευτο αλαλούμ - Ακινητοποιημένα τα οχήματα από την γέφυρα Καλυφτάκη - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στο Newsbomb.gr - Πριν από έκλεισε και το ρεύμα προς Αθήνα από το Σχηματάρι και κάτω - Μέχρι χθες το βράδυ Περιφέρεια και Δήμοι διαβεβαίωναν ότι όλα είναι υπό έλεγχο


πεμπτη δοση σιτισης

στοιβάδες ηλεκτρονίων

Με μεγάλη υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που σκοπεύουν να κινηθούν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας καθώς, οι Αρχές έκλεισαν το δρόμο λόγω του χιονιού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παρά την ολονύχτια προσπάθεια να μείνει το εθνικό δίκτυο ανοιχτό, η κεντρική οδική αρτηρία έκλεισε λίγο πριν τις 06:00 το πρωί.

Η Τροχαία ακινητοποιεί τα οχήματα στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στην Κηφισιά και δεν επιτρέπει να κινηθεί κανένα όχημα μέχρι το 93 χιλιόμετρο, στη Θήβα.

Λίγο μετά της 8:00 το πρωί έκλεισε και η κάθοδος της Εθνικής προς Αθήνα στο ύψος του σχηματαρίου.



Αυτό σημαίνει πως η Αθήνα έχει αποκοπεί οδικώς από την υπόλοιπη χώρα, με εξαίρεση την Πελοπόννησο.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της τροχαίας, έχει σημειωθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

  • Στη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας από τη γέφυρα Καλυφτάκη (Δήμος Κηφισιάς), στο ρεύμα προς Λαμία και από το Σχηματάρι στο ρεύμα προς Αθήνα.
  • Στην έξοδο της Αττικής Οδού προς τη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας
  • Στη λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως από το ύψος του γηπέδου Καισαριανής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λεωφόρο Κατεχάκη.
  • Στη λεωφόρο Κατεχάκη, στην έξοδο προς Καισαριανή.
  • Στην περιοχή Καλοπούλα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Σε όλα τα προαναφερθέντα σημεία έχουν μεταβεί μηχανήματα και στελέχη των δήμων και της Περιφέρειας, που καταβάλλουν προσπάθειες να ανοίξουν τους δρόμους και ρίχνουν αλάτι προκειμένου να μπορέσει να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Οι οδηγοί είναι ακινητοποιημένοι μέσα στα οχήματά τους και κανείς δεν τους ενημερώνει πότε θα ανοίξει ο δρόμος.



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY

Διαβάστε επίσης:

Κλειστά σχολεία την Τρίτη (08/01): Δείτε αναλυτικά για όλη τη χώρα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)


ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεισε η Αθηνών - Λαμίας - Δεν κινείται τίποτα από Κηφισιά μέχρι Θήβα
01
ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκλεισε η Αθηνών - Λαμίας - Δεν κινείται τίποτα από Κηφισιά μέχρι Θήβα
























argo συγκροτημα

σούπερ μάρκετ φωτογραφίες

«Αυτά είναι ακραία που ακούω από τη Χρυσή Αυγή, τους Ανεξάρτητους… Συγγνώμη, από την Ένωση Κεντρώων και ορισμένους της ΝΔ», είπε και πρόσθεσε ότι η θέση της κυβέρνησης είναι σύνθετη ονομασία που θα εξασφαλίζει την ιστορικότητα και την ελληνικότητα της Μακεδονίας και θα αποτρέπει αλυτρωτικές ενέργειες εκ μέρους του γειτονικού κρατιδίου.


σούπερ μάρκετ φωτογραφίες

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών που δέχθηκε επίθεση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης περί διγλωσσίας της κυβέρνησης, κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις Σκουρλέτη που διαμήνυσε στον Πάνο Καμμένο να υπερασπιστεί την κυβερνητική θέση. Ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε μεν πως οι ΑΝΕΛ έχουν διαφοροποιημένη θέση, πρόσθεσε ωστόσο, πως ο Πάνος Καμμένος έχει εκφράσει την πλήρη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.


