Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

μαργαριτα ξενοδοχειο παργα

Σε κάποια στιγμή της ζωής του, ο Λορέντζο Τζεντίλε, έψαξε καταφύγιο εκτός της Τεργέστης, όπου ζει για να ξεπεράσει μια προσωπική δυσκολία και η μοίρα τον έφερε στη Νάξο.


μαργαριτα ξενοδοχειο παργα

παιδικα παιχνιδια για κοριτσια

χαρις αλεξιου ο φανταρος

«Έφτασα στην Ελλάδα άγνωστος μεταξύ αγνώστων, χωρίς να ξέρω μία λέξη ελληνικά αλλά και μία λέξη αγγλικά. Από το πουθενά, με μάζεψε μία οικογένεια, μου πρόσφερε δουλειά και μέρος να μείνω. Τότε αγάπησα τον Έλληνα και σταδιακά αγάπησα την Ελλάδα» είπε ο Λορένζο, που αποκάλυψε πως σκέφτηκε ότι «Οι Έλληνες φίλοι μου χρειάζονται βοήθεια».


Ο παθιασμένος με την Τεργέστη και περήφανος για τον τόπο του Λορέντζο έφτιαξε ένα γκρουπ στο Facebook ενημερώνοντας κυρίως τους φίλους του στην Τεργέστη, ότι σκοπεύει να βοηθήσει τους Έλληνες. Το όνομα του γκρουπ «Mr Gentile and friends».


Χάρη στον μεγάλο του κύκλο αλλά και τη δημοφιλία της Ελλάδας στη γείτονα χώρα, η σελίδα απέκτησε εκατοντάδες μέλη μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το marathonpress.gr.


Το «Mr Gentile and friends» είχε πλέον ξεκάθαρο σκοπό… Εκμεταλλευόμενος την περίσταση, ο Λορέντζο όρισε κάποια σημεία στην Τεργέστη ως σημεία συγκέντρωσης ειδών και σύντομα αναγκάστηκε να κάνει το ίδιο και στο Φρίουλι, όπου το ενδιαφέρον ήταν ακόμη εντονότερο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου