Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

αφιξεις αεροσκαφων ελευθεριος βενιζελος

Ο Μίλερ, επιβεβαίωσε το όνομα του δράστη της αιματηρής επίθεσης που στοίχισε τη ζωή σε οκτώ άτομα και το ότι εισήλθε παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Μάιο του 2010. Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο Σαΐποφ είχε εμπνευστεί από την δράση των μαχητών του αυτοαποκαλούμενου ισλαμικού κράτους και εξτρεμίστηκε όσο βρισκόταν στο έδαφος των ΗΠΑ, ενώ φαίνεται ότι είχε λάβει «πράσινη κάρτα», μέσω... κλήρωσης.


αφιξεις αεροσκαφων ελευθεριος βενιζελος

Ο ύποπτος νοίκιασε το φορτηγάκι του στο Νιου Τζέρσεϊ, μία ώρα πριν από την επίθεση. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν πολλά μαχαίρια, ενώ τα σημειώματα που βρήκαν οι Αρχές ήταν γραμμένα στην αραβική γλώσσα. Σε αυτά αναγραφόταν το μήνυμα: «το ισλαμικό κράτος θα αντέξει για πάντα».


2017 11 01T101922Z 1615597424 RC114083CD00 RTRMADP 3 NEW YORK SHOOTING SUSPECT UGC copy


TAWHID KABIR XISAN via REUTERS


Με το φορτηγάκι του, παρέσυρε όσους πεζούς και ποδηλάτες μπόρεσε και έπειτα έπεσε πάνω σε σχολικό λεωφορείο, τραυματίζοντας άλλα τέσσερα άτομα, πριν κατέβει από το όχημα και ανοίξει πυρ εναντίον των αστυνομικών, φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος», σύμφωνα με μαρτυρίες.



Video appears to show suspect in NYC truck attack running outside of his vehicle and then being taken into custody https://t.co/wZ8VKHpCUv pic.twitter.com/VFARuIBoTs

— CNN International (@cnni) 31 Οκτωβρίου 2017


αντοχη υλικων εφελκυσμος
ονειρο βασιλικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου