Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

χτενισμα διαρκειας

αυπνια στην εγκυμοσυνη
ταραμας απο που προερχεται

«Εάν η ΕΕ θέλει να αυξήσει περαιτέρω τους ήδη τεράστιους δασμούς και (εμπορικούς) φραγμούς στις αμερικανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί, εμείς απλά θα εφαρμόσουμε έναν Δασμό στα Αυτοκίνητά τους τα οποία ελεύθερα εισρέουν στις ΗΠΑ» έγραψε ο μεγιστάνας στο Twitter.


χτενισμα διαρκειας

«Θα καταστήσουν αδύνατη την πώληση των αυτοκινήτων μας (και άλλων αγαθών) εκεί. Μεγάλη εμπορική ανισορροπία!».



If the E. U. wants to further increase their already massive tariffs and barriers on U. S.companies doing business there, we will simply apply a Tax on their Cars which freely pour into the U. S. They make it impossible for our cars (and more) to sell there. Big trade imbalance!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 3 Μαρτίου 2018

ρεμπελος δερματολογος παρος

Αγωνία για δύο ορειβάτες στο Καϊμακτσαλάν - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό δύο ορειβατών οι οποίοι αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου (10/02), την ώρα που έκαναν πεζοπορία στο όρος Βόρας πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν.


ρεμπελος δερματολογος παρος

ασεβεια αποφθεγματα

Άντρες της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ κάνουν προσπάθειες να προσεγγίσουν το σημείο καθώς είναι δύσκολη η πρόσβαση λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και των δυσμενών καιρικών συνθηκών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι δύο ορειβάτες ήταν μαζί με μία ομάδα ορειβατών, από την οποία αποκόπηκαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.


Σε εξέλιξη επιχείρηση αναζήτησης δύο ατόμων στο όρος Βόρας Πέλλας. Συνολικά επιχειρούν 13 πυροσβέστες, με 3 οχήματα από την Π. Υ Έδεσσας την Π. Υ Αριδαίας και τη 2η Ε. Μ.Α. Κ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 10 Φεβρουαρίου 2018

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία, πρόκειται μάλλον για ανδρόγυνο από τα Σκόπια, οι οποίοι βρέθηκαν στο όρος για πεζοπορία ή ορειβασία, με παρέα, από την οποία στη συνέχεια αποκόπηκαν, με αποτέλεσμα να χαθούν. Η Πυροσβεστική έλαβε σήμα από κλήση έκτακτης ανάγκης 112.

Επί τόπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με τρία οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Εδεσσας, Αριδαίας και η 2η ΕΜΑΚ.

Φωτό αρχείου: Eurokinissi



παρακεντηση για μηνιγγιτιδα

ωοδαφονε μοβιλε ιντερνετ

«Η ΝΔ ζητά Εξεταστική Επιτροπή για το πρώτο εξάμηνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για να διερευνηθεί η περίοδος πειραματισμών του ΣΥΡΙΖΑ, όταν η Ελλάδα παίχτηκε στα ζάρια» δήλωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Όπως είπε, «λόγω εκείνης της περιόδου οδηγηθήκαμε σε δύο νέα μνημόνια, σε capital control και λιτότητα διαρκείας».


ωοδαφονε μοβιλε ιντερνετ

σκεπαστρα τιμες

«Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 δεν ήταν γνωστά όσα αποκαλύπτονται σήμερα, όπως το περιεχόμενο των SMS» πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης, αναφερόμενος στα μηνύματα του πρωθυπουργού με τον Γιάνη Βαρουφάκη όπου εμφανίζεται διατεθειμένος να συζητήσει την πρόταση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, τον Μάιο του 2015.



κοινωνικη προνοια ερυθρος σταυρος

μεταχειρισμενοι κινητηρες αλφα ρομεο

ΜΠΟΤΣΙΑ


μεταχειρισμενοι κινητηρες αλφα ρομεο

μαργαριταρια με κοσμημα

Ξεκίνημα με 3 στα 3 για τους Έλληνες αθλητές στα ατομικά αγωνίσματα του μπότσια. Στην κατηγορία BC3 ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης κέρδισε άνετα 9-1 στον πρώτο αγώνα του ομίλου τον Βρεττανό Μακ Κάουαν. Στην ίδια κατηγορία η Άννα Ντέντα ξεκίνησε επίσης με νίκη 6-1 επί της Βελγίδας Κλίσεν, αλλά έχασε 6-1 στον 2ο αγώνα της με την Χο από το Χονγκ Κονγκ.


2016 09 12T170432Z 1193264342 HT1EC9C1BF7QN RTRMADP 3 PARALYMPICS RIO BOCCIA
(Ξεκίνημα με νίκες για Πολυχρονίδη και Ντέντα - Πηγή: Reuters / UESLEI MARCELINO)


Στην κατηγορία BC1 ο Παναγιώτης Σουλάνης κέρδισε επίσης με 6-1 τον Ισπανό Πράντο. Αντίθετα η Χρυσή Μόρφη-Μέτζου έχασε με 13-2 από την Λιουνγκ από τον Χονγκ Κονγκ στην κατηγορία BC4.


ΞΙΦΑΣΚΙΑ


Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα έστω κι αν δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά του ξίφους μονομαχίας Β' κατηγορίας η Η Κέλλυ Λουφάκη, που συμμετείχε στους πρώτους Παραολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της.


kellyloufaki2
(Πηγή: FACEBOOK / KELLY LOUFAKI)


Η Λουφάκη σημείωσε μια νίκη σε πέντε αγώνες. Η Ελληνίδα οπλομάχος ηττήθηκε 2-1 από την Ουκρανή Πόζνιακ, όμως στη συνέχεια επικράτησε 5-3 της Ντεμόντ από την Γαλλία. Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με τρεις σερί ήττες από τις Μακόφσκια (Πολωνία) με 5-0, Μπριέσε-Μπέτκες (Γερμανία) με 5-2 και Γιάο (Κίνα) επίσης με 5-2.


Να θυμίσουμε ότι η Λουφάκη μπήκε τελευταία στιγμή στην Παροαλυμπιακή αποστολή.


ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ


Η 7η θέση σε τελικό και ένα πανελλήνιο ρεκόρ είχε να επιδείξει η Ελληνική κολύμβηση την 6η ημέρα των 15ων Παραολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016». Ο Γιάννης Κωστάκης με 55.45 πήρε την 3η θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 50 μέτρων ελεύθερο (κατ. S3) και με τον 8ο καλύτερο χρόνο προκρίθηκε στον τελικό, όπου κατετάγη 7ος με χρόνο 53.95.


Giannis kostakis 300x199
(Πηγή: www.paralympic.gr)


KOSTAKISFinal


Ο Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη ήταν 5ος στην δεύτερη προκριματική σειρά του ίδου αγωνίσματος στην κατηγορία S9, ωστόσο με είχε τον 13ο καλύτερο χρόνο των προκριματικών με αποτέλεσμα να μείνει εκτός οκτάδας. Ο αθλητής από την Αλεξανδρούπολη είχε επίδοση 27.50, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν δικό του με 27.65 από τις 19 Μαρτίου 2016 στη Νάουσα.


Michaelantzakisswimming


ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ


Καθυστέρηση (λόγω άπνοιας) στην εκκίνηση των ιστιοδρομιών, που ήταν προγραμματισμένες για τις 19.30 με την 3η κούρσα να ξεκινά λίγο μετά τις 21.00. Tο ελληνικό Sonar (Χρσιτοφόρου, Αλεξάς και Νοτάρογλου) κατέλαβε την 3η θέση και πλέον με 12 βαθμούς ποινής είναι τρίτο στη γενική, πίσω από Αυστραλία (8β. π.) και Καναδά (11β. π.). Η 4η ιστιοδρομία αναβλήθηκε.



πορείες δεθ 2017

κουνελακια νανοι βικιπαιδεια

Σήμερα, στα 20 της, η Μυρτώ νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS το οποίο βρίσκεται στη Λάρισα. Λίγοι γνώριζαν ότι τόσο οι γονείς της όσο και η νεαρή κοπέλα αγαπούν με πάθος την ΑΕΚ. Η ευκαιρία δόθηκε απλόχερα. Ήταν δεδομένο ότι δεν θα την άφηναν ανεκμετάλλευτη...


