Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

αντιοπη αθανασιαδου

εισφορες εργοδοτη και εργαζομενου
μοντερνα χαμηλα σκαμπω

Φέτος, περί τα 331 πρόσωπα και οργανώσεις έχουν προταθεί για το βραβείο που κάθε χρόνο απονέμεται «στο πρόσωπο που είχε τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην αδελφοποίηση των εθνών, στην κατάργηση ή τη μείωση των στρατιωτικών δυνάμεων και στη διεξαγωγή και προώθηση ειρηνευτικών διαδικασιών».


αντιοπη αθανασιαδου

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι και αυτά των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της πΓΔΜ, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε πρόσφατο δημοσίευμά του το σουηδικό πρακτορείο ΤΤ «έχουν ήδη χειροκροτηθεί για τη συμφωνία τους, η οποία μπορεί να δώσει τέλος σε ένα, εδώ και χρόνια, κλειδωμένο ζήτημα γύρω από το όνομα της “Μακεδονίας”».


Στο τηλεγράφημα του ΤΤ με τίτλο «Τραμπ και Τσίπρας: βαριά ονόματα για το βραβείο Ειρήνης» τίθεται το ερώτημα εάν το βραβείο Νόμπελ για την Ειρήνη θα απονεμηθεί και πάλι σε έναν πρόεδρο των ΗΠΑ ή θα έπρεπε να δοθεί προσοχή και πάλι σε ένα πρόσφατο δημοψήφισμα.


Foreign Policy: Ο Τσίπρας αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης


«Η αίσθηση της προμνησίας (deja vu) είναι σαφής όταν ο Ντόναλντ Τραμπ και οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της πΓΔΜ αναφέρονται μεταξύ των φαβορί για το φετινό βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.


Πάντως η λίστα των υποψηφιοτήτων, που είναι μυστική, δίνει την ευκαιρία για πλήθος προγνωστικών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου