Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ραβανι με κρεμα γαλακτος

θετικεσ επιπτωσεισ τεχνολογιασ στο περιβαλλον

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε επίσης ότι πλέον κλείνει ένας ολόκληρος κύκλος εθνικιστικών εξάρσεων, που είναι και το πρωταρχικό πολιτικό κέρδος από αυτή τη συμφωνία.


ραβανι με κρεμα γαλακτος

«Το κεφάλαιο της έξαρσης των εθνικισμών του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ού αιώνα κλείνει οριστικά με τη συμφωνία αυτή, η οποία καθορίζει πια με συγκεκριμένους όρους το modus vivendi μεταξύ των δύο κρατών και των δύο λαών» σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.


Διαλύεται κάθε υπόνοια αλυτρωτισμού από την πΓΔΜ


Απαντώντας σε ερώτηση για φόβους περί αλυτρωτισμού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για μία «τεράστια φοβικότητα», που καλλιεργείται, κατά κύριο λόγο, από κύκλους της ελληνικής δεξιάς και αφού τη χαρακτήρισε «πλήρη ανοησία» παρατήρησε: «Με τη συμφωνία αυτή, το γειτονικό μας κράτος αποδέχεται ότι πρέπει να απαλειφθεί κάθε υπόνοια αλυτρωτισμού από το Σύνταγμα και αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται για πρώτη φορά. Ο αλυτρωτισμός προϋποθέτει αλύτρωτους πληθυσμούς. Από τη στιγμή που αναγνωρίζεται στη συμφωνία ότι δεν υπάρχουν αλύτρωτοι πληθυσμοί, διαλύεται και κάθε υπόνοια αλυτρωτισμού από το γειτονικό κράτος».





ενισχυτικα γευσης και αρωματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου