Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

stelios rokkos ετσι αγαπαω εγω lyrics

κεντρικη αγορα χανιων

Ο Κόπερφιλντ σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε ότι κατηγορήθηκε ψευδώς στο παρελθόν, αλλά αναφέρθηκε έμμεσα στις νέες κατηγορίες εναντίον του.


stelios rokkos ετσι αγαπαω εγω lyrics

«Ακόμη κι αν πρέπει να αντιμετωπίσω άλλη μία καταιγίδα, θέλω το κίνημα να συνεχίζει να εξαπλώνεται» υπογράμμισε.


H ιστοσελίδα με ειδήσεις από τον χώρο της ψυχαγωγίας TheWrap.com δημοσίευσε πρόσφατα ότι το μοντέλο, Μπρίτνεϊ Λιούις κατηγορεί τον 61χρονο «μάγο» ότι τη νάρκωσε και τη βίασε, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών. Η πρώτη φορά που η Λιούις μίλησε εναντίον του Κόπερφιλντ ήταν το 2007.


Ο Κόπερφιλντ δεν αναφέρεται ευθέως στις συγκεκριμένες κατηγορίες, αλλά στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι «πάντα ακούει και λαμβάνει υπόψη τα πάντα προσεκτικά». «Όμως παρακαλώ για τον καλό όλων μην σπεύδετε να βγάλετε ετυμηγορία», προσθέτει.


Ο διάσημος ταχυδακτυλουργός αναφέρει ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για «κατασκευασμένες, φριχτές πράξεις».


Αναφερόμενος στην κατηγορία που είχε διατυπώσει εναντίον του, πάλι το 2007 ένα άλλο μοντέλο, η Λέισι Κάρολ για ανάρμοστη συμπεριφορά, σημείωσε ότι τα ΜΜΕ «αγνόησαν» τη σύλληψη της γυναίκας που τον είχε τότε κατηγορήσει. Η Κάρολ αργότερα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για πορνεία και για ψευδείς ισχυρισμούς για σεξουαλική κακοποίηση από άλλο άνδρα.



pic.twitter.com/1LjIBYa9rP

— David Copperfield (@D_Copperfield) 24 Ιανουαρίου 2018


το χωμα βαφτηκε κοκκινο full movie

key skills of a teacher

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μια σούπερ-πρόταση που έχει γίνει στον Έλληνα προπονητή για να αναλάβει ομάδα της Κίνας, με τον ίδιο να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το «ναι», μιας και εκτός από το μεγάλο οικονομικό δέλεαρ, εκτιμά πως θα μπορέσει να γνωρίσει μία νέα ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία.


key skills of a teacher

bar κυριος πλατεια μαβιλη

Μάλιστα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σημειώνει σε δημοσίευμά του πως η πρόταση είχε γίνει πριν το «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό, με τον Τάκη Λεμονή να έχει ενημερώσει σχετικά και τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».


Ο 58χρονος προπονητής, αντικατέστησε νωρίς στο ξεκίνημα της σεζόν τον Μπέσνικ Χάσι και κατάφερε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στον άτυπο τίτλο του «Πρωταθλητή Χειμώνα», κατακτώντας έξι νίκες στη σειρά έως τις 17 Δεκεμβρίου, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στις 28/10, που πάντως φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον προβληματισμό και την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού.


Αυτή ήταν η τέταρτη παρουσία του Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, της αγαπημένης του ομάδας, που κατάφερε να πανηγυρίσει μαζί της τίτλους, μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες, γνωρίζοντας την αγάπη των φιλάθλων.

Όμως από την περασμένη εβδομάδα, ο Έλληνας προπονητής αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, κάνοντας χώρο για την έλευση του Οσκαρ Γκαρσία, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.



λεξικο ποντιακο

καζανακι υψηλης πιεσης kariba

με το ζορι δεν γινεται τιποτα
δημοτικοτητα αθληματων

«Αυτή τη στιγμή, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας στον κορεατική χερσόνησο. Υπογραμμίζω τη λέξη ευκαιρία, είμαστε στα πρώτα στάδια της δουλειάς και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ακόμη άγνωστο», τόνισε ο Πομπέο.


καζανακι υψηλης πιεσης kariba

«Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτή η κυβέρνηση δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος. Τα μάτια μας είναι ορθάνοιχτα. Ήρθε η ώρα να το λύσουμε μια και καλή. Μια κακή συμφωνία δεν είναι επιλογή...Είμαστε δεσμευμένοι στην μόνιμη, επαληθεύσιμη, μη αναστρέψιμη διάλυση του προγράμματος της Βόρειας Κορέας εξοπλισμού με όπλα μαζικής καταστροφής και να το κάνουμε αυτό χωρίς καθυστέρηση», τόνισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην τελετή ορκωμοσίας του στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Ουάσιγκτον.


morris αμοιριδης

εξασκηση αγγλικων listening

Απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις του αρμόδιου τομεάρχη της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του Χαράλαμπου Αθανασίου, αλλά και του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κρεμαστινού, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής εκτίμησε πάντως, πως σε τρεις μήνες η κατάσταση θα βελτιωθεί.


morris αμοιριδης

«Υπάρχει παρατηρήσιμη αύξηση των ροών, αλλά αυτό δεν συνιστά παραβίαση της συμφωνίας Ε. Ε – Τουρκίας», είπε και συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις κόντρα στις ξενοφοβικές φωνές που θυμίζουν Μεσαίωνα και μιλούν για αλλοίωση του έθνους.



«Αν είχαμε τη μαζική ροή του 2015 θα ήταν ορατή μια τραγωδία και στα νησιά και στην ενδοχώρα», επεσήμανε και ζήτησε να σταματήσει το «παιχνίδι» ότι δήθεν οι ροές καθορίζονται από την Ελλάδα.



Στις τοποθετήσεις του κατηγόρησε τη ΝΔ ότι υποστηρίζει θέσεις στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα που εδώ τις «πολεμά», καθώς και ότι ως κυβέρνηση δεν είχε μεταναστευτική πολιτική.


«Εμείς δεν υπερασπιστήκαμε το δόγμα ανοιχτών συνόρων, βρήκαμε ανοιχτά σύνορα και τις περίφημες «σκούπες», είπε και επιτέθηκε στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι, επικαλούμενος την απόφαση του δικαστηρίου για τις ευθύνες του λιμενικού, σημειώνοντας ότι θα έπρεπε να δείχνει «λίγη ταπεινότητα και λίγη αιδώ» για όσα έγιναν.


Ανικανότητα καταλόγισε στην κυβέρνηση η ΝΔ με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να μιλά για διπλή γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ και να κατηγορεί τον κ. Μουζάλα ότι δεν αξιοποιεί τα χρήματα που έχει στη διάθεσή του. «Δεν τηρήθηκε τίποτα απ΄ όσα λέγατε», σχολίασε ο Χαράλαμπος Αθανασίου, ενώ αναθεώρηση της λογικής των hot spots ζήτησε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.



σφαγεια λαρισα

η πολυετης κλιση

Την απόφαση πήρε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για λόγους ασφαλείας. Το πρωί στις 11:00 έγινε η σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων στο "Ζωσιμάδες" και ακολούθως πήγαν στην Περιφέρεια. Εκεί συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας κ. Μαυρογιώργο, ο οποίος τους ενημέρωσε, ότι υπάρχει απόφαση να μην διεξαχθεί το παιχνίδι και την παρέδωσε εγγράφως στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.


η πολυετης κλιση

ηλεκτρολογοι ψυχικο

φυσικο αεριο σε αυτοκινητο

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση είναι να μην διεξαχθεί το ματς ούτε αύριο (όπως ορίζει ο ΚΑΠ). Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ήταν εξαντλημένοι καθώς δεν κοιμήθηκαν όλο το βράδυ από τους μετασεισμούς.


κολλέγιο ανατόλια υποτροφίες

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μισέλ Ντελπουές απαγόρευσε την Παρασκευή τη διεξαγωγή της διαδήλωσης της ακροδεξιάς οργάνωσης και των αντι-συγκεντρώσεων που ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν «αντιφασιστικές» οργανώσεις, προκειμένου να «αποφευχθούν βίαιες συγκρούσεις και προβλήματα στη δημόσια τάξη».


κολλέγιο ανατόλια υποτροφίες

τροπαριο αγιων αναργυρων

νιφάδες βρώμης συστατικα

Οι συλλήψεις έγιναν «κυρίως στην περιοχή της πλατείας Δημοκρατίας και στο 15ο διαμέρισμα» όπου επρόκειτο να λάβει χώρα η διαδήλωση, διευκρίνισε μια πηγή από την αστυνομία.


«Προχωρήσαμε σε συλλήψεις κάποιων προσώπων που μπήκαν σε ένα βιβλιοπωλείο» αναρχικών κοντά στην Place de le Republique. «Δεν προκάλεσαν ζημιές».


Όπως έγινε γνωστό από τους υπεύθυνους του βιβλιοπωλείου, που μίλησαν στο Γαλλικό Πρακτορείο, μια ομάδα 12 προσώπων εισήλθε γύρω στις 16.00 τοπική ώρα και άρχισε να φωνάζει εθνικιστικά συνθήματα όπως «η Γαλλία στους Γάλλους», χωρίς να προκληθούν περαιτέρω επεισόδια ή βίαιες ενέργειες.


«Διήρκησε λίγο, περίπου ένα λεπτό όχι περισσότερο».


Επιπλέον, η αστυνομία προχώρησε σε εξακρίβωση στοιχείων σε 18 ανθρώπους.


Το Σάββατο, το διοικητικό δικαστήριο του Παρισιού απέρριψε την προσφυγή της ακροδεξιάς οργάνωσης Génération Identitaire σε βάρος της απόφασης απαγόρευσης της διαδήλωσής που είχε προγραμματίσει για το απόγευμα. Η Génération Identitaire ανέφερε ότι θα «αναλάβει δράση» απέναντι σε αυτήν την απάντηση καταγγέλλοντας το «δικαστικό μένος» σε βάρος της.


Μια «αντιφασιστική» οργάνωση που είχε απευθύνει κάλεσμα για μια αντιδιαδήλωση ζήτησε τελικά από τους υποστηρικτές της να συμμετάσχουν στις δύο διαδηλώσεις που διοργανώθηκαν σήμερα στο Παρίσι, τη μία κατά της δουλείας στη Λιβύη και την άλλη για την Παγκόσμια Ημέρα της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών.


dimmer dimmer lutron

Η Άμπερ Γκάιγκερ, 30 ετών, μέχρι τώρα αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και η οικογένεια του θύματος καταγγέλλει ότι απολαύει «ευνοϊκής μεταχείρισης».


dimmer dimmer lutron

εικονες για φοντο με βροχη

ταινιες ζωντανα στο ιντερνετ

Η Γκάιγκερ, αφού ολοκλήρωσε την υπηρεσία της, πυροβόλησε και σκότωσε τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή τον Μπόθαμ Ζαν, 26 ετών, από την Αγία Λουκία, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα ακριβώς κάτω από το δικό της.


Η αστυνομικός αφηγήθηκε πως δεν πρόσεξε ποιο κουμπί πάτησε στον ανελκυστήρα, κατέβηκε σε λάθος όροφο και μπήκε χωρίς να καταλάβει ότι έκανε λάθος στο διαμέρισμα του γείτονά της, ο οποίος δεν είχε κλειδώσει την πόρτα.


Στο ημίφως, νομίζοντας πως ήταν αντιμέτωπη με εισβολέα, άνοιξε πυρ εναντίον του νεαρού, που εργαζόταν στη λογιστική εταιρεία PriceWaterhouseCoopers και είχε πάρει πτυχίο το 2016 από πανεπιστήμιο του Άρκανσο.


Η αστυνομία του Ντάλας, στην οποία υπηρετούσε η Άμπερ Γκάιγκερ εδώ και τέσσερα χρόνια, αποφάσισε για λόγους διαφάνειας να εμπιστευτεί την έρευνα στο σώμα των Ρέιντζερς του Τέξας, την πολιτειακή αστυνομία. Η 30χρονη αστυνομικός συνελήφθη την Κυριακή και αφέθηκε ελεύθερη σχεδόν αμέσως υπό όρους, μετά την καταβολή εγγύησης 300.000 δολαρίων.


«Δεν έπρεπε να της επιτραπεί να φύγει από τον τόπο του εγκλήματος χωρίς να της έχουν περάσει χειροπέδες», έκρινε ο δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού θύματος, ο Λι Μέριτ.


«Έθεσα πολλές ερωτήσεις και δεν πήρα απαντήσεις», τόνισε από την πλευρά της η Άλισον Ζαν, η μητέρα του 26χρονου θύματος.


Έγιναν συζητήσεις σε «έντονο» τόνο την Κυριακή ανάμεσα στους Ρέιντζερς και την εισαγγελία όσον αφορά τις κατηγορίες που θα απαγγελθούν στην Γκάιγκερ και αποφασίστηκε να διοριστεί σώμα ενόρκων για να επιβλέπει την έρευνα που διενεργείται, δήλωσε τη Δευτέρα η εισαγγελέας Φέιθ Τζόνσον.


«Αυτό το σώμα ενόρκων θα εξετάσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης, κάτι που συμπεριλαμβάνει αν θα της ασκηθεί δίωξη για φόνο, ανθρωποκτονία από αμέλεια ή για κάτι άλλο», πρόσθεσε η εισαγγελέας, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο.


Ο πρωθυπουργός της Αγίας Λουκίας, ο Άλεν Τσάστανε, αφίχθη τη Δευτέρα στο Ντάλας για συνομιλίες με τις Αρχές και για να συναντηθεί με την οικογένεια του θύματος.


Δεν δόθηκε καμιά πληροφορία στη δημοσιότητα για τις επαφές του.


ηλεκτρικο μπασο μαθηματα

ζαπαρας σερρες

Στην συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης όσο και ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος Κώστας Αγοραστός χαρακτήρισαν θετικές τις διατάξεις του νομοσχεδίου.


ηλεκτρικο μπασο μαθηματα

«Η συζήτηση αυτή είχε ξεκινήσει πάνω από δύο χρόνια και τα πρώτα συμπεράσματα είναι ότι σίγουρα δεν λύνονται τα βασικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης, υπάρχουν όμως θετικά σημεία κυρίως σε ζητήματα για το προσωπικό των ΟΤΑ», είπε ο κ. Πατούλης, ζητώντας ωστόσο, να επισπευσθεί η κατάθεση του νομοσχεδίου που αφορά το νέο Καλλικράτη για να προχωρήσει η αποκέντρωση του κράτους.


«Δεκαπέντε αιτήματα της ΕΝΠΕ ικανοποιήθηκαν, είναι ένα δυναμικό νομοθέτημα», ανέφερε ο κ. Αγοραστός και κάλεσε την κυβέρνηση να θεσπίσει περισσότερα κίνητρα για τους εργαζόμενους στις περιφέρειες που σχετίζονται με παραμεθόριες περιοχές, αλλά και να επιλυθούν ζητήματα που άπτονται της μεταφοράς των μαθητών.


«Θετικοί» εμφανίστηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Γιώργος Μαρινάκης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, Στράτος Παραδιάς που ζήτησε ωστόσο, να αποσυρθεί η ρύθμιση που επαναφέρει την επισύναψη σε μεταβιβαστικό συμβόλαιο βεβαίωσης του οικείου δήμου για άλλες οφειλές που μπορεί να οδηγήσουν σε ακύρωση του συμβολαίου.


Ικανοποίηση για τις ρυθμίσεις που καλύπτουν την λειτουργία των ραδιοτηλεοπτικών μέσων εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Ελλάδος Μιχάλης Κυριακίδης αν και επεσήμανε πως θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα για το μέλλον των εργαζομένων όταν κλείσει ένα δημοτικό ραδιόφωνο – τηλεόραση.



απο πειραια για συρο

χειροτεχνια κατασκευη ανεμομυλου

πως προφερεται το αγγλικο αλφαβητο
Απίστευτες εικόνες: Ορατή από Άνδρο και Τήνο η φωτιά στην Αττική

Φωτιά τώρα: Χαρακτηριστικές του μεγέθους της φωτιάς στην Αττική είναι οι εικόνες που έρχονται από την Άνδρο και την Τήνο όπου οι καπνοί είναι ορατοί με γυμνό μάτι, έχοντας βάλει «φωτιά» στον ορίζοντα.


χειροτεχνια κατασκευη ανεμομυλου

μανικη ελενη

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery του Newsbomb.gr

Παράλληλα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τις περιφερειακές ενότητες Ανατολικής και Δυτικής Αττικής μετά τις πυρκαγιές που πλήττουν την Περιφέρεια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Την ίδια στιγμή, η κ. Δούρου μετέχει στο Συντονιστικό που βρίσκεται αυτές τις ώρες σε εξέλιξη, στο κέντρο επιχειρήσεων πολιτικής προστασίας ενώ ενημερώνεται από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές στην Αττικής.

Τέλος, στην Ελλάδα επιστρέφει εσπευσμένα από την Βοσνία Ερζεγοβίνη ο πρωθυπουργός, λόγω της δραματικής κατάστασης που επικρατεί από τις πυρκαγιές. Όπως έγινε γνωστό, δεν θα παραστεί στην τελετή βράβευσής του.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις παράλληλες εστίες πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει στην Αττική, μιλώντας από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

«Πληροφορήθηκα ότι είναι σε εξέλιξη μιας πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική» είπε ο πρωθυπουργός ενώ υπογράμμισε ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες, οι Αρχές κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τεθούν υπό έλεγχο οι φωτιές.

«Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς από τους οποίους πληροφορούμαι ότι όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις, επίγειες και εναέριες επιχειρούν αυτή τη στιγμή» είπε ο πρωθυπουργός, και συμπλήρωσε: «Το γεγονός ότι εκδηλώνονται ταυτόχρονα παράλληλες εστίες ανατολικά και δυτικά μας προβληματίζει».

Ενημερωθείτε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη και δείτε πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στα διάφορα μέτωπα ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ


Απίστευτες εικόνες: Ορατή από Άνδρο και Τήνο η φωτιά στην Αττική
01
Απίστευτες εικόνες: Ορατή από Άνδρο και Τήνο η φωτιά στην Αττική





























ποια νυφικα ταιριαζουν στις κοντες

για ποιαν αγαπη στιχοι

Η ηλικιωμένη σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο σε ένα παλιό ξυλόφουρνο που υπάρχει στον περίβολο του σχολείου το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Εκεί γέννησε 9 κουταβάκια.


ποια νυφικα ταιριαζουν στις κοντες

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η σκυλίτσα και τα μωρά της έγιναν κόκκινο πανί για πολλούς.


Ένα απόγευμα, άγνωστοι έκλεισαν τη σκυλίτσα μέσα στο φούρνο, τον οποίο σφράγισαν με πέτρες, έριξαν πευκοβελόνες κι έβαλαν φωτιά για να την κάψουν μαζί με τα 9 κουτάβια.


Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, έσπευσε για να σβήσει τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη νεκρό ενώ ένα ακόμη έχασε τη ζωή του τη νύχτα, καθώς η σκυλίτσα παρέμεινε αβοήθητη στο σημείο προστατεύοντας τα νεκρά και ζωντανά μωρά της μέσα στο φούρνο.


Τρεις μήνες μετά, το άτυχο ζώο είναι καλά στην υγεία του και πήρε ήδη τον δρόμο της υιοθεσίας, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1:





ασφαλιστικη ενημεροτητα προνοια

αστικα λεωφορεια ηρακλειου

μελιτζανες παπουτσάκια νηστισιμα αργυρω

«Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόταση αυτή.


αστικα λεωφορεια ηρακλειου

μασαμπούκα βεροια τηλ

Ο Μπερλουσκόνι, επικεφαλής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, κατέστησε σαφές ότι θα υποστήριζε την κυκλοφορία ενός παράλληλου νομίσματος στην Ιταλία για να τονωθεί η εσωτερική ζήτηση σε μια συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύθηκε το Σαββατοκύριακο.


Η πρόταση υπογράμμισε τις ανησυχίες για το ευρύτερο κλίμα εναντίον του ενιαίου νομίσματος στην Ιταλία, την τρίτη τη τάξει οικονομία στην ευρωζώνη, καθώς η χώρα οδεύει σε εκλογές τον Μάιο του 2018.


Η Ιταλία έχει ήδη δύο κόμματα που τάσσονται εναντίον της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης γενικά: το Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S) και τη Λέγκα του Βορρά. Εάν αυτά τα κόμματα συμμαχούσαν με το Φόρτσα Ιτάλια, θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία των εδρών στη Βουλή.


Την Τρίτη οι αποδόσεις των ιταλικών κρατικών ομολόγων αυξήθηκαν αλματωδώς φθάνοντας σε υψηλό πέντε εβδομάδων έναντι των γερμανικών δεκαετών κρατικών ομολόγων αναφοράς. Αναλυτές επισήμαναν την πρόταση του Μπερλουσκόνι ως μια από τις βασικές αιτίες της εξέλιξης.


universal charger laptop battery

Η αλληλεγγύη για τους πυρόπληκτους δείχνει το ωραιότερο πρόσωπο της Ελλάδας

Μέσα στον ανείπωτο θρήνο βρέθηκε χώρος για λίγη υπερηφάνεια.


universal charger laptop battery

με αγαπαει σαν ανθρωπο

οτι εχω και δεν εχω

H τραγωδία των φετινών πυρκαγιών, είναι από εκείνες που δεν θα σβηστούν από την μνήμη. Θα είναι από εκείνες τις ιστορίες που σε μερικά χρόνια θα διηγούμαστε και θα κομπιάζει ο λαιμός.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr


τοξοτης με ωροσκοπο ιχθυ

novosti

Ο δρόμος έχει μετατραπεί σε ποτάμι, εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής που πλήττει από το πρωί τις περιοχές Νέα Πέραμος, Μέγαρα και Μάνδρα.


τοξοτης με ωροσκοπο ιχθυ

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το korinthostv.gr, το νερό από τον πλημμυρισμένο χείμαρρο και την νεροποντή έφτασε σε τέτοιο ύψος που κάλυψε σχεδόν ολοσχερώς ένα ολόκληρο λεωφορείο.


Ευτυχώς το όχημα όταν καλύφθηκε από τα νερά ήταν άδειο, καθώς η Πυροσβεστική νωρίτερα είχε απεγκλωβίσει και τους 12 επιβαίνοντες.



korinthos






bbm on iphone 3g

ολυμπιακος αεκ κυπελλο 2015 βιντεο

τι ωρα παιζει μπασκετ ο ολυμπιακοσ

Τα Football Leaks παρουσιάζουν πολλές λεπτομέρειες, από τη μέχρι σήμερα άγνωστη στο ευρύ κοινό ζωή του Ρώσου, του οποίου η περιουσία εκτιμάται 6 δισ ευρώ.


ολυμπιακος αεκ κυπελλο 2015 βιντεο

Αυτή, όπως αναφέρεται οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πώληση του 75 τοις εκατό της Uralkali, ένα παγκόσμιο γίγαντα εξόρυξης. Μια πώληση που έγινε το 2010 λίγο μετά από μια περιβαλλοντική καταστροφή σε ένα από τα ορυχεία που εκμεταλλεύεται η εταιρεία.


Ο 242ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, σύμφωνα με το διάσημο περιοδικό Forbes, συνελήφθη με την κατηγορία της συμμετοχής στη δολοφονία ενός από τους συνεργάτες του. Αθωώθηκε για έλλειψη στοιχείων. Φέρεται ως ένας από τους «επενδυτές» στις εκλογές του Ντόναλντ Τραμπ, αγόρασε μια βίλα στη Φλόριντα αντί 95 εκατομμυρίων ευρώ, δέκα φορές περισσότερο απ΄ ότι την είχε αγοράσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ τέσσερα χρόνια νωρίτερα.





captainpanez μοναχικος ηρωας

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

πως βραζουμε αυγα για το πασχα

Μάλιστα, όπως μεταδίδει το BBC, οι περισσότεροι εκτιμούσαν ότι ήταν άλαλη. Τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο, η Χάριετ άφησε τους πάντες άφωνους, καθώς όχι απλά γκάριξε, αλλά …τραγούδησε!


πως βραζουμε αυγα για το πασχα

Και όχι ένα οποιοδήποτε τραγούδι, αλλά όπερα, που σύμφωνα με πολλούς που την άκουσαν, έχει συγκριθεί με κομμάτια της «Madame Butterfly».


Την ιδιαίτερα χαρισματική φωνή της Χάριετ βιντεοσκόπησε ένας γείτονας, ο Μάρτιν Στάντον, που μένει περίπου 20 λεπτά μακριά. Ο ίδιος δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο και αμέσως αυτό έγινε viral, έχοντας κάνει ήδη περισσότερες από 800.000 προβολές.


«Μοιάζει σαν να βρίσκει την φωνή της. Η Χάριετ είναι ένα τόσο γλυκό γαϊδούρι και λατρεύει όλες τις λιχουδιές. Αν έχεις κάτι για εκείνη, συνηθίζει να βγάζει αυτόν τον ήχο», είπε ο Μάρτιν.


Απολαύστε το τραγούδι της Χάριετ:





γυναικες και αρμονικες σχεσεις
οδηγηση αυτοκινητου ονειροκριτης

κατοικοι εξωτερικου δικαιολογητικα 2015

αρνη ξενοδοχειο καρδιτσα
Στην Εντατική ο Βαγγέλης Μπούτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας.


κατοικοι εξωτερικου δικαιολογητικα 2015

Δύσκολες ώρες για τον γνωστό αγροτοσυνδικαλιστή


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής στην Κοινότητα Μητρόπολη της Καρδίτσας όταν το τρακτέρ του ανατράπηκε με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας με σοβαρά τραύματα στα δύο πόδια και στο ένα χέρι.

Μετά από πολύωρο χειρουργείο για την αντιμετώπιση των καταγμάτων ο Βαγγέλης Μπούτας διακομίστηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τουΓενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ η κατάσταση της υγείας του – το πρωί της Δευτέρας – καταγράφεται ως σταθερή.



βαγια νικου

βρεφη δυο μηνων

Θρίλερ στη Λαμία: Ανατροπή με το θάνατο της 46χρονης μητέρας

Ανατροπή στην υπόθεση με το θάνατο θρίλερ γυναίκας στη Λαμία καθώς δεν άνοιξε τυχαία την πόρτα του αυτοκινήτου, που τη μετέφερε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, η άτυχη 46χρονη που κατέληξε τα ξημερώματα της Κυριακής (27/5), από άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια.


βρεφη δυο μηνων

Τι ανέφερε στην επίσημη κατάθεσή του ο 48χρονος οδηγός που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με όσα υποστήριξε αρχικά στους γιατρούς στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας ο 48χρονος οδηγός, είχε σταματήσει στην πλατεία Λαού για φαγητό και η 46χρονη άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Όπως διαπιστώθηκε όμως στη συνέχεια και από την επίσημη κατάθεση του 48χρονου στην αστυνομία, είχαν γνωρισθεί λίγες ώρες πριν με την γυναίκα και πήγαν σε γνωστό bar για ένα ποτό. Μετά το ποτό πήγαν παρέα για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού. Εκεί η γυναίκα – σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του οδηγού - άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας του ανακοίνωσαν ότι η 46χρονη γυναίκα είναι νεκρή και σοκαρίστηκε.

Η 46χρονη, μητέρα δύο παιδιών, καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία, ενώ δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως φυσικά και ο 48χρονος, ο οποίος είναι από τις Ράχες.

Όλα δείχνουν ότι η 46χρονη «έφυγε» από παθολογικά αίτια καθώς δεν έφερε κακώσεις στο σώμα της, ωστόσο οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της.

Πηγή: Lamiareport

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Εξέλιξη - ΣΟΚ με τον 32χρονο γιατρό που βρέθηκε νεκρός


Λαμία: Ανατροπή στην υπόθεση με το θάνατο θρίλερ 46χρονης
01
Λαμία: Ανατροπή στην υπόθεση με το θάνατο θρίλερ 46χρονης

ωρλ χανια
νομαδες ωκεανου παικτες

αρχαιοι ελληνες ηρωες ονοματα

προγραμμα τηλεορασης δευτερα

Η έκθεση με τίτλο «Αυτή είναι η Αφρική» φιλοξενούνταν στο Μουσείο Χαμπέι, περιλαμβάνοντας μια σειρά διπτύχων, τα οποία στο ένα μέρος τους απεικόνιζαν το πρόσωπο κάποιου ανθρώπου από την Αφρική, και στο άλλο το πρόσωπο ενός ζώου.


αρχαιοι ελληνες ηρωες ονοματα

Αυτό που προκάλεσε τις μεγαλύτερες αντιδράσεις περί ρατσισμού, ήταν το πορτρέτο ενός παιδιού που είχε ορθάνοιχτο το στόμα του, φωτογραφία που ερχόταν σε άμεση σύγκριση με έναν γορίλα, σε αντίστοιχη πόζα.


Όλες οι φωτογραφίες της έκθεσης τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο και μεγιστάνα των κατασκευών Yu Huiping, ο οποίος έχει ταξιδεύσει περισσότερες από 20 φορές στην Αφρική, έχει αποσπάσει βραβεία για το έργο του, ενώ είναι και αντιπρόεδρος της Ένωσης Φωτογράφων της Χαμπέι.


Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τα εκθέματα, η Wang Yuejun, μια εκ των επιμελητών της έκθεσης, τόνισε πως οι συγκρίσεις των ανθρώπων με τα ζώα έγιναν ως «φιλοφρόνηση» στην κινεζική κουλτούρα και το κινεζικό ωροσκόπιο, που ως γνωστόν βασίζεται στα ζώα.





ελληνικο προξενειο λειψια

x-men origins wolverine trailer

Αναλυτικά όσα δήλωσε νωρίτερα ο κ. Τζανακόπουλος:


x-men origins wolverine trailer

συγκριτική αξιολόγηση μεταφραση

«Τον Γενάρη αλλά και τον Σεπτέμβριο του 2015, πήραμε σαφή εντολή από τον ελληνικό λαό να τελειώνουμε με το σύστημα της διαπλοκής. Αυτή είναι η δέσμευση της κυβέρνησης αυτής, τόσο στον εαυτό της, όσο και στον ελληνικό λαό.


Με αυτή την έννοια εμείς δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε, παρά τις αντιξοότητες, τις πρόσκαιρες αντιξοότητες σε αυτόν τον κεντρικό αγώνα και σε αυτόν τον κεντρικό στόχο.


Η ΝΔ από την αρχή υπονόμευσε κάθε προσπάθεια ρύθμισης του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου. Υπονόμευσε την προσπάθεια συγκρότησης του ΕΣΡ και παρέβη τη συνταγματική της υποχρέωση να συναινέσει για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.


Αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει να δημιουργείται μια ατμόσφαιρα συναίνεσης στο δημόσιο βίο και μεταξύ των πολιτικών κομμάτων, που φάνηκε και στην προηγούμενη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων. Βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή είναι: Αυτή η ατμόσφαιρα συναίνεσης να οδηγήσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ, έτσι ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.



σουπερ μαρκετ γαλαξιας μαγουλα

πυριτιο γενικα

στρατιωτης ραιαν ηθοποιοι
Θλίψη στο Αγρίνιο: 59χρονη βρέθηκε νεκρή στη βεράντα του σπιτιού της
photo: eurokinissi/αρχειο

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Αγρινίου


πυριτιο γενικα

Αναλυτικότερα, όπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr, η 59χρονη γυναίκα βρέθηκε από οικείο της πρόσωπο, σήμερα (15/1/2019) νεκρή στο μπαλκόνι του σπιτιού της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έφθασε αμέσως ένα ασθενοφόρο και η αστυνομία.

Η γυναίκα, όπως αναφέρει το παραπάνω τοπικό μέσο ενημέρωσης, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Προς το παρόν, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταφθάνει νέο κύμα κακοκαιρίας - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Προσοχή! Έκτακτη ανακοίνωση ΕΦΕΤ: Ανακαλεί τρόφιμα από τα ράφια (pic)



τζαμι σομπας

παυλου χρωματα βολος

διδακτορικο απαιτησεις

Ο Νόλε είχε μια τελευταία ευκαιρία να επανέλθει στην κορυφή, αρκεί σε αυτό το τελευταίο τουρνουά της χρονιάς, με την συμμετοχή των 8 καλύτερων τενιστών να κέρδιζε. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού δεν μπόρεσε να πάρει σετ από τον Μάρεϊ (ούτε καν να πλησιάσει χάνοντας καθαρά 6-3, 6-4), που θα κλείσει για πρώτη φορά στην καριέρα του την χρονιά στο νούμερο 1.


παυλου χρωματα βολος

2016 11 20T204129Z 122676089 MT1ACI14679228 RTRMADP 3 TENNIS ATP
(Ο Τζόκοβιτς φεύγει, ο Μάρεϊ έρχεται - Πηγή: Reuters / Toby Melville Livepic)


Είναι μία μεγάλη επιτυχία και μία μεγάλη δικαίωση της προσπάθειας, που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια ο 28χρονος τενίστας. Αυτή ήταν η 24η(!) συνεχόμενη νίκη του στο tour. Ο αποψινός ήταν ο πέμπτος συνεχόμενος τίτλος του σε ισάριθμα τουρνουά, που πήρε μέρος από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.


2016 11 20T204256Z 122676176 MT1ACI14679235 RTRMADP 3 TENNIS ATP
(Πηγή: Action Images via Reuters / Paul Childs Livepic)


Για αυτό άλλωστε και ψαλίδισε την διαφορά από τον Τζόκοβιτς και στο τέλος τον προσπέρασε δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να μείνει εκείνος για πολύ μεγάλο διάστημα στην κορυφή.


2016 11 20T203649Z 122675809 MT1ACI14679218 RTRMADP 3 TENNIS ATP
(Πηγή: Action Images via Reuters / Tony O'Brien Livepic)


Διαβάστε σχετικά


Για πρώτη φορά στο νούμερο 1 του τέννις ο Άντι Μάρεϊ, εκθρόνισε τον Τζόκοβιτς




ζητείται κυρία για φύλαξη παιδιών χαλκίδα

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ηλεκτρονικη συνταγογραφηση νεος χρηστης

Μιλώντας στην Real News, ο κ. Τζανακόπουλος, υποστήριξε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας το 2019 και επιτίθεται στη ΝΔ, καταλογίζοντας της ακροδεξιά στρατηγική.


ηλεκτρονικη συνταγογραφηση νεος χρηστης

ειδα στον υπνο μου οτι κραταγα μωρο

γιδες μαλτεζες χρυση ευκαιρια

Ερωτηθείς για την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετάσχει στην ημερίδα στο Ταλίν απαντά πως «η κυβέρνηση έπραξε ορθότατα, με ιστορική συνείδηση και αντανακλαστικά και τελικά δικαιώθηκε από την κατάληξη της ίδιας της συνόδου στο Ταλίν που οδηγήθηκε στην απαξίωση από την πλειοψηφία σχεδόν των κυβερνήσεων της ΕΕ». Ο κ. Τζανακοπουλος συμπλήρωσε πως ως η πολιτική και θεωρητική παράδοση του ΣΥΡΙΖΑ δεν αρνήθηκε ποτέ, αλλά αντίθετα ανέδειξε την σταλινική παρέκκλιση σαν μια από τις κύριες αιτίες για την υποχώρηση του κομμουνιστικού κινήματος. Ωστόσο σημειώνει: «Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να εξισωθεί το κομμουνιστικό κίνημα, ιδεολογικά, πολιτικά πρακτικά με την εγκληματική ναζιστική τερατωδία (...) Το κομμουνιστικό κίνημα με τους αγώνες, τις θυσίες, την θεωρητική του προσφορά άνοιξε τον ορίζοντα της πολιτικής δράσης. Αποτέλεσε και αποτελεί παρακαταθήκη ελευθερίας, ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης».


Ριζική μετάλλαξη η Νέα Δημοκρατία


Αναφορικά με τη στάση της ΝΔ, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος της χρεώνει ριζική μετάλλαξη, τονίζοντας πως τα δύο πρόσωπα των αντιπροέδρων είναι σαν τα δύο πρόσωπα του Ιανού και προσθέτει «οι ακροδεξιές θέσεις που πολλές φορές εκφράζονται από την ηγεσία της ΝΔ, είτε αυτές αφορούν το Ταλίν, είτε το δόγμα τάξης και ασφάλειας, είτε τη διαχείριση του προσφυγικού, δεν αποτελούν διολίσθηση αλλά στρατηγική επιλογή».


Για τα οικονομικά στοιχεία σε σχέση με την πορεία των εσόδων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογραμμίζει πως το 2017 και το 2018 η πορεία της ελληνικής οικονομίας αφήνει πολύ λίγα περιθώρια αμφισβητήσεων, ωστόσο συμπληρώνει πως «κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ποια θα είναι η στάση των δανειστών και ειδικά του ΔΝΤ στο δημοσιονομικό σκέλος, καθώς σπανίως αυτή καθορίζεται από τον οικονομικό ορθολογισμό, όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις στο παρελθόν».


Σχετικά με τα σενάρια πρόωρων εκλογών ο Δημήτρης Τζανακοπουλος έκανε λόγο για δημοσιογραφική επιμονή και τόνισε: «Θα επαναλάβω ότι αυτή κυβέρνηση θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από το μνημόνιο και την επιτροπεία. Και όταν θα γίνουν οι εκλογές οι πολίτες θα μπορούν να συγκρίνουν τα αποτελέσματα της τετραετίας 2015- 2019 με τα αντίστοιχα αποτελέσματα των ετών 2010-2014. Και η σύγκριση θα είναι συντριπτική για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη».



νοσοκομειο αττικο διευθυνση

tips για να φαινομαι πιο αδυνατη
Γνωστός μουσικός συνελήφθη στη Ρόδο με 5 κιλά χασίς

Γνωστός μουσικός της showbiz είναι ο 25χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη να μεταφέρει στη Ρόδο περισσότερα από πέντε κιλά χασίς.


νοσοκομειο αττικο διευθυνση

χριστουγεννιατικη διακοσμηση με φρουτα

Χθες (26/3), μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 18χρονος Έλληνας συγκατηγορούμενός του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο 25χρονος έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα με σημαντικούς τραγουδιστές, ενώ έχει διακριθεί και σε μουσικούς διαγωνισμούς. Ο ίδιος, απολογούμενος στην ανακρίτρια, συνοδευόμενος από τη συνήγορό του Μαρία Κρικοπούλου αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται, δήλωσε εξαρτημένος από τα ναρκωτικά και υποστήριξε πως τη μεταφορά την έκανε εξαιτίας της ανάγκης που είχε για χρήματα καθώς θα έπαιρνε με την παράδοση των ναρκωτικών, το ποσό των 500 ευρώ!

Όπως είναι γνωστό, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις 20 Μαρτίου 2018 στις 11 παρά τέταρτο το πρωί κατά την άφιξη τους στο νησί με πλοίο της γραμμής, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών με τη μορφή της κατοχής και μεταφοράς ινδικής κάνναβης παρά μη τοξικομανούς για τον αλλοδαπό και για απλή συνέργεια στη πράξη αυτή για τον Έλληνα.

Και οι δύο συλληφθέντες συνοδευόμενοι από τη συνήγορο τους κ. Μαρία Κρικοπούλου προσήχθησαν ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος Αλβανός ξεκίνησε λέγοντας πως διαμένει στη χώρα μας μαζί με την οικογένεια του από πολύ μικρή ηλικία (4 ετών) σε περιοχή της Ηλείας και πως είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ξεκινήσει πολύ μικρός δουλειά και βέβαια να μην καταφέρει να πάει σχολείο σε όλες τις βαθμίδες.

Ο ίδιος επεσήμανε μεταξύ άλλων την αγάπη του για τη μουσική, το γεγονός ότι γράφει τραγούδια κ. α. το οποίο και τον ώθησε να φοιτήσει σε σχολή στην Αθήνα για την οποία πλήρωσε χρήματα που του έδωσαν συγγενείς του και έπρεπε να τους τα επιστρέψει. Ο 25χρονος Αλβανός είπε ότι ταυτόχρονα εργαζόταν ως dj σε διάφορα κλαμπ της Αθήνας, αμειβόμενος από 50-150 € ανάλογα τη βραδιά και τον κόσμο που είχε το κλαμπ, αλλά και τον κόσμο που έφερνε εκείνος στο μαγαζί ως PR.

Σε ό, τι αφορά τα ναρκωτικά, ο 25χρονος αλλοδαπός υποστήριξε πως του τα έδωσε ένας συμπατριώτης του μερικές ημέρες πριν τη σύλληψή του στην Αθήνα, γνωρίζοντας ότι χρωστούσε ακόμη 3000 ευρώ σε συγγενείς του.

Ο Αλβανός αυτός είπε στον 25χρονο να μεταφέρει την τσάντα με τα ναρκωτικά στη Ρόδο και να την παραδώσει σε συγκεκριμένο άνθρωπο, άγνωστο προς αυτόν, που θα τον συναντούσε στο νησί. Για αυτή την «εξυπηρέτηση» ο 25χρονος θα ελάμβανε το ποσό των 500 ευρώ.

Ο αλλοδαπός ανέλαβε όλη την ευθύνη λέγοντας – σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες - ότι ο 18χρονος Έλληνας δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη στην υπόθεση καθώς εκείνος του ζήτησε να τον εξυπηρετήσει και να εκδώσει εισιτήριο στο όνομα κάποιου φίλου του 18χρονου, καθώς ο αλλοδαπός του είπε ότι είχε χάσει το διαβατήριο του. Ο 25χρονος είπε επίσης πως ο συγκατηγορούμενος του γνώριζε ότι έρχονταν στη Ρόδο για να βρει δουλειά ως dj αφού εδώ πληρώνουν καλύτερα και μάλιστα του ζήτησε να έρθει ο 18χρονος μαζί του, αν ήθελε, για διακοπές.

Αλλά και ο 18χρονος στην απολογία του κινήθηκε στο ίδιο περίπου πλαίσιο, δηλώνοντας πως πράγματι ταξίδεψαν μαζί και έμειναν και στην ίδια καμπίνα με τον 25χρονο, όμως ουδεμία ανάμιξη έχει στην υπόθεση με τα ναρκωτικά.

Τελικά μετά την ολοκλήρωση των απολογιών με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 25χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές, ενώ ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 2000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση εξιχνιάστηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου στις 20 Μαρτίου 2018 το πρωί, λίγη ώρα αφότου είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Ακαντιάς το πλοίο της γραμμής προερχόμενο από τον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, οι λιμενικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, εντόπισαν τον 25χρονο αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν μέσα στο σακ βουαγιάζ που μετέφερε ποσότητα πιθανόν ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους πέντε κιλών και τριακοσίων ενενήντα ενός γραμμαρίων (5.391gr), εντός πέντε (05) πλαστικών συσκευασιών.

Εκτός από τον 25χρονο οι λιμενικοί συνέλαβαν και τον 18χρονο Έλληνα ως το συνεργό του πρώτου, ενώ κατασχέθηκε η ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: rodiaki


φακοι επαφης acuvue oasys

προστατευόμενα μέλη τεβε

Τον τελευταίο καιρό ο ηθοποιός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο ενώ από την Κυριακή του Πάσχα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας».


φακοι επαφης acuvue oasys

αναμενόμενα προγράμματα εσπα

Ποιός ήταν ο Στάθης Ψάλτης


Γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια μέχρι την ηλικία των 11 ετών όταν η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.


Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωστή Μιχαηλίδη και τελείωσε τη Νομική Σχολή στο Πανεπιστήμιο Αθήνας. Παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα και το 2006 παντρεύτηκε την ηθοποιό Χριστίνα Ψάλτη.


Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως Καμικάζι αγάπη μου, Τροχονόμος Βαρβάρα, Τα καμάκια, Βασικά καλησπέρα σας, Και ο πρώτος ματάκιας, Τρελός είμαι ό, τι θέλω κάνω, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Μάντεψε τι κάνω τα βράδια.



παραμυθι κοντορεβυθουλης

τερατακια τσεπης καραοκε

Το εν λόγω πάρκο θα διαμορφωθεί σε έκταση που ανήκει στη Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Πεντέλης, προς όφελος των κατοίκων, σε συνεργασία της Εκκλησίας με την Περιφέρεια Αττικής, αφού η έκταση προηγουμένως δενδροφυτευθεί.


παραμυθι κοντορεβυθουλης

Επιπλέον, η ΔΙΣ υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, αφού έλαβε υπόψη την από 25.7.2018 επιστολή του διευθυντή του Κέντρου Μοριακής Βιολογίας του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, διά της οποίας παρακαλείται η Εκκλησία να συμβάλει στην προσπάθεια ταυτοποίησης μέσω DNA των οστών των πεσόντων του έπους του 1940 στη Βόρειο Ήπειρο, αποφάσισε την αποστολή στις Ιερές Μητροπόλεις εγκυκλίου ενημερωτικού σημειώματος, διά του οποίου θα ενημερώνονται δεόντως οι συγγενείς των πεσόντων για να προσέρχονται στα ειδικά κέντρα, προκειμένου να δώσουν γενετικό υλικό για την ταυτοποίηση.


Επίσης, ενέκρινε την πρόταση της ειδικής συνοδικής επιτροπής ειδικών ποιμαντικών υποθέσεων και καταστάσεων, για τη διεξαγωγή πιλοτικού συνεδρίου στην Αλεξανδρούπολη, 28-30 Σεπτεμβρίου 2018, με θέμα: «Γυναίκες στη σκιά της βίας: Η ποιμαντική ευθύνη και η οπτική των θρησκειών».


Τέλος, ενημερώθηκε από τις εκθέσεις εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι οποίοι συμμετείχαν στις εργασίες διαφόρων συνεδρίων και επιτροπών στην αλλοδαπή και ασχολήθηκε με τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.



καθυστερώ κλίση

πτυχιο ειδικης αγωγης εξ αποστασεως

διευθυνση δου δ αθηνων

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα μεταναστών κατευθύνθηκε στο προαναχωρησιακό κέντρο (ΠΡΟΚΕΚΑ) που λειτουργεί μέσα στο ΚΥΤ διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης των υπό επαναπροώθηση στην Τουρκία μεταναστών. Η Αστυνομία, που έσπευσε να προφυλάξει το ΠΡΟΚΕΚΑ, δέχθηκε επίθεση με βροχή από πέτρες και αντέδρασε κάνοντας χρήση χημικών.


πτυχιο ειδικης αγωγης εξ αποστασεως

γαλαξιας νικαια καισαρειας

Μετά από αυτό η σύγκρουση γενικεύτηκε.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ήδη έχουν καεί δυο μεγάλες σκηνές και ένα ή δύο κοντέινερ ενώ ομάδες μεταναστών δεν επιτρέπουν στην Πυροσβεστική να μπει μέσα στο ΚΥΤ και να σβήσει τη φωτιά.



More video of huge blaze burning at #Moria #Refugee Camp on #Lesvos pic.twitter.com/CA0md3aagB

— United Rescue Aid (@UnitedRescueAid) 10 Ιουλίου 2017

τα μέρη του υπολογιστή για παιδιά

Ο κατηγορούμενος, ο 17χρονος, «χρησιμοποίησε στοιχεία από εκείνες τις δολοφονίες για τη δική του», όπως είπε πηγή στο τηλεοπτικό δίκτυο χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.


τα μέρη του υπολογιστή για παιδιά

Συμμαθητές του στο σχολείο της Σάντα Φε του Τέξας περιγράφουν τον Παγουρτζή ως έναν ήσυχο και μοναχικό τύπο, ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα του σχολείου του. Ο δράστης, παρά τη ζέστη που είχε εκείνη την ημέρα, φορούσε μια μαύρη καμπαρντίνα όταν πήγε στο σχολείο. Άνοιξε πυρ με ένα 38άρι πιστόλι και μια ημιαυτόματη καραμπίνα Ρέμινγκτον.


Πολλά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο ένοπλος χλεύαζε κάποια από τα θύματά του που είχαν κρυφτεί μέσα σε μια ντουλάπα, ρωτώντας τους αν θέλουν να απαντήσουν στα κινητά τους που χτυπούσαν. «Θέλεις να απαντήσεις;», ρώταγε ο δράστης, σύμφωνα με την Wall Street Journal.


Τέξας: Ο μακελάρης τραγουδούσε ενώ πυροβολούσε τα θύματά του


Σε άλλους συμμαθητές του χάρισε τη ζωή γιατί, όπως είπε, ήθελε να αφηγηθούν την ιστορία του. Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης αυτοσχέδιες βόμβες, οι οποίες δεν είχαν εκραγεί.


Πολλά στοιχεία της επίθεσης παραπέμπουν σε μια από τις φονικότερες επιθέσεις σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ: τη σφαγή στο Λύκειο Κόλουμπαϊν τον Απρίλιο 1999, κατά την οποία δύο έφηβοι οπλισμένοι, με όπλα που είχαν κρύψει μέσα από τις καμπαρντίνες τους, σκότωσαν 12 μαθητές και έναν καθηγητή.


Οι πιο πολύνεκρες επιθέσεις ενόπλων στις ΗΠΑ τα τελευταία 30 χρόνια


Στη μαζική αυτή επίθεση, οι έφηβοι ενεπλάκησαν σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία και τελικά αυτοκτόνησαν.




oprah obama michelle
ολυμπ αεκ

καθηγητες ρευματολογοι

«Το ακούσαμε και αυτό σήμερα. Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να προαναγγέλλει φυλακίσεις για να μην συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Κατά τα λοιπά ο κ. Τσίπρας ψάχνει τον Όρμπαν στη ΝΔ, ενώ ανέχεται σε ρόλο εισαγγελέα τον Παύλο τον Πολάκη» αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


καθηγητες ρευματολογοι

μεταχειρισμενα ανταλλακτικα land rover θεσσαλονικη

ονειροκριτης γυναικα με κοκκινα ρουχα

«Θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη» ήταν η ακριβής δήλωση του αναπληρωτή υπουργού, οποίος μιλώντας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ' αυτή τη χώρα».


ελκυστική γυναίκα

βραδινο σνακ διαιτης
Κλήρωση Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Δείτε το αστρονομικό ποσό που θα μοιράσει την Κυριακή (05/08)

Τζόκερ: Το ενδέκατο συνεχόμενο τζακ ποτ «εκτοξεύει» το ποσό που υπόσχεται το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, στην επόμενη κλήρωσή του.


ελκυστική γυναίκα

Τουλάχιστον 6.500.000 ευρώ θα μοιράσει το Τζόκερ στην κλήρωση της Πέμπτης, 2 Αυγούστου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μετά από ένα ακόμα τζακ ποτ, τα κέρδη που περιμένουν τον τυχερό ή τους τυχερούς στην επόμενη κλήρωση είναι αστρονομικά.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της Κυριακής είναι οι εξής: 1, 15, 26, 30, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 6.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 29/07/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

tzoker7tzoker7

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Μάτι: Απίστευτο μίσος από Αλβανούς: «Έτσι, να σας βλέπουμε νεκρούς»

Φωτιά Μάτι: Νεκρή η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη - Ταυτοποιήθηκε η σορός της



ελευθερία λαφτσίδη

χαρτης ηπειρου μακεδονιας

Οι πιο πολλές αφορούν προσλήψεις θα γίνουν στο υπουργείο Υγείας και αφορούν την κάλυψη 650 θέσεων γιατρών. Παράλληλα, με Κοινή Υπουργική Απόφαση εγκρίθηκε η επιπλέον πρόσληψη 325 ατόμων (πλην νιατρών) στις ΔΥΠΕ για τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και στα νοσοκομεία του ΕΣΥ. Οι προσλήψεις αυτές μέσω ΑΣΕΠ θα γίνουν μετά από δεκαήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων.


χαρτης ηπειρου μακεδονιας

φθηνα ενοικιαζομενα δωματια λιμνη πλαστηρα

κοπλιμεντα σε μια γυναικα

Οι ειδικότητες που αφορούν:


Νοσηλευτές, τραπεζοκόμοι, διοικητικού οικονομικού, ψυχολόγων, φυσικοθεραπείας, λογοθεραπευτών, τεχνολόγων ιατρικών εργαστηρίων, ραδιολογίας-ακτινολογίας, χειριστών ιατρικών συσκευών, διοικητικών γραμματέων, ακτινοφυσικών, τραυματιοφορέων κ. α.


Οι προσλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών


- 75 άτομα ΔΕ και ΤΕ στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Οι ενδιαφερόμενοι εκτός από δίπλωμα θα πρέπει να διαθέτουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:



  • Επεξεργασίας κειμένων

  • Υπολογιστικών φύλλων

  • Υπηρεσιών διαδικτύου

  • Θα πρέπει να διαθέτουν επίσης καλή γνώση αγγλικών ή γαλλικών ή γερμανικών.


- 100 άτομα ΠΕ πληροφορικής στην ΑΑΔΕ Οι τίτλοι σπουδών που γίνονται αποδεκτοί είναι:



  • Πληροφορικής

  • Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

  • Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών

  • Εφαρμοσμένης Πληροφορικής

  • Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Τεχνολογίας Υπολογιστών

  • Μηχανικού Η/Υ και πληροφορικής

  • Επιστήμης Πληροφορικής

  • Επιστήμης Υπολογιστών

  • Ηλεκτρονικού και Μηχανικού Υπολογιστών

  • Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων

  • Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων

  • Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών

  • Πληροφορικής (ΕΑΠ)

  • Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων και Επιστημών και Πολτισμού – Κατεύθυνση Η/Υ (ΠΣΕ) ΑΕΙ ελληνικής ή ισότιμης ξένης σχολής


- 160 άτομα στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων. Αναζητούνται πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ με ειδικότητα:



  • ΠΕ Πληροφορικής

  • ΤΕ Πληροφορικής

  • ΠΕ Οικονομολόγων

  • ΠΕ Νομικών


κρεας ραγου

Έλληνες στρατιωτικοί: «Καθαρά» τα κινητά τους – Πόσο θα μείνουν στη φυλακή

Οι Τούρκοι «παζαρεύουν» τις ζωές των δύο παιδιών που παραμένουν στη φυλακή για 55η μέρα


κρεας ραγου

Τι είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός Γιλντιρίμ στον Τσίπρα - Θύματα της πολιτικής του καθεστώτος Ερντογάν ο υπολοχαγός Μητρετώδης και ο λοχίας Κούκλατζης


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Καθαρά» βγήκαν από τον εξονυχιστικό έλεγχο τα κινητά τηλέφωνα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που εξετάστηκαν στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν φωτογραφίες ή αρχεία που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «κατασκοπευτικού χαρακτήρα».

Οι έρευνες φέρονται να έχουν επεκταθεί και στις επαφές τους, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί οτιδήποτε ενοχοποιητικό.

Θύματα του καθεστώτος Ερντογάν

Ο υπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης κρατούνται παρανόμως στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως κατηγορητήριο.

Οι Τούρκοι προσπάθησαν να στήσουν με προπαγάνδα κατηγορητήριο αλλά μέχρι στιγμής δεν τους έχει βγει… Προφανέστατα λοιπόν αποτελούν θύματα της απαράδεκτης και απάνθρωπης πολιτικής Ερντογάν που χρησιμοποιεί τις ανθρώπινες ζωές ως μέτρο πίεσης.

Η ελληνική κυβέρνηση με κάθε τρόπο επιδιώκει την ταχύτερη επιστροφή τους, ενώ και η ΕΕ ασκεί πιέσεις στην Άγκυρα που μέχρι στιγμής δεν δείχνει να… ιδρώνει το αυτί της.

Πόσο θα κάτσουν στη φυλακή;

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιριμ, μιλώντας με τον Αλέξη Τσίπρα φέρεται να παραδέχτηκε πως τα δύο από τα τρία κινητά που είχαν στην κατοχή τους οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι “καθαρά” και δεν εντοπίστηκε κανένα επιβαρυντικό στοιχείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Εστία” στην πρόσφατη επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο ομόλογό του ο δεύτερος ήταν μεν καθησυχαστικός, ωστόσο είπε ότι απομένει να γίνει η έρευνα στο τρίτο κινητό.

Παράλληλα όμως ο Γιλντιρίμ ανέφερε ότι δεν έχει περιθώρια παρέμβασης στη δικαιοσύνη και λίγες μέρες μετά ήρθε η συνέντευξη Ερντογάν για να αποκαλύψει τις προθέσεις της Τουρκίας.

Όπως ανέφερε ο «σουλτάνος», ακόμη και χωρίς καμία άλλη κατηγορία (όπως αυτή της κατασκοπίας) ο νόμος, είπε, στην Τουρκία προβλέπει ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παράνομη διάβαση των συνόρων. Ουσιαστικά ο Ερντογάν αποκάλυψε ότι στοχεύει, ακόμη και χωρίς καμία ουσιαστική κατηγορία να κρατήσει τους δυο στρατιωτικούς ακόμη και για διάστημα έξι μηνών στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Για να ικανοποιήσει λοιπόν ο Ερντογάν τον εγωισμό του, να παίξει το παιχνίδι της προπαγάνδας και να ασκήσει πίεση, παίζει με τις ζωές των δύο παιδιών που κινδυνεύουν να μείνουν στη τουρκικές φυλακές ακόμα και έξι μήνες.



τροποι ληψης ηρωινης
αρχες μετακινησης ασθενων βιβλιο

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

15χρονος σκοτωσε 17χρονο στην πατρα

ρωμαιοι μονομαχοι
Γαβρόγλου: Τέλος τα κινητά και οι ηλεκτρονικές συσκευές στα σχολεία

Εγκύκλιο με πέντε οδηγίες προς τα σχολεία εξέδωσε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, για τη χρήση κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών στις σχολικές μονάδες.


15χρονος σκοτωσε 17χρονο στην πατρα

γιωργος φουρτουνης παντειο

Επισημαίνεται επίσης ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο με μαθητές στους δικτυακούς τόπους των σχολικών μονάδων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων σχετικά με τη χρήση κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών από μαθητές και εκπαιδευτικούς στο χώρο του σχολείου και λαμβάνοντας υπόψη το ΠΔ 28/15 (34Α΄) «Κωδικοποίηση διατάξεων για την πρόσβαση σε δημόσια έγγραφα και στοιχεία», το ν. 2472/1997 (50Α΄) «Περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» καθώς και την με αριθμ. πρωτ. 14/21-04-2016 Πράξη του Δ. Σ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ορίζoνται τα εξής:

1. Οι μαθητές δεν επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα εντός του σχολικού χώρου.

2. Οι μαθητές δεν επιτρέπεται να έχουν στην κατοχή τους εκτός από κινητά τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή ή παιχνίδι που διαθέτει σύστημα επεξεργασίας εικόνας και ήχου εντός του σχολικού χώρου. Ο ανάλογος εξοπλισμός που τους διαθέτει το σχολείο στο οποίο φοιτούν, χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της διδακτικής πράξης και της εκπαιδευτικής διαδικασίας γενικότερα και μόνο υπό την εποπτεία/επίβλεψη του εκπαιδευτικού.

3. Οι εκπαιδευτικοί εκτός από τις διαθέσιμες από το σχολείο ηλεκτρονικές συσκευές (H/Y, laptops, tablets, διαδραστικούς πίνακες κτλ), δύνανται να χρησιμοποιήσουν και το δικό τους προσωπικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό κατά τη διάρκεια της διδακτικής πράξης και για τις ανάγκες αυτής, αλλά και στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας γενικότερα, τηρώντας τους κανόνες ασφάλειας και τις σχετικές διατάξεις περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων των μαθητών και των εκπαιδευτικών (νόμοι 2472/1997 (ΦΕΚ 50/τ. Α’/1997) και 3471/2006 (ΦΕΚ 133/τ. Α'/2006).

4. Επισημαίνεται ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο με μαθητές στους δικτυακούς τόπους των σχολικών μονάδων. Οι φωτογραφίες αποτελούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στη διάταξη του άρθρου 2 στοιχ. α΄ του ν.2472/1997, στο μέτρο που από αυτές δύνανται να προσδιοριστούν, άμεσα ή έμμεσα, τα υποκείμενα των δεδομένων. Σύμφωνα με το άρθρο 5 του ίδιου νόμου, η επεξεργασία και κατά συνέπεια η ανάρτηση, η αποθήκευση σε ψηφιακά μέσα (πχ αναμνηστικού τύπου φωτογραφίες, βίντεο και δραστηριότητες της σχολικής ζωής) δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα επιτρέπεται μόνον όταν το υποκείμενο των δεδομένων (οι κηδεμόνες των μαθητριών-μαθητών) έχει δώσει τη συγκατάθεσή του. Πρότυπο έντυπο γονικής συναίνεσης όσον αφορά στη γονική συγκατάθεση πριν από την αποθήκευση σε ψηφιακά μέσα και την ανάρτηση, εικόνων και βίντεο με μαθητές στις ιστοσελίδες και ιστολόγια του σχολείου, καθώς και άλλο χρήσιμο υλικό που αφορά στην ασφάλεια των μαθητών στο διαδίκτυο και στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών μπορείτε να βρείτε στον ενημερωτικό κόμβο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»: http://internet-safety. sch.gr/).

5. Δεν επιτρέπεται η χρήση – λειτουργία καμερών ασφαλείας στους σχολικούς χώρους κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου, σύμφωνα και με την υπ’ αρ. Γ/ΕΞ/2274/31.3.2011 (ΦΕΚ 548/τ. Β΄/7-4-2011) οδηγία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και ειδικότερα το άρθρο 18, παρ. 2, που ορίζει επιπλέον ότι οι ώρες λειτουργίας του συστήματος θα πρέπει να αναγράφονται με σαφήνεια σε σχετικές ενημερωτικές πινακίδες έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι οι μαθητές και φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο σχολείο δεν παρακολουθούνται.


Γαβρόγλου: Τέλος τα κινητά και οι ηλεκτρονικές συσκευές στα σχολεία
01
Γαβρόγλου: Τέλος τα κινητά και οι ηλεκτρονικές συσκευές στα σχολεία








νοσηλευτικη μητροτητας

νεο ρωσικο τανκ

Η Πέτρι δεν συμμετείχε στην συνάντηση των μελών του κόμματος για την τελική κατανομή των εδρών στην Μπούντεσταγκ και την επιλογή των Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπων του κόμματος, γεγονός που ερμηνεύτηκε από πολλούς ως προμήνυμα αποχώρησης. Μάλιστα, την ώρα που το κόμμα της συνεδρίαζε η ίδια βρισκόταν στη Δρέσδη, απ΄ όπου – όπως αναφέρει το dpa – επιβεβαίωνε τις φήμες αποχώρησης.


νοσηλευτικη μητροτητας

«Είναι ξεκάθαρο πως (η παραίτηση) έρχεται», ανέφερε στο dpa, όμως δεν όρισε ημερομηνία εξόδου από το AfD. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο η Πέτρι ξεκαθάρισε πως τόσο η ίδια όσο και οι άλλοι δύο εκλεγέντες στη Σαξονία θα αποχωρούσαν από τις θέσεις τους. Και ο σύζυγός της Πέτρι, Μάρκους Πέτζελ, επιφανές στέλεχος του κόμματος, αναμένεται να περάσει την πόρτα της εξόδου.


2017 09 25T085942Z 1128530692 UP1ED9P0OZHXP RTRMADP 3 GERMANY ELECTION REACTION AFD


(Η ηγετική ομάδα του AfD/REUTERS/Wolfgang Rattay)


Την Δευτέρα σε κοινή συνέντευξή Τύπου η νεοεκλεχθείσα βουλευτής άφησε τους πάντες έκπληκτους ανακοινώνοντας πως «εσωτερικές διχογνωμίες» σε σημαντικά θέματα την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική ομάδα του AfD.


Να υπενθυμίσουμε πως το ακροδεξιό κόμμα κατάφερε να μπει στο γερμανικό Κοινοβούλιο για πρώτη φορά μετά το 1945. Συγκέντρωσε ποσοστό της τάξης του 12,6% κατακτώντας την τρίτη θέση πίσω από το CDU και το SPD.



εξαχρονο κοριτσακι

θεατρικες παραστασεις ακαταλληλες για ανηλικους

δεν υπαρχει καρτα sim

«Το Eurogroup προτίθεται να εφαρμόσει πιθανά μεσοπρόθεσμα μέτρα (για την ελάφρυνση του χρέους) μετά την επιτυχή εφαρμογή του προγράμματος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης», τόνισε ο κ. Μοσκοβισί.


θεατρικες παραστασεις ακαταλληλες για ανηλικους

διακρισεις δημοσιονομικου ελλειμματος

«Τα εν λόγω μέτρα θα εφαρμοστούν εάν από την επικαιροποιημένη ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους από τους θεσμούς, στο τέλος του προγράμματος (σ. σ. δηλαδή το καλοκαίρι του 2018), προκύπτει ότι είναι αναγκαία για να επιτευχθεί ο συμφωνηθείς στόχος των ακαθάριστων χρηματοδοτικών αναγκών (GFN), υπό την προϋπόθεση θετικής αξιολόγησης της υλοποίησης του προγράμματος από τους θεσμούς και την Ευρωομάδα», προσέθεσε ο Επίτροπος.


Σύμφωνα με τον επίτροπο το ελληνικό χρέος θα επανέλθει σε βιώσιμη πορεία μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα από είναι επιτυχής η «εφαρμογή του προγράμματος του ΕΜΣ και η εκπλήρωση των στόχων του πρωτογενούς πλεονάσματος».


Τέλος, απαντώντας στο ερώτημα του Νίκου Χουντή αν θα ακολουθήσει και τέταρτο Μνημόνιο μετά το φθινόπωρο του 2018, ο κ. Μοσκοβισί περιορίστηκε να απαντήσει ότι «θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία σύμφωνα με το άρθρο 13 της Συνθήκης του ΕΜΣ», η παράγραφος 3 του οποίου αναφέρει:


«Εάν εκδοθεί απόφαση, σύμφωνα με την παράγραφο 2, το συμβούλιο διοικητών αναθέτει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή - σε συνεργασία με την ΕΚΤ και εφόσον είναι εφικτό, από κοινού με το ΔΝΤ - να διαπραγματευθεί με το ενδιαφερόμενο μέλος του ΕΜΣ μνημόνιο κατανόησης («ΜΚ») όπου θα περιγράφονται αναλυτικά οι όροι που θα συνδέονται με τη διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής συνδρομής. Το περιεχόμενο του ΜΚ αντικατοπτρίζει τις αδυναμίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν και το μέσο χρηματοπιστωτικής συνδρομής που έχει επιλεγεί. Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος του ΕΜΣ καταρτίζει πρόταση συμφωνίας για διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής συνδρομής, περιλαμβάνουσα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης, καθώς και την επιλογή των μέσων, που υποβάλλεται στο συμβούλιο διοικητών προς έγκριση».


κεντρο αποκαταστασης ευεξια χαλκιδικη

συμβολαιογραφος ωραιοκαστρο
βιβλιοθηκη καλλιθεας

Στην Θεσσαλονίκη ο Άρης βρέθηκε από την αρχή πίσω από τους πρωτοπόρους του Γαλλικού πρωταθλήματος αλλά και του α ομίλου, όντας πολύ άστοχος από την περιφέρεια (τελείωσε με 20/37 δίποντα, 4/23 τρίποντα και 10/20 βολές) με την Μονακό να οδηγεί το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.


κεντρο αποκαταστασης ευεξια χαλκιδικη

3977680
(Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλές φορές εναλλαγή στο προβάδισμα, αλλά στο τέλος η σαφής ποιότητα των Γάλλων έδωσε καθοριστικά καλάθια και ευστοχία στις βολές. Ο Άρης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 60-60, όμως δύο λέι απ του Κάμινγκς στις τελευταίες επιθέσεις κόπηκαν (το 2ο πάντως έπρεπε να μετρήσει αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο ταμπλό) και οι Μονεγάσκοι έκαναν με 65-60 το 6-1, αφήνοντας τους γηεπδούχους στο 4-3.



.@ASMonaco_Basket's @joaboudou hits his FIRST triple of the #BasketballCL to hand the #RocaTeam a huge 65-62 win away at @ARISBCgr pic.twitter.com/OfvHPenwXg

— #BasketballCL (@BasketballCL) November 29, 2016

ζωα που μιλανε κυπριακα 4

λυκος παραμυθι

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτό το αίτημά του νεαρού για τριετή αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του επιβλήθηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο.


ζωα που μιλανε κυπριακα 4

Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του Γιάννης Γλύκας, είχε αποσύρει το αίτημα εξαίρεσης κατά της έδρας του δικαστηρίου, θεωρώντας πως η ποινή αλλά και αρχική άρνηση του δικαστηρίου να δώσει αναστολή είναι συνέπεια του κλίματος που έχει διαμορφωθεί μετά το τραγικό περιστατικό.


4156875EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ


Ο 23χρονος ομολόγησε στις Αρχές ότι πυροβόλησε με καραμπίνα, σημειώνοντας στην απολογία του πως πυροβόλησε μια δυο φορές κατά τη διάρκεια οικογενειακού γλεντιού, ωστόσο αρνήθηκε την οποιαδήποτε σχέση με το θάνατο του 11χρονου, στο Μενίδι.


Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι του Μενιδίου προγραμματίζουν νέα συγκέντρωση για σήμερα Δευτέρα, στις 19:00.


Οι έρευνες για τον θανάσιμο τραυματισμό του μικρού μαθητή συνεχίζονται με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα να σημειώνει πως η σφαίρα που προκάλεσε τον θάνατο του 11χρονου Μάριου ερρίφθη από πιστόλι των 9 χιλιοστών. «Ξέρουμε ότι ο πυροβολισμός, η βολίδα αυτή προήλθε από κάποιο πιστόλι 9 χιλιοστών και ψάχνουμε από εκεί και πέρα να δούμε ποιος πυροβόλησε. Η έρευνα συνεχίζεται, κάποια πράγματα είναι σε εξέλιξη. Δεν έχει βρεθεί το όπλο. Από ό, τι λένε οι αστυνομικοί δεν είναι καραμπίνα, είναι πιστόλι» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Real Fm.


Παράλληλα ο υπουργός τάχθηκε υπέρ της αλλαγής του νομικού καθεστώτος που αφορά στην παράνομη οπλοχρησία και πρότεινε «αυστηρότερα μέτρα σε ότι αφορά την παράνομη οπλοχρησία και τις μπαλωθιές».


«Να ληφθούν τα αυστηρότερα μέτρα και να υπάρξει και κοινωνική κατακραυγή που χρειάζεται να υπάρξει και όχι ανοχή» υπογράμμισε.


4122010


(Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)


Αναφορικά με τις αντιδράσεις των κατοίκων του Μενιδίου και ερωτηθείς για τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στην περιοχή σημείωσε:



Ευτυχώς οι ψύχραιμοι άνθρωποι στην περιοχή είναι περισσότεροι από αυτούς που σκέφτονται εν θερμώ. Πιστεύω ότι θα εκτονωθεί η κατάσταση, όμως η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή στην περιοχή για να αποφευχθούν αντιδικίες και περιστατικά άλλα που δεν θέλουμε.





παρομοιώσεις με ζωα

χιονια στη κρητη σημερα

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μάθιου Πάλμερ, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το βράδυ στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, η απόφαση αυτή αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα για την υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και ενισχύει τις φιλοδοξίες της ΠΓΔΜ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


χιονια στη κρητη σημερα

φυσικα καλλυντικα τι ειναι

ταβερνα βασιλης αλιμος

Από την μεριά του, ο Ζόραν Ζάεφ σημείωσε ότι με την απόφαση της Βουλής της χώρας για την έναρξη των διαδικασιών τροποποίησης του συντάγματος, αποφεύχθηκε η εκδήλωση μίας ενδεχόμενης σοβαρής πολιτικής κρίσης, η οποία, όπως είπε, θα είχε «καταστροφικά» αποτελέσματα για τη χώρα.


Ακόμη, ο Ζόραν Ζάεφ ευχαρίστησε τις ΗΠΑ για την αμέριστη στήριξη που προσφέρουν στη χώρα του, σχετικά με την προώθηση της ευρωατλαντικής και ευρωπαϊκής της πορείας.


Ο Μάθιου Πάλμερ συναντήθηκε επίσης με τους αρχηγούς των μεγαλύτερων κομμάτων της ΠΓΔΜ, ακόμη και με βουλευτές της αντιπολίτευσης που ψήφισαν την Παρασκευή υπέρ της πρότασης για την τροποποίηση του Συντάγματος της ΠΓΔΜ, όχι όμως και με τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE Χρίστιαν Μίτσκοσκι, ούτε και με τον Πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ.


σιγα τα αυγα μουστακας

βρυκολακας στα αγγλικα
αποτελεσματα τεστ δεξιοτητων ασεπ 2008

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν χτες το βράδυ με πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ από την Αθήνα, ενώ αυτή την ώρα περιμένουν να φτάσουν δυνάμεις και από τη Θεσσαλονίκη.


σιγα τα αυγα μουστακας

Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν από χτες στο νησί έχουν πλέον κοπάσει, κάτι που κάνει ευκολότερο το έργο της κατάσβεσης. Από αέρος επιχειρούν αυτή την ώρα τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.


Οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες όλη τη νύχτα, προκειμένου να περιορίσουν τη φωτιά που βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια. Μάλιστα, όπως ανέφερε στο CNN Greece, ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιώργος Κομηνός, εξαιτίας της απειλής εκκενώθηκε χτες το βράδυ το χωριό Κυπριωτιάνικα, καθώς μια ξαφνική αλλαγή του καιρού οδήγησε τη φωτιά σε κατοικημένες περιοχές.





αποδειξη ρομβου

μαθε αν σε εχει απατησει
ακρογιαλιες δειλινα λογια

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πει τότε ότι ήταν ένα μήνυμα στα "Fake News Media". Ο επικεφαλής επικοινωνίας της, όμως, επέμενε ότι ήταν «απλά ένα μπουφάν» και ότι ότι «δεν υπήρχε κρυφό μήνυμα».


αποδειξη ρομβου

Το μυστήριο λύθηκε και τώρα έχουμε μια απάντηση: η κ. Τραμπ παραδέχθηκε ότι έστειλε ένα μήνυμα, μεταδίδει το BBC.


Η Μελάνια επισκέφθηκε το καταφύγιο παιδιών της νέας ελπίδας στο McAllen του Τέξας στις 21 Ιουνίου. Στο κέντρο φιλοξενούνταν 55 παιδιά, συμπεριλαμβανομένων μερικών που χωρίστηκαν από τους γονείς τους στο πλαίσιο της πολιτικής ‘μηδενικής ανοχής' προς την παράνομη μετανάστευση της διακυβέρνησης Τραμπ.


Ωστόσο, δέχτηκε έντονες επικρίσεις για το αμφιλεγόμενο μπουφάν που φορούσε στο δρόμο της προς το κέντρο και κατά το ταξίδι επιστροφής της, αν και το έβγαλε προτού φτάσει στο ίδιο το κέντρο, ενώ υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το μήνυμα που ήθελε να αποστείλει.


Ωστόσο, σε μια συνέντευξή της στο ABC που μεταδόθηκε το Σάββατο, το πρώην μοντέλο παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι το μπουφάν «ήταν ένα είδος μηνύματος, ναι».


«Είναι προφανές ότι δεν φορούσα το σακάκι για τα παιδιά, φορούσα το μπουφάν για να πάω στο αεροπλάνο και από το αεροπλάνο», είπε.


«Ήταν για τους ανθρώπους και για τα αριστερά μέσα ενημέρωσης που μου ασκούν κριτική. Θέλω να τους δείξω ότι δεν με νοιάζει. Θα μπορούσατε να επικρίνετε και να πείτε ό, τι θέλετε, αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που νιώθω ότι είναι σωστό».


Επιπλέον, επέκρινε τα μέσα ενημέρωσης επειδή έχουν "εμμονή" με τα ρούχα της.


«Συχνά αναρωτιέμαι αν δεν φορούσα αυτό το σακάκι, αν θα είχα τόσο μεγάλη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης», είπε, προσθέτοντας: «Θα προτιμούσα να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνω και στις πρωτοβουλίες μου από το τι φοράω».


Η στάση της ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της, αλλά οι επικριτές της επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι η παραδοχή της υποδήλωνε ότι η ομάδα της είπε ψέματα και επέκρινε τη χρονική στιγμή που έστειλε το μήνυμά της.


Όπως και να έχει, φαίνεται ότι η Πρώτη Κυρία θα συνεχίσει να αποτελεί πηγή εικασιών καθ’όλη τη διάρκεια παραμονής του συζύγου της στο Λευκό Οίκο, με τους σχολιαστές πλέον περισσότερο από ποτέ να αναζητούν κρυφά μηνύματα στις στιλιστικές της επιλογές.


η ιριδα του ματιου

τσοου τσοου κουρεμα
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος σε εμπορικό κέντρο

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί ένας άντρας, στον αύλειο χώρο του εμπορικού κέντρου One Salonica, στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.


η ιριδα του ματιου

15χρονος σκοτωσε 17χρονο στην πατρα


Η σορός του 23χρονου άντρα εντόπισε γύρω στις 6 το πρωί περαστικός, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, οι πρώτες ενδείξεις συνηγορούν στο ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα 23χρονου σε εμπορικό κέντρο
01
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα 23χρονου σε εμπορικό κέντρο

ντανικας ασφαλειες

Τον κ. Αναστασιάδη θα συνοδεύει ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης ενώ στις συνομιλίες θα είναι παρών και ο Νίκος Κοτζιάς.


ντανικας ασφαλειες

Στόχος των συνομιλιών είναι ο πλήρης συντονισμός Λευκωσίας-Αθηνών για τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, από τις 9-11 Ιανουαρίου και τη διάσκεψη στις 12 του μηνός, στην οποία θα λάβει μέρος η Ελλάδα ως εγγυήτρια δύναμη της Κυπριακής Δημοκρατίας με βάση την Συνθήκη του 1960. Στην «ατζέντα» των συζητήσεων θα είναι το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, η σύνθεση της διάσκεψης, ενώ θα γίνει και αξιολόγηση της μέχρι σήμερα πορείας των διαπραγματεύσεων.


Υπό το φως και της πρώτης συνάντησης εμπειρογνωμόνων Ελλάδας και Τουρκίας στην Άγκυρα, θα συζητηθεί η τακτική, που θα ακολουθηθεί. Σημειώνεται πως τα μηνύματα από την 'Αγκυρα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς η τουρκική πλευρά επιμένει στη διατήρηση του συστήματος εγγυήσεων με διαφοροποιημένη μορφή και στην παρουσία στρατευμάτων και μετά τη λύση. Ως προς το θέμα της διαδικασίας οι δύο κυβερνήσεις επιμένουν πως διάσκεψη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία και τη συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αθήνα και Λευκωσία θα κινηθούν προς την κατεύθυνση της διασφάλισης της συμμετοχής της Κυπριακής Δημοκρατίας και όπως είναι γνωστό έχουν ενώπιον τους γνωματεύσεις ειδικών. Μέχρι και την 9η Ιανουαρίου, που αρχίζει η διαδικασία στη Γενεύη, θα γίνουν διάφορες ενέργειες με πιο σημαντική το ταξίδι του Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, στη Νέα Υόρκη για να συναντήσει τον νέο Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες.




μαρια ξιφαρα ψυχολογος
διογενης νυφικα

αναβολικα αδυνατισματος

Το δελτίο των 5+1 τυχερών αριθμών βρέθηκε τελικά και ένας υπερτυχερός κερδίζει το ποσό των 16.428.349,89


αναβολικα αδυνατισματος

3 κατηγοριες ανθρωπων

γεροντικα νεα

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης (1784) είναι οι: 9, 11, 33, 43, 44


Αριθμός Τζόκερ: 13


Από τα μεγάλα ποσά που είχαν συγκεντρωθεί λόγω των τζάκποτ 8 τυχεροί που βρήκαν τους πέντε αριθμούς αλλά όχι το τζόκερ κερδίζουν από 120.884,96 ο καθένας.


tzoker100 copy





Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

παιδικα παιχνιδια βεροια

επισκευες πιεσομετρων

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους δύο στρατιωτικούς, οι οποίοι υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι» και συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου στον Έβρο, πραγματοποιείται σήμερα Κυριακή στην Ορεστιάδα.


παιδικα παιχνιδια βεροια

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τη μία και μισή το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία της πόλης και το αίτημα είναι η άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, στο συλλαλητήριο αναμένεται να συμμετάσχει κόσμος που θα φτάσει στην Ορεστιάδα από πολλές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στο συλλαλητήριο θα δώσουν το «παρών» οι γονείς του ενός εκ των δύο, ενώ μαζί με τους γονείς του άλλου στρατιωτικού αναμένεται τη Δευτέρα να βρεθούν ξανά στην Αδριανούπολη, για να επισκεφθούν τα παιδιά τους στη φυλακή που κρατούνται.


Υπενθυμίζεται ότι το συλλαλητήριο ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ», ενώ έχουν υπάρξει και ενέργειες για «κλείσιμο» λεωφορείων από συλλόγους και φορείς, προκειμένου να φτάσουν οργανωμένα στην Ορεστιάδα και να ενώσουν τις φωνές τους με τις χιλιάδες των Εβριτών, απαιτώντας από την Τουρκία την αποφυλάκιση των δύο και απ’ την ελληνική Κυβέρνηση να προβεί σε οποιαδήποτε απαραίτητη ενέργεια για να τεθεί ένα τέλος στην υπόθεση.



χριστοφορος μερουσης μαραθωνιος

volvo of memphis service

λεωφορεια για παπει

Το ΤΧΣ απηύθυνε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Προέδρου (Μη Εκτελεστικού) του Γενικού Συμβουλίου με στόχο να προσελκύσει υποψήφιους με τα κατάλληλα προσόντα.


volvo of memphis service

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο διορισμός θα λάβει χώρα σύμφωνα με την πρόβλεψη του άρθρου 4, παρ. 5 του Ν. 3864/2010. Ενώ η χρονική δέσμευση που απαιτείται από το Μη Εκτελεστικό ρόλο του Προέδρου θα εξαρτάται από τις περιστάσεις, η φυσική παρουσία του Προέδρου του Γενικού Συμβουλίου στην Αθήνα μπορεί να προβλεφθεί ως αναγκαία για τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες το μήνα. Αντίστοιχο αριθμό ημερών θα χρειάζεται για την εκπλήρωση των καθηκόντων προεδρίας του Γενικού Συμβουλίου χωρίς την ανάγκη όμως φυσικής παρουσίας στην Αθήνα.


Το εύρος των αποδοχών του Προέδρου του Γενικού Συμβουλίου κυμαίνεται από €105.000 έως €150.000 και αποτελεί τη συνολική ετήσια ακαθάριστη αμοιβή της θέσης σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση δημοσιευθείσα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τεύχος ΥΟΔΔ 328/06-07-2017.


Ο Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου με μόνιμο τόπο διαμονής εκτός Ελλάδας θα δικαιούται την κάλυψη εξόδων ταξιδιού και διαμονής. Η θητεία του Ταμείου καθορίζεται από το νόμο έως την 30η Ιουνίου 2020.



τουβλα χωρις τρυπες

τι σημαινει το ανημερα

Ειδικότερα καλούνται:


τι σημαινει το ανημερα

καζακης ερτ οπεν


  • Τα Ε. Ι.Χ, τα Φ. Ι.Χ με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους και τα δίκυκλα που η πρώτη άδεια κυκλοφορίας τους έχει εκδοθεί το 2014.

  • Τα Ε. Δ.Χ, λεωφορεία, ασθενοφόρα, φορτηγά, ελκυστήρες, ρυμουλκούμενα και Ημιρυμουλκούμενα με μικτό βάρος μεγαλύτερο των 3,5 τόνων των οποίων η άδεια κυκλοφορίας τους έχει εκδοθεί κατά το έτος 2017.


Σημειώνεται ότι ο αρχικός τεχνικός έλεγχος πρέπει να διενεργηθεί στο διάστημα από τρεις εβδομάδες πριν, έως μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση τετραετίας από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας για την (α) περίπτωση, και τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας για τη (β) περίπτωση.


Επισημαίνεται ότι οι επόμενοι τεχνικοί έλεγχοι διενεργούνται για την (α) περίπτωση με τη συμπλήρωση δύο (2) χρόνων και για τη (β) περίπτωση με τη συμπλήρωση ενός (1) χρόνου από την ημερομηνία που διενεργήθηκε ο προηγούμενος έλεγχος.


Ακόμη, η Περιφέρεια ενημερώνει ότι δίνεται «παράταση έως και 31-03-2018 στα οχήματα με υποχρέωση να ελεγχθούν μέχρι την 28-02-2018» για τα αυτοκίνητα και τους ιδιοκτήτες που επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε την Αττική στις 15-11-2017 και παρουσιάζουν αδυναμία έγκαιρης προσέλευσης για τεχνικό έλεγχο.



ντον τζιοβανι οπερα

πως βρισκουμε την περιμετρο ενος ορθογωνιου τριγωνου

νηπιαγωγων αθηνας μορια 2015

Ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο “Στο Κόκκινο”, υπογράμμισε επίσης, πως στο δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ «κάνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο βήμα αυτογνωσίας, ξανακοιτάμε με ψυχραιμία και από ικανή απόσταση όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια, το πώς ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς έγινε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, για να ξελασπώσει το λαό και την πατρίδα».


πως βρισκουμε την περιμετρο ενος ορθογωνιου τριγωνου

κενοταφιο ορισμος

Τόνισε πως «παρατηρώντας από απόσταση πια την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν λάθη, αλλά όχι στρατηγικά, κεντρικά» και συμπλήρωσε «είχαμε τη λαϊκή εντολή και οφείλαμε να την εξαντλήσουμε, να πάμε σε διαπραγμάτευση μέχρι εκεί όπου μπορούσαμε και έπρεπε... Από την άλλη, δεν έπρεπε να βάλουμε σε κίνδυνο το επίπεδο ζωής των στρωμάτων που θέλουμε να εκπροσωπούμε, αυτός ήταν ο οδηγός μας».


Ανέφερε ως παράδειγμα την επέκταση του προγράμματος τον Φεβρουάριο του 2015, που «θα μπορούσε να ήταν μικρότερη, να έχουμε μεγαλύτερη ενόραση», αλλά υπογράμμισε ότι η επιλογή της άλλης πλευράς ήταν η απόλυτη ασφυξία.


Για το δημοψήφισμα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως «το “όχι” ήταν πολλά πράγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν ήταν για αποχώρηση από την ΕΕ, για κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού τομέα». Πρόσθεσε πως «δεν πετύχαμε όσα θα θέλαμε, αλλά ήταν μία καινούργια συμφωνία ... ελάφρυνε κατά 20 δισ. ευρώ τα μέτρα που είχαν συμφωνήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τη μάχη της διαπραγμάτευσης».


Τόνισε ότι «η κυβέρνηση διαμορφώνει και πολλαπλασιάζει την αξιοπιστία της χώρας, σταθεροποιεί την οικονομία» ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα περί ανασχηματισμού, λέγοντας ότι «δεν είναι η στιγμή για να το κάνουμε, το ζήτημα είναι από την επόμενη Δευτέρα να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα υψηλά, ιστορικά μας καθήκοντα».


μερικη απασχοληση συμβαση

σκούφου 6

Η συνάντηση θα γίνει στο Βιετνάμ, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Γιούρι Ουσάκοφ, σύμβουλος του Κρεμλίνου.


μερικη απασχοληση συμβαση

πυροσβεστηρες για αυτοκινητο

«Θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου», δήλωσε ο Ουσάκοφ, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS, διευκρινίζοντας ότι «συζητείται» η ώρα της συνάντησης.


Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει χθες Τετάρτη ότι είναι «πολύ πιθανό» να υπάρξει μια τέτοια συνάντηση μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν, η δεύτερη μετά την ορκωμοσία του Αμερικανού προέδρου τον Ιανουάριο.


«Ο Πούτιν και ο Τραμπ θα συμμετάσχουν στην ίδια σύνοδο και θα βρεθούν στο ίδιο δωμάτιο. Γι’ αυτό είναι απολύτως λογικό να συναντηθούν», εξήγησε χθες ο Ουσάκοφ.


Ο Πούτιν για τον Τραμπ: Να τον σέβεστε...


στις ταβερνες τριγυρνας

Η κλήρωση για την ανάδειξη δικαιούχων πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τον προγραμματισμό και με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr - ηλεκτρονικές υπηρεσίες - Αγροτική Εστία-κληρωθέντες δικαιούχοι) για τα προγράμματα του κοινωνικού-ιαματικού τουρισμού, των 4ήμερων εκδρομών και των εισιτηρίων θεάτρου.


στις ταβερνες τριγυρνας

ταρταρ σαλτσα

γερμανος περιστερι ωραριο λειτουργιας

Από σήμερα 1/8/2017 μέχρι και 7/9/2017, οι κληρωθέντες μπορούν να προσέρχονται σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, για να παραλάβουν τα δελτία τους. Μετά την ημερομηνία αυτή και, ειδικότερα, από 15/9/2017, τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όσους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα ΛΑΕ/ΟΓΑ 2017, ανεξαρτήτως εάν κληρώθηκαν ή όχι.


Ειδικά, για τα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού, οι κληρωθέντες πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την επιβεβαίωση κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους. Στη συνέχεια, πρέπει να εισέρχονται, οι ίδιοι ή μέσω ΚΕΠ, στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης τουλάχιστον δύο ημέρες, πριν από την προσέλευσή τους στο κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική, προκειμένου οι δικαιούχοι να παραλάβουν, από οποιοδήποτε ΚΕΠ, τα δελτία τους, στα οποία θα εκτυπώνεται και η επωνυμία του καταλύματος όπου έγινε η κράτηση.


Ο κατάλογος με τα τουριστικά καταλύματα που έχουν συμβληθεί εφέτος με τον ΟΓΑ αναρτάται σήμερα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, (ειδικά ο κατάλογος των ιαματικών πηγών θα αναρτηθεί τη Δευτέρα 7/8).


Υπενθυμίζεται πως η διαμονή στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα είναι ήδη από πέρυσι εντελώς δωρεάν για τους δικαιούχους, λόγω του προσφυγικού. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΓΑ, μετά και τους πρόσφατους σεισμούς, ο Οργανισμός διαμόρφωσε ειδικό πρόγραμμα για τη δοκιμαζόμενη Λέσβο. Όσοι από τους κληρωθέντες επιλέξουν ως προορισμό το νησί της Λέσβου, θα έχουν ειδικές παροχές:


- Επιδότηση του κόστους μετακίνησης με 50 ευρώ το άτομο για ολόκληρο εισιτήριο και 25 ευρώ για μειωμένο.


- 2πλάσιο αριθμό διανυκτερεύσεων από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, δηλαδή θα έχουν 10 διανυκτερεύσεις αντί για 5.
Την ίδια επιπλέον παροχή (10 διανυκτερεύσεις αντί για 5) θα έχουν και όσοι κάτοικοι της Λέσβου δικαιούχοι κοινωνικού τουρισμού επιλέξουν να κάνουν χρήση των δελτίων τους εντός του νησιού τους (εκτός της πόλης ή του χωριού μόνιμης κατοικίας τους).


- Διαμονή εντελώς δωρεάν, καθώς ο ΟΓΑ πληρώνει ήδη από πέρυσι το συνολικό κόστος διαμονής, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου και τη συμμετοχή του δικαιούχου.


γραμματόσημο μεταφραση αγγλικα

Εξοργιστικός ο Γιλντιρίμ: Έλληνες μην ξεχνάτε το 1922

Λίγες ώρες μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αγία Σοφία, τη «σκυτάλη» των εμπρηστικών δηλώσεων πήρε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, σε ομιλία του στα παράλια της Τουρκίας.


γραμματόσημο μεταφραση αγγλικα

ρηξη μηνισκου βλαστοκυτταρα

το δημιουργικο σχολειο μπαλασκας απαντησεις

«Η Τουρκία δεν πρόκειται να ανεχτεί ποτέ κύκλους που παραβιάζουν την κυριαρχία της στη Μεσόγειο και το Αιγαίο. Όσοι κάνουν ζωή κουρσάρων στα νερά του Αιγαίου, ας μην ξεχνούν την 9η Σεπτεμβρίου του 1922», δήλωσε αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην Ελλάδα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Απευθύνομαι κυρίως σε όλους εκείνους που προσπαθούν να θολώσουν τον αγώνα που δίνει η Τουρκία ενάντια στην τρομοκρατία πέρα από τα σύνορα της. Να μην τρέχετε πίσω από τα άδεια όνειρα του Αιγαίου και της Κύπρου» είπε και τόνισε πως «τα βιβλία ιστορίας γράφουν για την τύχη όσων είχαν κάνει και παλιότερα ανώφελα όνειρα για το Αιγαίο και την Κύπρο».

«Η Τουρκία δεν είναι μια χώρα που θα σκύψει το κεφάλι και θα πει ‘σας ευχαριστούμε’, υποβοηθώντας έτσι τα όνειρα εκείνων με τη φιλόδοξη εξωτερική πολιτική» δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Πηγή: Hurriyet


διαυγεια γραφειο πρωθυπουργου

λευτερης σουβλακια λεμεσος ομονοιας
Βάσεις 2018: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των εισακτέων στις Σχολές Αστυνομίας

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψήφιων.


διαυγεια γραφειο πρωθυπουργου

μιχαλης χατζηγιαννης αλλη μια νυχτα

Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών αρχίζει αυτομάτως και ο υπολογισμός των μορίων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού δελτίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δεν είναι λίγοι και φέτος οι μαθητές που θα βάλουν ψηλά στις προτιμήσεις τους τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές.
Σήμερα, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία καθορίζεται ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018- 2019, ύστερα από τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του σχολικού έτους 2017-2018.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