Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

μονα αν θες εμενα στιχοι

δημοσ φιλιατων θεσπρωτιασ

Όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία, οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 ανέρχονται στις 104.040, με τις 86.301 να προέρχονται από μαθητές των ημερήσιων ΓΕΛ, τις 914 από εσπερινά ΓΕΛ, τις 15.742 από ημερήσια ΕΠΑΛ, τις 405 από εσπερινά ΕΠΑΛ, καθώς επίσης και 678 από εσπερινά ΕΠΑΛ, που εξετάζονται μαζί με το ημερήσιο.


μονα αν θες εμενα στιχοι

απιστος πανταζης remix

Τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι


Οι εξεταζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους:



  • Το δελτίο του εξεταζόμενου

  • Την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο

  • Δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα

  • Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό


Τι δεν πρέπει να έχουν μαζί τους οι μαθητές:



  • Κινητά τηλέφωνα

  • Υπολογιστικές μηχανές και διορθωτικό (blanco)


ταυτοτητα στερεας ελλαδας

Άγιος Παντελεήμονας: Επίθεση με μαχαίρι και οξύ σε αστυνομικούς

Άνδρας μαχαίρωσε και έριξε οξύ σε αστυνομικούς, στον Άγιο Παντελεήμονα, το μεσημέρι της Δευτέρας (23/04).


ταυτοτητα στερεας ελλαδας

elliot on open season

pirelli ελλάδα εργοστάσιο

Πανικός επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όταν ένας άνδρας επιτέθηκε κατά αστυνομικών που επιχείρησαν να τον απομακρύνουν από χώρο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναλυτικότερα, ένας ρακοσυλλέκτης, τον οποίο κλήθηκαν αστυνομικοί να απομακρύνουν από υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Λεμεσού στον Άγιο Παντελεήμονα παρουσία δικαστικού επιμελητή, αντέδρασε βίαια και τους επιτέθηκε, ρίχνοντας στον έναν βιτριόλι ενώ μαχαίρωσε τον δεύτερο στο χέρι.

Οι δύο αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Μπαλταδώρος: Αποκάλυψη «βόμβα» για τα αίτια της πτώσης του Mirage – Έγγραφο – ντοκουμέντο

Τι σημαίνει το όνομα Γεώργιος - Έξι πράγματα που δεν ξέρατε




διονύσιος φιρφιρής

δωρεαν παιδικεσ ταινιεσ για κατεβασμα
φύση και ρομαντισμός

Όπως είπε «η κυβέρνηση επέβαλε τεράστιες θυσίες και δύο μνημόνια. Οι φόροι και τα αυξημένα εκκαθαριστικά που πληρώνουν τώρα οι πολίτες, είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ». Σημείωσε ότι αν δεν είχε ανακοπεί η πορεία που είχε χαράξει η κυβέρνηση Σαμαρά τώρα θα δανειζόμαστε με χαμηλότερο επιτόκιο. Επίσης, τόνισε ότι αν δεν είχε καθυστερήσει η αξιολόγηση και αν είχαμε ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης θα βγαίναμε στις αγορές με καλύτερους όρους.


διονύσιος φιρφιρής

«Ήμασταν στον πρώτο όροφο, η κυβέρνηση μας έριξε στο υπόγειο και τώρα επιχειρεί να μας ανεβάσει στο ισόγειο», είπε παραστατικά ο κ. Κικίλιας. Συνεχίζοντας για την έξοδο στις αγορές είπε ότι θα πρέπει να αποτελέσει βήμα μίας δομημένης στρατητικής και όχι ευκαιριακή κίνηση για λόγους επικοινωνιακούς. Καταλήγοντας είπε ότι ο κ. Τσίπρας με την ανεύθυνη και δημαγωγική στάση του έφερε την χώρα πίσω. Η ΝΔ δεν θα επιδοθεί σε καταστροφικό παιχνίδι όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε ότι «μιλούσαν για στημένη έξοδο στις αγορές, για κόστος που θα πλήρωναν οι Έλληνες πολίτες και πολλά άλλα. Τα γραπτά μένουν».


Συνέχεια όμως έδωσε και στο θέμα των «επιθέσεων κυβερνητικών στελεχών κατά της δικαιοσύνης», λέγοντας ότι «βάλλουν κατά της δικαιοσύνης και των Ελλήνων δικαστών, στοχεύοντας στην υποβάθμισή της. Η Δικαιοσύνη δεν είναι θεσμικό εμπόδιο, αλλά το καταφύγιο των αδυνάτων και ο θεματοφύλακας του Συντάγματος. Καλούμε τους πολίτες και τα κόμματα να αντισταθούν σε όσους επιχειρούν την υποβάθμιση της Δικαιοσύνης». Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα τους επιτρέψει «να διασαλέψουν την δημοκρατική τάξη και την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας», τόνισε χαρακτηριστικά.



χορτοφαγικα σουτζουκακια

ευτυχια βιβλιο μανινα

Σε άρθρο του με τίτλο «Οι άριστοι που δεν τιμούμε», που δημοσιεύεται στην Καθημερινή της Κυριακής, ο Πύρρος Δήμας σχολιάζει την απόφαση του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση της αριστείας από τα δημοτικά σχολεία και για τους σημαιοφόρους με κλήρωση, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο πολιτικό σκηνικό.


χορτοφαγικα σουτζουκακια

αθλητισμος και νεοι εργασια

«Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε η επιλογή των σημαιοφόρων να γίνεται με κλήρωση. Η σημαία δεν θα παραδίδεται στον αριστούχο, αλλά στον πιο τυχερό. Αυτό δεν είναι σωστό. Είχα την τιμή να είμαι δυο φορές σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν επρόκειτο να την αποδεχθώ αν ήταν προϊόν τύχης. Η θέση του σημαιοφόρου είναι, πάνω από όλα, εκείνη του ηγέτη», αναφέρει ο Πύρρος Δήμας και συνεχίζει: «Δεν μπορείς να επιλέξεις τους ηγέτες σου με κλήρωση, αν και, για να είμαι ειλικρινής, καμιά φορά πιστεύω ότι η τύχη θα τα κατάφερνε καλύτερα από εμάς».


«Όσο λοιπόν έχουμε παρελάσεις, η σημαία πρέπει να παραδίδεται στον καλύτερο. Μόνο που αυτός δεν χρειάζεται να είναι πάντα ο άριστος στους βαθμούς. Υπάρχουν πολλά πεδία αριστείας, δεν είναι μόνο η βαθμολογική επίδοση. Άριστος είναι ο μαθητής με κινητικά προβλήματα που έχει στους ώμους μεγαλύτερο βάρος σε σχέση με τους συμμαθητές του. Άριστος είναι ο μαθητής που αγωνίζεται με επιτυχία στους αθλητικούς στίβους και ας μην έχει χρόνο για τα μαθήματα. Άριστος είναι ο μαθητής που την προηγούμενη χρονιά ήταν κάτω από τη βάση και φέτος προσπαθεί, αφιερώνοντας πολλαπλάσιο χρόνο στο διάβασμα. Άριστος είναι και ο μαθητής που οι γονείς του δεν μιλούν ελληνικά, που ο ίδιος δεν θεωρείται Έλληνας στα χαρτιά, και όμως μιλάει, γράφει και αισθάνεται όπως ένας από εμάς».


κατσο ε πεπε

δόγματοσ μονρόε

Με επιστολή τους προς την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, οι αρμόδιες αμερικανικές Αρχές γνωστοποίησαν την παραμονή της χώρας στο πρόγραμμα ενώ παράλληλα ανακοίνωσαν ότι δεν θα πραγματοποιείται πλέον η ετήσια αξιολόγηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ελλάδα πληροί τις προϋποθέσεις.


κατσο ε πεπε

Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ αποδέχονται πως στην Ελλάδα τηρούνται αυστηρά όσα απαιτούνται από το αμερικανικό κράτος και θεωρούν ότι θα συνεχίσουν να γίνονται.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση αυτή οφείλεται μερικώς και στην έκδοση των νέων διαβατηρίων της χώρας μας, τα οποία θεωρούνται ότι διαθέτουν υψηλά στάνταρ ασφαλείας.


«Η απόφαση αυτή συνιστά μια ακόμη σημαντική επιβεβαίωση του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή, ενώ αντανακλά το εξαιρετικό επίπεδο της διμερούς συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες στον τομέα της Προστασίας του Πολίτη» αναφέρει χαρακτηριστικά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.


Τι είναι η ESTA


Το Ηλεκτρονικό Σύστημα για Ταξιδιωτική Άδεια (ESTA) είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που αποτελεί μέρος του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα (VWP).


Η ESTA είναι υποχρεωτικό για όλους τους υπηκόους ή πολίτες των χωρών του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα VWP που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής για σύντομο χρονικό διάστημα.


Σύμφωνα με το Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα VWP, όλοι αυτοί οι ταξιδιώτες πρέπει να λάβουν μια ηλεκτρονική άδεια ταξιδιού πριν από την επιβίβαση τους σε αεροπλάνο ή κρουαζιερόπλοιο με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.


Η ESTA σχεδόν αμέσως, θα καθορίσει σε πολλές περιπτώσεις, εάν ένα άτομο πληροί τις προϋποθέσεις του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα VWP ταξίδια, και αν το εν λόγω ταξίδι δημιουργεί οποιαδήποτε επιβολή του νόμου ή κινδύνους για την ασφάλεια.


Οι αιτήσεις ESTA μπορούν να υποβληθούν ανά πάσα στιγμή πριν από το ταξίδι, και αφού εγκριθούν, θα ισχύουν για διάστημα ενός ή δύο ετών ή μέχρι τη λήξη του διαβατηρίου του αιτούντα, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Π


Επίσης οι άδειες θα ισχύουν για πολλαπλές εισόδους στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η αμερικανική πρεσβεία στις ΗΠΑ, προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία χορήγησης των αδειών, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας συνιστά να γίνεται η υποβολή αιτήσεων ESTA αμέσως μόλις ο αιτών ξεκινήσει τον προγραμματισμό του ταξιδιού του με προορισμό τις ΗΠΑ και τουλάχιστον 72 ώρες πριν από το ταξίδι.




εκκαθαριστικο εφοριας 2013 με αφμ

ο πλείστος όχλος κύριε

το εθιμο της βασιλοπιτας
Νέα της Πάτρας: 37χρονος προσπάθησε να βιάσει νεαρή μέσα σε οικοδομή

Ένοχος με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού μιας κοπέλας από το Ιράκ κρίθηκε χθες από Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου ένας Μαροκινός ηλικίας 37 ετών.


ο πλείστος όχλος κύριε

πιττα του παππου αμπελοκηποι

Ο 37χρονος κατηγορούταν ότι το βράδυ της 17ης Φεβρουαρίου του 2016 επιχείρησε να έρθει σε συνουσία με μια Ιρακινή κοπέλα, παρά τη θέλησή της, σε οικοδομή στο κέντρο της Πάτρας, αλλά ο βιασμός απετράπη, επειδή οι φωνές της κοπέλας έγιναν αντιληπτές από γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Μαροκινός γνώρισε την κοπέλα στο ΚΤΕΛ της Πάτρας, η οποία αναζητούσε προσωρινή στέγη μέχρι να βρει τρόπο να φύγει για Γερμανία, καθώς δεν είχε μαζί της νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο 37χρονος, ο οποίος επίσης ήταν άστεγος, πρότεινε στην ανυποψίαστη κοπέλα να περάσουν τη νύχτα μαζί σε ένα γιαπί στο κέντρο της Πάτρας, όπου διανυκτέρευε ο ίδιος προσωρινά.

Έτσι, οι δυο τους μετέβησαν στο γιαπί και εκεί ο 37χρονος, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, πλησίασε την Ιρακινή και άρχισε να τη φιλά. Επειδή όμως δεν φάνηκε να υπάρχει συναίνεση από την πλευρά της κοπέλας, ο Μαροκινός άρχισε να τη γρονθοκοπά στο πρόσωπο, στη συνέχεια την έριξε στο έδαφος και τη προσπάθησε να τη γδύσει για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Η κοπέλα πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια και στάθηκε τυχερή, διότι κάποιος περίοικος αντιλήφθηκε τις φωνές της και μετέβη στην οικοδομή, βλέποντας τον θύτη και το θύμα να βγαίνουν από την οικοδομή. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

Εις βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού. Ο ίδιος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν επιχείρησε να τη βιάσει και ότι η κοπέλα τρομοκρατήθηκε επειδή ο ίδιος είχε πιει. Ωστόσο, σύμφωνα με τον μάρτυρα και την ιατροδικαστική εξέταση, ο Μαροκινός είχε ασκήσει σωματική βία για να συνουσιαστεί μαζί της.

Η απόφαση της οκτάχρονης κάθειρξης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα ως την έφεση, ελήφθη κατά πλειοψηφία, καθώς από μία ένορκο προτάθηκε η δωδεκαετής κάθειρξη.

Πηγή: patrisnews.com


θεματα συζητησης στο νηπιαγωγειο

επιπλα κηπου φωτογραφιες

Σε έγγραφα, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές, περιλαμβάνεται η εν λόγω συζήτηση του Κρουζ με τον ντετέκτιβ, μετά την σύλληψη του νεαρού την 14η Φεβρουαρίου.


θεματα συζητησης στο νηπιαγωγειο

δερματινο βραχιολι με στρας

Ο 19χρονος μιλούσε για τους νεκρούς γονείς του και έναν δαίμονα, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, ήταν μέσα στο κεφάλι του. Στο εν λόγω έγγραφο περιλαμβάνονται και λεπτομέρειες για μία συνάντηση που είχε ο Κρουζ με τον μικρότερο αδελφό του.


«Σκοτώστε με»


Όπως φαίνεται από τα έγγραφα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο αστυνομικός ρώτησε τον μακελάρη αν θέλει λίγο νερό, με εκείνον να του απαντά πως δεν του αξίζει.


Η κατάθεση του νεαρού στον αστυνομικό βιντεοσκοπούνταν και όταν ο ντετέκτιβ αποχωρούσε από το δωμάτιο ο Κρουζ μιλούσε στον εαυτό του λέγοντας: «Σκότωσέ με. Απλά σκότωσέ με».


Σε άλλο σημείο του βίντεο, ο 19χρονος ακούγεται να λέει: «Θέλω να πεθάνω. Στο κάτω-κάτω δεν είσαι τίποτα παραπάνω από έναν ανάξιο τύπο. Σου αξίζει να πεθάνεις γιατί είσαι ανάξιος. Θέλω να πεθάνω».



ενωση ξενοδοχων καλαβρυτων

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 610,86 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 2,01%.


ενωση ξενοδοχων καλαβρυτων

μαρινα κουκουλιατα

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 64 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 150,3 εκατ. μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,63%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 2,63%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΕΕΕ (+1,78%), της Jumbo (+0,60%) και της ΟΠΑΠ (+0,24%).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Πειραιώς (-7,91%), της Alpha Bank (-6,43%) και της Eurobank (-5,62%).


Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες Μέσων Ενημέρωσης (+5,95%) και Τροφίμων και Ποτών (+1,77%).


Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες Τραπεζών (-5,89%) και Κοινής Ωφελείας (-2,63%).


Το μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν οι μετοχές της Εθνικής (71,18 εκατ. τεμάχια) και Πειραιώς (48 εκατ. τεμάχια).


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν οι μετοχές της Alpha Bank (15,8 εκατ. ευρώ) και Εθνικής (14,9 εκατ. ευρώ).


Ανοδικά κινήθηκαν 24 μετοχές, 68 πτωτικά και 150 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Μύλοι Κεπενού +9,49%, Audiovisual +5,95% και Κέκροψ +4,93%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Moda Bagno -30%, Νάκας -8,89% και Paperpack -8%.



κιμωλος τιμες δωματια

παλιεσ ελληνικεσ ταινιεσ με τον ξανθοπουλο

Η αξιωματική αντιπολίτευση δυσφόρησε στην ανάγνωση των τροπολογιών και των ρυθμίσεων που δίνουν ανάσες στην κοινωνία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών και προσθέτει:


παλιεσ ελληνικεσ ταινιεσ με τον ξανθοπουλο

Σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής η σημερινή μέρα της διαδικασίας προβλέφθηκε για την συζήτηση των τροπολογιών επί του Σ/Ν του υπουργείου Οικονομικών «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις».


«Προφανές είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση γνώριζε την παραπάνω απόφαση. Εξίσου προφανές είναι ότι δυσφόρησε στην ανάγνωση των τροπολογιών και των ρυθμίσεων που δίνουν οικονομικές και κοινωνικές ανάσες στην κοινωνία.


- Διαφωνούν με την άμεση επιστροφή φόρου έως 10.000 ευρώ που δίνει ανάσα στις επιχειρήσεις;


- Είναι αντίθετοι με την συμπερίληψη της Κω στην απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ ως το 2018;


- Δεν θέλουν την παραχώρηση του ακινήτου του νοσοκομείου Κάτω Πατησίων, το οποίο οδήγησαν σε κλείσιμο ώστε να λειτουργήσει δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για μία τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή;»



τιμες εμφιαλωμενου υγραεριου
group otel gravina

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

καλοκαιρινη βροχη

«Αν θα έλεγα πως δεν θα εκδηλωθεί ποτέ ξανά άλλη μια οικονομική κρίση;» ανέφερε η Γέλεν σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο. «Γνωρίζετε ότι αυτό πιθανόν είναι υπερβολικό, αλλά πραγματικά νομίζω ότι είμαστε πολύ πιο ασφαλείς και ότι ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει (νέα κρίση) στη διάρκεια της ζωής μας. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει», συμπλήρωσε η ίδια.


καλοκαιρινη βροχη

λογοι μεγαλου βασιλειου

Ωστόσο η Γέλεν σημείωσε ότι «δεν θα ήταν καλό» οι μεταρρυθμίσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα μετά την κρίση να ανατραπούν και κάλεσε εκείνους που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κρίσης να αποτρέψουν μια τέτοια εξέλιξη.


Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ότι θέλει να μειώσει τα κανονιστικά προσκόμματα για τις τράπεζες. Το υπουργείο Οικονομικών πρότεινε νωρίτερα αυτόν τον μήνα να αρθούν κάποιοι από τους περιορισμούς που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες.


Η Γέλεν απέφυγε να απαντήσει όταν ερωτήθηκε για τη σχέση της με τον Τραμπ. Διαβεβαίωσε ότι έχει μια καλή σχέση συνεργασίας με τον υπουργό Οικονομικών Στιβ Μνούτσιν. Ακόμη, επανέλαβε την πάγια θέση της ότι η Fed, η αμερικανική κεντρική τράπεζα, θα συνεχίσει να αυξάνει τα βασικά της επιτόκια μόνο σταδιακά.



βεροια ηρακλης σημερα

αντιμετωπιση παλινδρομησης

Σε αυτό καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές που έζησαν οι επιβάτες λίγο πριν τη συντριβή, από την οποία ένα άτομο έχασε τη ζωή του και 19 ακόμη τραυματίστηκαν,


αντιμετωπιση παλινδρομησης

μεσίτης χαλάνδρι

Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα τράβηξε ένας από τους επιβαίνοντες που είδε τον κινητήρα να έχει πιάσει φωτιά και το αεροσκάφος να χάνει ύψος.


«Αυτό είναι κακό και γίνεται πολύ χειρότερο», ακούγεται να λέει ο άνδρας στο βίντεο.


Στη συνέχεια, ακούγονται οι φωνές και οι συνομιλίες των επιβατών λίγο πριν πέσει το αεροσκάφος.





ζαχαρουλα μαρκοπουλου

η ζωή ενός σκύλου

βιολογικα μελισσια
ιδεες για εξοδο στην αθηνα

Σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, ο Βορράς επανατοποθετεί αεροσκάφη στην ανατολική ακτή του, ενώ παίρνει και άλλα μέτρα, μετά τις πτήσεις αμερικανικών βομβαρδιστικών σε κοντινή απόσταση από την κορεατική χερσόνησο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.


η ζωή ενός σκύλου

Η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Βόρειας Κορέας σημειώνεται σε μια στιγμή που η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο είναι κάτι περισσότερο από τεταμένη, μετά και την έκτη και ισχυρότερη πυρηνική δοκιμή που πραγματοποίησε η Πιονγκγιάνγκ στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και τις εκατέρωθεν απειλές που ανταλλάσσουν ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα.


Μάλιστα χθες, ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, Ρι Γιονγκ Χο, έκανε λόγο για κήρυξη πολέμου από την αμερικανική πλευρά, σημειώνοντας πως η Πιονγκγιάνγκ έχει κάθε δικαίωμα να λάβει τα μέτρα της, μεταξύ των οποίων είναι και η κατάρριψη αμερικανικών βομβαρδιστικών «ακόμη και όταν αυτά δεν βρίσκονται μέσα στον εναέριο χώρο μας».


«Όλος ο κόσμος θα πρέπει να θυμάται ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ μας κήρυξαν τον πόλεμο», είπε ο Ρι μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.


Οι επιδείξεις ισχύος σε συνδυασμό με τις λεκτικές απειλές, θα μπορούσαν να έχουν άσχημη κατάληξη, προειδοποίησε μιλώντας στο CNNi ο αντιπρόεδρος του Stratfor, Ρότζερ Μπέικερ


«Οι Βορειοκορεάτες εκτιμούν ότι οι απειλές τους θα είναι αρκετές για να αποτρέψουν την ανάληψη δράσης από τις ΗΠΑ, την ώρα που και η αμερικανική πλευρά σκέφτεται ακριβώς το ίδιο, και όλο αυτό θα καταλήξει σε μια κατάσταση που η μία πλευρά θεωρεί τις απειλές της άλλης σαν βήμα πολέμου», τόνισε.


Την ίδια ώρα, η Σεούλ απηύθυνε έκκληση για ηρεμία και στις δύο πλευρές, δεδομένου ότι οι Νοτιοκορεάτες θα είναι οι πρώτοι που θα πληγούν άμεσα σε περίπτωση πολέμου.


«Είναι πολύ πιθανό ότι η Βόρεια Κορέα θα προχωρήσει σε νέες προκλήσεις», προέβλεψε η υπουργός Εξωτερικών της Νότιας Κορέας, Κανγκ Γκιάουνγκ-χα μετά τις τοποθετήσεις αυτές από μέρους της Πιονγκγιάνγκ.


εμμέσως πλην σαφώς λεξικο

παραθυρα υαλοτουβλα
Απίστευτο τροχαίο στην Κίσσαμο – Αυτοκίνητο γκρέμισε σπίτι (pics)

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα όταν ένα αυτοκίνητο «εισέβαλε» σε σπίτι οικογένειας γκρεμίζοντας τον τοίχο.


εμμέσως πλην σαφώς λεξικο

κοραλια καραντη βιογραφια

Το τροχαίο συνέβη νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (8/2) όταν ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο σπίτι στο κέντρο της πόλης της Κισσάμου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


O οδηγός, βουλγαρικής καταγωγής, έμοιαζε σαστισμένος χωρίς να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δε βρισκόταν κανείς στο σπίτι κάποιος, ενώ ο οδηγός για προληπτικούς λόγους οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.

Προανάκριση διενεργεί το Α. Τ Κισάμου.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή: sadentrepese. blogspot.gr


Απίστευτο τροχαίο στην Κίσσαμο – Αυτοκίνητο γκρέμισε σπίτι (pics)
01
Απίστευτο τροχαίο στην Κίσσαμο – Αυτοκίνητο γκρέμισε σπίτι (pics)








μπηκε το α21

νοσοκομειο σερρων διαυγεια
εισιτηριο ησαπ

Η διήμερη αποχή των δικηγόρων γίνεται , σε ένδειξη καθολικής αποδοκιμασίας του δικηγορικού σώματος προς τις νέες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, με τις οποίες, όπως σημειώνουν, επιβαρύνονται εκ νέου οι ήδη υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές των δικηγόρων.


μπηκε το α21

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολομέλειας:


Κατ’ εξαίρεση συζητούνται κανονικά (χωρίς άδεια) :


Α) Οι υποθέσεις στις οποίες υφίσταται ζήτημα παραγραφής ή προθεσμίας,


Β) Οι προσωρινές διαταγές, τα ασφαλιστικά μέτρα και οι αιτήσεις αναστολών (Πολιτικά και Διοικητικά Δικαστήρια), συμπεριλαμβανομένων των αναστολών πλειστηριασμών.


Επιπλέον γίνονται κανονικά (χωρίς άδεια) :


Α) Οι καταθέσεις ενδίκων βοηθημάτων και μέσων σε όλες τις διαδικασίες (πολιτικά, και διοικητικά), καθώς επίσης και αγωγών.


Β) Κατάθεση προτάσεων (20ήμερο και 100 ημέρες)


Γ) Προσθήκη – Αντίκρουση


Όσον αναφορά τις αναβολές:


1) Την προσφυγή ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά των διοικητικών πράξεων που θα εκδοθούν σε εφαρμογή των νέων διατάξεων.


2) Την προσφυγή ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λόγω παραβίασης του ενωσιακού δικαίου από τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις.


Ειδικώς, από Δευτέρα 22 Μαΐου έως και Τρίτη 6 Ιουνίου, σε ό, τι αφορά τον ΕΦΚΑ, το ΕΤΕΑΕΠ και τον ΕΟΠΥΥ η Ολομέλεια αποφάσισε τα εξής:


α) Την αποχή των εμμίσθων δικηγόρων των ως άνω φορέων από όλες τις ενέργειες που εμπίπτουν στα καθήκοντά τους και αφορούν την εφαρμογή του ασφαλιστικού νόμου (σύνταξη γνωμοδοτήσεων, σχεδίων διοικητικών πράξεων, κ. λπ.).


β) Στοχευμένη αποχή από δίκες του ΕΦΚΑ, του ΕΤΕΑΕΠ και του ΕΟΠΥΥ, στον πρώτο βαθμό, όπου οι παραπάνω φορείς είναι ενάγοντες, αιτούντες, προσφεύγοντες ή ανακόπτοντες. Στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας και στο στάδιο της αναίρεσης, αποχή από δίκες όπου ο ΕΦΚΑ, το ΕΤΕΑΕΠ ή ο ΕΟΠΥΥ έχουν ασκήσει το ένδικο μέσο και στον πρώτο βαθμό ήταν ενάγοντες, αιτούντες, προσφεύγοντες ή ανακόπτοντες.


Κατ' εξαίρεση των παραπάνω, η αποχή δεν εκτείνεται στις περιπτώσεις που ο ΕΦΚΑ, το ΕΤΕΑΕΠ ή ο ΕΟΠΥΥ έχουν επιτύχει υπέρ αυτών προσωρινή δικαστική προστασία ή υπάρχει υπέρ αυτών αυτοδίκαιο ανασταλτικό αποτέλεσμα (οπότε το ένδικο βοήθημα ή μέσο εκδικάζεται κανονικά).


Ως προς την ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου υποθέσεις η Ολομέλεια αποφάσισε αποχή από όλες τις διαδικασίες, όπου ο ΕΦΚΑ, το ΕΤΕΑΕΠ ή ο ΕΟΠΠΥ έχουν ασκήσει το ένδικο βοήθημα ή μέσο.


Αντίθετα, η Ολομέλεια αποφάσισε ότι κατ' εξαίρεση θα συζητούνται κανονικά (χωρίς άδεια) από τους Συλλόγους


1) Οι υποθέσεις στις οποίες υφίσταται ζήτημα παραγραφής ή προθεσμίας και


2) Οι προσωρινές διαταγές, τα ασφαλιστικά μέτρα και οι αιτήσεις αναστολών (Πολιτικά και Διοικητικά δικαστήρια), συμπεριλαμβανομένων των αναστολών πλειστηριασμών.


Ακόμη, θα γίνονται κανονικά (χωρίς άδεια) :


1) Οι καταθέσεις ενδίκων βοηθημάτων και μέσων σε όλες τις διαδικασίες (πολιτικά, και διοικητικά), καθώς επίσης και αγωγών,


2) Κατάθεση προτάσεων (20ήμερο και 100 ημέρες) και


3) Προσθήκη - αντίκρουση


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

τραπεζα χανιων υποκαταστηματα

διοραμα τρενου

Ο "Greek Freak" επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Μιλγουόκι, έχοντας απουσιάσει από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας με πρόβλημα στο δεξί γόνατο, και οδήγησε τους Μπακς στη νίκη 116-91 επί των Μπρούκλιν Νετς.


τραπεζα χανιων υποκαταστηματα

Ο "Giannis" ήταν κυριολεκτικά... ασταμάτητος, αφού τελείωσε τον αγώνα με 41 πόντους (11/17 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 10/11 βολές), 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 1 λάθος σε 32 λεπτά συμμετοχής, και τα «ελάφια» μετρούν δύο διαδοχικές νίκες μετά την αποπομπή του Τζέισον Κιντ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.


Στο μεταξύ, οι Πέλικανς έφτασαν τις τέσσερις σερί νίκες, επικρατώντας 115-113 του Χιούστον στη Νέα Ορλεάνη, αλλά η νίκη τους αποδείχθηκε «πύρρειος», καθώς, περίπου 10 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, ο ΝτεΜάρκους Κάζινς τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι, χωρίς να έχει έρθει σε επαφή με κάποιον άλλο παίκτη, και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Η αρχική διάγνωση για τον σέντερ των Πέλικανς, ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στην αρχική πεντάδα της Δύσης για το εφετινό All Star Game (18/2 στο Λος Άντζελες), έκανε λόγο για ρήξη Αχιλλείου τένοντα και αυτή επιβεβαιώθηκε από τη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε. Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Κάζινς αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.


Από εκεί και πέρα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πέτυχε τριπλ νταμπλ φίγκιουρ (26 πόντοι, 11 ασίστ και 10 ριμπάουντ) και οδήγησε το Κλίβελαντ στη νίκη 115-108 επί της Ιντιάνα, η οποία ήταν η πρώτη εφετινή των Καβαλίερς σε τέσσερις αγώνες με τους Πέισερς. Ο Λου Γουίλιαμς είχε απολογισμό 40 πόντους, 10 ασίστ και 4 κλεψίματα και οδήγησε τους Λος Άντζελες Κλίπερς στη νίκη 109-100 επί των Μέμφις Γκρίζλις. Με τον Τζόελ Εμπίντ να πετυχαίνει νταμπλ νταμπλ (18 πόντοι και 14 ριμπάουντ), η Φιλαδέλφεια επιβλήθηκε 97-78 του Σαν Αντόνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα αυτό ήταν μόλις η δεύτερη νίκη των Σίξερς επί των Σπερς από το 1986 και η πρώτη από τον Ιανουάριο του 2004!


Τέλος, η Ατλάντα ηττήθηκε 121-110 από τους Χόρνετς στη Σάρλοτ, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να αγωνίζεται για 12 λεπτά με τους Χοκς. Ο ομογενής γκαρντ τελείωσε τον αγώνα με 3 πόντους (0/1 δίποντο, 1/1 τρίποντο) και 3 ριμπάουντ.



τρανς δικαιωματα

γαλακτωμα καθαρισμου nivea τιμη

καιροσ λαμια 14 ημερεσ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος, οι αξιολογητές της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης και διεθνείς αξιολογητές, οι οποίοι έκαναν απροειδοποίητες επισκέψεις, διαπίστωσαν σοβαρές ελλείψεις στην επιβεβλημένη τήρηση των κριτηρίων.


γαλακτωμα καθαρισμου nivea τιμη

τει θεσσαλονικης αισθητικης και κοσμητολογιας

Συγκεκριμένα, οι ελλείψεις αφορούσαν σε παροχή υπηρεσιών προς τους λουόμενους και επισκέπτες, καθαριότητα, ορθή πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών και δράσεις προστασίας περιβάλλοντος ακτής και παράκτιου χώρου.


Σύμφωνα με τα κριτήρια του Προγράμματος, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής αποφάσισαν, κατά τα προβλεπόμενα, να αποσύρουν τις βραβεύσεις για να διαφυλαχθούν το κύρος και η αξιοπιστία του θεσμού.




χαι φαι τηλεφωνο

Κάνοντας απολογισμό των χθεσινών συνομιλιών Μακρόν-Αναστασιάδη, στο Παρίσι, ο κ. Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε την επίσκεψη του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, με βάση τη συζήτηση των δύο ηγετών και τις δημόσιες δηλώσεις τους, ως «σταθμό στις σχέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Γαλλία».


χαι φαι τηλεφωνο

Σύμφωνα με τα θέματα που συζητήθηκαν διακρίνουμε , είπε, τρεις ενότητες.


- Η πρώτη είναι οι διμερείς μας σχέσεις. Τα τρία βασικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν η Ενέργεια, Άμυνα & Ασφάλεια και Οικονομία, τρία θέματα που συνδέονται μεταξύ τους.


Είναι ξεκάθαρη, επισήμανε ο κ. Χριστοδουλίδης, «η ισχυρή υποστήριξη της Γαλλίας στις δραστηριότητες της γαλλικής εταιρείας TOTAL στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και στους μελλοντικούς σχεδιασμούς της εταιρείας οι οποίοι θα αρχίσουν πολύ σύντομα να υλοποιούνται, δηλαδή πριν το τέλος του 2017 με αρχές του 2018».


Για το θέμα της Άμυνας & Ασφάλειας, σημείωσε ότι ο Γάλλος Πρόεδρος δήλωσε ότι «αναγνωρίζεται πλέον αυτή η γεωστρατηγική σημασία της Κύπρου και για τη Γαλλία, αλλά και γενικότερα μέσα στο πλαίσιο της νέας αρχιτεκτονικής ασφάλειας, που συζητείται σε επίπεδο ΕΕ». Αναγνωρίζεται, προσέθεσε, η Κυπριακή Δημοκρατίας ως το κράτος μέλος που διατηρεί άριστες σχέσεις με όλα τα γειτονικά κράτη σε μια ιδιαιτέρως σημαντική περιοχή, όπως η Ανατολική Μεσόγειος.


- Η δεύτερη ενότητα αφορά στο Κυπριακό και τις σχέσεις της Τουρκίας με την ΕΕ. Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλίδη «υπάρχει ξεκάθαρη δέσμευση της Γαλλίας για ουσιαστικότερη και πιο ενεργό εμπλοκή στα του Κυπριακού. Η Γαλλία έχει αυτή την ιδιαιτερότητα να είναι κράτος μέλος της ΕΕ και μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας και υπάρχει επιθυμία από πλευράς του Γάλλου Προέδρου για πιο σημαντική συμβολή στις προσπάθειες έτσι ώστε μια ενδεχόμενη επανασύγκληση της διάσκεψης για την Κύπρο να έχει αποτελέσματα».


Από κει και πέρα στα ευρωτουρκικά, σημείωσε ο Κύπριος εκπρόσωπος, είναι «σημαντικός ο ρόλος της Τουρκίας, είτε αφορά το προσφυγικό είτε αφορά άλλα θέματα, αλλά σε καμιά απολύτως περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι η Τουρκία δεν πρέπει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της έναντι της ΕΕ και έναντι όλων των κρατών μελών περιλαμβανομένης της Κυπριακής Δημοκρατίας».



εμμα κουρου
ηθη και εθιμα βουδισμου

davidoff κοκκινο

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό», σε τρεις αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και το Κύπελλο Αγγλίας και με 1 ευρώ κέρδισε 8.100 ευρώ.


davidoff κοκκινο

διαφημιση βονταφον 2012

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της τέταρτης ιπποδρομίας στο Μαρκόπουλο, δύο νικητές από το Μαρκόπουλο και το Κερατσίνι κέρδισαν από 1.390,36 ευρώ και στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε έξι κούρσες) 196 νικητές κέρδισαν από 755,62 ευρώ. Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Flamingo, ένας νικητής από τη Γλυφάδα κέρδισε 1.280,15 ευρώ.


Το νέο pamestoixima.gr είναι εδώ!


Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming*


Το νέο Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.


Για πρώτη φορά το νέο Pamestoixima.gr προσφέρει bonus πρώτου στοιχήματος*, για εγγραφή είτε online, είτε μέσω καταστημάτων ΟΠΑΠ.


*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Εταιρικό προφίλ



φακοι επαφης με χρωμα εικονες

κασταλια ουζερι μαρουσι

Οι ρυθμίσεις απορρέουν από τον Κανονισμό Γενικών Αδειών της ΕΕΤΤ, ο οποίος δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Μεταξύ των σημαντικότερων υποχρεώσεων που προκύπτουν είναι οι παρακάτω:


κασταλια ουζερι μαρουσι

διακοπτης ρολών

Μεγαλύτερη διαφάνεια ως προς τους συμβατικούς όρους: Στην πρώτη σελίδα της σύμβασης πρέπει να αναφέρονται με σαφήνεια, η ημερομηνία υπογραφής, η τελική τιμή χρέωσης του παγίου και οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται σε αυτό, το ύψος τυχόν επιδότησης και η απόσβεσή της, καθώς και τυχόν τέλος για διακοπή/καταγγελία σύμβασης ορισμένου χρόνου. Επίσης, πρέπει να παρέχονται στον συνδρομητή δυνατότητες, όπως η άμεση ενεργοποίηση της σύνδεσης, ο καθορισμός ανώτατου ορίου χρέωσης για την ενεργοποίηση φραγής εξερχομένων, η εξαίρεση του αριθμού από τηλεφωνικούς καταλόγους, όπως αναφέρει η ΕΕΤΤ.


Μεγαλύτερη προθεσμία για καταγγελία σύμβασης: Αυξάνεται η προθεσμία για την καταγγελία σύμβασης ορισμένου/αορίστου χρόνου αζημίως, σε περίπτωση μονομερούς τροποποίησης των συμβατικών όρων ή των τιμολογίων από τον πάροχο.


Ενημέρωση για υπέρβαση ορίου κατανάλωσης προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας: Ο συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας ενημερώνεται υποχρεωτικά, όταν υπερβαίνει το 80% των λεπτών ομιλίας/SMS/MB του προγράμματός ή πακέτου προπληρωμένων υπηρεσιών. Ειδικά, για τα MB ενημερώνεται επίσης, υποχρεωτικά, και όταν καταναλώσει το 100% του όγκου.


Αυτόματη πίστωση λογαριασμού για βλάβες: Εφόσον η βλάβη υπερβαίνει τις δύο εργάσιμες ημέρες από την ημέρα δήλωσής της, πρέπει να πιστώνεται αυτόματα και εντός τετραμήνου στον λογαριασμό του συνδρομητή, το τμήμα του παγίου που αντιστοιχεί στη χρονική περίοδο διακοπής των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Δωρεάν γραμμή εξυπηρέτησης βλαβών από οποιοδήποτε δίκτυο: Σε περίπτωση βλάβης, ο συνδρομητής μπορεί να καλεί, χωρίς χρέωση, από όλα τα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας τη γραμμή εξυπηρέτησης βλαβών που διαθέτει ο πάροχος.