Είπε πάντως, ότι «η κατάσταση είναι χειρότερη από το 2008» και πως η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να προωθήσει μια «πατριωτική λύση», υπογραμμίζοντας παράλληλα, πως πρέπει να θεωρούμε εθνικό ότι είναι αληθές και όχι ότι μας συμφέρει και είναι προτιμότερο για τις εκλογικές μας περιφέρειες.


Διερωτήθηκε ποια είναι η θέση της ΝΔ, καθώς – όπως είπε - έχει ακούσει αντικρουόμενες θέσεις. «Ο κ. Κουμουτσάκος θεωρεί και ορθά την σύνθετη ονομασία ως τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή. Έχω ακούσει όμως και ακραίες – εθνικιστικές απόψεις που δεν επιθυμούν να εμπεριέχεται ο όρος Μακεδονία ή παράγωγά της», ανέφερε.


Ο Γιώργος Κατρούγκαλος σχολιάζοντας το ογκώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή, είπε πως μετείχαν Έλληνες πατριώτες αλλά κι ότι υπήρξε προσπάθεια να κατευθυνθούν σε άλλη γραμμή, από την εθνική. Αναγνώρισε τις ευαισθησίες των πολιτών, υπογράμμισε ωστόσο, ότι οι αντιδράσεις οφείλονται στο γεγονός ότι δεν είναι πλήρως ενημερωμένοι με συνέπεια να απορρίπτουν συμφωνίες που είναι εθνικά δυνατές.



ενεργοποιηση δικαιωματων 2015 ενωση ηρακλειου
πορσε γερμανια

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

επομενη επιθεση λονδινο

ανοιχτη προπονηση ολυμπιακου

Σεβόμενοι τους κανονισμούς, οι πολίτες οφείλουν να συμμορφωθούν και να μην δημιουργούν φασαρία ο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ιδίως στις πολυκατοικίες.


επομενη επιθεση λονδινο

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996, οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:



  • Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.

  • Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.


Σημειώνεται πως θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου, ενώ χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.



Εσύ σέβεσαι τις ώρες κοινής ησυχίας; Ενημερώσου και κοινοποίησε! pic.twitter.com/ooxl8c3A8u

— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) March 21, 2017


που ανηκει η φολεγανδρος

κωδικοποιηση χαρακτηρων

«Η σχετική απόφαση για επέκταση εναπόκειται αποκλειστικά στην Ελλάδα, η οποία έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα όποτε και όπως η ίδια κρίνει. Το δικαίωμα αυτό ισχύει απαρεγκλίτως και δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση ή υπό διαπραγμάτευση με τρίτους. Το αυτό ισχύει ασφαλώς για όλη την επικράτεια», αναφέρει ο κ. Γεννηματάς και σημειώνει ότι:


κωδικοποιηση χαρακτηρων

ντικ πικ


Αυθαίρετες ερμηνείες του διεθνούς δικαίου και απειλές βίας από την πλευρά της Τουρκίας, όπως και η αμφισβήτηση των νομίμων δικαιωμάτων της χώρας μας, ούτε αλλάζουν το γεγονός αυτό, αλλά ούτε συμβάλλουν στις σχέσεις καλής γειτονίας.



Σημειώνεται πως ο Χαμί Ακσόι σε ανακοίνωσή του ανέφερε πως: «Δεν είναι δυνατόν να δείξουμε ανοχή σε βήματα στα οποία δεν υπάρχει διμερής συμφωνία στο Αιγαίο, όπου έχουν ακτές οι δύο χώρες».


«Στο πλαίσιο αυτό, η ανακοίνωση της Εθνοσυνέλευσής μας με ημερομηνία 8 Ιουνίου 1995 περιέχει την απαραίτητη πολιτική προειδοποίηση και εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα. Εκφράσαμε τις απόψεις και προειδοποιήσεις μας για το θέμα αυτό στον Έλληνα πρέσβη στην Άγκυρα», σημείωσε.


Ο Χαμί Ακσόι δήλωσε επίσης ότι παρακολούθησαν τις σχετικές ειδήσεις για τα σχέδια του τέως Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά και του πρωθυπουργού και νέου ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα για την επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας.