κουνελακια νανοι βικιπαιδεια

Η Ένωση επισκέθφηκε τη Δευτέρα τη Λάρισα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στο ΑEL FC Arena και η Μυρτώ ήταν εκεί μαζί με τη μητέρα της, Μαρία, προσκεκλημένες της διοίκησης της ΑΕΛ σε σουίτα του γηπέδου. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, που μάλιστα είχε και το επιθυμητό αποτέλεσμα για την 20χρονη φίλη της ΑΕΚ, καθώς η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε 2-1, η Μυρτώ βρέθηκε στα αποδυτήρια και είδε διά ζώσης του παίκτες της ΑΕΚ ενώ έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με τον αμυντικό της Ένωσης, Δημήτρη Κολοβέτσιο...


Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσιοποίησε τη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Facebook με το ακόλουθο σχόλιο:


«Μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της τα τελευταία τέσσερα χρόνια έζησε χθες η Μυρτώ, της οποίας η περιπέτεια το 2012 στην Πάρο είχε συνταράξει την κοινή γνώμη. Η άτυχη κοπέλα, που νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, ήταν παρούσα χθες στο AEL FC ARENA και έζησε από κοντά τη νίκη της ΑΕΚ επί της τοπικής ομάδας με 2-1.


Φιλοξενήθηκε από τη διοίκηση της Λάρισας μαζί με τη μητέρα της, Μαρία, σε σουίτα του γηπέδου και πανηγύρισε τα γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα!


Ίσως δεν είναι πολύ γνωστό, αλλά η Μυρτώ είναι γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτισσα και από οικογένεια που παραδοσιακά υποστηρίζει την ΑΕΚ, όπως και η ίδια! Ζήτησε από τη μητέρα της να μεσολαβήσει για να δει την αγαπημένη της ομάδα και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα!


Μάλιστα, μετά τον αγώνα βρέθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας μας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.


Ηταν για όλους μία συγκλονιστική εμπειρία ζωής!»



αμπελοκηποι ενοικιασεις διαμερισματων
φροντιστηρια μεσης εκπαιδευσης νοτια προαστια

μπλε κουστουμι με καφε παπουτσια

Ο 73χρονος βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι δίπλα από το σπίτι του, στην οδό Οιτύλου, σε ένα μικρό οικόπεδο.


μπλε κουστουμι με καφε παπουτσια

Όπως μεταδίδει το messinialive.gr, τον 73χρονο εντόπισαν τα παιδιά του, τα οποία τον έψαχναν και είχαν ανησυχήσει. Μάλιστα το πρωί είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.


Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς μέσα στο σπίτι του 73χρονου βρέθηκε σημείωμα του ίδιου, που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του.


Πιθανολογείται ότι ο 73χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα το πρωί, ωστόσο φως στην ακριβή ώρα θανάτου θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.





apartments omaha nebraska rent
κανγκαλ εναντιον λυκου

διογκωμενο πολυπροπυλενιο

Ο 60χρονος Ρομά απολογήθηκε το πρωί για τις κατηγορίες του βιασμού, κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών καθώς και για μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας και μετά το πέρας της διαδικασίας κρίθηκε προφυλακιστέος.


διογκωμενο πολυπροπυλενιο

γιαννης σερβετας γαμος

χρυσώνετε το χάπι

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται ενώ ισχυρίζεται ότι γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα. Για την επίμαχη ημέρα ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως το θύμα με τον φίλο της περνούσαν από το σπίτι του και εκείνος τους κάλεσε και τους κέρασε ένα ποτό.


Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, ο φίλος της 22χρονης έφυγε για λίγο από το σπίτι και τότε ο ίδιος «ήρθε πιο κοντά» με την κοπέλα χωρίς ωστόσο να υπάρξει σεξουαλική επαφή μεταξύ τους. Η 22χρονη, όπως φαίνεται να είπε ο κατηγορούμενος, είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν βρεθεί στο σπίτι του και έτσι κάποια στιγμή λιποθύμησε.


Τι κατέθεσε η 22χρονη από το Ζεφύρι - Η αστυνομία έχει DNA νεαρού άντρα


Ο 60χρονος ισχυρίζεται πως ήταν αυτός μαζί με τον φίλο της 22χρονης που αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ενώ αποδίδει την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού που τον βαρύνει, για την οποία κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος και εκκρεμεί η εκδίκαση της.


Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

συνάρτηση δέλτα dirac

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Λεβέντης σχολίασε πως η κυβέρνηση υπέκυψε στις πιέσεις των ΗΠΑ. «Η πίεση των Αμερικανών είναι ασφυκτική και σας καταλαβαίνω, αλλά νόμιζα ότι η Δεξιά είναι το κόμμα των Αμερικανών, δεν ήξερα ότι κι οι Αριστεροί πρωθυπουργοί κάθονται σούζα. Και μου λέει εμένα ο κ. Τσίπρας ότι δεν αισθάνεται ένοχος διότι το έδωσε η Δεξιά το 2008», είπε.


συνάρτηση δέλτα dirac

οδικοι προορισμοι ελλαδα

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση θυμίζει την ιστορία με τους ληστές που όταν συλλαμβάνονται τα ρίχνει ο ένας στον άλλο. «Εδώ μοιράζουμε τις ευθύνες που δίνουμε το "Μακεδονία" ή να προσπαθήσουμε να το σώσουμε; Ποιο είναι το θέμα; Ποια είναι αποστολή της αίθουσας; Να χρεώσετε ο ένας στον άλλο την μειοδοσία ή να προσπαθήσουμε να την αποσοβήσουμε. Στα Σκόπια κάνουν και σύσκεψη αρχηγών και δημοψήφισμα θα κάνουν. Εμείς ούτε το ένα ούτε το άλλο. Τι σας φοβίζει να απευθυνθείτε στο λαό;», διερωτήθηκε.




γεωμετρια α λυκειου διαγωνισμα α τετραμηνου λυσεις

προπονηση κικ μποξιν

τεχνικες ψαρεματος με καλαμι απο βαρκα

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά τη συγκρότηση «Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων Υπουργών Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή του κ. Παύλου Πολάκη», σύμφωνα με το άρθρο περί Ποινικής Ευθύνης υπουργών.


προπονηση κικ μποξιν

«Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στην Βουλή στις 5/2/18 από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μεταξύ των θεμάτων που πρέπει να διερευνηθούν είναι και η μη τιμολόγηση φαρμάκων, που είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της ετήσιας φαρμακευτικής δαπάνης για το έτος 2015 από τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή τον οποίο η Εισαγγελέας φωτογραφίζει μεν, αλλά παραδόξως δεν κατονομάζει στη γνωστή δικογραφία», αναφέρει το κόμμα.


Στη Βουλή, σύμφωνα με τη ΝΔ, έχει ακόμη διαβιβαστεί «έγγραφο που συσχετίσθηκε με την διερευνώμενη δικογραφία και αφορά σε συγκεκριμένη καταγγελία αναφορικά με την τιμολόγηση φαρμάκων που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2016 με Υπουργό Υγείας τον κ. Ανδρέα Ξανθό και αναπληρωτή τον κ. Παύλο Πολάκη».


Στο εν λόγω έγγραφο υπάρχει καταγγελία πως «κατά την τιμολόγηση του συγκεκριμένου δελτίου υπήρξε ζημία του δημοσίου κατά 40 εκ. ευρώ και επιβάρυνση των ασφαλισμένων με 100 εκ. ευρώ, ενώ περιγράφεται και περαιτέρω ζημία του Δημόσιου κατά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, λόγω συγκεκριμένων αποφάσεων των εν λόγω υπουργών που καταστρατηγούσαν συστηματικά τους νόμους περί τιμολόγησης φαρμάκων».




τι ειναι η εστίαση

φωτογραφιες τραγουδιστων ελληνων

vision μαυριδακης χανια
Πάτρα: Ολα έτοιμα για το καρναβάλι - Ξεκινάει στις 19 Ιανουαρίου

«Το Καρναβάλι που γράφει ιστορία και αναμνήσεις», μία ιδέα που ανήκει στο πλήρωμα 94 του «Κρυμμένου Θησαυρού», είναι το θέμα του φετινού πατρινού καρναβαλιού, που ξεκινάει στις 19 Ιανουαρίου, με την καθιερωμένη τελετή έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου.


φωτογραφιες τραγουδιστων ελληνων

Σήμερα (11/1/2019), ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου «Καρναβάλι Πάτρας», Νίκος Χρυσοβιτσάνος και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Σταύρος Τσακίρης, παρουσίασαν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της έναρξης, αλλά και κάποιες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της καρναβαλικής περιόδου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Νίκος Χρυσοβιτσιάνος «το τελευταίο τριήμερο του καρναβαλιού θα φιλοξενήσουμε κινέζικο σχήμα, που θα παρουσιάσει τον κινέζικο δράκο στις δύο μεγάλες παρελάσεις το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί το δρώμενο και σε γειτονιά της Πάτρας».

Όσον αφορά στην τελετή έναρξης ο Νίκος Χρυσοβιτσιάνος είπε ότι «προετοιμάζεται μια τελετή αξιοποιώντας όλες τις δομές του δήμου και των οργανισμών του, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα ανάδειξης σε καλλιτεχνικά σχήματα της Πάτρας και σε πατρινούς καλλιτέχνες» προσθέτοντας:

«Με την επιμέλεια και τη σκηνοθετική ματιά του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ, Σταύρου Τσακίρη, οργανώθηκε ένα θέαμα, το οποίο θα ξεδιπλωθεί σε δύο σκηνές, με πρωταγωνιστές τους κατασκευαστές των αρμάτων, τα μέλη των πληρωμάτων που εμπνεύστηκαν τις στολές τους και τους συνθέτες που το "τραγούδησαν", οι οποίοι με την παρουσία τους στην τελετή θα ζωντανέψουν τις αναμνήσεις».

Στην τελετή θα συμμετάσχουν η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης», η Ορχήστρα Πνευστών «Ο Πατρεύς», η Νίνα Λοτσάρη, η Βασιλική Καραγιάννη, ο Τάσος Μαραγκός, η ομάδα κρουστών Bloco Swingueira, και το συγκρότημα πνευστών οργάνων Oulaloum Street Show Band. Το δρώμενο της εκδήλωσης θα το πλαισιώσουν πληρώματα του «Κρυμμένου Θησαυρού» και τα χορευτικά του δήμου, ενώ παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος, Νατάσα Τραγουστή.

Στη συνέχεια ο Νίκος Χρυσοβιτσιάνος μίλησε και για τα καρναβαλικά άρματα που κατασκευάζονται, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Στο καρναβαλικό εργαστήριο, ετοιμάζονται δύο εντυπωσιακά άρματα του βασιλιά καρνάβαλου και της βασίλισσας. Ιδιαίτερα το άρμα της βασίλισσας εκτός από κίνηση θα έχει ειδικά εφέ. Επίσης, ετοιμάζεται μετά από πολλά χρόνια άνθινο άρμα, θέλοντας να τιμήσουμε την ιστορία του καρναβαλιού».

Ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης μίλησε και για τα οικονομικά του καρναβαλιού, τονίζοντας ότι «ως δημοτική αρχή, παραλάβαμε ένα μεγάλο χρέος, το οποίο μας έβαζε εμπόδια στη λειτουργία της κοινωφελούς και στη διεξαγωγή των εκδηλώσεων». Σήμερα, συνέχισε «τα βήματα που έχουν γίνει, έχουν αποτελέσματα και από τα 4.000.000 ευρώ χρέος, που παραλάβαμε, τώρα είναι στο 1.300.000 ευρώ».

Αυτό, όπως είπε «έγινε χάρη στη δουλειά και στην αποφασιστικότητα, που έδειξαν οι εργαζόμενοι».

Από την πλευρά του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Σταύρος Τσακίρης, επεσήμανε ότι «φέτος την ιστορία του πατρινού καρναβαλιού την αφηγούνται οι κατασκευαστές των αρμάτων, οι ράφτρες των κοστουμιών, τα μέλη των πληρωμάτων που εμπνεύστηκαν τις στολές και οι συνθέτες που το "τραγούδησαν" και με την παρουσία τους στην τελετή έναρξης ζωντανεύουν τις αναμνήσεις».

Αναφερόμενος στους κατασκευαστές του καρναβαλικού εργαστηρίου, είπε ότι «αποτελούν μια παγκόσμια μοναδική περίπτωση και δεν είναι ούτε απλοί ζωγράφοι, ούτε γλύπτες».

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης είπε ότι «το Σάββατο 19 Ιανουαρίου ξεκινά η μεγάλη λαϊκή γιορτή, το πατρινό καρναβάλι, και είναι χαρά μας να παραβρεθεί σε αυτή γιορτή όλος ο πατραϊκός λαός και να νιώσει ότι η ζωή δεν είναι τιμωρία, αλλά χαρά που πρέπει να τη γευτούμε».

Στη συνέχεια εξέφρασε την αντίθεσή του στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων το βράδυ της τελετής έναρξης, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν είναι θετική εξέλιξη το γεγονός ότι εργαζόμενοι και έμποροι, την ώρα που θα γίνεται η έναρξη του καρναβαλιού, να μην μπορούν να είναι παρόντες. Δυστυχώς, η Περιφέρεια και ο εμπορικός σύλλογος αποφάσισαν, ο πατραϊκός λαός και οι επισκέπτες μας, αντί να παρακολουθήσουν την έναρξη και να διασκεδάσουν, να ψωνίζουν στα ανοικτά εμπορικά καταστήματα. Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα χρόνος να το σκεφτούν οι εμπνευστές αυτής της επιλογής και να ανακαλέσουν την απόφασή τους, γιατί αυτή η χαρά πρέπει να αγκαλιάσει όλους μας».

Πάντως, με ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας γνωστοποίησε σήμερα το απόγευμα, ότι τα καταστήματα θα λειτουργήσουν το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του εθνικού ωραρίου, δηλαδή από τις 10:30 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Μάλιστα όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «διαπιστώνεται ότι δημιουργείται μια αρνητική συγκυρία από το άνοιγμα την επόμενη ημέρα ορισμένων πολυκαταστημάτων και εμπορικών αλυσίδων, παρά την αντίθετη θέση του εμπορικού συλλόγου».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ



φωκιωνος νεγρη αθηνα

συλλογος πεσοντων πολεμικης αεροποριας

καυστικη σοδα και ποτασα

Τα κορίτσια της εθνικής ομάδας συγκέντρωσαν 15.000 βαθμούς στο πρώτο σκέλος του προκριματικού στο πρόγραμμα με τις κορδέλες και ήταν 12ες στο σύνολο.


συλλογος πεσοντων πολεμικης αεροποριας

2016 08 20T134219Z 608957314 RIOEC8K122H9R RTRMADP 3 OLYMPICS RIO RGYMNASTICS W GROUP
(Πηγή: Reuters / RUBEN SPRICH)


Στο δεύτερο μέρος (3 κορύνες και 2 στεφάνια) η βαθμολογία για την Ελληνική ομάδα ήταν 15.416, η χαμηλότερη από όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στον αγώνα.


2016 08 20T162857Z 1874113855 RIOEC8K19S8AK RTRMADP 3 OLYMPICS RIO RGYMNASTICS W GROUP
(Πηγή: Reuters / MIKE BLAKE)


Έτσι με σύνολο 30.416 έμειναν τελικά στη 13η θέση της γενικής, εκτός της 8άδας του μεγάλου τελικού.


gymnasticsrytmhicfinal
(Η κατάταξη των προκριματικών)



μαλλια μπουκλες φουρειρα

κώστας φιλιππίδης wiki

bizart
συνταγη για βαφλες της παρεας

Στο δεκαετές ομόλογο η απόδοση από 3,979% έφτασε έως και το 4,150% με άνοδο 4,27%. Στους πενταετείς τίτλους οι τιμές πιέστηκαν περισσότερο και οι αποδόσεις με άλμα έως και 5,34% άγγιξαν ακόμα και 3,214%.


κώστας φιλιππίδης wiki

Δέκα μέρες πριν από την τυπική έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια, καθαρός διάδρομος για την επάνοδο στις αγορές δεν υπάρχει και τα σχέδια μιας ακόμα έκδοσης ομολόγων πέριξ του οροσήμου της 20ής Αυγούστου έχουν εγκαταλειφθεί.


Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους δεν έχει λόγο να βιάζεται για την έξοδο στις αγορές, καθώς διαθέτει πλέον ένα ταμειακό απόθεμα πολύ υψηλότερο των 24 δισ. ευρώ που διασφαλίζει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος για την επομένη διετία.


Ωστόσο, το υπουργείο Οικονομικών θέλει η επενδυτική βαθμίδα των ελληνικών ομολόγων να αναβαθμιστεί σε επιλέξιμα επίπεδα πριν από την παρέλευση της διετίας. Στη βάση αυτή οι σημερινές ανακοινώσεις της Fitch για την ελληνική οικονομία θεωρούνται κρίσιμες.


Σημειώνεται πως το Φεβρουάριο ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch είχε αναβαθμίσει το αξιόχρεο της Ελλάδας από «Β-»σε «Β» με θετική προοπτική.


Ο Fitch είχε αναφέρει τότε πως «η θετική αξιολόγηση αντανακλά την προσδοκία ότι η τέταρτη αξιολόγηση του προγράμματος προσαρμογής θα ολοκληρωθεί χωρίς τη δημιουργία αστάθειας έως τον Αύγουστο του 2018 και ότι το Eurogroup θα δώσει σημαντική ελάφρυνση χρέους στην Ελλάδα το 2018».


τα τοπ 10 ξενα τραγουδια

Tα μέτρα αυτά αφορούν τη στέγαση, τη σίτιση και την ψυχοκοινωνική στήριξη των πληγέντων.


τα τοπ 10 ξενα τραγουδια

Ειδικότερα:



1. Για τις ανάγκες στέγασης των πληγέντων είναι διαθέσιμες άμεσα 200 κλίνες στην κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα "E" και άλλες 40 κλίνες σε κτίριο του ΕΚΚΑ στο Καλαμάκι.
2. Για τις ανάγκες σίτισης των πληγέντων στάλθηκαν 120 μερίδες γευμάτων στο κλειστό γυμναστήριο Ραφήνας, όπου βρίσκονται πυρόπληκτοι. Σύμφωνα με τις υποδείξεις της Περιφέρειας και των δήμων, θα σταλούν και άλλα γεύματα όπου είναι αναγκαίο.
3. Για την ψυχοκοινωνική στήριξη των πληγέντων κινητές μονάδες του ΕΚΚΑ, με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, μεταβαίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Ραφήνας και στο γηροκομείο του δήμου Μεγαρέων, όπου, επίσης, βρίσκονται πυρόπληκτοι.

Όπως σημειώνεται από το Υπουργείο, οι υπηρεσίες του βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για τη λήψη και άλλων μέτρων στήριξης των πληγέντων.


Όλες οι εξελίξεις στο live blog του CNN Greece




ταμειακη ταξι
καλαργαλησ αριστειδησ βιογραφικο

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

my chemical romance - s.i.n.g (hq lyrics)

Φωτιά: Συγκλονίζει Κύπρια τραγουδίστρια - «Έχει πληγεί η οικογένειά μου»

«Έχει πληγεί η οικογένειά μου. Κάηκαν τα σπίτια της μαμάς και της αδερφής μου»


my chemical romance - s.i.n.g (hq lyrics)

δημητρα παπανικολαου αστρολογος 2015

Προχθες βράδυ πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου στη Λευκωσία για τους πληγέντες της φονικής φωτιάς. Η τραγουδίστρια μίλησε για τις φονικές πυρκαγιές συγκινημένη, περιγράφοντας τη δική της εμπειρία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.com. cy



μετωπιαια ραφη

ξενοδοχεια τριπολης

περιποιηση αφαλου βρεφους

Το κοριτσάκι, η Σελίνα, ζωγράφισε τα αιματηρά βιώματά του, σκιτσάροντας μόνο πνιγμούς, νεκροταφεία προσφύγων, βία και δάκρυα... Τα μόνα χρώματα χαράς, είναι αυτά που χρησιμοποίησε για την Ευρώπη όπως την ονειρεύεται, με παιδική χαρά όπου παίζουν ανέμελα παιδάκια και λουλούδια.


ξενοδοχεια τριπολης

δρισκας εκπομπη masterclass

1 copy


Στην κατεύθυνση αναζήτησης της Σελίνας αλλά και ανάδειξης του αντιπολεμικού χαρακτήρα της τέχνης, σήμερα εγκαινιάστηκε έκθεση στο φουαγιέ της αίθουσας εκδηλώσεων "Μελίνα Μερκούρη" του ΚΩΘ, με 14 ζωγραφιές της μικρής.


2


"Σε μια ανθρωπιστική αποστολή στον καταυλισμό της Ειδομένης, με πλησίασε το κοριτσάκι και μου έδειξε τις ζωγραφιές της ενώ στη συνέχεια, μου χάρισε ολόκληρο το μπλοκ της" λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του ΚΩΘ, Ελένη Πεσιρίδου, η οποία εντυπωσιάστηκε από τις ζωγραφιές της μικρής αλλά δεν κατάφερε να μάθει περισσότερα γι' αυτήν.


3


"Προσπάθησα να τη ξαναβρώ, όμως δεν μπόρεσα και ένας στόχος της έκθεσης είναι να μπορέσουμε να την εντοπίσουμε" αναφέρει χαρακτηριστικά.


4


Η έκθεση, που θα έχει διάρκεια ένα μήνα, εγκαινιάστηκε σήμερα στο πλαίσιο πολυπολιτισμικής δράσης για τα παιδιά του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων που υλοποιεί η Ομάδα των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΚΩΘ.


5


παραδοσιακη κουζινα λευκαδα

επιγραφες καρδιτσα

Ο 27χρονος Danny Gonzalez, ενώ εργαζόταν στις ΗΠΑ, έστειλε στη σύζυγό του, η οποία βρισκόταν στην Ονδούρα, φωτογραφίες παριστάνοντας τον πεθαμένο. Μάλιστα, τοποθέτησε βαμβάκι μέσα στα ρουθούνια του και σκεπάστηκε με ένα άσπρο σεντόνι, θέλοντας να κάνει τη γυναίκα του να πιστέψει ότι ήταν στο νεκροτομείο.


παραδοσιακη κουζινα λευκαδα

Η είδηση του θανάτου του μεταδόθηκε στα τοπικά μέσα. Η οικογένειά του, ωστόσο κατάλαβε ότι ο ίδιος ήταν απλά ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.


Οι δημοσιογράφοι εντόπισαν τον 27χρονο και εκείνος δήλωσε ότι δεν μπορούσε να αντέξει τις απαιτήσεις της γυναίκας του, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο του ζητούσε κάθε εβδομάδα χρήματα, όπως μεταδίδει η Daily Mail.


«Η σύζυγός μου, τηλεφωνούσε κάθε εβδομάδα μόνο για να ζητήσει να της στείλω περισσότερα χρήματα. Κάθε Σάββατο γινόταν το τηλεφώνημα. Τις υπόλοιπες ημέρες ούτε τηλεφώνημα. Ούτε φωτογραφία, ούτε τίποτα. Μου ζήτησε να της στείλω κινητό τηλέφωνο. Της έστειλα έξι, αλλά πάντα μου έλεγε ότι της τα έκλεβαν», ανέφερε.



σκοτεινος φιλοσοφος

θεολογια προγραμμα εξεταστικης

Τζόκερ κλήρωση [1921]: Ώρα για τις 700.000 ευρώ

Τζόκερ: Τουλάχιστον 700.000 ευρώ θα μοιράσει στον τυχερό ή τους τυχερούς που θα μαντέψουν σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς που θα βγάλει η αποψινή κληρωτίδα του Τζόκερ - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποψινή και τις επόμενες κληρώσεις


θεολογια προγραμμα εξεταστικης

παρισι αθηνα με λεωφορειο

Τουλάχιστον 700.000 ευρώ θα μοιράσει στην πρώτη κατηγορία το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στην αποψινή κλήρωση μετά το τζακ ποτ που σημειώθηκε την Πέμπτη (7/6).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί της περασμένης κλήρωσης ήταν οι: 4, 11, 19, 31, 43 και Τζόκερ ο αριθμός: 14.

OPAP

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 7/6/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.



Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ


Τζόκερ κλήρωση [1921]: Ώρα για τις 700.000 ευρώ
01
Τζόκερ κλήρωση [1921]: Ώρα για τις 700.000 ευρώ

ακαδημίας αθήνα