Μεγαλύτερη ευελιξία στον τρόπο υποβολής καταγγελίας σύμβασης: Ο συνδρομητής μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση, είτε στα καταστήματα του παρόχου, είτε με αποστολή επιστολής/τηλεομοιοτυπίας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η παροχή υπηρεσιών πρέπει να διακόπτεται εντός δύο εργάσιμων ημερών για την κινητή τηλεφωνία και οχτώ για τη σταθερή (εκτός εάν ο καταναλωτής έχει ζητήσει συγκεκριμένη ημερομηνία).



υποψηφιοι πασοκ λιστα

εξαντας ναυπλιο

νομοσ διαυγειασ

Προϋπόθεση για τους δικαιούχους είναι να έχουν κλείσει την επιχείρησή τους για τουλάχιστον ένα εξάμηνο, ή να έχουν εισόδημα έως 4.219 ευρώ το χρόνο, για να το λάβουν για διάστημα από 3 έως 9 μήνες. Η διακοπή της επαγγελματικής δραστηριότητας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για όσους δεν πληρούν το εισοδηματικό κριτήριο. Ειδικά για υγειονομικούς του πρ. ΤΣΑΥ, μέλη εταιρειών ή μέλη ΔΣ ΑΕ, η διακοπή είναι απαραίτητη ούτως ή άλλως.


εξαντας ναυπλιο

Κριτήρια επιλεξιμότητας αποτελούν η συμπλήρωση 3 ετών ασφάλισης εμμίσθου ή και ελεύθερου επαγγελματία, καθώς και η καταβολή της εισφοράς των 10 ευρώ υπέρ του Ειδικού Λογαριασμού Ανεργίας για τουλάχιστον 3 έτη. Ειδικά για όσους διέκοψαν δραστηριότητα το 2012 απαιτείται ένα έτος καταβολής εισφορών. Όσοι έκλεισαν βιβλία το 2013 δικαιούνται το επίδομα με τουλάχιστον δυο έτη εισφορών.


Εισοδηματικό κριτήριο


Οι αιτούντες το βοήθημα εντός του 2018 πρέπει να προσκομίζουν εκκαθαριστικά 2016 και 2017. Το ατομικό καθαρό εισόδημα των δυο προηγούμενων ετών δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 20.000 ευρώ, ενώ το οικογενειακό τα 30.000 ευρώ. Όταν δεν υπάρχει διακοπή δραστηριότητας, το βοήθημα μπορεί να χορηγηθεί με εισοδηματικό κριτήριο:


ετήσιο καθαρό ατομικό φορολογητέο εισόδημα έως 4.219 ευρώ στο έτος που προηγείται της αίτησης, δηλαδή εντός του 2017 για όσους υποβάλλουν αίτηση το 2018. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να προσκομιστεί δελτίο παροχής υπηρεσιών και φωτοαντίγραφα των δηλώσεων ΦΠΑ για τον έλεγχο της μη ύπαρξης εισοδήματος από επαγγελματική δραστηριότητα το 6μηνο που προηγείται της αίτησης.


Συμψηφισμός


Πάντως όσοι δικαιωθούν το βοήθημα ανεργίας με εισοδηματικό κριτήριο και στο μεταξύ αυτοαπασχοληθούν, δεν το χάνουν αυτόματα, αλλά δικαιούνται να το συμψηφίσουν με την αμοιβή και να λάβουν την διαφορά. Έστω αυτοαπασχολούμενος που δικαιούται βοήθημα ανεργίας για 5 μήνες (20/10/2018 – 19/3/2019). Τον Οκτώβριο λαμβάνει τα 360€ και κόβει και Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών 560€. Τον Νοέμβριο δεν θα λάβει βοήθημα και τον Δεκέμβριο θα λάβει 160€, ώστε να συμψηφιστούν τα 560€. Από τον Ιανουάριο θα επιστρέψει στα 360€.


Για 3 - 4 πλήρη έτη ασφάλισης το βοήθημα καταβάλλεται για 3 μήνες καταβάλλεται για 7 μήνες Για 13- 14 έτη καταβάλλεται για 8 μήνες Για χρόνο που υπερβαίνει τα 14 πλήρη έτη ασφάλισης, καταβάλλεται για 9 μήνες.



νίκος κούνδουρος δράκος

ποιοι ειναι οι πιο πλουσιοι ανθρωποι στον κοσμο

νεος μαρμαρας καβουροτρυπες αποσταση

Ο Νίκολας Ντ’Αγκοστίνο είχε συλληφθεί αρχικά στις 10 Ιουλίου, όταν πυροβόλησε μία μητέρα σε πλυντήριο αυτοκινήτων. Η ίδια σώθηκε από τύχη, καθώς η σφαίρα διαπέρασε το χέρι της και καρφώθηκε στο στήθος της, λίγα χιλιοστά από την καρδιά της.


ποιοι ειναι οι πιο πλουσιοι ανθρωποι στον κοσμο

Ο 29χρονος ισχυρίστηκε πως πυροβόλησε τη γυναίκα ως τρόπο αυτοάμυνας επειδή «προσπαθούσε να με σκοτώσει με το αυτοκίνητό της».


Σύμφωνα με τις αρχές, ο Ντ’Αγκοστίνο παραδέχτηκε την ενοχή του, ομολογώντας την εμπλοκή του σε άλλα πέντε ανάλογα περιστατικά με γυναίκες οδηγούς.



“She had actually exited the gas station, was on the road & it was just someone that came up behind her and shot," man describes how his neighbor was shot while leaving a Katy gas station. Accused shooter Nicholas D'Agostino is now in jail. The story at 4pm @abc13houston pic.twitter.com/s4OzYqrbB6

— Shelley Childers (@shelleyabc13) 24 Αυγούστου 2018


κατεδαφιση αυθαιρετων κατασκευων

λογοτεχνικες ευχες χριστουγεννων

κομπρεσερ ψυγειο

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βορείων διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ.


λογοτεχνικες ευχες χριστουγεννων

κοκκινα all star

Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.


Μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και το βράδυ θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές το απόγευμα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ελλειπτικες προτασεις δ δημοτικου παραδειγματα

νεο κλειστο ρεντη

Όπως καταγγέλλουν, ο εργολάβος που τις απασχολεί εδώ και χρόνια αποφάσισε πρόσφατα να προβεί σε δραματικές περικοπές στον μισθό τους. Από 550 ευρώ που έπαιρναν κάθε μήνα, ο μισθός τους έπεσε στα 300 ευρώ.


ελλειπτικες προτασεις δ δημοτικου παραδειγματα

NIKOL


NIKOL2





ταξιδιωτικά γραφεία στην κύπρο

η νησος ουσιαστικο αρχαια

Ειδικότερα, υπάλληλος προσλήφθηκε το Φεβρουάριο του 1985 σε ασφαλιστική εταιρεία με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αόριστου χρόνου ως υπάλληλος.


η νησος ουσιαστικο αρχαια

Από το 2004 και μετά και επί 8 συνεχόμενα έτη, ήταν εκλεγμένο μέλος του γενικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (Ο. Α.Σ. Ε.) και λόγω της συνδικαλιστικής του ιδιότητας είχε απαλλαγεί από την υποχρέωση παροχής εξαρτημένης εργασίας στην εργοδότρια εταιρεία και είχε αποσπασθεί στην Ο. Α.Σ. Ε. Δηλαδή ελάμβανε το σύνολο των αποδοχών του (βασικός μισθός, επιδόματα, κ. λπ.).


Ο επίμαχος υπάλληλος είχε ζητήσει να του γνωστοποιήσει εγγράφως η εργοδότρια εταιρεία, «πότε θα του χορηγήσει την ετήσια άδεια αναψυχής», για την τριετία 2009- 2011 και σε αντίθετη περίπτωση, ζητούσε «να του καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση μη χορήγησης της θερινής άδειας». Η ασφαλιστική εταιρεία δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα του συνδικαλιστή και ο τελευταίος προσέφυγε στα δικαστήρια.


Το Εφετείο Αθηνών δικαίωσε τον εν λόγω συνδικαλιστή, δεχόμενο ότι η εργοδότρια εταιρεία που κατέβαλε τις αποδοχές του επί 8 συνεχόμενα χρόνια, όφειλε να δώσει και το επιδόματα θερινής άδειας των ετών 2009- 2011 με προσαύξηση 100%, λόγω υπαιτιότητάς της. Έτσι, το Εφετείο επιδίκασε στον συνδικαλιστή το ποσό των 48.724 ευρώ


Όμως, η ασφαλιστική εταιρεία άσκησε αναίρεση στον 'Αρειο Πάγο και κρίθηκε από τους αρεοπαγίτες ότι η εφετειακή απόφαση έχει αντιφατική και ασαφή αιτιολογία και απέρριψε ως αβάσιμη την αίτηση αναίρεσης του συνδικαλιστή.


Τελικά, ο 'Αρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι η εργοδότρια επιχείρηση δεν οφείλει να καταβάλει, ούτε τις αποδοχές αδείας, ούτε και την προσαύξηση του 100%. Και αυτό γιατί η εταιρεία εξ αντικειμένου και ανεξάρτητα από την θέλησή της, δεν είχε την δυνατότητα να του χορηγήσει άδεια αναψυχής για τον λόγο ότι τελούσε διαρκώς, επί σειρά 8 ετών, σε συνδικαλιστική άδεια χωρίς διακοπή, μη παρέχων την εργασία του στην εταιρεία που είχε προσληφθεί.



παιχνιδι φαρμα στο facebook
δωρεαν δημιουργια ραδιοφωνικου σταθμου

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

επιδομα ανεργιασ σε συγγενεισ α βαθμου

ιατροι ορθοπεδικοι χαλανδρι

Σχεδόν τα τρία τέταρτα των εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία δεν έχουν πληρωθεί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, κάτι που θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την εκπαίδευση επιπλέον 4,5 εκατομμυρίων παιδιών, τονίζει η Unicef.


επιδομα ανεργιασ σε συγγενεισ α βαθμου

καστανη ταινιες

«Μια ολόκληρη γενιά παιδιών στην Υεμένη είναι αντιμέτωπη με ένα ζοφερό μέλλον εξαιτίας της περιορισμένης ή ανύπαρκτης πρόσβασης στην εκπαίδευση», δήλωσε η Μεριτξέλ Ρελάνο εκπρόσωπος της Unicef στην Υεμένη.


Σύμφωνα με την έκθεση «If Not In School», περισσότερα από 2.500 σχολεία είναι εκτός λειτουργίας, τα δύο τρίτα εκ των οποίων έχουν υποστεί ζημιές από επιθέσεις. Το 27% των σχολείων έχει κλείσει και το 7% χρησιμοποιείται για στρατιωτικούς σκοπούς ή ως καταφύγιο για τους εκτοπισμένους. Στην έκθεση τονίζονται και οι κίνδυνοι που διατρέχουν τα παιδιά στη διαδρομή που διανύουν μέχρι να φτάσουν στο σχολείο εξαιτίας των συγκρούσεων.


Η έλλειψη πρόσβασης στην εκπαίδευση έχει ωθήσει τα παιδιά και τις οικογένειές τους σε επικίνδυνες εναλλακτικές, περιλαμβανομένου του πρόωρου γάμου, της παιδικής εργασίας και της στρατολόγησης παιδιών ως μαχητές.



υγρο πυρ βιβλιο

ξυλοφουρνος μυρινα

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, ενώ στην εξέδρα, μεταξύ άλλων, ήταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και αντιπρόεδρος της Βουλής, Μάριος Γεωργιάδης, ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης.


υγρο πυρ βιβλιο

Από την παρέλαση απουσίαζε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τον οποίο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.


Λόγω της παρέλασης, που διήρκησε περίπου μία ώρα, η τροχαία διέκοψε την κίνηση των οχημάτων στην οδό Τσιμισκή με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κυκλοφοριακά προβλήματα στους υπόλοιπους κεντρικούς δρόμους της πόλης.





χρονοι του βαλλω

εκθεση στις πανελληνιες

τρικαλα αθηνα τρενο
διαγωνισμος κυλικειων σχολειων

Οι τρεις εισαγγελείς, με επικεφαλής τον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτη Αθανασίου, μετέβησαν πριν λίγες ημέρες στην Χάγη, στο πλαίσιο συναντήσεων που οργανώθηκαν από την Eurojust, με αντικείμενο την υπόθεση των επίμαχων εγγράφων.


εκθεση στις πανελληνιες

Το κλιμάκιο των Ελλήνων εισαγγελέων, στο οποίο πλην του κ. Αθανασίου μετείχαν οι Ελένη Τουλουπάκη και Χρήστος Ντζούρας, υπέβαλε αιτήματα στην γενική εισαγγελέα του Παναμά, που είχε προσκληθεί στη διοργάνωση, για το άνοιγμα συγκεκριμένων λογαριασμών «ελληνικού ενδιαφέροντος», που αφορούν εν εξελίξει έρευνες υποθέσεων κρατικής διαφθοράς.


Οι τρεις εισαγγελείς έθεσαν υπόψη της συναδέλφου τους από τον Παναμά συγκεκριμένα στοιχεία για το άνοιγμα λογαριασμών φυσικών και νομικών προσώπων - ιδρυμάτων και εταιριών - ώστε να οδηγηθούν στους πραγματικούς δικαιούχους. Πληροφορίες αναφέρουν πως η γενική εισαγγελέας του Παναμά, γνωστοποίησε στην ελληνική εισαγγελική αποστολή, ό, τι η δυνατότητά της να συνδράμει στην έρευνα αφορά μόνον στις περιπτώσεις που τα αιτήματα αφορούν διαφθορά κρατικών αξιωματούχων και όχι σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, καθώς στην εν λόγω χώρα δεν υπάρχει αδίκημα φοροδιαφυγής.


Να σημειωθεί, ότι τα λεγόμενα Panama Papers είναι έγγραφα της παναμέζικης δικηγορικής εταιρίας Mossack Fonseca, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, στην παροχή υπηρεσιών για εξωχώριες και υπεράκτιες εταιρείες, τα οποία δημοσιοποιήθηκαν από την Ένωση Ερευνητών Δημοσιογράφων (International Consortium of Investigative Journalists) που εδρεύει στις ΗΠΑ.


164793591
Πηγή: EPA/JIM LO SCALZO


τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι μαντιναδα

κοβω καπιστρι
πως ν σταματησω την περιοδο
15 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι μαντιναδα

Σήμερα Κυριακή 15 Απριλίου γιορτάζουν οι: Θωμάς, Θωμαή, Τόμας, Λεωνίδης, Λεωνίδας, Λεωνιδία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)


βαγγελης γερμανος παντρεμενος

Μιλώντας στο 6ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως «μετά από 17 μέρες εμφανίστηκε επιτέλους ο κ. Τσίπρας για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού» προσθέτοντας πως «η παρουσία του κ. Τσίπρα στη Βουλή είναι καλοδεχούμενη».


βαγγελης γερμανος παντρεμενος

Όπως είπε μάλιστα για τον πρωθυπουργό, «αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε να απολογηθεί και αυτός για μια σκοτεινή υπόθεση». Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως «όπως είχε πει ο κ. Καμμένος, μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι. Το τέλος δεν αργεί..» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.



καραχαλιος κωστας
λαμπα για σποτ

αριστη φαγητο

Για τον υπολογισμό του ποσού του Δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπ’ όψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.


αριστη φαγητο

δίαιτα λάχανο σούπα

Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το Δώρο αρχίζει από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Απριλίου κάθε έτους. Συνεπώς αν κάποιος εργαστεί ολόκληρο το ανωτέρω χρονικό διάστημα που αναφέραμε δικαιούται να λάβει μισό μηνιαίο μισθό αν αμείβεται με μισθό και 15 ημερομίσθια αν αμείβεται με ημερομίσθιο.


Σε περίπτωση όμως που η σχέση εργασίας κάποιου μισθωτού με τον εργοδότη του, δεν είχε διάρκεια ολόκληρο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα που αναφέραμε είτε γιατί αποχώρησε οικειοθελώς από την εργασία του, είτε γιατί απολύθηκε, δικαιούται να λάβει αναλογία Δώρου η οποία υπολογίζεται ως εξής: Προκειμένου για αμειβόμενο με μισθό, ποσό ίσο με 1/15 του μισού μηνιαίου μισθού ή ένα ημερομίσθιο ανάλογα με το συμφωνημένο τρόπο αμοιβής, για κάθε 8 (οκτώ) ημερολογιακές ημέρες. Σε περίπτωση που κάποιος εργαστεί λιγότερο από οκτώ ημέρες δικαιούται ανάλογο κλάσμα για Δώρο Πάσχα.


Το ΚΕΠΕΑ της ΓΣΕΕ έχει δημιουργήσει έναν online μηχανισμό υπολογισμού που μπορείτε να δείτε (εδώ).


Πότε καταβάλλεται


Το Δώρο Πάσχα καταβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη, ωστόσο ο εργοδότης μπορεί να καταβάλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία.


Για το δώρο παρακρατούνται εισφορές υπέρ του ΙΚΑ και Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθεί σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.



εξαφανιση κορδελιο

αλκινοος βυθος

ρηνος λευτερης

Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνουν οι προσκλήσεις που έχουν ήδη σταλεί σε διπλωμάτες για να παρακολουθήσουν το γεγονός, αλλά και οι εικόνες που έχουν καταγραφεί από δορυφόρους και «μαρτυρούν» τις προετοιμασίες.


αλκινοος βυθος

Σύμφωνα με βορειοκορεατικό έγγραφο που έφθασε στα «χέρια» του CNNi, προσκαλούνται στρατιωτικοί ακόλουθοι, μαζί με τις συζύγους τους για να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πιονγκγιάνγκ στις 8 Φεβρουαρίου, για την 70η επέτειο από την επίσημη ίδρυση του στρατού της χώρας.


Την Πέμπτη, η βορειοκορεατική ιστοσελίδα NK News δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από δορυφόρο, που εκτιμάται ότι δείχνουν τις προετοιμασίες της Πιονγκγιάνγκ στο κέντρο εκπαίδευσης παρελάσεων της περιοχής Μιρίμ.


«Στο συγκεκριμένο έδαφος παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα πριν από τις παρελάσεις, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο δεν καταγράφονται κινήσεις», σημειώνεται στο ρεπορτάζ και προστίθεται πως οι προετοιμασίες για τις πολύ μεγάλες παρελάσεις συνήθως γίνονται ορατές αρκετούς μήνες πριν.


Μια παρέλαση στην Πιονγκγιάνγκ θα μπορούσε να λειτουργήσει ως υπενθύμιση του Κιμ Γιονγκ Ουν προς την διεθνή κοινότητα, ότι ενώ η Βόρεια Κορέα είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε ειρηνευτικές συνομιλίες αμέσως τώρα, την ίδια στιγμή η στρατιωτικές και πυρηνικές της δυνατότητες δεν μειώνονται.





αποστρατικοποιηση δωδεκανησων

νοσηλευτικη βασεις

star wars e 7 trailer
Πρωτομαγιά 2018: Μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο

Πρωτομαγιά: Με μαζική συμμετοχή εργαζομένων πραγματοποιήθηκαν οι συγκεντρώσεις στις εκδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.


νοσηλευτικη βασεις

zara ανοιξη 2015

Συνδικάτα, συλλογικότητες, ενώσεις εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, εργαζόμενοι στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα αλλά και συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την Εργατική Πρωτομαγιά, αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο Ρέθυμνο, για ακόμη μία χρονιά, οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις με δύο διαφορετικές συγκεντρώσεις στο ΕΚΡ και στο Δημαρχείο της πόλης. Ζητούμενο όλων, η απάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων, η προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων σε μία κοινωνία, όπως τονίστηκε, που η αξιοπρέπεια των εργαζομένων, των πολιτών, των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας αλλά και της μαθητιώσας νεολαίας θα βρίσκεται στις επάλξεις του ενδιαφέροντος από όλους.

Οι συμμετέχοντες σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ζήτησαν με συνθήματα αλλά και ψηφίσματα «να πάψει η εξαθλίωση λόγω των μνημονιακών πολιτικών» καθώς επίσης «να διασφαλιστούν τα κοινωνικά αγαθά και οι κατακτήσεις των εργαζομένων απομακρύνοντας τον κίνδυνο συνέχισης του εργασιακού μεσαίωνα».

Επίσης υπήρξαν αναφορές για τους πρωτεργάτες της Εργατικής Πρωτομαγιάς καθώς επίσης και σε όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και τους κοινωνικούς αγώνες, για έναν κόσμο χωρίς πολέμους και εκμετάλλευση των ανθρώπων.

Εργαζόμενοι από νωρίς το πρωί συμπαραστάθηκαν στους ναυτικούς και ναυτεργάτες οι οποίοι απεργούν με αποτέλεσμα να μην επιτρέψουν σε πλοίο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο Σαντορίνη, Ίο, Πάρο, Νάξο, Μύκονο, να αποπλεύσει.

«Η εργατική Πρωτομαγιά, αποτελεί ορόσημο του αγώνα των ανθρώπων του μόχθου: για σεβασμό της ανθρώπινης προσωπικότητας, για να διασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, και να δημιουργηθεί προοπτική για ένα καλύτερο μέλλον», ανέφερε σε μήνυμα του δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, τονίζοντας ότι: «Όλοι γνωρίζουμε ότι κατά το διάστημα αυτό η ανεργία παραμένει σε δυσθεώρητα ύψη, επιδεινώθηκαν οι εργασιακές σχέσεις, καθιερώθηκε η μερική απασχόληση, καθηλώθηκε η ανάπτυξη, και δοκιμάστηκε επανειλημμένως η συνοχή της κοινωνίας μας. Κανένας τομέας δεν έμεινε απρόσβλητος από τις συνέπειες των ταραγμένων καιρών… Στηρίζουμε το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην εργασία και στην ανάγκη του να είναι χρήσιμο και δημιουργικό μέλος στην κοινωνία. Η παρατεταμένη κρίση, προϋποθέτει ουσιαστικές συνεργασίες και συλλογική δράση, συνθήκες δημοκρατίας και έμπρακτης αλληλεγγύης για να αντιμετωπισθούν τα μεγάλα ζητήματα των εργαζομένων».

Να σημειωθεί τέλος, ότι στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε και έκθεση ζωγραφικής παιδιών, με θέμα την Εργατική Πρωτομαγιά.

Πηγή φωτογραφιών: cretapost.gr


Πρωτομαγιά 2018: Μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο
01
Πρωτομαγιά 2018: Μαζική συμμετοχή στις εκδηλώσεις σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο








νεα ειδησεις πρεβεζας

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η έκρηξη στοχοθέτησε τα κεντρικά γραφεία μιας παράταξης της αντιπολίτευσης στο Ιντλίμπ.


νεα ειδησεις πρεβεζας

μαφια της αθηνας

Προς παρόν δεν έχουν καταστεί γνωστές οι ακριβείς συνθήκες της επίθεσης.







At least 25 people were killed and many injured after an unknown explosion in the city of #Idlib #Syria #idlib pic.twitter.com/itSYpjEwWr

— Majd khalaf (@majdkhalaf1993) 7 Ιανουαρίου 2018


σκιαθος δημος

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

το βημα δωρο tablet

κοινωνικοσ λειτουργοσ εχει φπα

Το άψυχο σώμα του νεαρού αρχικά περισυνελέχθη από ιδιώτη και μετά από πλωτό του Λιμενικού, με την παρουσία και τη συνδρομή του αστυνομικού τμήματος Αλυκών και της πυροσβεστικής υπηρεσίας του νησιού.


το βημα δωρο tablet

ειδικες χτενες για σκυλους

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ο άτυχος νεαρός έπεσε από μεγάλο ύψος από την δεξιά και απόκρημνη πλευρά του «Ναυαγίου» και κατέληξε στη θάλασσα.


Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό και εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όμως, ο άνδρας πριν κάνει τη βουτιά - θανάτου είχε βγάλει selfie με το κινητό του.


Σε εξέλιξη είναι προανάκριση από το λιμεναρχείο, ενώ, θα ακολουθήσει και η προβλεπόμενη διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής.


imerazante 006


(Πηγή φωτογραφιας: Imerazante.gr)


καρολου δ

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


καρολου δ

μερη που πρεπει να επισκεφτεις στο εξωτερικο

timer online google

Αττική


Καιρός: αίθριος.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 βαθμιαία έως 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια κυρίως ανατολικά του νόμου η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: αίθριος.


Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.


Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 18 έως 34 και στη Μακεδονία κατά τόπους 35 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου.


Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



θεωρια excel 2007

Οι φοβίες για ρήξη παρακίνησαν το DIHK να εκδώσει μια αναφορά τη Δευτέρα, η οποία αναδεικνύει πόσο έχει συμβάλει η Γερμανία στην αμερικανική οικονομία, σε μια προσπάθεια να ανατραπεί το εχθρικό κλίμα. Σύμφωνα με τη «Handelsblatt», γερμανικές εταιρείες με βάση τις ΗΠΑ προσφέρουν εργασία σε 672.000 πολίτες και έχουν καταβάλει 255 δισ. δολάρια σε εγχώριες επενδύσεις.


θεωρια excel 2007

ειμαι ο κιθαριστας του θεου

Η κόντρα που μπορεί εν δυνάμει να προκύψει οφείλεται στην προσπάθεια του Τραμπ να μειώσει το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου με τη Γερμανία. Το 2016, οι ΗΠΑ εξήγαγαν προϊόντα αξίας 49 δισ. δολαρίων στη Γερμανία, ενώ εισήγαγαν από εκείνη αγαθά αξίας 114 δισ., με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έλλειμμα 65 δισ. δολαρίων. Πέντε χρόνια πριν, όμως, το έλλειμμα ήταν μικρότερο κατά 32%.


Ως εκ τούτου, ο αμερικανός πρόεδρος απειλεί να επιβάλει φόρο σε αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρείας BMW που κατασκευάζονται σε μεξικανικό έδαφος. Ωστόσο, οικονομολόγοι αποκαλύπτουν ότι ο λόγος που η Γερμανία έχει εμπορικό πλεόνασμα με τις ΗΠΑ δεν είναι η ανεπάρκεια των προηγούμενων αμερικανών πολιτικών ούτε η λανθασμένη διαχείριση της εμπορικής πολιτικής.


Στην πραγματικότητα, η πρόσφατη πτώση της αξίας του ευρώ έναντι του αμερικανικού δολαρίου ήταν αυτό που έκανε τα γερμανικά προϊόντα να είναι πιο ανταγωνιστικά στην αγορά της Αμερικής. Σημαντικά συμβάλλει επίσης η ανταγωνιστικότητα της γερμανικής βιομηχανίας.



σοφιστης πλατωνα

συνταξη πατερα με ανηλικο παιδι στο ικα

νορβηγικες μαρκες ρουχων
σκρουτζ τσαντες σχολικες τρολευ

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ.


συνταξη πατερα με ανηλικο παιδι στο ικα

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


καιρός: παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία γενικά αίθριος.
άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ βελτίωση.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία έως τις απογευματινές ώρες.
άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ανταλλακτικη αγορα

αριθμος γεννησεων ελλαδα 2015
Δείτε ποιο ήταν το πραγματικό όνομα του γέροντα Παΐσιου

Ο Παΐσιος ο Αγιορείτης, ορθόδοξος μοναχός, που ανακηρύχθηκε άγιος Αγιορείτης μοναχός, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στις μέρες μας. Οι θαυμαστές του όλο και πληθαίνουν και του πιστώνουν θαύματα και προφητείες επί παντός του επιστητού.


ανταλλακτικη αγορα

Λίγοι όμως ξέρουν το πραγματικό του όνομα, αλλά και το που έζησε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το 2015 ανακηρύχθηκε Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως. Ο Αρσένιος Εζνεπίδης, όπως ήταν το κοσμικό του όνομα, γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας στις 25 Ιουλίου 1924.

Διαβάστε αναλυτικά την ιστορία του και δείτε το βίντεο στο iellada.gr



διαφανα κρινα κυριακη των βαιων

παράταση κτηματολογίου τρίκαλα

Ερωτηθείς γιατί εκτιμά ότι το πρόγραμμα για την Ελλάδα είναι ένα «δημοκρατικό σκάνδαλο», ο Πιέρ Μοσκοβισί απάντησε ότι πρόκειται για ένα σκάνδαλο σε ότι αφορά τις δημοκρατικές διαδικασίες, όχι διότι οι αποφάσεις ήταν σκανδαλώδεις, αλλά διότι το να αποφασίζεις με αυτό τον τρόπο την μοίρα ενός λαού, το να επιβάλεις λεπτομερειακά αποφάσεις για τις συντάξεις, την αγορά εργασίας...»


παράταση κτηματολογίου τρίκαλα

λεωφορειο για αεροδρομιο απο ελληνικο

Εξήγησε δε πως μιλά για τις βασικές λεπτομέρειες της ζωής μιας χώρας που αποφασίστηκαν σε έναν οργανισμό, κεκλεισμένων των θυρών, οι εργασίες του οποίου ετοιμάζονται από τεχνοκράτες, χωρίς τον ελάχιστο έλεγχο ενός κοινοβουλίου. Χωρίς τα μέσα ενημέρωσης να γνωρίζουν πραγματικά τι λέγεται, χωρίς σταθερά κριτήρια ή μια κοινή κατευθυντήρια γραμμή.


mos



κτελ αθηνα βολος τηλ

ασε με ηβη αδαμου

ταμειο δημοτικου θεατρου πειραια

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες.


ασε με ηβη αδαμου

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.


Θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που από αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν και προς το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: νότιοι 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.



μικρό πλυντήριο πιάτων

ιχνηλατες κατασκηνωση χαλκιδικη

Ο Prabhu Bhatara σταμάτησε το όχημα του όταν είδε την αρκούδα και έτρεξε να βγάλει μία selfie με το ζώο. Καθώς πλησίασε την αρκούδα, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν τραυματισμένη, εκείνη του επιτέθηκε.


ιχνηλατες κατασκηνωση χαλκιδικη

πληροφορία και γνώση

Πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης βρίσκονταν και άλλα άτομα, που επιχείρησαν να σταματήσουν την αρκούδα, πετώντας πέτρες, όμως δεν τα κατάφεραν.


Η επίθεση τραβήχτηκε σε βίντεο από χωρικούς που έγιναν αυτόπτες μάρτυρες του θανάτου του οδηγού. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Οντίσα, στα ανατολικά της Ινδίας.


Προσοχή. Σκληρές εικόνες.



εφορία ρυθμίσεις 2017

οικονομικες μπαταριες κουζινας

Με τα μάτια τους στραμμένα στον ουρανό, οι Αμερικανοί, αλλά και πλήθος κόσμου που ταξίδεψε ως τις ΗΠΑ για αυτόν τον λόγο, παρακολούθησαν με δέος μέσω προστατευτικών γυαλιών, τηλεσκοπίων και φωτογραφικών μηχανών το φαινόμενο αυτό.


οικονομικες μπαταριες κουζινας

πως διαβαζουμε πυξιδα

Το ορατό «μονοπάτι» της ολικής έκλειψης, πλάτους 113 χιλιομέτρων, άρχισε στον Ειρηνικό Ωκεανό, διέσχισε το κέντρο των ΗΠΑ από το Όρεγκον έως τη Νότια Καρολίνα και κατέληξε στον Ατλαντικό. Συνολικά πέρασε πάνω από 14 πολιτείες των ΗΠΑ.


Ξεκινώντας από την πολιτεία Όρεγκον, η Σελήνη κάλυψε τον Ήλιο, βυθίζοντας στο σκοτάδι τον κόσμο και μειώνοντας τη θερμοκρασία σε μια σειρά πόλεων κατά μήκος μια στενής λωρίδας έως τη Νότια Καρολίνα, για δύο λεπτά τη φορά. Ακόμα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ βγήκε από τον Λευκό Οίκο για να παρακολουθήσει την έκλειψη.





κεντρικη αγορα βιεννης

φοιτητικο πασο vodafone

τρωνε τα σκυλια καστανα

Σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα, το δικαστήριο της Σμύρνης επέβαλε σε 104 από τους 280 κατηγορουμένους την ποινή της «επιβαρυμένης» ισόβιας κάθειρξης, που είναι η αυστηρότερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί βάσει της τουρκικής νομοθεσίας, καθώς αυξάνει τον ελάχιστο χρόνο που πρέπει να μείνει κανείς στη φυλακή πριν μπορέσει να ζητήσει αναστολή.


φοιτητικο πασο vodafone

πισινα μαρινα ζεας τηλ

Σε άλλα 21 πρόσωπα επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 20 ετών για εξύβριση του προέδρου, ενώ 31 άλλα καταδικάσθηκαν σε κάθειρξη 10 ετών και έξι μηνών για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση», αναφέρει η Hurriyet.


παρωχημένη συνώνυμα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ), το 2016 εντοπίστηκαν 10.616 κρούσματα ρευματοκλοπών, μέγεθος που είναι το υψηλότερο όλων των εποχών, έναντι 400 το 2006. Δηλαδή σε μια δεκαετία οι ρευματοκλοπές αυξήθηκαν κατά 27 φορές, ενώ θεαματική είναι και η αύξηση του όγκου της κλεμμένης ενέργειας: σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι κλεμμένες κιλοβατώρες από 0,5 % του συνόλου της κατανάλωσης κατά την περίοδο 2000 - 2010 εξαπλασιάστηκαν και εκτοξεύθηκαν στο 3,2 % το 2016. Με συνολική κατανάλωση για το 2016 ύψους 51.245 γιγαβατωρών, η ρευματοκλοπή αντιστοιχεί συνεπώς σε 1.640 γιγαβατώρες. Σχηματικά ο όγκος του ρεύματος που χάνεται λόγω κλοπής κάθε χρόνο αντιστοιχεί στην κατανάλωση του συνόλου των νησιών του Αιγαίου (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα), πλην Ρόδου και Κρήτης.


παρωχημένη συνώνυμα

συμεωνιδου μαρια

Με συντηρητικούς υπολογισμούς και με τιμή κιλοβατώρας (χωρίς ΦΠΑ) τα 9 λεπτά οι απώλειες κυμαίνονται ετησίως στα 150 εκατ. ευρώ ενώ κορυφαία πηγή της ΔΕΗ εκτιμά πως κινούνται συνολικά, στα 200-300 εκατ. ευρώ «μέγεθος που αντιστοιχεί στις απώλειες από το λαθρεμπόριο καυσίμων», όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ίδιος.


Η εξέλιξη των μεγεθών της ρευματοκλοπής περιγράφεται από τον ΔΕΔΔΗΕ ως «δραματική αύξηση που οφείλεται εν μέρει στην οικονομική κρίση και απαιτεί περαιτέρω συστηματική δράση».


Στο «οπλοστάσιο» των αρμόδιων αρχών περιλαμβάνεται ο νέος Κώδικας Διαχείρισης του Δικτύου που εξέδωσε η ΡΑΕ και περιγράφει τις διαδικασίες που ακολουθούνται για τους ελέγχους και τον καταλογισμό των ποινών, ενώ είναι σε εκκρεμότητα η έκδοση και ειδικού «Εγχειριδίου για τις Ρευματοκλοπές» που θα ρυθμίζει όλες τις λεπτομέρειες για τις αυτοψίες, τον τρόπο με τον οποίο θα εκτιμάται ο όγκος της ενέργειας που έχει κλαπεί, ο προσδιορισμός της χρονικής στιγμής έναρξης της κλοπής με βάση αντικειμενικά ιστορικά στοιχεία κατανάλωσης, κ. α.


Ο Κώδικας Διαχείρισης προβλέπει ότι ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να επιβάλει αναδρομικές χρεώσεις σε βάθος έως και 5 ετών για την ενέργεια που καταναλώθηκε χωρίς να πληρωθεί, η οποία θα τιμολογείται με ειδικό προσαυξημένο τιμολόγιο. Σύμφωνα με την πρόταση του Διαχειριστή το πρόστιμο που θα καλείται να πληρώσει όποιος συλλαμβάνεται να κλέβει ενέργεια θα φθάνει μέχρι και στο διπλάσιο του κανονικού τιμολογίου. Επίσης θα υφίσταται διακοπή της ηλεκτροδότησης αν δεν πληρώσει τα οφειλόμενα (η παροχή θα κόβεται και σε κάθε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι η ρευματοκλοπή εγκυμονεί κινδύνους ασφαλείας).



ενα δειλινο θεοδωρακης

τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

κονανος θανατος

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ισπανός πρωθυπουργός οι Καταλανοί δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το σχέδιο για το δημοψήφισμα της ανεξαρτησίας.


τελευταίες αθλητικές ειδήσεις

κολωνακι βαπτιστικα

«Σήμερα δεν έγινε δημοψήφισμα για την αυτοδιάθεση στην Καταλονία. Το κράτος δικαίου παραμένει σε ισχύ με όλη τη δύναμή του», τόνισε ο συντηρητικός ηγέτης σε τηλεοπτική ομιλία του.


«Οι κάτοικοι της Καταλονίας εξαπατήθηκαν για να συμμετάσχουν στην απαγορευμένη ψηφοφορία», τόνισε ο Ραχόι, προσθέτοντας πως το δημοψήφισμα ήταν μέρος ενός στρατηγικού σχεδίου από την περιφερειακή κυβέρνηση κατά της νομιμότητας και της δημοκρατίας. «Είναι ένα μονοπάτι που δεν οδηγεί πουθενά», διαμήνυσε ο Ραχόι.



ανταλλαγες υπηρεσιων

χριστουγεννιατικα θεατρικα σκρουτζ

Πολλά από τα εκκρεμή ζητήματα ξεπεράσθηκαν με αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥ. Σ.ΟΙ. Π) μετά από εισήγηση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.


ανταλλαγες υπηρεσιων

network one

Οι καθυστερήσεις προήλθαν κυρίως λόγω της αναγκαίας εναρμόνισης του νομοσχεδίου για τα υδατοδρόμια με τις διατάξεις του νόμου για την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.


Η λειτουργία δικτύου υδατοδρομίων, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, θα δημιουργήσει σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές σε τοπικό επίπεδο, αλλά και συνολικά για τη χώρα, καθώς θα ενισχύσει το τουριστικό προϊόν και θα αναδείξει νέες τουριστικές τάσεις.


Επίσης, δημιουργούνται υπεραξίες και νέες ευκαιρίες για τους Οργανισμούς Λιμένων και τα Λιμενικά Ταμεία από τη λειτουργία υδατοδρομίων στους χώρους τους, ως μέρος του συνόλου των εγκαταστάσεων τους.


νικος ηλιοπουλος φωτογραφος

«Ο πάστορας Άντριου Μπράνσον είναι ένας αθώος άνθρωπος», τόνισε ο Πενς μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News. «Είναι ένας άνθρωπος με βαθιά θρησκευτική πίστη, ο οποίος επιτελεί ποιμενικό έργο στην Τουρκία για πάνω από 20 χρόνια».


νικος ηλιοπουλος φωτογραφος

τηλεσκοπικο κονταρι gardena

Ο Πενς πρόσθεσε ότι το γεγονός πως ο ιερωμένος αποφυλακίστηκε και του επιβλήθηκε κατ' οίκον περιορισμός «δεν αρκεί».


Ο Μπράνσον, που πέρασε 21 μήνες σε τουρκική φυλακή, κατηγορείται από τις τουρκικές αρχές για υποστήριξη της ισλαμιστικής οργάνωσης η οποία, σύμφωνα με την Άγκυρα, βρισκόταν πίσω από το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016, αλλά και της εκτός νόμου αυτονομιστικής κουρδικής ένοπλης οργάνωσης Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK).


Ο Αμερικανός πάστορας, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 35 ετών αν κριθεί ένοχος.



θανάσης βασιλάκος - το μαντήλι (κωνσταντίνος παντζής & νίκος σουλιώτης)

πισινα νεαπολης

Οι επιστήμονες των δύο οργανισμών συνεργάζονται για να παρακολουθούν την εξέλιξη του όζοντος. Όπως είπε ο επικεφαλής επιστήμονας στον τομέα των γεωεπιστημών Πολ Νιούμαν του Κέντρου Goddard της NASA, «η τρύπα του όζοντος ήταν φέτος ιδιαίτερα εξασθενημένη. Είναι αυτό που περιμέναμε να δούμε, δεδομένων των θερμών καιρικών συνθηκών στη στρατόσφαιρα της Ανταρκτικής».


πισινα νεαπολης

λαμπρος μαργαριτης δικηγορος

Στο αποκορύφωμά της, στις 11 Σεπτεμβρίου φέτος, η τρύπα του όζοντος έφθασε τα 7,6 εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια, μια έκταση περίπου δυόμιση φορές μεγαλύτερη από τις ΗΠΑ. Το 2016 στο αποκορύφωμά της η τρύπα είχε έκταση 8,9 εκατομμυρίων τετραγωνικών μιλίων, περίπου δύο εκατομμύρια λιγότερα από ό, τι το 2015. Η μέση έκταση που είχε στο αποκορύφωμά της η τρύπα μετά το 1991 ήταν γύρω στα δέκα εκατομμύρια τετραγωνικά μίλια.


Όσο θερμότερες μάζες αέρα φθάνουν στη στρατόσφαιρα, τόσο περιορίζεται η τρύπα του όζοντος, κάτι που συνέβη τόσο φέτος όσο και πέρυσι. Παρόλα αυτά, η τρύπα παραμένει μεγάλη, επειδή παραμένουν υψηλά τα επίπεδα των χημικών ουσιών που έχουν παραχθεί στο παρελθόν και συνεχίζουν να καταστρέφουν το όζον.





ανθισμένη αμυγδαλιά στίχοι

μεταχειρισμενες μοτο κρητη

Ποιοι πρέπει να κάνουν τροποποίηση ή νέα αίτηση


μεταχειρισμενες μοτο κρητη

ζητείται τραγουδίστρια

Οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που εγκρίθηκαν τον Φεβρουάριο του 2017 και έκτοτε δεν έχουν τροποποιηθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018, έχουν ανακληθεί την 1η Φεβρουαρίου 2018 λόγω συμπλήρωσης 12 μηνών από το μήνα έγκρισης και πρέπει οι δικαιούχοι να υποβάλλουν νέες αιτήσεις, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:



  • Δελτίο Ταυτότητας

  • Α. Φ.Μ. αιτούντα

  • Α. Μ.Κ. Α. αιτούντα

  • Φωτοτυπία ΙΒΑΝ τραπέζης δικαιούχου.

  • E–mail, αριθμός κινητού και σταθερού τηλεφώνου επικοινωνίας.

  • Πρόσφατος Λογαριασμός ΔΕΗ

  • Αριθμός Μητρώου ΟΑΕΔ και ημερομηνία εγγραφής στον ΟΑΕΔ (για ανέργους)

  • Έντυπο Συναίνεσης (μπορείτε να το εκτυπώσετε από το www.keaprogram.gr ή να το προμηθευτείτε από τα σημεία υποβολής αιτήσεων) με συμπληρωμένο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και γνήσιο υπογραφής για τα ενήλικα πρόσωπα του νοικοκυριού (δεν απαιτείται έντυπο συναίνεσης για τροποποίηση αίτησης) και τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά της αίτησης (π. χ. άδεια διαμονής, ληξιαρχική πράξη γέννησης ή θανάτου, τελεσίδικη δικαστική απόφαση διαζυγίου, μόνιμη ή προσωρινή δικαστική επιμέλεια τέκνου, αγοράς ακινήτων ή ηλεκτρονικό μισθωτήριο σε περίπτωση ενοικίασης.)




σπουδαιοτητα τεχνης

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

εξισωση φωτοσυνθεσης

τα σερβικα χωρις δασκαλο

Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι το έργο, το οποίο θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2019 και αναμένεται να κοστίσει 12 εκατομμύρια δολάρια, είναι αποτέλεσμα «κοινής λογικής».


εξισωση φωτοσυνθεσης

Ωστόσο οι περιβαλλοντολόγοι ισχυρίζονται ότι ο φράχτης, ο οποίος θα είναι ηλεκτροφόρος, θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα προστατευόμενα είδη άγριας πανίδας, συμπεριλαμβανομένου του άγριου λύκου.


«Ο φράκτης και οι εντεινόμενες προσπάθειές μας να κυνηγήσουμε τους αγριόχοιρους θα σπάσει την αλυσίδα της μόλυνσης ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης της αφρικανική πανώλης των χοίρων στη Δανία», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Τροφίμων, Γιάκομπ Έλεμαν Γιένσεν.


«Υπάρχουν 11 δισεκατομμύρια λόγοι να κάνουμε ό, τι μπορούμε να για εμποδίσουμε την αφρικανική πανώλη των χοίρων στη Δανία», πρόσθεσε.


Η Δανία είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς χοιρινού κρέατος στην Ευρώπη και διαθέτει 5.000 φάρμες όπου εκτρέφονται ετησίως περί τα 28 εκατομμύρια χοίροι.





φωσφορος και αιμοκαθαρση

επιχειρησεις με μελλον κυπρος

σιλικονη μαλλιων πως χρησιμοποιειται
σπιτικη λεμοναδα σε βαπτιση

«Πέρυσι κλείσαμε τη συμφωνία, για να δώσουμε, αντί για 650 εκατ. ευρώ, 910 εκατ. ευρώ. Φέτος, αντί να πάρουν 800 χιλιάδες οικογένειες οικογενειακό επίδομα, θα πάρουν 900 χιλιάδες οικογένειες», διευκρίνισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Real FM».


επιχειρησεις με μελλον κυπρος

Για τα voucher των παιδικών σταθμών, η κυρία Φωτίου υποστήριξε ότι το voucher που δίνουμε σήμερα αντιστοιχεί σε ποσά των 2.350 ευρώ έως 2.900 ευρώ το χρόνο.


«Λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι με 1.000 ευρώ λιγότερα θα λύσει το πρόβλημα. Δεν είναι ότι δεν φτάνουν τα λεφτά. Είναι το ότι δεν υπάρχουν επαρκείς θέσεις, είναι ανισοκατανεμημένες. Ο νεοφιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία, οικονομία θα τα αυτορρυθμίσει. Το 2014, αυτός ήταν κυβέρνηση, όταν έδωσε 79 χιλιάδες voucher, 50% λιγότερα από ό, τι δόθηκαν πέρυσι και έμειναν 18 χιλιάδες παιδιά εκτός από τους βρεφονηπιακούς το 2014. Το ένα στα τέσσερα παιδιά έμεινε έξω και μας κουνάει το δάχτυλο. Να μην λέει ψέματα στον κόσμο, γιατί είναι αμαρτία για τα παιδιά», τόνισε η κυρία Φωτίου.


«Μας κατηγορεί ότι φτιάξαμε ένα κράτος επιδομάτων. Παραλάβαμε ένα κράτος επιδομάτων, καθαρά πελατειακό, 120 διαφορετικές πηγές έδιναν τα επιδόματα, χωρίς διαφάνεια. Τα μαζέψαμε όλα στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ). Διασυνδέσαμε έξι βάσεις δεδομένων του κράτους. Τα δίνουμε όλα ψηφιακά, καταργώντας όλες τις πελατειακές σχέσεις», σχολίασε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Υπογράμμισε δε: «Όλες οι μελέτες των χωρών του Βορρά λένε ότι κάθε ευρώ που δίνεται στην πρόνοια είναι αναπτυξιακή δαπάνη. Όταν δίνω σχολικά γεύματα, ανοίγω άπειρες θέσεις εργασίας. Εμείς επενδύουμε στην πρόνοια ως ανάπτυξη».



painting μαλλιων

ραδιοφωνικη παραγωγος αγγελιες
modem για φαξ
Η ΕΕ ανοίγει «πόρτα» σε Αλβανία και Σκόπια χωρίς λύση στα εθνικά θέματα

Προβληματισμό προκαλεί στην Αθήνα η δήλωση στην οποία προέβη την Πέμπτη (22/02) ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν, στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt», ότι η Κομισιόν θα προτείνει στα κράτη – μέλη της ΕΕ σύντομα, πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι του 2018, την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και τα Σκόπια.


painting μαλλιων

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ «ΑΓΚΑΘΙΑ» ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Οι πολίτες αυτών των χωρών αξίζουν αυτήν την συγκεκριμένη ευρωπαϊκή προοπτική. Πιστεύουμε ότι και οι δύο χώρες εφήρμοσαν στο παρελθόν σημαντικές μεταρρυθμίσεις και έτσι απέκτησαν το δικαίωμα για ένα τέτοιο βήμα. Η Αλβανία για παράδειγμα έκανε μεγάλες προόδους στον αγώνα κατά του οργανωμένου εγκλήματος», σημείωσε ο κ. Χαν.

johannes hahn

Οι δηλώσεις του κ. Χαν εγείρουν εύλογες απορίες για την ατζέντα των Ευρωπαίων σε δύο κρίσιμης σημασίας για την Ελλάδα εθνικά ζητήματα, ήτοι το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, το οποίο παραμένει σε εκκρεμότητα, αλλά και το θέμα των θαλάσσιων συνόρων Ελλάδας – Αλβανίας.

Υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο Αλβανός πρόεδρος, Ιλίρ Μέτα, είχε «παγώσει» το σχετικό διάλογο Αθήνας – Τιράνων, ο οποίος είχε ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2017 ανάμεσα στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά και τον Αλβανό ομόλογό του, Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Διαβάστε σχετικά:

  • «Βόμβα»: Ο Αλβανός πρόεδρος αμφισβητεί τα ελληνοαλβανικά θαλάσσια σύνορα

Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση επιδεικνύει καλή πίστη και θέληση για την επίλυση των εθνικών ζητημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, εντάσσεται και η επιστολή του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, προς τον κ. Χαν, αλλά και την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρετσού, την Πέμπτη (22/02), διά της οποίας γνωστοποίησε την πρόθεση της Ελλάδας να υποστηρίξει την υποψηφιότητα των Σκοπίων στο πλαίσιο της Στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Περιφέρεια Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ, στην εν λόγω Στρατηγική συμμετέχουν ήδη οι Ελλάδα, Ιταλία, Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αλβανία και Βοσνία & Ερζεγοβίνη. H συνεργασία υλοποιείται μέσω τεσσάρων πυλώνων οι οποίοι αφορούν την Γαλάζια Ανάπτυξη, την Συνδεσιμότητα (Μεταφορές και Ενέργεια), το Περιβάλλον και τον Τουρισμό.

Διαβάστε επίσης:

  • Απειλές και «νταηλίκια» από τους Τούρκους: Δεν θα επιτρέψουμε μονομερείς

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τα εθνικά θέματα


οικοσιτα εντομα

spam on tinder kik

Σύμφωνα με την έκθεση του πληροφοριακού συστήματος «Ήλιος» για τον Δεκέμβριο του 2016 που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας το Δεκέμβριο του 2016 πληρώθηκαν συνολικά 4.554.120 συντάξεις, από τις οποίες οι 2.892.259 ήταν κύριες, οι 1.252.241 επικουρικές και 409.620 μερίσματα.


οικοσιτα εντομα

αρης-ατλετικο μαδριτης

Η μηνιαία δαπάνη που κατέβαλλαν τα ταμεία ανήλθε σε 2.342.431.276,95 ευρώ και περιλαμβάνει τις κρατήσεις φόρου, τις κρατήσεις υπέρ υγείας και ΑΚΑΓΕ ενώ δεν περιλαμβάνει την παροχή ΕΚΑΣ.


Η κυρία μέση σύνταξη ανέρχεται στα 722 ευρώ, ενώ η επικουρική στα 170 ευρώ. Τα μέσα μερίσματα που λαμβάνουν οι συνταξιούχοι ανέρχονται στα 97 ευρώ το Δεκέμβριο του 2016.


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δημοσιεύει τις εκθέσεις του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων «Ήλιος» για την αποτύπωση της δημοσιονομικής δαπάνης των χορηγούμενων συντάξεων για τους μήνες Δεκέμβριο 2016, Νοέμβριο 2016 και Οκτώβριο 2016.



«Η δημοσίευση πραγματοποιείται μετά την αναγκαία αναμόρφωση της μεθοδολογίας των εκθέσεων για την ορθότερη αποτύπωση της δημοσιονομικής δαπάνη των συντάξεων, βάσει των διεθνών προτύπων. Προκειμένου δε να υπάρχει και δυνατότητα συγκριτικών μεγεθών μεταξύ των αριθμών που αποτυπώνονται στις εκθέσεις, το Υπουργείο προχώρησε και στην επανέκδοση του μηνός Ιουλίου 2015 βάσει της αναμορφωμένης μεθοδολογίας, ώστε όλα τα δεδομένα να προσφέρονται σε ανάλυση με την ίδια μεθοδολογία», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.



χλωριο φυσιολογικες τιμες

Οι Μπακς εμφάνισαν την ίδια αδυναμία, να διαχειριστούν μεγάλες διαφορές, που παίρνουν, και κάνουν τα παιχνίδια τους ντέρμπυ στο τέλος να κρίνονται σε ένα-δύο καλάθια. Συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις χάνουν και μετά το ματς με την Ατλάντα, το έπαθαν και στην έδρα των "μάγων" στην πρωτεύουσα, καθώς απώλεσαν διαφορά 10 πόντων.


χλωριο φυσιολογικες τιμες

πικαντικο χαλκιδα κανηθος

17392516
(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SHAWN THEW)


Πάντως ο Αντετοκούνμπο επέστρεψε στους εφετινούς μέσους όρους του και στο σκοράρισμα, μετά το διάλειμμα με τους Χοκς (είχε κάτω παό 20 πόντους), αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό στην ομάδα του, αφού οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε "ρηχά νερά".



Tonight's MegaBucks Leaders: pic.twitter.com/hHpwX2CYUi

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 11, 2016


τεστ λεωφορειου

ανοξείδωτη λαμαρίνα τιμές

Σύμφωνα με την αστυνομική διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυχτερινής ησυχίας κατά τη διάρκεια του έτους είναι οι ακόλουθες:


ανοξείδωτη λαμαρίνα τιμές

Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.


Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.


Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.


Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος.




φυσικοθεραπευτης αγια παρασκευη
προγεστερόνη στην εγκυμοσύνη φυσιολογικές τιμές

τροχαία ατυχήματα στην κρήτη

λευκαδα δορυφορικος χαρτης
καλοκαιρινη παιδικη τουρτα

Η κακοκαιρία θα εκδηλωθεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.


τροχαία ατυχήματα στην κρήτη

Αναλυτικότερα οι περιοχές που θα επηρεαστούν διαδοχικά έχουν ως εξής:


Την Δευτέρα, μέχρι το μεσημέρι, θα επηρεαστεί η Αν. Πελοπόννησος (κυρίως οι παραθαλάσσιες περιοχές) και πιθανόν το πρωί η Νότια Πελοπόννησος.


Μέχρι το απόγευμα, η κακοκαιρία θα πλήξει την Αν. Στερεά, την Κρήτη και τις Κυκλάδες. Στη συνέχεια προς το βράδυ θα μεταφερθεί στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στο Β. Ν. Αιγαίο και τα ξημερώματα προς Τρίτη αναμένεται να πλήξει την Αν. Μακεδονία και τη Θράκη.


επανορθωτική χειρουργική

ricardo o'farrill netflix online

Γυναίκα, η δύναμη της ανάπτυξης


επανορθωτική χειρουργική

σκληρυνση ακουστικου νευρου

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλόπουλου, της Κεντρικής Ένωσης Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων (Eurochambers) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).


Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την επιστημονική υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ).


Έχουν προσκληθεί ως ομιλητές, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ευρωπαϊκών Φορέων, Υπουργοί, Περιφερειάρχες, εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών της αγοράς και διακεκριμένες γυναίκες επιχειρηματίες-υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς (http://epimelosepixeirein. iea. org.gr/)


Στόχος του Συνεδρίου


Ο κύριος στόχος του Συνεδρίου δεν είναι να εντοπίσει υποχωρητικές διαφορές ούτε να τονίσει ισχυρισμούς για περιπτωσιολογικές ανισότητες στον κοινωνικό, επιχειρηματικό και εργασιακό στίβο.
Φιλοδοξεί να αναδείξει τη σημαντικότητα των Ελληνίδων - Ευρωπαίων γυναικών στη διαμόρφωση ενός έγκυρου και αξιόπιστου επιχειρηματικού μοντέλου με σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ισοτιμία, παρέχοντας αξιοκρατικά ίσες ευκαιρίες για όλους.


Το Συνέδριο πραγματεύεται το νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας, προσδιορίζοντας τη θέση της γυναίκας στην αγορά εργασίας εντός του σύγχρονου επιχειρείν, με βασικούς παρονομαστές την ισότιμη συμμετοχή και τον αυτοπροσδιορισμό στον αγώνα των ίσων ευκαιριών και του σεβασμού της προσωπικότητάς της.


Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και οι Κεντρικές Ενώσεις των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων διαδραματίζουν σημαίνοντα ρόλο, πραγματοποιώντας πλήθος πρωτοβουλιών, στην αξιοποίηση της δυναμικής της γυναίκας, συμβάλλοντας στη δημιουργία κλίματος συνεργασίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και επιτυχούς ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων.


Σε ποιους απευθύνεται:


Το Συνέδριο απευθύνεται σε εκπροσώπους της αγοράς, υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρήσεων της χώρας, ανώτατους διπλωμάτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ανατολικής Μεσογείου, καθώς και χωρών στις οποίες υπάρχει ελληνικό επενδυτικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον, θεσμικούς και κυβερνητικούς παράγοντες, εκπροσώπους πολιτικών χώρων και μέλη Επιμελητηρίων. Πρωτίστως όμως απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες στελέχη και επιχειρηματίες παρέχοντας βήμα παρουσίασης βέλτιστων πρακτικών, με στόχευση τη διάνοιξη νέων δρόμων και νέων προοπτικών για το μέλλον τους.


Η θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνει:


Η Γυναίκα, ο Κοινοβουλευτισμός και η Τοπική Αυτοδιοίκηση
Η Γυναίκα ως ανώτατο στέλεχος Διοίκησης
Η Γυναίκα και η συμμετοχή της στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων
Η Γυναίκα και η θέση της στην σύγχρονη κοινωνία
Η Γυναίκα και η Επιχειρησιακή Δημοκρατία


Επιπρόσθετα θα αναπτυχθούν ενότητες με την τρέχουσα επιχειρηματική επικαιρότητα:


Καινοτομία, νέες τεχνολογίες & επιχειρηματικότητα
Εξωστρέφεια, Βιομηχανία, Ποιοτικός τουρισμός
Επενδύσεις σε Υποδομές, η Ενεργειακή Επάρκεια και η Περιβαλλοντική Συνείδηση
Εργασιακές & οικονομικές παράμετροι βιώσιμης ανάπτυξης


Στατιστικά στοιχεία σε Ευρώπη και Ελλάδα


Οι γυναίκες εργάζονται 59 ημέρες τον χρόνο χωρίς αμοιβή, ενώ η μισθολογική διαφορά τον ανδρών έναντι των γυναικών φτάνει στο 16,45%. Η μισθολογική ψαλίδα μεταξύ των δυο φίλων μικραίνει στις χώρες : Δανία, Τσεχία, Αυστρία, Κάτω Χώρες και Κύπρο, ενώ ανοίγει αντίστοιχα σε: Ουγγαρία, Πορτογαλία, Εσθονία, Βουλγαρία, Ιρλανδία, Ισπανία.


Το χάσμα αμοιβών ανάμεσα σε γυναίκες και άνδρες σε ποσοστά ανά χώρα παρουσιάζεται ως εξής: Μάλτα 4%, Πορτογαλία 5%, Βέλγιο 6%, Ιταλία 7%, Σλοβενία 8%, Ελλάδα 9%, Ουγγαρία 11%.


Η εξέλιξη της ανεργίας των γυναικών το μήνα Οκτώβριο την εξαετία 2010-2015 σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, δείχνει καθαρά την αρνητική πρωτιά των γυναικών έναντι των ανδρών στην ανεργία:


- 2010: άνδρες 11,1% και γυναίκες 17,7%
- 2011: άνδρες 17,5% και γυναίκες 23,8%
- 2012: άνδρες 23,1% και γυναίκες 29,8%
- 2013: άνδρες 24,6% και γυναίκες 31,7%
- 2014: άνδρες 23,2% και γυναίκες 29,6%
- 2015: άνδρες 21% και γυναίκες 28,7%.


Η φτώχεια είναι γένους θηλυκού με 32% στην Ευρώπη και 22% στην Ελλάδα. Η αμοιβή στον ιδιωτικό τομέα δεν ξεπερνά το 75% . Υπάρχει βαθμός δυσκολίας στην ισορροπία μεταξύ εργασίας καριέρας και οικογένειας στην Ευρώπη. Το 65% δυσκολίας ανέρχεται στις εργαζόμενες μητέρες και το 17% στους εργαζόμενους πατέρες.
Στην γηραιά ήπειρο το 3% των γυναικών γίνονται διευθυντικά στελέχη σε μεγάλες εταιρείας έναντι του 97% των ανδρών. Μόνο το 11% λαμβάνει μέρος σε συμβούλια των μεγάλων εταιρειών, 0% είναι διευθύντριες στα κεντρικά των μεγάλων τραπεζών, το 17% είναι μέλη των συμβουλίων τραπεζών, το 31% των γυναικών ανήκει στην ευρωβουλή και το 24% στα εθνικά κοινοβούλια, το 33% είναι δημόσιοι υπάλληλοι και το 22% των γυναικών είναι διευθυντικά στελέχη στο δημόσιο.


κατηγοριες βαρκων

Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter: «Έπειτα από δύο χρόνια και έγγραφα εκατομμυρίων σελίδων (και κόστος που ξεπερνά τα 30,000,000$) καμία συνεργασία!».


κατηγοριες βαρκων

δευτεροβαθμια καρδιτσασ τηλεφωνα

Η φερόμενη ρωσική προσέγγιση καταγράφεται λεπτομερώς σε ένα από τα πολλά δικαστικά αρχεία στα οποία αναφέρθηκαν την Παρασκευή (χθες) Αμερικανοί εισαγγελείς στη Νέα Υόρκη, καθώς ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερ Μιούλερ επιδιώκει τη φυλάκιση του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν. Ο Κόεν αναμένεται να κατηγορηθεί την ερχόμενη εβδομάδα για παραβιάσεις της προεκλογικής εκστρατείας, οικονομικά εγκλήματα και ψευδείς δηλώσεις στο Κογκρέσο σχετικά με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Τραμπ στη Ρωσία.



AFTER TWO YEARS AND MILLIONS OF PAGES OF DOCUMENTS (and a cost of over $30,000,000), NO COLLUSION!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 8 Δεκεμβρίου 2018


οζοι στον θυροειδη

ξυνόγαλος στυλιανός

ηθοποιοι σφηνακια

Η Ira Media, μέσα από τις νέες καινοτόμες λύσεις, εγγυάται οφέλη στις επιχειρήσεις που αφορούν:


ξυνόγαλος στυλιανός


  • την πρόβλεψη των πωλήσεων και τη μεγιστοποίηση του μεριδίου αγοράς

  • τη βελτιστοποίηση των Marketing και Media KPIs

  • τη μέτρηση του ROI και

  • την αύξηση της κερδοφορίας μέσα από την εξοικονόμηση κονδυλίων


Πρόκειται για μία πρωτοποριακή λύση Artificial Ιintelligence που βασίζεται σε τρείς πυλώνες: τη συλλογή δεδομένων από πολλαπλές πηγές (π. χ. online και offline data από CRM, call centers και φυσικά σημεία πώλησης), τη λεπτομερή μέτρηση σειράς KPIs που αφορoύν στις διαστάσεις του brand, του conversion και των media και την παράλληλη επεξεργασία άλλων παραμέτρων marketing (π. χ. τιμή προσφοράς προϊόντος), media (π. χ. τακτικές αγοράς Μέσων) και leads, καθώς και συμπεριφορικών στοιχείων.


Είναι ένα καινοτόμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις, προκειμένου να αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα μέσα από την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους.


Ο Χάρης Λαούδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ira Media δήλωσε: «Εντός του πλαισίου του σημερινού οικονομικού περιβάλλοντος, το οποίο μεταβάλλεται με ταχύτατους ρυθμούς, παρέχουμε τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα εργαλεία της νέας εποχής. Στην εποχή του ΑΙ και της 4η βιομηχανικής επανάστασης είναι σημαντικό οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν νωρίς προηγμένες λύσεις που μετατρέπουν σε μετρήσιμο μέγεθος το ρίσκο ενός επιχειρηματικού πλάνου».



φυσικοθεραπεια κυπρος εργασια