Με μια προκλητική δήλωση σχολίασε το ζήτημα της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, διαμηνύοντας ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει κάτι τέτοιο στο Αιγαίο.


Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε ως η χώρα μας έχει κάνει πολλές φορές «παρόμοιες δηλώσεις για τα 12 μίλια» ισχυριζόμενος παράλληλα ότι στην Ελλάδα πολλές φορές «προηγείται ο λαϊκισμός των δεδομένων»¨.


«Εμείς θέλουμε να επιλυθούν όλα τα θέματα στο Αιγαίο με ειρηνικό τρόπο. Οι Έλληνες ξέρουν καλύτερα ότι δεν θα επιτρέψουμε επέκταση στα 12 μίλια» ανέφερε ο Τούρκος υπουργός, και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα όποτε κάνει δηλώσεις που προκαλούν εμείς δίνουμε τις κατάλληλες απαντήσεις και τους βάζουμε στη θέση τους… Πρέπει να σκεφτούν οι Έλληνες πώς μπορούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα».


Επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης: Τι σημαίνει και γιατί είναι σημαντική


Σημειώνεται, πάντως, ότι η προχθεσινή ανακοίνωση της Αθήνας, κατά τη διάρκεια της παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου Εξωτερικών, αφορούσε μόνο το Ιόνιο και όχι το Αιγαίο, γεγονός που προκάλεσε και τις αντιδράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης



χρυσες ευκαιριες ζωα

εμφανίζονται συνώνυμα

Με συνέπεια σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τόσο οι ΣΤΑ. ΣΥ. Α. Ε., όσο και οι εκπαιδευτικοί φορείς ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College, αποδεικνύουν, για άλλη μια φορά, έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και τη διάθεσή τους για στήριξη των κοινωνικο-οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας, παίρνοντας την πρωτοβουλία να έρθουν αντιμέτωποι στο γήπεδο για καλό σκοπό.


εμφανίζονται συνώνυμα

μπόλιασμα αμπελιού

ονειρο πρωην συζυγος

Κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, ο Σύλλογος Εργαζομένων των ΣΤΑ. ΣΥ. Α. Ε. θα διανείμει περισσότερες από 500 συσκευασίες γάλακτος σε δημότες της Καισαριανής που έχουν ανάγκη.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία όλων είναι συμβολική και σημαντική, καθώς μπορεί να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στην περίοδο κρίσης που διανύουμε.



knx openhab forum

στοιχημα αναλυση αγωνων

Ο σεισμός ήταν τόσο ισχυρός που η θάλασσα βγήκε στην στεριά Οι υλικές ζημιές στο νησί είναι πολλές ενώ εκφράζονται φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών.


knx openhab forum

αικιας

5a


2a


3a


4a


μπαμπαδες του ακη

πλαισιο τσαντες πλατης

Το εν λόγω tablet που βρισκόταν μέσα στο ταξί, περιέχει την κάρτα sim που δείχνει την πορεία του οχήματος και ήταν αυτό το οποίο βοήθησε στον εντοπισμό του δράστη, αφού έδωσε το τελευταίο στίγμα στις 16:45 την περασμένη Παρασκευή, την ημέρα της δολοφονίας.


μπαμπαδες του ακη

χρεωνομαι αγγλικα

Ουσιαστικά φαίνεται πως εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτό (16:45) να μην ήταν το τελευταίο στίγμα που δόθηκε και να υπήρξε νέο στη συνέχεια, αφού ο δολοφόνος έφυγε από το σημείο.


Η σύζυγος του 52χρονου οδηγού, μιλώντας στο alphafm.gr, έκανε τη συγκεκριμένη αποκάλυψη και παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε όποιον βρει το εν λόγω tablet, να το παραδώσει στις αρχές.


Σημειώνεται ότι ο 30χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη από τους συναδέλφους του, έχει ομολογήσει την δολοφονία και κρίθηκε προφυλακιστέος.


στεφανου τουρτες

κωστας μπαρμπας μουσικοθεραπεια

«Είναι απαράδεκτο το ότι μία τόσο σημαντική γέφυρα δεν χτίστηκε ώστε να αποτραπεί αυτού του είδους η κατάρρευση», τόνισε ο υπουργός μιλώντας στο SkyNews24, ο οποίος γνωστοποίησε πως τέσσερα άτομα ανασύρθηκαν ζωντανά από τα συντρίμμια.


στεφανου τουρτες

Ένα τμήμα ασφάλτου μήκους 150 έως 200 μέτρων υποχώρησε, καταπλακώνοντας αυτοκίνητα και φορτηγά που περνούσαν από κάτω και κατακρημνίζοντας όσους εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πάνω στη γέφυρα.


Καραμπινιέροι, αστυνομικοί, υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο, δίνοντας μάχη με το χρόνο προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί κάτω από τόνους τσιμέντου.



Si capisce meglio la portata con questo video #pontemorandi #genova #video #crollo pic.twitter.com/c4XFXm4HuC

— Farmacia Serra (@farmaciaserrage) 14 Αυγούστου 2018


μαυρουδης ζαντες νικαια

αλμπερ καμυ βιογραφια

Με αφορμή την υπόθεση αυτή πολλοί ξένοι ηγέτες και διευθυντές μεγάλων επιχειρήσεων αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν το Future Investment Initiative (FII).


αλμπερ καμυ βιογραφια

παλιος προπονητης του παο

Αφού κάθισε στην πρώτη σειρά, πλάι στο βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας, για την τελετή έναρξης, ο πρίγκιπας, χαμογελώντας πλατιά, έβγαλε πολλές σέλφις με τους συμμετέχοντες.


Παρέμεινε στο χώρο για περίπου 15 λεπτά και έφυγε χωρίς να κάνει καμία δήλωση.


Η συμπεριφορά του MBS, όπως τον αποκαλούν από τα αρχικά του ονόματός του, δεν παρέπεμπε σε τίποτα στη διεθνή κρίση που προκάλεσε ο θάνατος του αντιφρονούντα δημοσιογράφου.


«Αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες. Διερχόμαστε κρίση», παραδέχτηκε ο υπουργός Ενέργειας Χάλεντ αλ Φάλεχ στο ξενοδοχείο Ritz-Carlton όπου φιλοξενείται, μέχρι την Πέμπτη, το FII.


Η δολοφονία του Κασόγκι είναι μια «ειδεχθής πράξη και κανείς στο βασίλειο δεν μπορεί να την δικαιολογήσει» πρόσθεσε.


Αφού αρχικά υποστήριζε ότι ο Κασόγκι βγήκε ζωντανός από το σαουδαραβικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης, στις 2 Οκτωβρίου, η Σαουδική Αραβία παραδέχτηκε τελικά ότι ο δημοσιογράφος σκοτώθηκε σε μια συμπλοκή, όμως αρνείται κάθε ανάμιξη του MBS στην υπόθεση αυτή.


Πέρυσι, ο 33χρονος πρίγκιπας έγινε δεκτός με επευφημίες στο φόρουμ, ως ένας νέος οραματιστής που προωθούσε μια Σαουδική Αραβία «ανοιχτή και μετροπαθή».


Φέτος, σύμφωνα με τους οργανωτές του φόρουμ, υπογράφηκαν στο περιθώριό του 12 «μεγα-συμβάσεις» συνολικής αξίας 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κυρίως στον τομέα της ενέργειας.


Η έναρξη του FII πάντως επισκιάστηκε από τις ανακοινώσεις που έκανε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος υποστήριξε ότι η άγρια δολοφονία του Κασόγκι ήταν προμελετημένη. Τη Δευτέρα, πολλές τουρκικές εφημερίδες δημοσίευσαν πληροφορίες που εμπλέκουν στην υπόθεση τον MBS.


Πριν πάει στο φόρουμ, ο πρίγκιπας διάδοχος και ο πατέρας του, βασιλιάς Σαλμάν, δέχτηκαν στο παλάτι, στο Ριάντ, δύο μέλη της οικογένειας του Κασόγκι, σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο SPA.


Λόγω της υπόθεσης Κασόγκι, η λίστα των υψηλών προσκεκλημένων στο φόρουμ φέτος είχε μικρύνει σημαντικά. Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν, μολονότι έγινε δεκτός τη Δευτέρα από τον MBS, απέφυγε να συμμετάσχει στο FII, όπως και η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρουνό Λε Μερ και τουλάχιστον 20 γενικοί διευθυντές πολυεθνικών εταιρειών. Ο Μασαγιόσι Σον, ο διευθυντής του ιαπωνικού κολοσσού SoftBank, σημαντικός εταίρος του οποίου είναι η Σαουδική Αραβία, αρνήθηκε επίσης να πάει στο Ριάντ, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.


Άλλοι, όπως ο πρόεδρος - διευθύνων σύμβουλος της πετρελαϊκής εταιρείας Total, Πατρίκ Πουγιανέ, επέλεξαν να πάνε για να διατηρήσουν επαφές «σε μια δύσκολη περίοδο».


«Σε τέτοιες στιγμές ενισχύεται πραγματικά η συνεργασία», είπε ο Φάλεχ, επαινώντας τον επειδή στέκει στο πλευρό του Ριάντ.


Αναζητώντας οικονομική βοήθεια για τη χώρα του, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Χαν συμμετέχει επίσης στο FII.


Το Ισλαμαμπάντ ανακοίνωσε μάλιστα ότι υπέγραψε μια συμφωνία που προβλέπει τη χορήγηση δανείου ύψους 3 δισ. δολαρίων από τη Σαουδική Αραβία στο Πακιστάν καθώς και «διευκολύνσεις», εκ μέρους του Ριάντ στην πληρωμή του σαουδαραβικού πετρελαίου που αγοράζει η χώρα.


Το παρών στο φόρουμ δίνουν εξάλλου πολλές ρωσικές και κινεζικές εταιρείες.



κηδεια αρχιεπισκοπου μακαριου

κυριακος μητσοτακης σκανδαλο

Συγκεκριμένα, στο θέμα της διαπραγμάτευσης ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στην «Ημερησία», δήλωσε πως καθοριστικής σημασίας για την τελική στάση των δανειστών θα είναι η απόφαση του ΔΝΤ για την παραμονή του ή όχι στο πρόγραμμα. Όπως τόνισε:


κυριακος μητσοτακης σκανδαλο


Βρισκόμαστε σε εκείνο το σημείο όπου όλοι θέλουν να δείχνουν άκαμπτοι, ελπίζω τελικώς να επικρατήσουν οι πιο μετριοπαθείς φωνές. Το ελληνικό πρόβλημα μπορεί να φαίνεται μικρό μπροστά σε αυτά που αντιμετωπίζει η ΕΕ, αλλά η λογική που προτείνουν για να αντιμετωπισθεί οι ακραίοι κύκλοι των δανειστών είναι ικανή να διαλύσει την Ευρώπη. Πάντως, η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να αποδεχθεί παράλογες και εξοντωτικές προτάσεις σε βάρος του ελληνικού λαού.



Στο ερώτημα εάν προβλέπει κρίση ανάλογη με εκείνη του 2015, ο υπουργός Εσωτερικών απαντά πως οι παραλληλισμοί αυτοί δεν στέκουν με βάση τα πραγματικά δεδομένα καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, η χώρα σήμερα βρίσκεται σε πρόγραμμα - σε αντίθεση με το 2015-, έχει κλείσει με επιτυχία η πρώτη αξιολόγηση και κυρίως βγαίνει από μια χρονιά με οριακά θετικό ρυθμό ανάπτυξης. Στη συνέχεια σημειώνει πως «το 2017 θα κινηθούμε με ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 2,5%. Όλα αυτά δεν τα είχαμε στις αρχές του 2015».


Ένα ζήτημα που απασχολεί κυρίως την Ευρώπη αυτή την περίοδο είναι οι εκλογές. Ο Πάνος Σκουρλέτης παίρνει θέση τονίζοντας πως η πιο ενδιαφέρουσα εκλογική αναμέτρηση είναι της Γερμανίας ανάμεσα στον Μάρτιν Σουλτς και την Άνγκελα Μέρκελ, την οποία και αναλύει:



Έχει διπλή ανάγνωση, μπορεί να είναι αιτία ηπιότερων τοποθετήσεων, μπορεί και το αντίθετο, ας μην προτρέχουμε. Η πιο ενδιαφέρουσα εκλογική αναμέτρηση αναμφίβολα είναι αυτή της Γερμανίας. Η πιθανότητα ενίσχυσης των Σοσιαλδημοκρατών και η υποχώρηση του κόμματος της κ. Μέρκελ θα είναι κάτι που ασφαλώς θα επηρεάσει τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.



Για το ζήτημα των πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα, που συζητάτε έντονα τον τελευταίο καιρό, ο υπουργός διαψεύδει τα σενάρια και κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση, λέγοντας:



H κυβέρνηση σε όλους τους τόνους έχει πει πως δεν σχεδιάζει την προσφυγή στις κάλπες. Δυστυχώς αυτός που κατ' απόλυτα ανεύθυνο τρόπο ζητά διαρκώς εκλογές είναι ο κ. Μητσοτάκης. Αντί λοιπόν η ΝΔ να τοποθετεί πάνω στα επίμαχα ζητήματα της διαπραγμάτευσης, κρύβεται ζητώντας εκλογές.




ζαχαροπλαστικη βασιλειου βασιλειοσ & σια ο.ε. χαλκίδα
τριμηνο βοηθημα απο οαεδ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ο καιρος στην ανατολικη μακεδονια και θρακη σκαι

ποσο τελωνειο θα πληρωσω για αυτοκινητο απο βουλγαρια
Κόρινθος: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του μετά από καβγά

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην περιοχή Κανταρέ στην Κορινθο.


ο καιρος στην ανατολικη μακεδονια και θρακη σκαι

πιατοκαμωματα ηλιουπολη τηλεφωνο

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, ένας 45χρονος άνδρας πήγε στο σπίτι όπου εργαζόταν η σύζυγός του και ύστερα από έντονη λογομαχία που είχαν, τη μαχαίρωσε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι.

Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία


γλυφαδα λιβανεζικο

Μέσω του σχεδίου «Συνταξιοδοτικές διατάξεις Δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις, Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις», ορίζονται οι εξής κλίμακες:


γλυφαδα λιβανεζικο

καλαντα του λυτρα

γεωλογικος χαρτης κω

Βασικός Μισθός


α. Αρχιεπίσκοπος: 2.600 ευρώ.


β. Μητροπολίτης και Τιτουλάριος Μητροπολίτης: 2.210 ευρώ.


γ. Τιτουλάριος Επίσκοπος και Βοηθός Επίσκοπος: 1.820 ευρώ.


Επίδομα μεταπτυχιακών σπουδών


α. Για κατόχους διδακτορικού διπλώματος σε 75 ευρώ.


β. Για κατόχους μεταπτυχιακού διπλώματος ετήσιας, τουλάχιστον, φοίτησης σε 45 ευρώ.


Αποζημίωση εξόδων παράστασης:


α. Αρχιεπίσκοπος: 100 ευρώ.


β. Εν ενεργεία Μητροπολίτης: 50 ευρώ.


Διευκρινίζεται, πως οι ιερείς δεν λαμβάνουν καμία άλλη παροχή, ενώ το επίδομα που λαμβάνουν, παρέχεται με βάση τίτλους που έχουν χορηγηθεί με ξεχωριστές σπουδές, μετά τη λήψη του πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης.


soto outdoor products

καζινο κουλοχερηδες δωρεαν παιχνιδια

Οι άνεμοι θα πνέουν με βόρειες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.


soto outdoor products

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα βροχής τη νύχτα στα βόρεια.


άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν.


άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και το μεσημέρι πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.


άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 4 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Γρήγορα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ήπειρο και τη δυτική στέρεα και στα ορεινά της δυτικής Πελοποννήσου.


άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4, από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο βόρειο ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες στη Θεσσαλία και την ανατολική στέρεα θα είναι κατά περιόδους αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. τα φαινόμενα από αργά το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλία, τη βόρεια Εύβοια και τις βόρειες Σποράδες πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.


άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 μποφόρ.


θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



κεπα πιστοποιηση αναπηριας